Min mor är den finaste, vackraste och bästaste

Igår var det mors dag. Vill krama om världens bästa mamma och ge henne massor med pussar och säga till dig hur mycket jag älskar dig. Det finns inte ord till hur mycket. Du betyder allt för mig och det vet du. Min själsfrände, mamma jag älskar dig!

SATC2

Igår vad jag och kolla Sex and the city 2 med Ann, Kristin och Kathleen. Den var bra, inte lika bra som den första, den var ju laddad med så mycket känslor och dramatik hela tiden. Lite för lite sex och de vanliga sex and the city brudarna vi är vana att se de tycker jag. Men absolut jättebra och rolig. De lyckas alltid få till dem där känslorna så man känner det själv rakt in i magen, de är grymt.

Annars har jag bara jobbat hela helgen. I lördags var vi 1 man kort, fullt inne, fullt ute och vi klara det så jävla bra. Som Kristin sa "får man säga att vi är så jävla bra"? JAA det får man. Alltså kan bara tänka på förra året när vi var en miljard människor som jobbade och det gick bara fel. We rock!
Sen har jag bara umgåtts med vänner, lunchat, fikat, vart ute och motionerat. Jag tycker om mina lediga dagar=)

Veckan består av fin väder och njutning i solen och en hel del jobb. Är ledig från Bill och Bob på lördag men ska jobba på ett bröllop då så är inte helt ledig.
Ut och sola nu alla som sitter inne.

Lunch på stan

Wenche kolla hur glad han är hos tant Ann=)


Vi åt på Waynes innan bion!



Motionera

Kom till Billan=)




Årets fest

I lördags var de dags för Ann, Madde och Maria att fira sina 25 fyllda år. Alla tre fyller i maj så vad passade bättre än att de skulle ha ihop. Kåren var stället som festen hölls på och vilken lokal, så himla kanonbra. Alla samlades ute på bakgården och minglade runt i tonerna från 2 trubadurer, grymt! Solen bokstavligen stekte på oss alla glada som var där för att fira tjejerna. Och på tal om tjejerna, vilka tjejer, de var så fantastiskt fina allihop så både Kristin och jag fällde en tår när vi kom och kramade om de. De bjöds på massa god mat, dryck, underhållning, tal, band, you name it, under hela kvällen. Alla var på toppen humör och vi var såklart kvar till sist så personalen fick kasta ut oss=) Några av oss var inte riktigt nöjda efter de så ett stort gäng braka iväg hem till Madde på efterkaka. I love my friends. Det var  himla kul att få träffa gamla vänner, LÄRARE och få ta del av de fina talen som hölls till tjejerna. Många känslor i de där rummet kan ja tro.
Tack till Ann, Madde och Maria♥ mina fantastiska pumor som hade annordnat festen till, för mig, den bästa festen på sjukt länge.


Utmaning

Jane har utmanat mig att avslöja 3 saker om mig själv som inte så många vet=) Ska vi se vad vi kan hitta på.

1: När jag och min kompis gick på högstadiet skulle vi ha fysikprov, då skrev vi ner så mycket stödord som vi fick plats med på våra lår och hade på provdagen kjol på oss så vi kunde fuska och använda oss av det vi skrivit på benet. (hände en gång)

2: Jag har kört bil utan körkort, för att betala en räkning på banken. Bilen stog ju bara där!

3: När jag var i Australien med Maria sprang vi ifrån notan på 3 pizzor och rymde från vårat boende på natten för att spara in 600 spänn, det var de värt. Dock sprang vi ifrån pizza notan första dagen vi anlänt till stället vi skulle vara på i 1 vecka, inte så smarta brudar.

Det var de smaskiga jag kunde bjuda på.

Nu utmanar jag några av mina vänner:
Kathleen

Ninnie

Sanna

Kusin Elin

Karolina

Hanna

Frida

Vad är det med killar i 12 års åldern?

Killen heter Shaheen och var med i Britains Got Talent 2009 och egentligen vill jag visa det klippet men man får inte kopiera det från Youtube, http://www.youtube.com/watch?v=yVU4IkzMNIo&feature=related men snälla, gå in på den här länken och kolla när han kör sin första audition och Simon kapar hans första låt och se hur han sen tar ALLA med storm, helt otroligt.


Tatuering

Vad roligt att du läser min blogg Mia, jag ska länka till dig via min sida=)
Här har du en bild på min tatuering som du ville se.



Ska skriva lite senare om helgens/årets fest=) Oj oj vilken rolig, underbar och galen fest. Så himla kul!
Tjolahopp, hörs sen!


Vilken grabb!!

