Lördagsmys!

Vi satt länge och prata om allt, verkligen om allt. Det är så skönt att få prata av sig och sitta och bolla tankar och ideer med sina bästa vänner. Brudarna börja lägga in gamla godingar på spotifylistan, riktigt kul och vilka minnen det väckte=)
När det väl var dags att åka ner så körde jag brudarna och vi parkera på klippan, fick såklart en parkering precis vid ingången, vi la alla våra grejer i bilen och gick raka vägen in för snälla David hade fixat vip till oss. Så himla smidigt att bara smita förbi alla, samma sak gällde när vi skulle hem:) Det är verkligen speciellt att gå ut nykter, man känner sig mer i vägen än alla andra, det känns som om man får alla knuffar, alla spiller groggar på en (eller iaf är de på väg, man hinner flytta på sig för man är så vaken), sen ser man MASSOR med saker som man annars inte ser. Ikväll var det en sån kväll där jag såg massa saker som kändes konstigt. Inget värt att ta upp här, men tog det med brudarna efteråt. Och där fick vi svaret, Idioter!! Hoppas det går bra för er i fortsättningen, NOT!

Tack mina vänner för att just ni är ni♥

Vi träffa David=)

Älskar er brudar!

Friends forever

Ikväll ska jag hem till min fina vän Ninnie♥ Det ska drickas vin och prata en massa. Mysfaktor som bara den. Det är precis vad jag känner att jag behöver idag. Jag ska hoppa in i duschen och ha en liten tjejfixar stund. Det innebär att jag ska ta hand om mig lite extra noga, klippa och måla naglar, plocka ögonbryn, fixa håret och sminka mig lite extra länge. Med bra musik i högtalarna så är det underbart.
Det blir ju såklart vinfritt för mig ikväll men jag bangar inte ändå.



Snacka om motiverande


Den här farbrorn såg jag i spåret när jag var ute och gick stavgång på Björnön idag. Han äter hos mig varje torsdag, då vi har ärtsoppa och pannkakor. Jag skulle tippa på att han är närmare 80 år snart. Han gick där i sitt tempo med mössan i handen och stanna till så fort han hörde nån komma bakifrån. Fascinerande att se. Är man frisk i den åldern ska jag också ge mig ut.
Vädret var på topp för att ta en långpromenad, jag gick i raskt tempo och stavarna bokstavligen svängde som fan på varsin sida mina höfter. Jag gjorde utfallssteg efter jag hade gått min vända. Tog i så pass att jag var alldeles skakig efteråt, bra Veronika!


Bakislördag!

Nej då, jag är inte bakis. Jag var på personalfest igår men jag drack inte en droppe. Hade hur kul som helst ändå. Det är sååå skönt att vakna pigg, obeskrivlig känsla. Ska jag sluta dricka helt kanske? Jag får ut så mycket av dagen som idag, vaknar upp tidigt, frukost och dona lite hemma, klockan är liksom bara 11.

Kvällen igår bjöd på mycket underhållning. Som jag skrev så bowla vi och jag var så dålig. I början gick det verkligen skit dåligt och jag var så arg, men sen släppte det. Jag hitta rätt klot och rätt teknik, fick in strike efter spärr flera gånger på rad. Hela mitt lag jobbade sig uppåt och det slutade med vinst=)
Men.....
Vi skrev ut resultatet och vi korade sämsta och bästa spelare individuellt. Vet inte om jag ska berätta resultatet. Jodå, jag var sämst och Persson var bäst. Men hörni, vi spela i samma lag, kan ni förklara den? =) haha
Efter Strike gick vi till BMB och vi dansa kan jag säga, sen följde jag med gamlingarna till Cirkus. Ville ju vara med alla!
Tack bästa arbetskamrater för en rolig kväll, det ska vi snart göra om, men då badminton kanske??

Antan & Christer


Skönaste Becca


Me


Nabbe, Tommy, Micro(George) & Robin


Pris för sämsta spelare=)


Pris för sämsta & bästa

Jag var sämst/bäst på bowling, denna tröja ska bäras i en vecka!



