Okej

Jag tror inte man kan ha det bättre utomlands än vad vi har det just nu. Vi njuter och tar varje dag och minut som det kommer.


Slitna

Kan inte med ord beskriva känslan som fann sig här på restaurangen igår när Eurovision sändes. Vilken stämning och vilken kväll. Magiskt!!

Idag har det varit häng på stranden och poolen om vartannat. Lugn dag helt enkelt.


Grekiskt

Öl och grekisk sallad är stående på menyn varje dag. Har man semester så har man!

Idag vill jag sända en tanke till Maria och Viktor, jag skulle göra allt för att få vara där hos er. Kan inte förklara för nån hur min magkänsla säger just nu. Har en stooor klump i magen av frustration för att inte få uppleva det mina allra bästa vänner får uppleva. Vi skålar för Malte ikväll❤


Utsikt

Vi har precis kommit hem från en helt underbar kväll med god mat och bra service. En taxi tog oss långt upp i bergen till en restaurang med världens utsikt. Vi fick se heeeela Chania, så vackert verkligen. Vi satt i flera timmar och det bjöds på grekisk dans och en hel del ouzo. Jag och Hanna dansa Zorbas och Ann och Hanna gick upp och glänste med lite bugg. En toppen kväll som avslutas nu för att gå upp tidigt och ladda inför den stora dagen imorn, eurovision song contest och vi ska sitta bänkande längst fram och spänt heja fram Loreen. Om hon vinner har vi sagt att vi ska dansa all night lång och stå för underhållningen :) god natt!


Sooooool

Solar massor en dag som denna, tar en och en annan öl med diverse tillbehör, äter grekisk sallad, läser bok, lyssnar på musik och njuter av livet. Ja det är bara att konstatera att vi har det bra!


Glaaaaad

Såhär glad tjej när jag klev av planet:) ni förstår säkert känslan.


Vi är här

Vi är framme nu, ligger vid poolen och dricker öl och äter chips. Så jävla nice vi har det alltså:)


Hej då

Nu lyfter vi. Hej då en gång till:)


Snart

Lite shopping och lite mat senare ska vi snart gå på planet. Det är lika fascinerande varje gång att se alla super stressade människor som tror att de ska missa planet. Det finns verkligen folk till allt.
Har köpt en grym bok, har verkligen velat läst den här länge och nu låg den bara där och vänta på mig.
Hej då Sverige och hej Grekland!


Avfärd

Inte många timmars sömn i natt men vad gör det när jag om ett par timmar kan sova på stranden. Yeah!!! Mot gaten och snart avfärd mot Chania. Men innan så firar vi den efterlängtade semester med lite skumpa.


Underbar kväll

Har haft en helt underbar kväll med mina kära kollegor. Det är verkligen så kul att ses utanför jobbet. Man ses alltid på jobbet så den här kvällen var välbehövlig kan jag säga. Vi grillade och drack gott hemma hos Alvaro och Tessan och deras fina barn såklart! En sån bra start på min semester helt enkelt. Nu ska jag slumra bredvid min fina kille ett par timmar innan det bär av mot Arlanda. Tack för ikväll värdparet, det gjorde ni så bra!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


Semester

Helt plötsligt kan jag stava till S E M E S T E R!!!! Hundra saker innan som ska göras bara men iaf. Inatt bär det av, gillar som fan!!!!

