Helg

Lördag till söndag! Det var då det äntligen var dags för mig och min bästa vän och bege oss till Sthlm för en hotellvistelse. Som vi har längtat! Den blev precis så som vi tänkt oss, ingen stress, inga måsten utan bara göra det som föll oss in. Vi gick på stan hela långa dagen, strosade runt, käkade en grym lunch samtidigt som vi såg Kalla göra något så sjukt grymt. Heja Sverige. Väl tillbaka på hotellet efter många timmars vandring i alla olika affärer tog vi det lugnt på hotellrummet och vilade fötter och rygg litegrann. Sen googlade vi runt på någon thairestaurang som låg i närheten och vi hittade en, dit vi senare gick för att beställa mat att ta med. Jovisst, vi beslutade oss för att köpa med upp till rummet för att riktigt gotta oss i sängen och bara myyyysa:) för senare var det mello, som i och för sig var skitdåligt så vi hade kunnat gått ut och ätit. Men vi var nöjda ändå att bara få ta det lugnt och njuta i lugn och ro tillsammans. Sen var det bara att hugga in på colan och den stora godispåsen. 
Dagen efter, när vi sovit ut till 8 gjorde vi oss i ordning för den otroligt goda och efterlängtade frukosten, mums säger jag bara. Vi satt i en timme och åt långsamt och massor, precis som det ska vara! 

Jag är så glad över den här helgen, finns ingen jag kommer så bra överens med och vi kompromissar alltid så bra, det uppstår aldrig några problem när vi gör sånna här grejer ihop. Tack min kära vän, det här gör vi snart om❤️ Min blogg

Jag saknar min kreativtet och min spontana känsla att vilja gå in och skriva av mig här. Jag vill på ett sätt men känner samtidigt att det inte kommer sig naturligt och då är det nånting som är fel. Men jag får gilla läget att ha det såhär, att bloggen finns, att jag går in då och då och kikar, men att inläggen blir mer sällan. Det får vara så ett tag. Vem vet, en dag kanske det bara kommer. För på nått sätt saknar jag det. Märkligt det här. 
Hej hopp ni få som läser. 
 
 

RSS 2.0