Check in Arlanda

img_1413 (MMS)

Sådär ja. Nu sitter hela ligan på Arlanda och avnjuter en frukost med macka och bira. Känns som om det var nyss vi var här. Men det är ändå  3 månader sen vi var iväg sist. Ååååhhhh vad härlig känsla. Skål!


Taggad brud!

img_0678 (MMS)

Såhär taggad känner jag mig idag för att jag om några timmar har semester. Skiter i om det är en löjlig bild men jag tror ni ser hur jag känner??=) Nu kommer snart killen och hämtar mig så ska vi ner på stan och äta sen lunch med mamma. Puss på er alla<3


Packar och donar!

img_0402 (MMS)

Sitter är i soffan och målar naglarna, lyssnar på musik och försöker få ordning på allt som ska med. Har hela morgonen hållt på med massa måsten som tvätta, städa och gått med sopor. Så allt är tipp topp när man kommer hem, det finns inget skönare. Killen är nere på stan och växlar lite pengar och köper det sista. Timmarna på Bill och Bob ikväll kommer förmodligen vara de lättaste ever:)  Tror det heter semester eller var det SEMESTER!! Längtar redan efter första ölen. Hörs senare..


Sjökrogen!

img_6956 (MMS)

Har och haft en supersuper kväll med nära och kära. Helt fantastisk trevligt. På lördag morgon bär det av. Längtar satan!


Historien om balkongmöblerna

Vi har beställt nya balkongmöbler på en internet sida som heter thehome.se. I onsdags morse ringde det på dörren, då stod schenker bilen här utanför med leveransen. Bara att kliva upp och bära upp bordet, stolarna och soffan. Det var ju bara betalt för leverans till ytterdörren=) Väl uppe i lägenheten fick möblerna stå och vänta medan vi skura golvet, tvätta räcket och la på den gröna mattan som skulle täcka plankorna. Lika bra att göra ordentligt från början. Sen skulle möblerna ut på balkongen, snabbt ska det gå när fröken Söderström ska göra nåt=) Ivrig tjej som killen säger. Man vill få ordning på en gång.
MEN när möblerna väl skulle bäras ut på balkongen var de för stora. Shit, va fan ska vi göra nu. Lugn som killen är satte han sig ner och sa "det löser vi sen gumman, kom och sätt dig nu" NEJ NEJ NEJ det ska ske nu tänke jag=) Ringde ivrigt till pappa (han jobbar med mobilkranar) men han skulle precis sluta jobbet. Panik, vill fixa det här nu nu nu. Ringde Ramis och Carro och dem kom hit på en gång och hjälpte till. Världens snällaste ju. Så för att få ut möblerna på balkongen fick jag bära ner möblerna till baksidan och sen använda band och hissa upp möblerna. Ramis hade ett band som han drog i för att hålla avståndet från de andra balkongerna. Det gick hur bra som helst, jag och killen drog tillsammans. Soffan var tyngst men resten gick lätt som en plätt. Tack snälla Carro och Ramis för hjälpen. Nu är möblerna placerade och det blev riktigt fint.

Sitter här nu och dricker java, tittar på solnedgången och har Lotta på Liseberg på i bakgrunden. Tummen upp för rotting!

Före


Under tiden



Resultatet

Så nöjda!

Äventyr...

img_3771 (MMS)

Jag och killen är redo för äventyr. Gummistövlar är ett måste i detta regnväder!


Skara sommarland!

img_8421 (MMS)

Direkt efter jobbet i natt tog vi bilen till mölltorp, Karlsborg där hela killens släkt var samlade. Vi kom fram i morse och då var det soluppgång. Stugan ligger riktigt fint precis vid vattnet. Nu är vi på väg till Skara sommarland hela ligan. Fan vad kul.


Jobb!

img_3172 (MMS)

Det är bra att vara få som jobbar ibland då blir det extra god p-mat:)  Stekt spätta med skagenröra, sallad med räkröra. Jag klagar inte! Idag är det torsdag och vi får se vad denna kväll har att erbjuda.


P-mat

img_3724 (MMS)

Personalmaten på Billan ska man inte klaga på:) sjuukt god räksmörgås!