Personalfest med bästa jobbet!

img_1684 (MMS)

Personalfest ala Rocklunda står på schemat ikväll. Vi ska träffas på Strike 17.30 därefter är det bowling i 2 timmar. Seriös tävling är det såklart. Jag är lekledare och ska då lotta lagen. Är sån dålig förlorare och vill inte komma med en sopa, haha. Vinnarskalle AB! Efter bowling äter och dricker vi gemensamt. Ska bli riktigt roligt att få göra något utanför jobbet med sina arbetskamrater. Jag ska vara nykter och vi får väl se hur länge jag klarar det:) brukar inte vara några problem för min del, de kommer inte märka någon skillnad. Nu ska det vaxas ben sen hem och byta outfit. Redo för vinst! Trevlig fredag alla vänner.


Bästa David

Har varit hos David och fyllt i min tatuering som jag gjorde i somras på foten, den hade blivit lite ljusare på rosen. Men det är ju inte så konstigt, man skaver bort en del när man har skor på sig. Han gjorde den även lite mörkare, la i lite lila. Sjukt bra blev det. David är så himla duktig, han förstår precis vad man menar och om man inte är "nöjd" och vill ha mer här eller där så är det aldrig några problem, han fixar alltid till så man blir supernöjd som jag alltid blir, jag är lite krånglig ibland också ska jag tillägga, men det är trots allt en tatuering som ska sitta där hela livet så då ska man vara nöjd när man går därifrån! David är bäst. Om ni ska tatuera er, gå till han. Nr 021416629!!(Klicka på numret för att komma till hans hemsida) Passade även på att fylla i mitt ankare, har gått och stört mig på en grej och han fyllde då i hela ankaret, så nu känns den som ny=)

Före:


Nu:



Har kollat "Så mycket bättre" på datorn idag, missade stora delar av programmet när det gick på tv:n. Vilket mysigt program, vilken varm människa Lasse är. Diggar idéen och hur alla framför hans låtar. Ska bli spännande att se resten av artisterna. 

Dagens stora kram går till min fina vän Frida, grattis till nya lägenheten. Snart ska vi inviga den=) Saknar dig!♥


Tisdag kväll är det!

img_1680 (MMS)

Ligger i sängen och har precis tittat på DH. Har lagt i lite slingor i håret ikväll också, lite svårt att göra på mig själv men det blir nog bra, ligger nu med en inpackning som jag ska sova med i natt så resultatet får jag se imorn, även ni mina läsare! Tror de blir bra. Måste spara in varenda krona nu för framtida lägenhet. Som för övrigt går trögt:( Det är mycket jobb för tillfället och min gnista har kommit tillbaka litegrann iaf. Vi får se vad som händer framöver. George har lite planer med mig som jag inte tänker berätta nu:) spännande iaf.  Ska lägga mig och sova nu. Tidigt men jag behöver varje timme sömn jag kan få. Vill säga några sista ord till min fina kusin Lina, jag saknar dig och tänker på dig!  Dagens kram går till Maria och Amanda, finaste tjejerna! Dagens bästa, eller årets bästa (som jag btw glömt att berätta för er bara för att jag inte förstått det själv) : Kathleen ska ju så småningom ha barn och jag ska bli gudmor! Fick reda på det samma dag som hon berätta att hon var gravid! Jag ska bli den bästa gudmodern som nånsin funnits! Lycklig är jag. Älskar dig min finaste vän och är så glad över att du och Ola ska ha barn, kärlek till er! Over and out


Det behövs inga ord!


Jag är kär!

Är i Moneybrother heaven. Magisk kväll. Vilken kille att leverera, hans röst, hans tal, hans känsla, hans perfektionism. Vem som helst hade tyckt om det han gjorde ikväll. Grymt kan jag säga. Känner inte igen så många låtar med han, men alla gick rakt in i hjärtat.
Tack Wenche för trevligt sällskap, du är så härlig. Kom ihåg att dela med dig nu=) Å ja, vi satt sjuukt bra!





