Jaha ja

Utan alkohol i 21 dagar, det känns riktigt bra. Klart jag kan erkänna och säga att jag saknar det. Men det kommer och de är ju inte så att jag ska sluta helt, trodde ni de??=) haha nej trodde väl de. Men jag vill testa mig själv lite vilken karaktär jag egentligen har. Och det har gått skit bra. Tur att man har ett jobb att falla tillbaka på och ha nått att göra och "skylla" på. Idag ska jag faktiskt på min första fest, nykter, men jag känner att jag saknar mina vänner sjukligt mycket och vill träffa dem innan jag drar.
Den första ölen jag ska ta är på Arlanda 14.00 söndag den 7 februari, de ni=) Då är de semester!'
Dags att åka till jobbet.

Good night sweetheart...


Nu ska jag sova tidigt, upp och träna med min PT imorn bitti. Körde även 1 timme på cykeln i kväll samtidigt som jag tittade på tv, gick riktigt bra och rätt snabbt eftersom man tänkte på annat.

Gosa lite med min favorit katt efteråt också=)
God natt

Frukost

Oerhört många människor har svårt att få ner någon mat under de första morgontimmarna, och väntar fram tills lunch innan dagens första måltid. Stressiga morgnar eller olust till att äta under de tidiga timmarna kan emellertid bestraffa sig i längden. Att vänta långt in på dagen innan man ger kroppen någon föda försämrar inte bara dina arbetsprestationer och koncentrationsförmåga utan kan också leda till mer småätande under dagen.

Mindre risk för övervikt och diabetes
Genom att äta frukost hjälper man till att stabilisera blodsockernivåerna som kontrollerar aptiten. Du blir också mindre hungrig under dagen om du äter frukost vilket kan leda till mindre småätande och reducerad risk för övervikt.

Studier har också visat att en bra frukost kan minska risken för diabetes, de som äter frukost har lägre blodsockernivåer vilket annars ökar risken för utveckling av diabetes.

Frukostens huvudsakliga hälsofördelar
- Mindre risk för övervikt
- Mindre småätande under dagen
- Bättre koncentrationsförmåga
- Stabiliserar blodsockernivåerna (mindre risk för diabetes)

Frukost och träning
Ingen ska strunta i sin frukost men extra viktig är din frukost när du tränar. Frukosten bör bestå av cirka 30 % av dagens matintag. Se till att du har mycket protein och kolhydrater i din frukost och komplettera gärna med någon frukt.

Kan du inte få ner något på morgonen så får du lära dig, börja med en mindre frukost och du kommer snart att se att du kan få ner mer mat. Försök att alltid äta frukost.

Lättlagad frukostklassikern
Havregrynsgröt – Välj havregryn, fiberhavregryn eller rågflingor
Bröd – Välj något av alla fullkornsbröd som finns tillgängliga
Pålägg – Välj något proteinrikt som skinka eller ost
Frukt


Såhär ser min frukost ut, eftersom jag ska gå ner i vikt så ska jag gärna undvika bröd. Jag lägger i en banan i youghurten för att fylla ut så jag känner en mättnad känsla.

Jag har bestämt mig

Har hållt på att leta lägenhet nu väldigt länge eller letat och letat mest vart och tittat, vart med och budat och bara vart med för att känna av och få inspiration. Min plan var att flytta nu fram till våren. Men den lägenheten jag väldigt gärna hade velat ha blev de inget med=( Så jag har tänkt om, eftersom jag ska jobba så mycket i sommar, endast jobba i stort sett så tänker jag bo kvar där jag bor nu och SPARA pengar till min framtida lägenhet. Ja jag vet att ni tänker "hon måste ju ha en massa pengar undan sparade", men de kostar lite att resa, vilket jag har gjort en HEL del i många år, köpa tvn, datorer, hemmabiosystem, äga ett hus i fjällen mm mm mm. Så kommer det att bli! Så flyttar jag till hösten i stället. Trivs så bra där jag bor nu så varför egentligen göra nått som jag inte vill göra, än! Jag skiter i´t.