image descriptionimage description


Pappa

Föräldrar är alltid bra att ha men ibland är det just extra bra att ha föräldrar. Vi håller på för fulla muggar att tömma lägenheten. Och som ni minns förra sommaren så fick vi hjälp med att hissa upp våra balkongmöbler eftersom de är alldeles för stora för att ta genom balkongdörren. Och de ska ju även ner på något vis, så nu var det dags att lösa problemet. Ringer pappa såklart! Tuuuur att jag har en pappa som jobbar med mobilkranar så han kan hissa ner möblerna åt oss annars hade vi fått kastat ner de. Så han var här alldeles nyss och ställde sig på baksidan med kranen och stod sedan själv uppe på balkongen och styrde men sin lilla dosa samtidigt som Johan stod nedanför och tog emot, som en radiobil fast lite större;) Så smidigt och samtidigt lite häftigt. Johans kompis kom precis förbi och blev alldeles häpen "hur har du råd att anlita en sån där?, kostar massor" Jag: "tjänar bra på Ica maxi" haha. Nej då, kontakter är bra att ha och det ska utnyttjas på rätt sätt. Tack snälla pappa det gjorde du bra. Ett litet äventyr mitt i flytten sådär.
Så nu sitter vi här och vaktar möblerna medan Johan är och hämtar lastbilen, lite blickar får vi allt men det bjuder jag på!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


Grattis

Idag vill jag gratulera min fina vän Lina. Hon är en riktig glädjespridare som alltid är glad, positiv, kärleksfull och go. Sånna vänner ska man vara rädd om❤ Stort grattis på din 25 års dag. Jag firar dig rejält när jag kommer hem, du behöver inte vara orolig;)


Veckan

Veckan som kommer kanske är den bästa på väldigt länge. Jag jobbar idag, ledig imorn, jobbar till 11 på onsdag, avdelningsfest på kvällen och på natten tar jag flygbussen till Arlanda. Guuuuu vad jobbigt det låter va?:)
Dock har jag massor att fixa innan i lägenheten och så måste jag packa, men det kommer kännas som lätta timmar när jag vet att jag snart ligger på stranden med en mythos i min hand och solar mitt fläsk. Yeah!! Längtar satan nu.


Flytt

Jo visst är det så, vi håller på att flytta ut ur lägenheten på Vegagatan. Vi har växt ur lägenheten och har sålt den i veckan som va. Allt har gått sjukt snabbt så jag hänger inte med själv faktiskt. Vet inte vem jag sagt det till eller vem jag glömt säga det till men så är det nu iaf. Vi ska så länge vara inneboende hos Johans föräldrar i deras källare. Vi har bottenvåningen för oss själva och egen ingång så vi kommer att sköta oss själva i princip. Trots att allt sker så snabbt så känns det väldigt bra. Vi kommer att kunna spara massa pengar i sommar för framtiden och det är klockrent. Så igår jobbade vi på för fullt, fick hjälp av J kompisar att bära och flytta alla möbler till Selstore där alla våra möbler kommer att förvaras tills vi köper en ny lägenheten. Allt gick verkligen så bra och det bara flöt på. Tusen tack för hjälpen! Vi har kommit en bra bit på vägen men det är mycket kvar. Ett organiserat kaos är vad det är just nu i vårt liv, men det kommer bli bra jag känner det på mig.
Vi tog en liten flyttlunch på kajens, välförtjänta av stans godaste pizza.


Fy fan

I morse fick jag känna att jag lever, vilket jävla monster pass jag och Emelie drog till med. Nya övningar med TRX band som har blivit min nya favorit. Du arbetar med din egen kroppsvikt och mycket stabilitet och bål. E visade en ny övning och den var sjukt jobbig men vi båda klara den och med lite tid kommer den sitta hur bra som helst. Det bästa med den övningen är att man kan utveckla det hela tiden, man kan liksom gradvis göra den svårare och svårare ju starkare man blir. Gå in på youtube och sök på TRX och kika, riktigt bra grej att arbeta med på gymmet. Det är så kul när vi kör två för vi peppar verkligen varandra och går igenom övningar vi vill köra så upplägget blir som bäst. Sjukt trött i kroppen men jävligt nöjd efter dagens hårda pass! Nu kör vi vidare med andra saker som måste fixas. Hej så länge.