Skrattattack


Moneybrother

Ikväll blir det Moneybrother med Wenche, eller som hon säger pengabrorsan. Jag fick tag i två biljetter. Så jävla kul, han ska köra solo och akustisk show. Riktigt grymt ska det bli att se.
Här kommer lite bilder från gårdagen.

Kathleen tyckte inte om min blixt=)


"Ola det här är ju fan humor" hahaha


Såhär vaknar man inte varje dag. Frukostbu...

img_1670 (MMS)

Såhär vaknar man inte varje dag. Frukostbuffe på bordet, kokande kaffe och en välkomnande "god morgon". Åh vad man blir ompysslad hos Ola och Kathleen. Det är en underbar känsla att bara få vara där och må bra. Älskar er, tack för allt. Nu är det dags för jobb. Får se vad som händer ikväll. Mamma får besök så skulle vilja vara hemifrån ikväll med men kan inte våldgästa K&O igen. Haha stackars de:) nu dags för jobb. Känner mig mer taggad än på hela veckan. Kan det va kärleken jag fått?:) och så fick jag ett positivt sms igår, behöver inte betyda nått men förhoppningarna växte lite! Later.


Mys fredag

Var hemma hos Kathleen och Ola igår och vi käka tacos och mös med massa godis och soffhäng framför tvn. Idol var kanske det sämsta hittills. Kanske för att The Beatles bara hara 2 låtar som jag tycker om och resten tilltalar mig inte alls.
Men det var så mysigt att bara få sitta/ligga i soffan och bara vara och skratta gott. Tog massa bilder och filma min vän Kathleen som ni bara måste se. Hon kika på Måns Möller på tvn och kikna av skratt. Så jävla kul när han härmar bonde, fast Kathleens skratt knäcker ändå allt. Ni ska bara få se. Idag väntar värsta långa dagen på jobbet och desto mer imorn söndag. Är så otaggad.

Tack Ola och Kathleen för att ni är så bra!

Ord som värmer

Har fått ett jättefint mail, underbara stöttande sms och fina kommentarer här på min blogg som verkligen värmer. Jag är så glad att ni, just ni finns i mitt liv. Vad skulle jag göra utan er? Tack min släkt och vänner för fina ord som går rakt in i hjärtat och som gör att jag orkar ta mig ur sängen. Som ger kraft!
"Det viktigaste är att du mår bra"
"Allt kommer allt bli bra"
"Du är fin som du är"
♥♥♥




Jag ger upp!

Arg och besviken som jag nu är på mig själv skriver jag dessa ord, jag ger upp! Jag mår inte bra just nu och är inte mentalt förberedd på att utesluta mat. Jag hittar inte motivationen till 100% och tänker inte fortsätta då jag inte har det till max. Suget av att tugga är för stort och saknaden av maten är för stor. Jag är inte mer än människa och har rätt att misslyckas så tänker inte hitta på någon ursäkt om varför jag inte lyckas utan helt enkelt bara stå för det. Jag kommer att spara mina produkter som jag har kvar till den gången jag är motiverad till tusen. Fan fan Verro. Men som sagt, än är det inte kört att gå ner 10 kg, men när fan ska jag orka träna när jag mår som jag gör just nu. Förlåt om jag nu har gjort er läsare lite på dåligt humör, men jag kan inte alltid vara på topp och må bra.

Jag är deppig och hängig och orka inte vara glad och trevlig till nån.