Shopping i högsta grad

Jag har gymkort på feel good sen en tid tillbaka, har dock inte utnyttjat det på ett ganska bra tag, men ska nu ta tag i det igen ordentligt. Eftersom jag får en rejäl kick i arslet och hjälp av min PT så räcker inte 2 gånger i veckan, därför måste jag uppta min träning på Feel good. Har många gånger skrattat åt mina träningskläder som är gamla, från handbollstiden och rätt fula över lag. Har tittat på alla andra och sagt att nån gång ska jag ta tag i de här och köpa en helt ny träningsgarderob. JAG HAR GJORT DET!! In med de nya och ut med det gamla, Yes!
Jag hade ju presentkort på 1600 kr som jag fick av han gästen ni vet, så jag behövde bara lägga till 2800 kr själv, de var det absolut värt. För nu kan jag känna mig "snygg" i gymmet som alla andra. Det är viktigt, man mår helt enkelt bättre. Se vad fina=)


God natt

Måste gå och lägga mig nu för imorn är det dags för träning. 07.30 drar vi igång. Nu jävlar. Sommaren är mitt mål, att bli fit till sommaren alltså. Jag ska, jag bara ska.
Yeah!

Trötter

Ja minnsann de är jag visst. Nu ska jag sova men kan inte riktigt slita mig från Frank..haha. Som säkert många andra sitter uppe och tittar på.
Ikväll efter jobbet åkte jag hem till Kathleen, vi käka kebab med bröd ja jag vet att ja fuska lite. Men en gång i veckan får man faktiskt de. Vi spela ett spel som vi spela på nyårsafton förra året där man ska härma en massa djur, med läten. Ett roligt spel men betydligt mycket roligare när man är på fyllan=) 

Imorn är det dags för jobb igen, VIK har match och det ska väl inte bli så spännande, men jobba ska jag och vill jag..
Dagens bästa: En gäst på jobbet satt och prata i telefonen högt så alla på E18 hörde vad han sa, trodde jag skulle garva ihjäl mig, snacka om att han tror att när man pratar i mobiltelefon så måste man SKRIKA=)

Konferens värdinna

Eller nått liknande=) Just idag stämplade jag in 07.15 på jobbet, tillhör inte vanligheterna direkt. Men det är en konferens här nu på morgonen som jag fick åka och göra i ordning, kaffe,smörgås,godbitar,godis, ja you name it. Så nu är de kirrat.
Mike Oldfield strömmar ut i högtalarna och ljusen är tända så dem ska känna sig riktigt välkomna.

Så vad ska jag göra nu då?? hmm...Lite nytta tänkte jag eftersom jag ändå är här. Städa lite och diska rent tabletterna vi har här på borden, som om ni bryr er..haha.


Lovely


Åh vilken mysig kväll vi hade, bara hon och jag, så mysigt att få träffas och prata en massa. Kärlek. Vi åt sallad och drack Loka, så duktiga tjejer=)

När vi satt där kom killen som jobba in till oss och sa att det var på väg in en gubbe som brukar vara där ofta och han brukar vara känd för att bada naken. "De är bara att säga till sa han". jaja så tänkte vi inte så mycket mer på de. Sen satt vi vid stolarna och åt mat och prata om något ganska allvarligt då kliver gubben eller mannen in i relaxen och både Kathleen och jag tittar på han och börjar asgarva rakt ut, fy fan vad taskiga vi är jag vet. Men ni vet när man skrattar så där hejdlöst bara för att man inte får, då blir de bara värre. Men han var ju vindögd utan dess like så han såg hela relaxen på en och samma gång. Stackars han. Han bada naken dessutom. Vad är de med oss och skumma typer när vi ska basta, de här påminner jätte mycket om när vi var i Globen i relax avdelningen där. Herregud. Förutom de så var de kanon mysigt.
Älskar dig!

Jaha

Jaha nu sitter man här på jobbet och väntar på att få gå hem. Har ett sällskap på 20 pers som har ätit hamburgare och dricker öl. Dem kom klockan 16 och tydligen blev det jag som fick ta dem, förstog att det skulle bli såhär, att jag har gjort klart allt och får vänta på dem. Jag ska ju BUBBLA för fan. Tack mina arbetskamrater, tycker om er också=)
Nu skriks de efter en busstid tabell. whiooooo=)

Spa time

Fredag den 22 janurai och Veronika har inte druckit en droppë på 13 dagar. Hur gick träningen igår då? Mycket mycket bättre än sist iaf, vi körde på i 1 timme utan några större brått, lite vatten pauser då och då och när jag skulle "vila" så fick jag sitta på cykeln och köra intervall cykling i 3 minuter. Han skrek och hejade på mig hela tiden när jag så många gånger ville lägga av för det var så jobbigt, men han peppade mig och röt i, precis som en PT ska vara. Annars lägger man ju bara av när de är som värst. Vi körde 9 olika övningar. 3 övningar i 1 set med 3*15 sen upp på cykeln och cykla sen nästa övning osv. BRA VERRO.

