Ljus

Alla som känner mig vet att jag älskar ljus. Har massa ljus här hemma i lägenheten och jag tänder nästan alla varje kväll nu när det är höst och mörkt. Tycker det är så himla mysigt och så blir det varmt och skönt. En middag eller en tidig frukost utan ljus går bara inte. Ljus är ett måste i hösten i allas hem. Visst man måste inte göra som jag och tända alla men ändå!
Nu har vi precis kommit hem från kära mor. Vi har satt oss i soffan och kommer bli sittandes här hela kvällen då det ena bra programmet efter varann är på tvn. Vi är inga direkta tv tittare men just söndagar är vår tv kväll. En perfekt dag för att bara mysa ner sig i soffan och glo tv. Hej då.


Lördag

Mitt på dagen igår kom Kathleen och Vincent och hämtade mig för att åka ut till Ikea och göra några ärenden. Jag hade några småsaker på listan som lampa till sovrummet, ljus, diskställ och en tvättkorg. Sen fick lite annat smått och gott hänga med hem. bl.a. ett nytt duschdraperi. Vi hade svart innan men ville ha något ljusare. Så det blev ett randigt med lite brunt, beiget och turkost i, sen en vit tvättkorg till det. Det blev fint men har ändå lite svårt att vänja mig men annars blir det kanske ett vitt. Får se vad min andra hälft säger som kommer hem senare idag.
Vad tycker ni? Svart som innan, det randiga som hänger nu, eller kanske ett vitt?


Swedish HasBeens

Tjejer titta hit! Missa inte detta erbjudande. Utförsäljning idag på Bäckby med massa kanonpriser och framförallt snygga skor. Så pallra er dit vettja.


Middag

Tack för ikväll tjejer. En middag på tabasco med god mat och bra sällskap var precis vad som invigde min helg. Mycket trevligt och alldeles lagom. Det får vi snart göra om. God natt!


Äntligen

Efter flera månader av uppehåll från träningen tog jag tummen ur arslet och gick ner på gymmet och körde ett pass. Det har bara varit av ren lathet som jag inte tagit mig dit och egentligen bara skyllt på dåliga saker. Fan vad jag ångrar att jag kom ifrån den perioden när jag var så förbannat duktig. Visst finns det anledningar men inte tillräckligt stora egentligen. Men nu ska jag göra något bra av det här. Kommer förmodligen inte kunna gå i morgon men nånstans måste jag börja. Införskaffade mig ett par as snygga röda urbanears. Vilket bra ljud det var och det är bara ett måste när man ska träna. Nu är det godnatt för min del.


Bandy

Ikväll var det seriepremiär för Vsk bandy. Vi var där. Eftersom Johan själv inte kommer spela denna säsong så kommer det bli en hel del bandy i Rocklunda hallen i år. Det är roligt att gå på bandy, såklart hade jag velat sett Johan på plan men nu är läget som det är och jag är glad över det. Tänk att 7 veckor har gått sen olyckan skedde och han är så gott som helt återställd. Det är armen som gör att han kommer vara sjukskriven under en längre tid men jag är ändå så stolt över min krigare som tar sig igenom det här med stormsteg. Gipset är redan borta och han har åkt runt på sina skridskor två gånger redan. (Han kan inte hålla sig). Och ja, han åker försiktigt och bara glider för att känna känslan så ni (jag) kan vara lugna att han inte gör sig illa. Han läker fort och allt går åt rätt håll. Ung, vältränad, bra läkkött och ett starkt psyke tror jag är svaren på varför det gått så fort, utan att skryta. Fascinerande.

VSK vann ikväll. Heja heja!
God natt säger jag nu.


Film

Äntligen. Ola var här i måndags och hjälpte oss med vårt hemmabiosystem som vi inte riktigt har fått till som vi vill ha det. Jag bara måste ha ljud från högtalarna och inte tvn. Inte alls samma känsla att lyssna från tv högtalarna tycker jag. Definitiv inte när man tittar på film.
Älskar hösten när man kurar ner sig i soffan, lägger täcket på, tänder massa ljus och slår på en bra film. Johan Falk är en av favoriterna. Jag har alla av "säsong 1" och håller nu på att få hem de nya i samlingen. Är med på en filmclub sida där jag får hem en film i månaden, om jag vill, och får även massa erbjudanden och gratisfilmer. Det gillar vi. Jag är redo för den mörka hösten. Är ni??