Precis kommit hem från Södertälje. Har var...

img_1658 (MMS)

Precis kommit hem från Södertälje. Har vart på bisittning för min fina kusin som valde att lämna oss för 3 veckor sen. Konstigt hur livet där emellan fortsätter och saknaden är så stor att det känns som om han är på en längre resa och ska snart komma hem igen. Jag valde att gå in tillsammans med min far. Där låg han fint påklädd i favorit kläderna som min faster och hans syster hade valt. Det låg ett skynke över ansiktet och de som ville fick ta bort den för att se. Jag ville det! Är så lik min far i de läget. Jag ville inte gå därifrån och vara nyfiken på hur han såg ut. Han låg där och såg så fridfull ut. Han såg bestämd ut och på nått sätt så kändes det som om jag fick ett svar. Det var de här han ville! Ångrar mig inte ett dugg. Är glad att jag var så modig. Nu har jag tänt ljus i rummet och myser för mig själv. Tänker på dig G! Fridens


På väg till Södertälje. Jag är nervös och ...

img_1653 (MMS)

På väg till Södertälje. Jag är nervös och har en stor klump i magen. Men jag vill, jag vill ta ett sista farväl. Du är saknad och inte längre hatat. Goodbye my lover goodbye my friend.....


Njuter av helgen

Det är så himla skönt att vakna pigg och fräsch, inte jätte super pigg eftersom jag jobbade igår kväll, men pigg av att jag inte har druckit nått, så ska det fortsätta ett långt tag till, härlig känsla. I morse kom världens finaste Kathleen till mig vid 09.30 och la sig bredvid mig i sängen så mös vi ett litet tag. Vi skulle åka till Viksäng och kolla på när Fanny spela basketmatch. Åh vilka minnen det väckte när man själv spela handboll. Hallen, lagstämmningen, föräldrar på läktaren, musiken i pauserna, håret och kläderna skulle sitta perfekt. En tid som jag faktiskt saknar enormt mycket.

Sen hem för att kika lite film och vidare till jobbet. En stor fest var ju på schemat ikväll. Vilket jävla röj, fullast vinner kan jag ju säga. Såhär kan det se ut en dag på jobbet hos mig, för er som har undrat, jag står ju faktistk inte bara där nere och ser glad ut=)

Dukning

Bästa Anta

Avec bordet

Snart dags för uppläggning av maten

I väntan på maten=)

Ju fler kockar desto...
Bästa, underbara, härligaste arbetskamrater


Imorn kommer det bli en spännande dag. Säger tack och god natt vänner!


Blåsigt

Det blåser som bara den ute och det är kallt när man åker till jobbet och kallt när man åker hem från jobbet och framförallt på kvällen. Men jag tänker kämpa på med min skinnjacka nån vecka till. Förstår mig inte på de som tar fram sina dunjackor nu, va fan ska de ha på sig när det blir riktigt kallt då?? Tänk på den!

En vanlig torsdag som blev en mysig torsdag. Åkte hem till Maria och Amanda och mös med Amanda medan mamma Maria laga mat och tvätta, hon är så bra! Sen gick vi över till Wenche och Per där Wenche hade bakat bullar hela dagen, vanliga och blåbärsbullar. Om det lukta gott när vi öppna dörren?, mmmmmmums! Men jag drack mitt vatten (som by the way håller på att göra mig galen att jag vaknar mitt i natten och är så kissnödig) min skogsbärblandade smoothie och 2 koppar kaffe. Jag är duktig.
Det är min lediga helg men jag jobbar både ikväll för det är hockey och imorgon kväll då Städ och Flytt har en stor personalfest för 250 pers, Ryttene Röj ska spela så det kommer bli världens drag.
Ha en underbar fredag alla vänner, ni som ska ta ett glas vin, snälla gör det för mig med!
Later!