Ikväll ska jag bada bubbelbad och basta med min Bestfriend. Vi har inte träffats på väldigt länge så det ska bli underbart mysigt att sitta där och bada och bubbla. äta lite god mat, dricka nån god saft och bara prata och mysa, hon och jag. Love.


Veronika Agnes Söderström

Idag har jag namnsdag, Agnes är det. Jag heter Agnes efter min mormor som jag aldrig fick träffa=(
Agnes är ett kvinnonamn av grekiskt ursprung, som använts i Sverige sedan 1200-talet. Det kommer från grekiskans agnós med betydelsen ren eller kysk. Haha, vet inte om de stämmer så bra på mig=)
Agnes och namnsdagsgrannen Agneta är namn som avlöser varandra, då det ena anses omodernt eller ålderdomligt, är ofta det andra populärt, och nu är det Agnes som är betydligt vanligare bland de yngre. 31 december 2005 fanns det totalt 14 728 personer i Sverige med namnet, varav 7 899 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 691 flickor namnet, varav 447 fick det som tilltalsnamn.
Min dotter ska heta Agnes har jag sagt väldigt länge, tycker det är fint. Får se vad man tycker sen när det väl är dags. 2 personer har uppmärksammat att jag har namnsdag idag, Kathleen och mamma, puss på er=)
God natt.

Sådär ja

Ligger i min säng med datorn i knät, en ganska vanlig syn dem senaste veckorna=) och dricker örtte, köpte det tillsammans med Detoxen. För man får ju inte dricka kaffe så då dricker jag "nyttigt" te, riktigt gott var de också.
Ikväll blir de bio med Hollsten. Snabba Cash såklart. Ska bli skit kul att äntligen få se den. Blir tyvärr den sena bion men ska lägga mig och vila nu så jag orkar morgonen dagen och kvällen då det bjuds på mysigheter, berättar mer om de sen=)

Helt fantastiskt kul.

Nu ligger Verro i sängen för att sova, imorn bitti tidigare än tidigast ska jag vara på gymmet för att gymma med min PT i 1 timme och innan det ska jag ha hunnit äta frukost, mycket viktigt har jag hört=)

Får egentligen inte skriva de här för han sa "De här är mellan oss Veronika" . Men måste ändå berätta hur kul det är när folk uppskattar det man gör. För ikväll när jag stog på jobbet inne i disken kom det in en gäst som typ alltid är på alla bandy och hockey matcher och gav mig en present för att hans son för flera månader sen var hos oss och praktiserade, då tog jag hand om honom litegrann. Han tyckte att jag hade vart så snäll mot hans son. Sen titta jag vad de var ja fick, 1600 spänn på Team Sportia. Hallå, 1600 spänn är ju hur mycket som helst. Fatta ingenting, blev så glad att jag mitt i det stora leendet jag hade fråga han, "Får man ge dig en kram?" "nej svara han, eller okej då, en liten" haha. Blev så glad över den gesten, snacka om att han uppskatta mig. Kul.

God natt!

Bästa far..

Fick tillbaka bilen igår kväll för pappa och jag hade lånbytt med varann. Han hade då fixat lite saker som var nödvändiga, bytt vindrutetorkare, köpt ny motorvärmar kabel, tankat upp bilen och fullt upp alla dessa vätskor som skall vara påfyllda=) Så nu är det bara tuta och köra. Kan man ha de bättre.

Har nyss vart på Ikea och inhandlat en massa ljus, då menar jag massa, sen en dator bräda som jag kan ha min laptop skönt i knät och även en väska till datorn så jag inte har sönder den, de är ju min skatt.

Nu ska de till att äta, är ju så sugen på massor bara för att jag inte får, men de blir 2 kokta ägg, youghurt med flingor och banan. Sen iväg och sola och när jag kommer tillbaka ska ja sätta mig på motions cykeln 1 timme, intervaller dock, order från min PT. Bara att göra´t.

Hur gick de då?