Torsdag

Denna torsdag innebär röd dag och det innebär också att det blir mer pengar på kontot nästa månad, det gillar vi. Den här veckan har över lag varit väldigt intensiv med massa måsten som ska göras och fixas. Det är just nu massa som händer i mitt och Johans liv men känner att jag inte vill berätta än, de som vet de vet och det räcker. Men så småningom kommer alla pusselbitar falla på plats och då kan jag säga mer.
Ikväll blev vi utbjudna till Irsta på lite hamburgergrillning. Alltid trevligt att göra något annat än att bara vara hemma. Nu kikas det hockey såklart och några väntar på efterrätten;)
Vi firar även Norges dag idag och skickar en hälsning till mina släktingar som säkert firar ordentligt. Lilla Zoe är ju norsk så hon får en extra godisbit just idag. Hon var förresten ute i 1,5 timme längst vattnet med Kerstin idag. Därifrån bilderna, här också i sin nya fina sjal. Sötnosen min.

 


Tjejkväll

Åt en sjukt god middag hemma hos Barre igår med efterrätt, kaffe och allt därtill. Så kul att vi får ihop våra träffar så där titt som tätt. Vi har kul och det är väldigt underhållande när vi ses. Igår spelade vi Buzz, gick sisådär för mig kan jag säga. Allmänbildning är inte min grej. Gick desto bättre för Maria som vann båda omgångarna, kul för henne inte lika kul för oss. Får vi se vad vi hittar på nästa gång vi ses. Jag längtar redan. Tack Barre det gjorde du bra, värdinnan som hade fullt upp hela kvällen. Haha. Nu är det några få jobbtimmar kvar sen väntar ledigt.


Nya färgen

Det blev blooooooont. Otippat va? Haha. Det är ju snart sommar så det passar utmärkt. Im back on track kan man nästan säga, alltså där vi börja för länge sen. Var ett tag sen jag var riktigt blond nu. Jag är jättenöjd. God natt!
image description

Färgar håret

Nu sitter jag hos Eva och färgar håret. Wheeee äntligen är det dags att fräscha upp sig inför sommaren. Jag kommer absolut gå till Stephanie då och då men ändå falla tillbaka till Eva som jag har haft i 17 år. Kan inte slita mig och som Eva själv säger, självklart ska du få prova och gå till andra men du får inte sluta gå helt hos mig. Jag ska ju fixa din brudfrisyr den dagen det är dags;)
Eva är underbar på alla sätt och vis. Det sitter en till här bredvid mig just nu och blir färgad mellan min färg sitter i, det är ingen mindre än min kära mor. Hihi. Vi är här samtidigt för det fanns egentligen ingen tid till mig förrän efter min resa så då var Eva snäll och tog mig samtidigt på mammas tid. Bra tycker jag för då hinner vi prata ikapp en del. Vad tror ni det blir för färg den här gången??
image description
image description

Färg

Dagen går i tema "att färga mig". Har nu på morgonen varit hos Stephanie på salong SAXX. Hon har eget och det var där jag färga mina ljusa slingor sist. Men idag färga hon mina ögonbryn och fransar. Så skönt att slippa sminka sig när man är utomlands. Hon passade såklart även på att plocka ögonbrynen. Hon använder en grym teknik som jag tycker ni ska prova, en sytråd som hon virar och som tar bort ALLA hårstrån som du inte får bort med en vanlig pincett, de allra ljusaste och de du inte alls ser. Skitgrymt kan jag lova. 150 kr för färg och plock. Gå dit, du känner dig så lugn och du kan lita på henne till hundra procent. Har lite före och efter bilder. Ni får ju ha lite avseende med att efter bilderna inte är direkt som det ska vara, det är ju som allra mörkast och hårt ifyllt när det är nygjort. Men det bleknar av med tiden. Jag är så nöjd. Tack för den här gången bästa Steff. Det händer mer i eftermiddag. Ni får vänta och se!

image description

image description

 