Det här skulle jag vilja äta:) Vet att det...

img_1637 (MMS)

Det här skulle jag vilja äta:) Vet att det är mycket tjat och fokus på mat just nu. Men har min lilla blogg att bolla med. Peppa mig själv och kanske att ni är snälla och skriver lite kommentarer som stärker mig;) puss på er


Det här är min underbara lunch. Potatis oc...

img_1636 (MMS)

Det här är min underbara lunch. Potatis och purjolökssoppa. Ann sa till mig "köp inte potatis och purjolökssoppan den är äcklig" men jag tycker faktiskt om den. Tycker till och med om gröten med äpple och kanel som hon varna mig för:) jag kanske är konstig men. Ikväll blir det att umgås med mammor och barn. Det som jag älskar. Som Wenche alltid säger, skaffa dig en egen! Men nej just nu vill jag bara låna och det är underbart att lämna tillbaka när ungen skitit eller spytt:) Å ja jag ska skaffa en egen, men inte än. It takes two. Haha. Later!


Det här är inte rättvist. Mimer har fest h...

img_1629 (MMS)

Det här är inte rättvist. Mimer har fest här ikväll med massa smått och gott att plocka på buffé. Jag jobbar själv och ska stå här och ta hand om ALL denna goda mat. Blir galen snart. Men dag 3 är snart över och det går bättre och bättre men inte alla som har frestelsen av det jag har när man går på diet. Mera vatten och mera toabesök väntas! Hej hopp.


Vänner

Idag efter jobbet har jag umgåtts med Kathleen, vi strosa runt på stan och fixa lite ärenden. Bla köpte jag mat på Itrim för massa pengar, men det ska löna sig i slutändan. Vi mötte senare upp Ann på Cornetto och tog en fika ihop. Jag drack min shake och lite kaffe medan Kathleen åt en negerboll och drack cola, Ann åt wraps med nachochips, om jag ville smaka? Inte alls. JO! Men nu har dag 2 gått och snart inne på dag 3 så det blir lättare och lättare. Det är svårt när man jobbar på restaurang som sagt. Men har inte fuskat nånting, tänker bara på Ann som sitter på min axel som en liten fågel och viskar "Verro är det värt" haha!


Efter fikat gick jag och K hem till Hollsten för att umgås lite. Junia hade lagt sig men som tur var (för våran del) vakna hon så vi fick mysa lite med världens goaste och gladaste unge. Vilket charmtroll hon är alltså, kan inte bli annat än glad när man ser henne. Flera gånger titta hon och peka på Kathleens mage och sa bebis=) Älskar att få en dos av mina vänner. Nu ska jag bara hitta en helg för att bege mig till Karlstad, saknar mina brudar massor. Hanna snart kommer jag=)

Tack och god natt.

Volbeat

Bilder från dagen och kvällen i Stockholm och konserten.

Får vi göra om, fast utan konserten=)

Det blir bara lättare och lättare:) mums v...

img_1624 (MMS)

Det blir bara lättare och lättare:) mums vad jag vill ha.


Jättelätt som sagt. Vill äta allt. Vill ha...

img_1622 (MMS)

Jättelätt som sagt. Vill äta allt. Vill ha allt. Annars går de bra:)


Det är jättelätt att jobba på restaurang n...

img_1623 (MMS)

Det är jättelätt att jobba på restaurang när man går på diet. Brie, tomat och fetasallad m massa mer gott framför ögonen på en. Fy fan. Kämpa!


Nu är det dags. Måndag och det innebär sta...

img_1621 (MMS)

Nu är det dags. Måndag och det innebär start av min nya diet Jag fick många fina kommentarer av mina underbara vänner igår. Men jag kan säga såhär, jag ska köra 7 v med soppor och utan alkohol och ser det som en utmaningen. Rensa kroppen och ta hand om mig själv. Tävla lite med mig själv typ om ni förstår. Så ni som vill ha sällskap över ett glas vin, ni kan få sällskapet med inte vinverro:) ring ändå. Haha. Hörs senare!


God morgon världen vilken underbar dag! De...

img_1511 (MMS)

God morgon världen vilken underbar dag! Det ska bli så skönt att vakna upp och må bra i 7 veckor kan jag säga. Imorgon måndag drar mitt nya liv igång och det ska bli så skönt att vakna upp och inte vara bakis, precis som jag är nu:) men vilken dag och kväll det var igår, riktigt mysigt och trevligt. Och konserten var jättebra. Kul att även få se ett sånt här band spela också. I torsdag fyllde lilla Lilly 2 år och idag bär det av på kalas hem till familjen. Så mysigt med barnkalas, även fast jag är bakis:) hörs senare.