Herregud, grabben är 12 år gammal och sjunger på en skoluppvisning.
Kolla tjejerna i bakgrunden hur förvånade de blir. Grymt som fan!

Lata dagar i solen.

Ibland älskar man sitt liv lite mer än andra dagar. Igår var en sån dag som jag tyckte om det lite extra. Umgicks med härliga människor hela dagen och hade en as rolig kväll på jobbet med bästa Kicki! Jag orkar inte skriva nå mer idag, förutom en grej. Jag har blivit peppad till att anmäla mig till tjejmilen, så nu jävlar blir det till att springa 3 gånger i veckan. Det är den 5 september och om det är någon som vill följa med, hör av er till mig. Jag behöver faktiskt 2 till i mitt "lag" än så länge är det bara jag och Erica!

Mina senaste dagar i bilder


Livets njutning!

I söndags hängde jag hela dagen med Kicki och Andreas. Kicki hjälpte mig att lägga i slingor i mitt hår. LYCKA!! Det blev så bra. Skönt, nu går det åt rätt håll=) På kvällen tog vi en fika med Mathilda på gränden. En mysig dag.
Igår jobbade jag och de var bra drag för att vara en måndag faktiskt. Var även en sväng på Rocklunda och träffa min andra kollegor och dona lite med några måsten. Har även vart duktig att gå 5 km 2 dagar i rad nu, heja heja!!
Och har tagit min första sallad ute på gården här jag bor i solen och med en bok, livets njutning!
Nu bär det av till Hollstens nya lya och ska hjälpa henne lite att vara barnvakt medan hon målar och står i.
Njut i solen, det ska jag försöka göra.
På lördag smäller det!!!!


Vila i frid!


Kathleens underbara mormor lämnade oss i natt. Det är med stor sorg som världens bästa mormor nu vilar på andra sidan i lugn och ro. Hon var en sån person som man själv vill bli när man blir gammal. Eftersom jag inte växt upp med någon egen mormor så har jag alltid fått låna lite av Kathleens mormor och hon har vart den underbaraste härligaste mormorn du kan tänka dig!
Mina tankar går till Kathleen och hennes familj. Älskar er.

"När en person dör, föds en annan"


Grillning

Kathleen och jag åkte ner till Kajen och köpte en sallad som vi åt tillsammans. Vi satt även och titta på "Pippi på de sju haven", vem fan gör de liksom??haha. Men jag älskar Astrid Lindgrens barnfilmer och prenumenerar på dem. Alltid bra att ha! Senare kom Maria, Anders och Amanada och umgicks lite med oss. Efter de vart här så åkte jag ut till Irsta för att grilla hos Ramis och CArro, så himla supergod mat och trevligt sällskap. Där ska ja helt klart hänga mer i sommar=) Malin och Tomson kom ut och kikade film med oss, det blev Avatar. Har sett den förut, men vilken film alltså. Blev lika tagen den här gången.
Blev väckt i natt av ett fyllesamtal, väldigt trevligt samtal dock men tröttmössa idag. Inte bara pga samtalet, jag drack 2 glas vin och 2 färdigblandade 33 cl burkar med mojito i. Känner mig mer hängig av det än vad jag brukar när jag festar=) Så kan de va!
Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet, börjar 14.45 idag. Kan bli ett långt arbetspass, gillar´t. Får ju jobbar med Kickan så de kommer bli kul.
Ha en trevlig fredag alla. Och alla mina vänner som ska på Jimmies födelsedagsfest, ha så jävla kul å festa åt mig med snälla. Vi tar igen det nästa helg.


Bästa vänner

Det är torsdag och jag blev ledig hela dagen, de bestämde i tisdag att ha stängt, jätteskönt. Får besök av mina fina vänner Maria och Kathleen alldeles strax. Mina bästa tjejer!