Tjejen

Jag måste ju bara få säga att vi har världens finaste hund♥ Hon är så söt och fin så varenda en vill stanna och klappa när man är ute och går, men ingen får det, haha. Här var vi ute en ledig dag tillsammans alla tre och spelade fotboll på grusplanen längre bort, det gillar hon skarpt! Min fina lilla tjej.
I sommar ska hon få träffa sina syskon och sin mamma, som jag längtar. Ska vekligen bli så spännande att få se hur de reagerar när de möts. Jag önskar att alla fick uppleva Norge och mina kusiner så som vi får göra, det är helt sjukt fint och härlig miljö. Man kan inte ha det bättre när man är där. Det är alldeles för långt mellan gångerna men när vi väl är där så njuter vi gärnet. Och den här gången är det sommar så då ska vi fjällvandra, bada i poolen, fiska och spela massa kubb. Förstår ni varför jag längtar=)

Löpning

Igår efter allt kalasande gick Johan och jag ut för att springa. Jag har dragit mig läääänge för att ta mig iväg på första löprundan. För jag tycker det är tråkigt och det har varit så jobbigt alla gånger. Men alltså vilken fart jag hade i benen igår och vilken kraft. Kan inte förklara hur känslan var men obeskrivligt skönt var det när jag kom i mål. Johan sprang 5:an och jag sprang 3:an, vi brukar komma in samtidigt då;) Men jag hade sånt tryck i benen till och med i backarna så jag var chockad över mig själv. Det var jättekul och jag ska definitivt fortsätta med att springa minst en gång i veckan. Alternativ träning måste vara bra?! Jag vet att det förmodligen kommer vara jobbigt nästa gång och inte gå lika lätt, men jag vet också att allt slit på gymmet som stärkt min bål och ben har gett resultat. Det är såhär det ska kännas när man springer. Sen har jag såklart långt kvar till konditionen är där den ska. Jag måste ju börja någonstans.
Efter löpningen körde jag lite benböj på en cementboll som de har på utegymmet där vid Rocklunda, lite mage och lite armar. Härligt att vara ute och träna även om jag personligen älskar friskis.

Mindre än

.....2 veckor kvar sen drar jag till Grekland med mina underbara tjejer Hanna och Ann. Det blir 4:e gången vi åker tillsammans. Jag älskar att åka utomlands med de två, vi är så himla lika och går verkligen åt samma håll. Vilket bla innebär frukost på balkongen varje morgon, sol på stranden från tidig morgon till solen går ner, lite öl och mat på stranden hela dagarna, äter lite när vem som än känner sig hungrig, går ut kanske på sin höjd 2 gånger på en vecka. Alltså vi gör precis vad vi känner för och vad vi vill. Sist vi åkte gick jag ut själv en kväll;) Kände mig säker på byn, haha. (mamma läs inte nu).
Jag längtar så jag dör, vill bli brun och njuta gärnet nu. En sak till som jag värdesätter sjukt mycket är våra pratstunder. Vi har väldigt många och långa djupa samtal om saker vi inte vet om varandra. Och det som sägs i Grekland (för det är bara i Grekland vi har varit alla gånger) stannar i Grekland. Det är som vi har en vecka av tömning på allt som man burit på ett tag. Man känner sig hel i själen när man kommer hem från en sån här underbar semester. För semester är precis vad det är, jag kommer hem utvilad och full av energi♥
Snart åker vi tjejer!

Fredag

image descriptionimage descriptionJag har hittat min nya favorit. Polaricas egna frysta hallon. Dem är handplockade och osockrade. Har alltid kört med Ica basic men såg nu att de både var billigare och inte innehöll något socker. Nu har jag varit onyttig många dagar den här veckan. Unnat mig lite efterrätter och ätit mer än vad jag behöver. Visst jag har tränat hårt men nu gäller det att lägga fokus på faktiskt det jag vill. Om ganska exakt 2 veckor ligger jag på beachen och har en stor öl i handen så fram till dess har jag sagt till mig själv att köra hårt. Så nu ska jag gå tillbaka till mitt duktiga jag som jag var för 1,5 vecka sen. Kan låta töntigt för vissa men det har funkat bra för mig och min mage mår bättre av att äta regelbundet och inte i mängder. Alla är vi olika och som jag sa till Barre igår, alla har vi våra egna mål och det är det som är viktigast, inte vad andra tycker.  Så ikväll tar jag keso med just hallon och lite kanel på och kikar lite hockey. Karln är ute på galej så jag njuter i min ensamhet. Trevlig fredag alla.