Imorse klockan 07.45 entrade jag gymmet på Rocklunda, satte mig på cykeln och värmde upp. Sen kom min PT och då gick vi in på hans "rum" och han börja mäta mig,armar,bröst, magen,rumpa,lår och vader. "Du ska inte fokusera dig vid vikten utan du ska även titta på cm resultatet". Helt rätt! Sen gick vi in i gymmet och fortsatte att köra, jag skulle köra 3 olika övningar och köra de i set på 5 tror ja de var. Men illa som det var började jag känna mig yrslig, blev vit i ansiktet och mådde inte alls bra. Snacka om att gå all in. Det grunda ju med att JAG inte hade ätit frukost, mer än ett glas youghurt. Fick skäll av min PT och gav mig en läxa. "Du måste komma hit väl förberedd om du,vi ska klara de här, med frukost i magen" Också helt rätt! My misstake. Åhh, jag som var så laddad. Men de är bara att ta nya tag imorn, ingen fara sa han, tur de. Nu har ja lärt mig nått.
Detox och örtte inköpt. BRA.

Idrottsgalan i love.

Detox

Har nu pratat med Frida om en massa saker och vi hamna lite på diet. Vi åker ju till Thailand om exakt 20 dagar och då vill jag, även hon vara i bra form, kanske gå ner nått kilo och tömma kroppen på massa skit. Då rekommendera hon att man skulle prova Detox, de är ungefär som att fasta. Och man ska hålla på i 20 dagar så det passar perfekt.
Att detoxa är att rengöra och rensa kroppen från skadliga ämnen och gifter. Detox går ut på att hjälpa matsmältningssytemet och få organen som ska rena kroppen att fungera bättre. Fördelarna med att detoxa sägs vara att människan kan få bättre tarmflora, viktminskning, mer energi, finare hy, friskare ögon och bätte immunförsvar. Under detox skall filtrerat vatten vara huvuddrycken, och 2-4 liter vatten rekommenderas per dag. Att få äta godis, dricka alkohol, röka cigaretter eller snusa ses som absolut tabu. Vidare rekommenderas att man inte dricker kaffe, te, eller kryddar maten under detox eftersom att dessa livsmedel kan vara besprutade. Så för att stötta varandra har vi sagt att vi ska gå ut och gå promenader, bowla,spela badminton och massa andra aktiviteter som man kan göra istället för att dricka. Men tveka inte att höra av er ändå mina vänner, jag följer gärna med ut iaf och umgås,nyktert! Och säg inte att jag är tråkig, stötta mig istället=)

Söndag

Brukar vara en ångest dag för mig. Men idag vaknar jag och mår riktigt bra. Känns skönt. Förbannad uttråkad bara, men men. Var ju på jobbet en liten stund igår, vilket gjorde att ja inte kunde åka till Sthlm och hälsa på min kusin Lina=(. Måste spara varenda slant också, men vill verkligen träffa henne innan ja åker till Thailand.
Ikväll är ja sugen på att gå på Snabba Cash, nån som vill haka??

Tillägnar denna låt till Lina


Sköönt..

Nu ska Vevvo snart gå och sova, har dock redan ligg sår eftersom ja legat i sängen med datorn hela dagen.
Laddat hem olika foto program och provat mig fram, inte de enklaste men kul när man väl börjar lära sig.
Imorn bär det nog av hem till Hollsten på fika, får se.

Jag klara en nykter kväll även fast Frida,Maria,Kristin,Hollsten och nån till hörde av sig just idag och ville ha med mig ut. Snacka om att retas. Men ja sa nej. Nästa gång säger jag inte nej, bara nej till att dricka men följer med ut, för jag har ju haft roligare lördagar än denna. Hoppas ni tar ett glas för mig, jag tycker inte synd om mig själv bara de att ja älskar mina vänner och vill vara med dem=) Men jag kommer må bra imorn, Sköööönt!

Start dag...

På måndag 07.30 startar mitt nya liv med träningen. Då ska ja träffa min personliga tränare och börja komma igång. Vi har bokat 2 ggr i veckan fram till och med mars, vi började så sen ska vi köra ordentligt fram till sommaren. Utöver dem 2 ggr i veckan ska ja köra egna pass, då inte styrke träning utan några pass på feel good eller springa eller gå. Har även fått hjälp med min kost så det ska gå lättare. Känner mig sjukt peppad då jag också ligger här i sängen en lördag kväll LEDIG och inte har druckit en droppe. Låter som ja har problem med alkoholen men de är faktiskt fler av mina vänner som har hört av sig som ska ner på stan ikväll och de kliar verkligen i mina fingrar, men icke.