Shopping!

img_9664 (MMS)

Va på hälla idag med killen och fynda lite grejer både till honom och mig. Vi båda behövde lite nya sommarkläder till resan. Inne på stadium hitta jag de här sandalerna som är perfekt att ha på stranden och bra att bara kliva i. 49 kr var de nedsatta till, det gör att det känns mycket bättre:)


Förlovade

Min kusin Elin har förlovat sig. Hennes sambo Mattias friade till henne och kan inte tänka mig någon annan som förtjänar det så mycket som hon. Jag är så glad för din skull vännen♥ Det är du verkligen värd och jag längtar till jag får träffa dig och fira dig ordentligt!


Mamma och dotter

Det blev en mamma och dotter kväll igår efter mamma slutat jobba. Vi satt på Bellmans från kl 17 i solen och hade det så himla mysigt. Vi drack god öl och prata om allt mellan himmel och jord. Vi hade en del att prata ikapp om eftersom det var ett tag sen vi sågs. Vi tog in varsitt vitlöksbröd till att börja med sen tog det nån timme innan vi beställde in varsin ceasarsallad. Sviiingod sallad. Godaste jag ätit på länge måste jag säga.
Efter några timmar kom även killen ner, då vandra vi över till Billan och tog efterrätten, Irish coffe=)
Tack för en jättemysig kväll kära mor. Jag älskar dig så. Du o ja♥♥


Förresten så är det skittråkigt att blogga när ingen kommenterar längre. Skärp er!

Resa bokad!

V 30 bär det av. Vi har nu ikväll bokat en resa till Kreta, Rethymnon. Så jävla nice ska det bli. Längtar redan som bara den att få komma till värmen och där man vet att det alltid är varmt och solen skiner när man vaknar på morgonen. ÅÅhhh så jävla nice.
Här är boendet. 1 mil från Rethymnon och 150 m till stranden. Det bästa, de har pool, bar och en restaurang på hotellet. Fan vad det ska njutas.....
Dessutom är det ett grymt gäng som åker också. Sol och bad, fest och god mat är vad som väntas=)


                                                      ♥♥♥

Solen!

img_5875 (MMS)

Jobbiga dagar nu när solen skiner, not! Så himla härligt. Har åkt ut till Vallby till Anders föräldrar som har pool. Och när det är såhär varmt tackar man inte nej till att svalka av sig i vattnet.  Senare ikväll bär det av till jobbet och handskas med alla raggare. Mitt sista år som jag jobbar med svinandet, nästa år ska jag svina själv:) trevlig helg alla


Naglar

img_2877 (MMS)

Jag var hos Karro kl 10 imorse för att göra mina naglar. Vi har inte setts på ett tag så det fanns en hel del att prata om. Så himla mysig dag. Efter naglarna var klara så cykla vi ner till Bellmans och käka lunch och sola oss lite på deras uteservering och prata ännu mer:) tack för hjälpen idag vännen, jag är supernöjd och nu hoppas vi att de håller! Dags att fortsätta jobba kanske...


Pass 3

img_0203 (MMS)

Gick upp tidigt när killen vakna imorse och käka frukost ihop. Sen gav jag mig ut i spåret och powerwalka i 50 min i raskt tempo. Gjorde sedan några set övningar i det här grymma gymmet som finns precis vid spåret på Rocklunda. Det är helt grymt vilken bra ide av västerås stad att komma på ett ute gym. Det är en helt annorlunda och härliga känsla att ligga där och pressa sig till tusen och titta upp mot himmelen och solen skiner=) tummen upp för det kan jag säga. Helt onödigt att ha gymkort på sommaren när det här finns tillgänligt. Nu ska jag duscha sen vidare till min vän Karro som ska fräscha till mina naglar. Kan kanske behövas när årets grisigaste helg är på ingång haha... Ah eller hur för de bryr sig verkligen, raggarna alltså=) Vill passa på att önska Kristin och Matilda med barn en fantastisk resa, inte ett dugg avundsjuk..


Tränar

img_8281 (MMS)

Redo för pass nr 2 den här veckan. Nu har jag fått ett litet mini träningsprogram av killen som jag ska orka köra idag. Har träningsvärk i armarna, endast:) nu kör vi Verro!


RSS 2.0