Promenad

Nu är vi ute och promenerar i solen. Vi satte oss mot en vägg och sola lite båda två. Fy fan rent ut sagt vad härligt det är när solen är framme. Vårkänslor som alla tjatar om, ja, jag får det verkligen.


Zoe

Så då. Veckans bomb, dagens bomb alltså dagens nyhet kommer jag släppa nu. Vi har blivit med hund. Min kusin Silje har en samojed som heter Luna. Och på nyårsafton fick hon 7 valpar. Jag var ganska snabb att boka en tik redan på en gång men bara för att vara säker att få en tik. Men för att vara helt säkra på vad vi skulle ge oss in på satt vi i stort sett varje kväll och skrev upp och prata om för-och nackdelar med att skaffa en hund. När vi nu åkte upp till Norge så blev fördelarna större och nackdelarna försvann. Vi ville båda ha hund och valet var inte så svårt. Tiken Silje hade sett ut till oss var lugnast av de alla. Passar oss bra eftersom vi bor i en lägenhet. Zoe heter hon och det fick följa med hem till Sverige. Jag är hemma med henne fram till fredag så den som vill får komma och hälsa på när som helst❤ hon ser ut som en isbjörn och är sötare än socker. Välkommen lilla vän till familjen. Hehe.

Vill tacka Ninnie och Silje för alla goda råd och tips och även alla värmande ord! Jag garanterar att hon kommer få det bra hos oss.


Veckans sista dag

Avslutar jag med ett bildmaraton från helgen som varit. Fantastiskt härliga dagar spenderades i Norge hos mina kusiner och moster m familjer. Vi har ätit och druckit gott, pratat och umgåtts, varit ute i det fina vädret och haft massor med mysig kvalitetstid med varandra. Helt enkelt bara tagit det lugnt och gjort det som fallit oss in. Klarblå himmel, nollgradigt och 1 meter snö säger allt. Tack för allt som ni har gjort för oss dessa dagar. Ser fram emot i sommar då vi tar och besöker de igen.

 

 

 


Tack

Åhh vad glad man blir så fort det är något annat som kommer på posten än bara räkningar. Först låg kortet bara där i högen för jag trodde det var ett erbjudande kort från typ Ellos. Men så nu i morse gick jag förbi högen och snegla på kortet och tänkte "den där killen känner jag igen". Jag koppla inte alls först, utan hade fortfarande tankarna kvar vid att det var ett Ellos kort och att Benjamin varit med där. Inte en helt otippad tanke då han är en sjukt söt bebis men sen fick jag ihop ett plus ett. Det är en inbjudan till hans 1 års kalas. Huuuur sjukt är inte det? Ett helt år har gått sen lilleman kom till oss. Herre vad tiden går. Tack för inbjudan och vi kommer givetvis för att fira dig❤

 


Hund och katt

Det går faktiskt bra ihop. Dock är Tessan så gammal och slö så hon orkar inte bry sig alls:) Tessan är så himla go, världens mysigaste och finaste katt. Finns ingen katt som henne, hon är så förståndigt och klok. Folk som har träffat henne vet vad jag pratar om för det är svårt att förstå. Det värsta av allt är att hon är gammal och inte har så långt kvar:( den dagen vill jag inte ha här. 13 år har vi haft henne. Fina katt och framförallt fina mamma❤ Mammas bästa vän är vad hon är.

 


Veronika vs Johan

Lördag eftermiddag och vi äter just middag. Jag: hamburgare gjort på knäckebröd som ströbröd med ris, keso och sallad till. Bubbel vatten för att lyxa till det.
Johan: hamburgare precis så som den ska vara, fet, flottig och alldeles saftig. Med alla goda tillbehör. Och ej att glömma, cola cola till.
Jag är inte alla avis;)
Trevlig lördag alla vänner.

 


Äntligen

Lejonkungen har anlänt. En av Walt Disneys bästa filmer. Ska nöta sönder filmen på en vecka. Älskar lejonkungen. Simba.....