Kreativitet

Min kusins sambo Anna är väldigt duktig på att göra egna smycken. Hon köper olika delar och sätter ihop hur hon själv vill att det ska se ut. Hon stannsar även in namn eller olika budskap på smyckena om så önskar. När jag kom hem till dem igår så hade hon gjort ett JÄTTE fint armband till mig. Jag hade sagt att ja ville ha något som hänger och dinglar för ja gillar ju när de låter=) Hon har skrivit mor, far och bror på dem olika delarna som hänger ner från armbandet. Så personligt och eget, ingen annan som har. Är det någon som är intresserad av att få ett eget personligt armband, halsband eller örhängen så hör av er till mig. Hon kan skriva in precis vad som helst. Mamma fick ett där de stog Liz på framsidan och One of a kind längre ner, sjukt snyggt!

tryck på bilderna för att förstora!

 

 

 


Friday im in LÖÖÖV

De är nog på riktigt, eller är iaf förälskad i en kille som ja fick reda på är upptagen, ledsen i ögat massor. Blir helt knäsvag när han kommer in i restaurangen. men men. Sånt är livet, vad vore de annars om man inte fick drömma sig bort lite=)
Jag är iaf kär i dessa 4 skönheter som ja klicka hem på rean nyss. www.have2have.se Gå in och kolla, skit mkt snygga skor.

Underbara dag..

Jag har spenderat flera timmar hemma hos Hollsten och Junia. ÅHH så mysigt det har varit. Förstår verkligen när Karro säger att hon inte kan låta bli att pussa på Junia, jag har nog pussat ihjäl henne i kväll. Vilken gladskit, hon skrattar hela tiden och är bara så underbar. Ja sa inte de här till dig ikväll Hollsten, men kan verkligen ångra att jag inte varit med dig från början när du fick henne, vi har ju ändå varit vänner så länge, men hoppas att få åtgälda de nu istället, än är de inte för sent. För de här vill ja göra om mycket snart. Vi har verkligen haft de super mysigt. Pratat pratat och pratat en massa, fikat och Mikko kom hem med pizza så då käka vi ihop. Linda och Skipper va där när jag kom dit men dem åkte sen iväg på träning. Tack Karro för ikväll. De får vi göra om snart igen. Härligt att få se vilken bra, lugn och underbar mamma du är.
Och en stor kram till finaste tjejen just nu-Junia.

Junia super glad


Linda leker med Junia


Jag leker med Junia


Myser med Junia


Hon somna i mitt knä, super mysigt.


Finaste mamma Karro och Junia


Junia badar med pappa Mikko


Leker med mitt örhänge. Puss

Nu jävlar

Jag prata tididgare om att jag skulle försöka ha en vit månad, eller det blir 3 vita veckor. Jag berätta de för Christer på mitt jobb och då sa han på en gång "500 spänn till mig om du inte klarar de" då sa jag "du får 1000 spänn om jag inte klarar de". Jag höjde för jag ville få lite motstånd så ja verkligen klarar de plus att alla ja pratat med tror inte på att ja kommer klara de, men de ska ja nu bevisa=)
Och idag 09.30 ska ja träffa min personliga tränare och ta upp träningen igen, ja har ju ändå betalat han så då måste ja få utnyttja de fullt ut. SÅ nu jävlar fram till sommaren, ca 4 månader kvar, så ska ja bli fittare än nånsin, SÅ DE SÅ!
Here we go....

Lite Thailands känsla..

Ikväll har vi gänget som ska åka till Thailand tillsammans träffats och umgåtts lite. Vi satt och tog en fika på systrarna eriksson sen gick vi på bio. Eftersom de är 2 barn vi ska åka med så fick vi gå på barntillåten film. Det blev Alvin och gänget 2.


 
En mycket rolig film måste jag säga, ja och Frida satt och skratta mest hela tiden om man jämför med alla barn där inne i salongen..haha.
Efter det gick vi till Spicy hot och käka lite thai mat, vilket kommer kännas som en vana om sisådär 3 veckor. Nice som fan.

Har precis kikat Johan Falk 4, så nu har ja bara 5 och 6 kvar. MYCKET BRA!