Nu sitter vi här på Dubliner en pub i Sthl...

img_1596 (MMS)

Nu sitter vi här på Dubliner en pub i Sthlm och dricker öl, irish coffee och har det så himla mysigt. Snart är det dags för konsert. Inte riktigt min typ av musik men jag gillart ändå:) kvällens stora stora bamsekram går till Maria Eckemark som jag så gärna vill ha här. Älskar dig min fina vän. Vi måste ses snart!!


Världens sämsta bild. Men kolla,en glad öv...

img_1590 (MMS)

Världens sämsta bild. Men kolla,en glad överraskning vi blev fler på tåget. Hutte och hans bror joinar oss:) Roligt värre.


Time for trip

Nu bär det snart av till Sthlm. Det blev bara Ann och jag som åker upp tidigare. Strul VM, jag säger inget så har jag inget sagt. Men vi ska ha det så mysigt, strosa runt på stan, käka och dricka gott=)
Hörs senare!

Det regnar idag. Första gången på länge el...

img_1579 (MMS)

Det regnar idag. Första gången på länge eller inte ens de, första gången som jag blir glad att det regnar. För jag får använda mina nya snygga stövlar:) När jag kom till jobbet idag var det en polisövning utanför bandy arenan då stod det en SKIT snygg polis och berättade det för bilarna som kom Fy fan vad jag ångra att jag inte körde snabbare så han kunde ta mig för fortkörning. Så het! Haha. Idag kommer mina vänner och lunchar med mig, mysigt värre. Puss o kram


Duktiga du!

Jag har precis använt min pilatesboll, situps och armhävningar. Gjorde även utfallssteg så nu kommer väl träningsvärken sakta smyga sig på=)
Tänkte på min vän Ann som har kört Itrim under en lång period och vart så himla duktig och bestämd. Hon hade sin 25 års fest som mål att vara nöjd med sig själv och om hon blev snygg. Vilken kvinna att kämpa, du har vart så duktig Ann!
Kolla här får ni se före och efter: Du är en inspirationskälla från högsta grad!



Ann du ska veta en sak, jag tycker du var lika fin, härlig och fantastisk då som nu. Du har vart så himla duktig och är så stolt över dig.


Fel av mig!

img_1576 (MMS)

Jag börjar min diet på måndag den 11 oktober. Efter ett samtal med min kära vän Ann så har vi kommit fram till att köra from måndag. Då är jag mer redo än någonsin. Ingen alkohol och ingen riktig mat på 7 veckor. Jag vet att jag kommer klara mig. Tack Ann för dina fina och stöttande ord. Kristin och Kathleen jag joinar er i alkoholfritt nu=) Härligt. Kämpa!!


Nu börjar jag

Har precis kommit hem från Hälla, jag och morsan var där och handla massor med smått och gott. Det här är min sista dag som ätande tjej=) Jag har vart på Itrim idag och köpt massa ersättningsmat, nu är det dags för en rivstart. Säkert många som tycker jag gör fel men jag måste få en kick och se resultat snabbt. Så nu ska jag bara äta shakes och soppor i 4 veckor till att börja med. Så ska jag få in så mycket träning det går under tiden. Köpte även en pilatesboll och ska börja köra magövningar,ryggövningar och armhävningar här hemma så mycket jag kan. Eftersom det är sista dagen jag får inta riktigt mat så har jag ätit en hel del på jobbet, ätit mc (veg i och för sig) och nu ska jag äta ostkaka med sylt, mums! Sen kör vi.....

En annan del av Köping Mats satt bredvid mig på donken, haha, han var så rolig=)


Har äntligen fått mina sjukt snygga gummistövlar på posten idag. Så nu längtar jag lite till att det börjar regna så jag får använda de=) Det är foder i så jag kan använda när det blir kallt, går även att använda på sommaren!