Njuter

Jag är hundvakt åt mosters lilla nyinköpta valp. Såå mysig. Hon bara ligger här och sover med mig. Hihi


Förbereder

Då var det dags att förbereda för kommande arbetsvecka. För mig gäller det såklart fokus på matlådor. Haha, för hela slanten. Det är lite meckigt men när man väl sätter igång så går det fort. Rosa matlådor till mig och blåa till Johan, eftersom J ska äta mer än mig måste vi skilja på dem. Idag är det dag 12 i fitnessfighten och jag har mätt mig för första gången. Så skönt att få bra resultat när man lägger ner sån energi och fokus på någonting. Allt blir så mycket roligare då såklart;) har minskat 2 cm i midjan och hela 4 cm över rumpan. Yeah! 12 dagar!! Och mer har jag kvar att ge. Skitkul verkligen. Vikt vet jag inte för äger ingen våg här hemma. Så det får vänta.

Nu ska vi äta tacos och sen lägga oss i soffan och glo film. Hej så länge.


På länge

En av mina bättre dagar på länge var igår. Jag fick så mycket ut av den! Tack alla inblandade.


Härliga dag

Vaknade av mig själv i morse kl 9, låg och drog mig en liten stund och hade mina funderingar om att somna om igen. Jag menar lördag och sovmorgon vem vill inte ligga i sängen länge? Men sen slog tanken om, man blir ju ändå bara tröttare om jag sover mer, hade fått mina 8 timmars sömn. Så vi gick upp och käka frukost sen drog jag direkt till gymmet och körde ett rejält pass. Samma som alltid så stod 1 timmes styrka på schemat och det gick så bra i morse, jag kände mig så stark och det är sån skön känsla. Obeskrivlig känsla vill jag nog säga, man måste vara inne i träningen för att förstå. Härlig start på dagen.

En lunch nere på stan med härliga vänner var nästa på tur. 3 timmar satt vi och prata om allt allt allt. Precis vad jag behövde och många av mina funderingar släppte. Tack tjejer, det här uppskattar jag så mycket. Marias lilla bebis var även med oss och herre vilken fin kille han är. Så söt och en fantastisk snäll liten pojk. Jag är kär på nytt;) vilken fantastisk känsla att få hålla en bara några veckors gammal bebis i famnen, njöt varenda sekund och kunde inte släppa min blick. Lika fascinerande varje gång❤

Vi hörs senare ikväll. Nu ska jag äta mellanmål medan J svullar en pizza. Jag är inte ens sugen faktiskt. Haha. Ikväll är det stan som lockar. Och man kan ha kul nykter! Sådeså.

 


Slut i kroppen

Idag har en vecka gått och jag fortsätter att kriga. 1 timme gym om dagen och äta var 3:e timme. Det är mitt strikta schema och jag har inte gått ifrån det schemat en enda gång. Jag är stolt över mig själv. Ger mig själv tummen upp! Blir samtidigt så chockad hur mycket jag egentligen orkar på gymmet. 1 vecka har som sagt gått och det är nu vi ska öka på vikterna och ta i ytterligare lite till. Det är nu vi börjar bränna fett och inte förrän dag 10 ska vi mäta oss. Dag 10,20 och 30 är dagarna man mäter sig på. Känner fortfarande mig sjukt taggad. Dock just idag är jag lite sugen på godis men det suget tar jag bort med lite kvarg och bär för det är sista målet för dagen.

Igår träffades gänget hemma hos Maria för en liten teafton. Vi har inte setts på länge och många av oss har inte sett deras nya lägenhet! Som var sjuukt fin, inte ett dugg sugen på nyproduktion när jag fick se deras:)
Det var välbehövligt att ses men det finns en stor nackdel också när vi ses sådär många och långt mellan gångerna. Tempot blir så högt och alla pratar i mun på varandra och avbryter. Så ska helt ärligt säga att jag blev inge klokare av gårdagens träff. Med det menar ja att jag vet inte alls hur mina närmaste vänner ens mår fast vi sågs igår. Allt annat (förlåt) onödigt diskuterades istället (inte allt) men så kan det va ibland och jag är glad att vi sågs iaf och hade såklart en jättemysig kväll och vill inte att ni ska missförstå mig nu.

Jag älskar mina vänner❤ jag älskar er och saknar bara er så enormt mycket och det är därför min panik växer inom mig. Längtar till våren då vi börjar leva lite mer.
Så vill tacka Maria med familj;) för en mysig kväll trots min känsla.

Tack för mig hej!