Har funderat starkt

Har funderat starkt på att ta en vit månad, eller iaf ha vita dagar fram till jag åker till Thailand. Jag åker söndag den 7 februari och kommer hem tisdag den 24 feb. Jag vill ju gå ner nått kilo också nu när man ska LEVA på stranden i 2 veckor=) Åh vad jag längtar.
Det kommer ju dock vara lite jobbigt eftersom jag är ju en sån person som älskar att gå ut och ta ett glas med mina vänner, tid och i otid. Men men, ja får väl följa med och dricka alkoholfritt. Jag ska klara de. Punkt

Jag har gjort det

Jag prata ju tidigare om att ja är expert på att skicka dumma och pinsamma sms på fyllan, alltså inte pinsamma att jag får skämmas över det dagen efter, kanske lite, mest att ja skriver till personer som jag inte borde skriva till och att ja inte får svar..haha. Så nu, NU har Veronika raderat vissa nummer och alla sms från dessa personer som gör att jag inte kan ta kontakt med dem. Så om dem nu vill mig nått så får dem ta kontakt med mig, vilket inte kommer att hända. Lite sorgligt men va fan, man kan ju inte tjata ihjäl folk och inte få nån respons, Verro fatta vinken, dem är inte intresserade..haha.. Nån gång är de min tur!

Bästa bästa...

Jag har en sån otroligt bra chef, mot mig är han i alla fall världs bra, han sa senast igår att jag är som en extra dotter för honom och det värmde såklart. Men nu är det så att jag har fått tjänst ledigt från Rocklunda Restaurang och bistro (maj-aug) och ska jobba heltid på Bill och bob´s i sommar. Ska bli skit skoj, ska förklara varför jag väljer att göra de. Jag jobbade där förra sommaren men bara som extra arbetare (blev ganska mycket ändå) men eftersom vi har ganska lugna månader under sommaren på Rocklunda så känner jag att ja kan ge plats åt andra som behöver jobb och ja kan köra heltid på Bill och bob och bli en erfarenhet rikare. Då är jag helt ledig dag tid och kör kvällar på billan. Hoppar dock in på Rockis om de behövs och chefen kallar på mig=) Vid semester tider och allt. Så min sommar kommer bara bli jobb, inge semester alls. Men de är bra klirr i kassan och ett riktigt roligt gäng att vara med. Men ska ABSOLUT tillbaka till Rocklunda till hösten för ja älskar mitt jobb där och vill inte mista mina arbetskamrater där som jag älskar. 
Nu blir de sängen för är helt slut efter massa fix och trix, kan inte säga..haha
God natt.




Äntligen..

På Ladies night såg jag en tjej med skit snygga skor, var bara tvungen att gå fram och fråga vart hon köpt dem, jag gick in på sidan http://www.have2have.se och skulle köpa dem, men det fanns inte i min storlek, ledsen i ögat. Men nu, precis nu när jag sitter här i soffan så klicka ja in på den sidan för att kolla deras rea som tar slut idag och då hitta jag dem och det FANNS I MIN STORLEK. Lyckliga jag, dem är nu på väg hem till mig=)
Sjukt snygga


Tobbe....

Tobbe är bäst. Jag älskar honom. Han är roligaste i de där gruppboendet..
"Jag vill ha kaffe"

Sms tummen

SMS tummen i llloooooovveeeee.....NOT. Varför ska man alltid ta fram sms tummen på fyllan och skicka en jävla massa i onödan, helt ovärt. Typiskt en Verro grej.
Hade sjukt kul i går iaf. Var hemma på en förfest hos Malin och även Karro,Vickan och Linda var där som jag inte träffar allt för ofta, så himla kul. Sen kom Becka dit och vi gick vidare till Bill och Bob och hälsa på Kickerian, riktigt trevligt även där. Sen gick vi vidare till BMB där vi röjde loss inne i schlager baren. Älskar impuls kvällar som inte är för planerade utan man gör bara vad man känner. Stod dock på jobbet idag och var inte alls för pigg men ja klara de med=)
Dags för en annan del av Köping!Gött mos.


Sen kväll.

Ganska nyss kommit hem från jobbet. Kan inte sova pga min nyfikenhet på vad alla skriver i sina bloggar, haha stackars mig=)
De är min helg i helgen så ja jobbar även imorn men jag har starka planer på att gå ut, eller ja vill de iaf och hoppas jag får med mig nån. Så är de nån som är sugen, hör av er=) Ja är sugen på att bara ta ett glas, eller flera, de behövs liksom inte gå ut ut.
Dagens bästa: Sjukt mycket dricks och att min kollega Anders Löhman är VÄRLDENS bästa Anta, helt klart!
Alla borde ha en sån sjukt rolig, härlig, spontan kille på sitt jobb, ni skulle garanterat inte ha tråkigt.