Gardiner

Min kära vän Kathleen har hjälpt mig att sy gardiner av tyg som vi köpt på Ikea. Första gången vi var där mätte fröken ivrig (jag) lite fel så av det tyget kom Kathleen på den briljanta idén att sy kuddar som matchar gardinen. Sagt och gjort. Se så fint det blev, hon kan hon. Nu saknas det gröna växter, en ny lampa och ett nytt överkast så är projekt sovrummet klart för ett tag iaf. Tack snälla vän för hjälpen. Ska nog använda din kunskap längre fram också;)


Trögt

Det går trögt för mig och mitt bloggande. Det är långt mellan gångerna, men snart kommer förhoppningsvis suget tillbaka. Det visar sig.


Höstdag

Det är såhär hösten ska se ut. Kallt, lite blåsigt och skinande sol. Så härligt. Vi åkte ut till Irsta mitt på dagen och lekte med Zoe på stora åkern sen grillade vi korv ute i det fina vädret. Sen dess har vi hängt här och bara vart. Nu väntas det god mat och ännu mer mys med goda vänner. Ha en härlig lördag kväll!


Ladies night

Oj oj oj vilken kväll det var igår. Vi samlades hemma hos mig innan och tog några fördrinkar. Sen ner till självaste bombardier Arena där årets Ladies night skulle vara. Jag kan inte med ord beskriva stämningen som var i hallen när dessa snygga, duktiga och roliga karlar klev ut på scenen. Jag tänker inte försöka förklara det heller utan låta känslan vara inom mig och oss. Vi käkade en jättegod 2 rätters meny, drack vin och hade det bästa borden av dem alla. Fy fan så glada och lyriska vi blev när vi kom till platsen och insåg att vi praktiskt taget satt rakt framför scen och precis bredvid scen nummer 2. Det kunde INTE ha blivit bättre. Tack Eva och ladies night gänget för ert bemötande mot mig och mina vänner. En fantastisk show helt enkelt som var fyllt med allt och lite till. Det stora plusset under kvällen var mina underbara tjejer som verkligen förgyllde min kväll och som såg ut att njuta till 110 %. Jag älskar er, ni är fantastiska och utan er hade inte kvällen blivit densamma❤ Nästa år är är vi där igen, samma plats och samma tid men med lite mer vin;)
Min snygga vän Tilda fick gå upp och dansa med Andreas Johnsson på scen nr 2 när han sjöng en Bruce Springsteen ballad. Hon gjorde det som hon aldrig gjort något annat! Hon var snygg, sexig och sådär galet charmig som bara hon kan va, fan Matilda du ägde! Efter det bar det av till hatten där vi även mötte upp Johan. Kvällens höjdpunkt för honom var när ingen mindre än Anders Timell klev in och ville ta ett glas vin som alla andra. Vilket han dock knappt kunde eftersom alla stormade över honom och ville ta på han. Min Johan var en av dem, så äntligen fick J träffa sin legend:) som han tjatat, Johan i stort sett älskar Timell.
Taaaack igen mina helt underbara vänner, ni var så snygga i går alltså.
Nu ska jag gå en låååång promenad med Zoe och njuta av att solen skiner och att jag har satt på mig dunjackan (njuter inte lika mycket av det men) och att jag är ledig. Hej svejs!


Promenad

Blev en lång promenad på 1 h och 10 min idag. Skönt för oss alla tre kan jag säga. Det går inte lika fort som vi brukar gå då Johans arm inte får svänga för mycket. Men vi fick iaf röra på oss. Nu ska vi byta om och ta oss till Ikea för att byta lite grejer, kanske till och med ta en lunch där.


Instagram

Har tagit över. Mitt bloggande blir inte kontinuerligt och lika spontant längre. Instagram är kul, snabbt och enkelt. Jag gillar det skarpt. Idag är det min lediga tisdag och det ska vi fylla med massa nyttigheter och lite måsten. Sånna finns det alldeles för många av. Bjuder på en bild från när pappa var här och hjälpte oss med lampor, spegel och annat smått och gott. Heppåre!


RSS 2.0