1200 kr på eshoes.com

Ljuvligt

Sitter här vid datorn och lyssnar på Volbeat, jag ska ju faktiskt gå på konsert med dom på lördag. På hovet. Alltså jag är ju inte största fanset av Volbeat men många låtar är riktigt bra och jag kan tänka mig att konserten kommer bli grym. Vi håller nu på att planera att åka upp tidigare och strosa runt lite på stan och käka tillsammans och ta en öl. Inte alla av oss, för vi är ett gäng. Men jag är sån att ska jag gå på konsert så vill jag ha stämningen innan för det är det som gör allt. Ta en öl och mysa innan är ett måste!

I lördags efter jobbet kom Marcus Moselius och hämta upp mig så följde jag med han ut till Ikea och leta lampa till hans vardagsrum, vi hitta en och jag följde med han hem och montera ihop den. Nästan själv, Mackan hjälpte till på slutet när grovjobbet var klart=)

Efter det skjutsa han hem mig och jag gjorde mig i ordning sen åkte vi och handla för att sedan hämta upp Ann. Mackan ställde sig och fixa jättegod middag till oss två och bjöd på vin och bubbel. Vi satt hemma hos honom och prata en massa och hade riktigt trevligt. Kl 24 tog vi oss ner mot stan och besökte vännerna på Bill och Bob´s.

 
By the way så var Kristin sjuuukt snygg. Hon har skaffat glasögon och stod där med sin gravidmage, så söt kvinnan är!
Tack Ann för en underbart mysig kväll och tack Marcus för en trevlig middag och framför allt härligt sällskap. Det får vi göra om!




Står här på jobbet och tappar livslusten. ...

img_1521 (MMS)

Står här på jobbet och tappar livslusten. Fy fan vad det här är tråkigt just för tillfället. Fick ett samtal från en vän igår att hon inte trivdes där hon va och det är väl lite så över lag att folk börjar grubbla och tänka litegrann på framtiden. Vad vill man göra? Vad vill man jobba med? Ska man stå kvar här och kämpa? Det är ju ett jobb och det ska man absolut vara glad över. Men jag ställer mig den stora frågan, har inte jag större ambitioner än det här? Kan och vill inte jag mer? Det handlar inte om att i mitt fall att jag inte trivs utan mer, hur vill jag utveckla mig själv?! Kanske dags att göra nått åt saken eller kör vi ett tag till? Vad säger ni alla där ute som gått in i depp perioden, ska vi kämpa tillsammans. Kanske till och med försöka boka något roligt som vi kan ha att se fram emot. Det tycker jag! Bilden jag valde har inget med inlägget att göra, utan mer att den ska sprida lite glädje i den här texten. För det är ju 2 människor som betyder otroligt mycket för mig och som stått vid min sida vid många av mina val jag gjort. Älskar er!


Så härligt väder det har vart i veckan. D...

img_1546 (MMS)

Så härligt väder det har vart i veckan. Det är himla tur att riktiga hösten inte tänkt komma än. Det här är så mycket bättre, det får gärna vara lite kallt ute men bara solen skiner. Var hemma hos Maria med familj igår efter jobbet. Jag bara älskar mina vänner. Det är så skönt att bara få sitta i soffan hemma hos henne och prata och bli kramad av två underbara tjejer. Amanda var ju med på ett hörn. Så härligt med barn i sin närhet när man mår dåligt, det förgyller verkligen och man mår så mycket bättre för stunden!   Nu ligger jag i soffan med tända ljus i hela vardagsrummet och doppar grönsaker i dipp. Ska kika film efter film tills jag somnar utslagen. Det väntas jobb hela helgen och jag känner bara för att rå om mig själv. Säger hej då för mig och önskar alla som läser en trevlig fredag. Min tanke går till min fina faster som jag tänkt på hela veckan. Hjärta dig!


RSS 2.0