 


Äntligen

Lycka. Underbara människor, underbara skapelse.
Skulle kunna bosätta mig där ute;)
Vårt häng i soffan som vi har när vi är där och hälsar på är obeskrivligt och oslagbart. Det pratas, skrattas hysteriskt, det angivs telefonförbud men ingen håller det, nån fiser, pratar över varandra, nån stackare följer avsnittet, nån servar med kaffe och grejer hela tiden. Haha. Det skulle filmas, bara vi förstår. Älskar er❤


Såhär

Ser det ut när jag är klar. Två mellanmål och lite sido mat till lunchen. Haha. Skulle vilja ha en PK "personlig kock" istället för en PT;) men nu är jag klar och ligger i soffan och kikar skräck på Canal plus. Jättebra val när jag är själv hemma. Bli inte förvånad om jag ringer nån ikväll.

Finn ett fel på bild nr 2?!


Lördag!

Trött tjej som precis klivit innanför dörren. Har jobbat 6-16 idag och sen direkt till gymmet och kötta en timme. Det är verkligen en hård och intensiv timme det där. Gu vad jag svettas. Men kul är det. Sätter på högsta volym och går in i mig själv. Knappt så jag ser att nån annan är där för jag är så fokuserad. Här på bilden ser ni alla matlådor som krävs till jobbet. Sallad vill man ha separat och keso med. Så det blir lite smått och gott. Det roliga med det här är att jag verkligen också får lära mig att planera och prioritera saker på annorlunda sätt. Snacka om att jag har energi från ovan. Fast jag har ju inget val, inga matlådor, ingen mat och då blir det annan mat och då slarv som slutar i fusk. Det vill jag inte. Jag ska göra mitt yttersta för att få fram så bra resultat som möjligt när månaden är slut. Ångrar dock lite att jag inte tryckte ut magen så mycket mer på före bilderna. Jag drar nästan in den, jaja. Kommer märka skillnaden ändå.

Nu ska jag förbereda morgondagens matlådor och sen tända alla mina miljoner ljus och slå mig till ro i soffan. Jag checkar ut för andra utmaningar idag. Orkar helt enkelt inte. Får sitta här själv:) god kväll till er.


Hej fredag!

Det här är vad jag har ätit till lunch. Så sjukt gott och så enkelt.

Alltså 50 g broccoli är typ två stora bitar, konstigt hur dålig koll jag har och hur dålig jag är på att uppskatta.

Nu drar jag till Friskis och gymmar. Tungt idag, 3 dagen och det känns i kroppen. Men det går över. Heja!


Yes!

Nu har vi köpt en våg för att lättare hålla koll på hur mycket vi ska ha vid varje måltid. Eftersom det mesta är mätt i gram så kommer det här underlätta som bara den. Känns sjukt bra efter första dagen avklarad.

Tack för ikväll min fina vän Frida. Åhhh jag saknar dig så mycket. Vill ha tillbaka min granne;) ❤


Glad

Åhh vad glad jag blir av massa fina kommentarer. Precis så jag vill ha det. Absolut inget bekräftelsebehov jag är ute efter utan mer peppande ord som stärker mig genom det här. Jätte mycket tack för era fina kommentarer här, på fb och sms. Stärkande som fan! OCH vad kul att se att människor/vänner som jag verkligen inte trodde läste min blogg faktiskt gör det. Riktigt roligt med lite besök av mina gamla galna handbollsbrudar exempelvis;) Som tog hand om mig när lilljunisen spela med de stora tjejerna. Kram till er.

Första dagen har gått riktigt bra, känns ganska löjligt att säga det men märker redan skillnad just att man hela tiden får äta och att man känner sig sådär lagom mätt. Man är lagom mätt fram till mellanmålet som jag äter 3 timmar senare. Man hinner liksom inte sätta kroppen i svält. Som jag sa igår, det gäller bara att ha allting förberett då flyter allting på mycket lättare. Jag pratar från erfarenhet innan att finns det inte färdigt finns risken att man fuskar. Men det här gången ska det inte finnas något sånt ord med i denna lek.

Frukost: müsli, lättfil, 2 äggvitor, gurka och tomat
Mellanmål 1: keso, äpple, tonfisk
Lunch: nötfärs, ris, grönsallad, broccoli, knäckebröd och skinka.
Allt uträknat efter mina mått. Orkar inte skriva måtten för er.
Och nu blir det ett mellanmål till, nr 2, innan jag drar iväg till gymmet. J följer mig till gymmet och stöttar mig. Han är så bra mot mig❤

Hörs senare!


RSS 2.0