Update later! Nu ska jag bara mysa pch prata ihjäl mig. Love you♥

Helgen som var

I lördags åkte jag till Stockholm vid 14 tiden och tog ett stopp i Sundbyberg där jag väckte mina små prinsessor som var lagom slitna efter dagen innan fest. Vi satt och prata en del, tog en fördrink ihop och gjorde oss i ordning. Vi skulle på varsina födelsedagsfester. För mig bar det av till min kusin Lina på 30 års galej. Där väntades de mat och dryck för hela slanten och en massa roligt folk som ville fira Lina. Det var en riktigt rolig och lyckad hemmafest där alla var på topphumör och dansa hela natten lång. Kvällen kändes dock att den gick för fort, men de är väl så när man har roligt. Jag hade förberett ett tal till Lina som jag tog ganska tidigt på kvällen och gjort ett collage till henne. Det gick bra fast jag var lite nervös och som ja sa på talet "är det nått vi har gemensamt (jag och Lina) så är det att visa känslor, framför allt till gråt, så tänker inte hålla ett långt och allt för sentimentalt tal för då blir vi för blödiga" Det första Lina gör när jag ställer mig upp och säger "Jag är då Veronika, Linas lilla kusin" börjar hon gråta, bra start på talet..haha. Men jag samla mina tankar och mod och darra mig igenom talet som förövrigt gick  bra att förbereda dagarna innan. Det sluta såklart med grinkalas för min och Linas del, även många andra i rummet blev rörda. Jag ville förmedla till ALLA hur himla fin och härlig du är Lina. Trots allt så blir vår relation bara starkare och starkare*kärlek*
På natten åkte jag tillbaka till Sundbyberg för ja hade alla mina grejer där och stannade där till måndag morgon då jag åkte in till stan och kika runt lite på en massa olika affärer för att fördriva tiden. Tog sen en lunch med Lina och hälsade på där hon jobbar.

Efter det tog jag sedan pendeltåget till Märsta där pappa och brorsan skulle hämta upp mig för att åka till Sigtuna för att hälsa på min farfar. Han hade precis lagt sig för att sova när vi kom, men vi väckte han=) klockan var ju liksom 19 på kvällen så de gjorde inget. Jag hade köpt med fikabröd till alla oss, så vi satt inne på rummet och prata en massa och tog kvällsfikan tillsammans. Jag blev lite arg där för en stund. När man bor på hem så är det ju av en anledning, att man till 100% inte kan ta hand om sig själv, då tycker jag att man ska då hjälpa personen med allt som den inte klarar själv. När vi kom till farfar fick jag ju se hans naglar, både på fötter och händer, skit lååånga och äckliga. Va fan, blev skit arg, tar man inte tag i sånt. Inte fan vill de gå runt med långa naglar?? Då hjälper man faktiskt och håller koll på de och klipper naglarna, hur svårt kan de va? Så jag tog fram mitt lilla nagelkitt och klippte och fila till farfars naglar, så fin han blev. De var jättemysigt att träffa han. Nästa gång ska vi ta med han på lite äventyr så han får se lite annat än de där.

Nu ska jag springa ner i tvättstugan. Imorn är jag helt ledig. Och mamma har åkte till Norge över helgen. Vad ska jag hitta på då?
Stor klem till alla


Får blir senare

Ingen bra uppdatering idag. Jag ska snart iväg till jobbet och känner att jag har så mycket mer att skriva och lägga upp bilder på. Så ja tar det ikväll eller imorn bitti. Ska upp och tvätta tänkte jag.
Mår fantastiskt bra!

Lägenhet i Stockholm
eller
Lägenhet i Västerås är frågan??
Kan nån hjälpa mig leva mitt liv ibland.


Oj vilken helg.

Har så mycket jag vill skriva om men är just nu i Stockholm och fördriver tiden och hinner inte uppdatera allt. Men ska göra de när jag kommer hem. Har precis vart och tagit en lunch med Lina och ska snart ta en fika med Hasse. Senare åker jag pendeltåget till Märsta där pappa och brorsan hämtar upp mig för att vi tillsammans ska ta oss till Sigtuna och hälsa på min kära farfar. Han är på avlastningshem när han bara blir omhändertagen, badar, motionerar och bara får vara. Länge sen jag träffa han nu så det ska bli mysigt. Update kommer senare. Kram i kylan.

Dagen D

Nu har jag fixat och trixat med hemgjorda finter=) Ganska typ så har jag faktiskt gjort, ska ju på 30 års galej ikväll och har donat för de=) Skojsigt som fan.
Jobbade 10 timmar på Billan igår, gick bra för min del. Vi är ju dreamteam. Jag och Kicki arbetar så bra tillsammans och det känns skönt. Men alltså allvarligt, ibland får jag faktiskt ställa mig och fundera vad de är för folk som hänger på Billan egentligen, sån salig blandning. haha. Men kul är det att själv vara nykter och se allt från den bra sidan.
Nu ska ja hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att bege mig till Sthlm, fast en paus i Sumpan där jag ska möta mina favorit brudar och ta en fördrink, love it!
Kathleen min kära vän, saknar dig. Men de är ju lite av en omställning att jobba kvällar så vi ska försöka hitta våra dagar då vi kan umgås, bara duoja*kärlek*


Kicki o ja!

Kathleen och ja!