Min vän

Jag har en väldigt fin vän vid namn Maria. Vi har upplevt mycket kul ihop i våra dar. Vi har spelat handboll tillsammans forever and ever och pendlat till Eskilstuna ihop och haft många långa samtal i bilen, vi har rest till Australien och Thailand , jag har vart med deras familj i Halmstad sen jag var 14 år. Vi har gjort mycket galet och hon är en helt fantastisk tjej. Nu är det så att hon är gravid och jag är bara så lycklig över det. Hon är så underbart fin så det finns inte. Maria jag älskar dig av hela mitt hjärta och vill alltid finnas för dig precis som vi hade det förr. Kommer du ihåg när du ringde mig mitt i natten och jag kom till dig på Gunnilbogatan, ja tror de var då vi bestämde resan till Australien, de är kärlek det.



50 års fest på G...

Precis kommit hem från jobbet, oj oj oj, en olycka gjorde att det dröjde 1 timme extra innan jag kom hem på riktigt, värdelöst enligt min mening. Men nu är jag hemma och håller på att förbereda lite inför morgondagens upptåg. Bengt-Arne fyller 50 år. En som kommer där uppifrån där jag är uppväxt, Idre (Drevdagen egentligen, men ingen vet vart de är=) Vi ska kryssa på en liten båt som bara tar ca 100 passagerare och jag tror att bara vi födelsedags/firar gänget är ca 50-60 st, så helt ärligt, stackars dem andra som är på båten samtidigt haha. Vi åker till Stockholm imorn vid 12 tiden och sätter oss tillsammans alla vi från Västerås och tar en fördrink. Är alltså ledig ons-tors.

Idag när jag körde hem så började bilen tjuta på E18, as högt vill jag lova. Blev så jävla skraj så jag trodde jag skulle köra av vägen (vågar knappt säga de men trodde bilen skulle sprängas hahahah) så jag svängde av första avfarten och ringde pappa på en gång, helt ärligt, vad gjorde man utan sina föräldrar=)
Nu ska de laddas ner låtar för massa uppträdanden imorn, ja lär ju dricka en del om jag ska palla sjunga,våga alltså=) Sjunger hellre än bra!

Bengt-Arne och pappa i skidbacken i Drevdagen!


Mixed

God morgon. Läs vad fint min kusin har skrivit om besöket här hos oss. Älskar dig Elin!
Det har ju hänt ganska mycket den senaste tiden och tänkte uppdatera det med bilder, jag älskar bilder och har hunnit tagit en del dem här dagarna=) Se och njut mina kära vänner. För nästan jämt är mitt liv fantastiskt.












Heeelt slut...

Helgen är över och den har vart fartfylld kan jag säga. Precis hemkommen från bio med Maria och Anders. Vi såg Avatar. Bättre en mina förväntningar kan jag säga, för egentligen hatar jag såna där fjantiga filmer (science fiction) men den var faktiskt riktigt bra, fin och rätt mysig.
Har ju en hel del att uppdatera med bilder från nyår och besöket från mina galna kusiner=)
Men det kommer, imorn när jag har lite mer kraft, för nu är de soffläge tills ja somnar in. Heelt slut!
Av nån anledning så blev de lite sömn i natt..haha.
Over and out. Ciao!

Upp och hoppa..

Nu ska Verro iväg och handla hem massa goda ingredienser för kvällens besök. Att man kan längta så, känner mig som ett litet barn nästan=)
Snart ses vi Stina och Elin.
Ha en bra dag alla...
Kram


Dagen efter..

Precis landat i sängen med min godis påse..ska titta på Ps I Love You och gråta lite tänkte jag. Extra känslig när man är bakis också..haha
En väldigt trevlig, mysig, rolig och galen kväll igår. Bilder kommer senare, är alldeles för trött för de.
Vill tacka Hanna för allt fint du ordnat och att vi fick vara där, grym lokal.
Sen Frida min lilla party pingla, ingen klår dig på att festa iaf, alltid galet kul att festa med dig. Tack för den roliga, långa galna natten/morgonen=)
Sen måste jag bara säga hur lycklig jag är att jag fick fira nyår med Ann, hon kom ändå trots hennes matförgiftning. Tar tillbaka allt jag sa om dig tidigare, förstod inte att du hade vart så sjuk. Starkt av dig!

RSS 2.0