Låtar

Har haft en låt på hjärnan som sumpangänget grillat in i min hjärna och som Evelina lärt sig hålla takten till=) så ja söker söker söker och söker efter en låt förjäves, googlar, spotifyar, gör allt för att ta reda på vad den heter. Helt plötsligt dyker den upp på min lista och spelas högt i mitt rum, sjukt vad jag tror på ödet!De är den första=)
De här 2 låtarna har fuckat min hjärna den senaste tiden. Och de är bara positivt. Så mycket himla glada och bra minnen från de här låtarna. Och sommaren har bara börjat, vart ska de här sluta?=)

Donar lite

Idag är de fredag och de innebär jobb på Billan, ikväll hoppas ja på att det blir lite mer drag än vad de varit i veckan. De är ju de här jävla vädret som ställer till de, de är verkligen så kallt. Infravärme och filtar är svensk sommar!
Men innan jobb ska de donas lite. Min kära kusin fyller ju 30 år på söndag och ska ha födelsedagsfest imorn lördag. Det ska bli så roligt=)


Jobba jobba jobba

Sitter nu i köket och tittar ut i fönstret och ser de vackra vädret. Varför beger ja mig inte ut? Ja ska snart. Har iaf fått bekräftat av folk i min omgivning att de är allergi jag har och inte en vanlig förkylning, dags att ta tag i de då Verro, JA JAG VET!!!
Gick bra att jobba på billan igår, känns kul som fan, längtar bara till de drar igång ordentligt, massa massa folk och man får springa skiten ur sig.
Har en magkänsla som säger att de här kommer bli "the summer of my life". Sola, bada, umgås, hänga med folk om dagarna, jobba ute på krogen men samtidigt få vara med, fast nykter, på kvällarna. Och tjäna massa pengar som jag ska spara. Kommer ju inte hinna göra av med så mycket eftersom jag inte kommer vara ledigt nånting, ser mina dagar som ledigt istället. Så är de folk som vill träffa mig i sommar är de bara att komma hit till Vässan så ska vi styra upp de. Grymt känsla!
Nu ska ja iväg till Rocklunda och fixa lite med hemsida, menyn och diverse saker.
Sol i sinnet brun inne.


För de är ingen vanlig dag..

för det är Anns födelsedag. HURRA HURRA HURRA. Idag fyller världens mysigaste, finaste, härligaste, gladaste tjej 25 år. Stort grattis till dig min vän. Vi firar dig ordentligt mycket snart=)


Jag och mitt hår

På vår födelsedagsfest så höll min kusin ett tal till mig om massa siffror där hon bla nämde siffran 6+, som är siffran på antalet färger jag har haft i mitt hår=) Nu har jag hållt på att mixtra med skiten igen, blir galen på mig själv att jag är så ivrig. Karro la i slingor i mitt hår förra veckan och det blev jättebra. Men jag fick nå jävla ryck i söndags att ja skulle bli blondare. Håll i hatten. Om det blev, eller nej inte blond, det blev gulorange, såg förjävla hemsk ut. Så då sprang jag till Color där Anna jobbar och rådfråga henne. Envis som jag är övertala ja både mig och henne att ja skulle köpa en toning och lägga i, en ljusbrun toning. De är nu den som sitter i mitt hår, Verro har blivit ljusbrun igen, ja som har målet att bli blond=) Men jag ska säga att ja trivs i den här färgen, fast den varar inte länge till, för så fort håret har fått vila lite ska de i massa blonda slingor, sen är jag nöjd. Solen får sköta resten=) Slutar väl med att ja får raka av hela skiten istället.

Gårdagen i bilder!


Jag är så glad över mina vänner!


Ledigt känns konstigt

Känns konstigt att vara ledig på dagarna, jag vet att det bara gått 1 dag men eftersom ja legat sjuk så känns de redan som evigheter. Men har haft en underbar dag tillsammans med Maria och Amanda. Så mysigt, de kommer ju bli att dem får dras med mig en hel del nu i sommar, de är ju som en hälsoresa att umgås med Maria. Och att få vara med Amanda gör de bara bättre:) så Maria, du säger till när jag börjar bli jobbig:) haha. Vi passade på att ta en fika på stan medan A sov och då träffa vi även upp Wenche och hennes son Vidar, hennes syster Anna och Emma. Blev en trevlig liten pratstund med olika folk. Gillar inte riktigt grejen att bli kallad tant, men de är det kanske värt när man är omringad av massa gulliga ungar. Imorn blir de lunch med Maria och Amanda, Hollsten och Junia. Världsklass! Först träning på de, nu jävlar ska de bort 10 kg och de är bums! Sov skönt.

RSS 2.0