Kvalitétstid

Jag, Maria, Barre och Lina åkte ut till Kathleen i Irsta igår kväll. Hon bjöd på stans godaste lasagne och till efterrätt hade Linat bakat en daimtårta som också smakade snuskigt gott. Vi prata om allt mellan himmel och jord och det är verkligen så roligt när vi ses. Det går i ett, allt från att man skrattar så att man nästan kissar på sig till att vara döallvarliga till att sen vara i helt chock. En grej chockade mig så mycket igår att jag kan fan inte sluta tänka på det. Haha. Förlåt att jag skriver såhär och gör er nyfikna men kan inte låta bli.
Tack tjejer för en mysig kväll. Det gör vi snart om.


Min fina

Min fina lilla gudson. Vi umgicks en hel kväll här i veckan och han är bara för go. Stark vilja och en glad skit,brås på mamma kanske;)
Ikväll ses vi en stund igen då några goda vänner och jag ska ut och äta mat hos Kathleen. Älskar att hänga i Irsta, mitt nya hak.
Här på en av bilderna jagar jag in Vincent i hans rum så kastar han sig rakt ner på sin madrass och "gömmer" sig i sin fina lilla myshörna. Jag vill ju bara äta upp han❤


Kul

Skickade in min bild för skojs skull, till en kille i Sthlm som är PT åt bland annat Katrin Zytriomerska, Magdalena Graaf mfl. Han har "dagens inspirationsbild" som en kategori på sin blogg. Och helt plötsligt när jag gick in och läste så fanns bilden där. Kuuuul tycker jag. Jag gillar hans blogg för han lägger ut mycket tips på olika övningar, matrecept, mycket före och efter bilder på kändisar och andra. Läs om ni känner för det!


Recept

Måste bara ge er receptet på de här pannkakorna gjorda på kesella. Det är gott, enkelt och det går snabbt.
Det har blivit min nya frukost och nyttigt är det också. Rekomenderar er verkligen att prova.
Ta 3 äggvitor, 50 g kesella, 1 dl havregryn. Mixa ihop det ordentligt så det blir en kladdig rejäl smet.
Stek i stekpanna på hög värme så att det bildas en liten kant. Se till att hela släpper när du ska vända på den, då vet du att den är klar på ena sida. Den blir så stor som på bilden och man blir verkligen lagom mätt. Toppa med kalla eller varma hallon och en klick kesella. Mums!
image description

Fredag

I fredagskväll var vi hemma hos Maria och Anders i deras nya hus. Vi grilla, drack rödvin och öl, spela spel och prata en massa om saker vi missat sen sist vi sågs. Vi hade finbesök från Mariefred som förgyllde hela kvällen. Erica och Gustav kom hit över en natt. Som vi längtat efter er och så kul att få träffa er. Det är alldeles för sällan men lika underbart varje gång vi ses♥

Ingen vanlig dag

För idag fyller bästa Ola 40 år. Hipp hipp hurra på din dag.

Jag, Johan, Ann, Maria, Viktor, Maria, Anders, barn och hund åkte ut med tårta och blommor och överraskade med en liten födelsedagssång. Han blev nog lite chockad och hade inte räknat med att vi skulle dyka upp som gubben i lådan. Lyckat blev det och kul var det. Inte ens Kathleen visste nått den här gången, tjejen som vill ha koll på allt och som inte gillar överraskningar. Haha. Vi var bara där en liten stund för att uppmärksamma honom just idag. Nu är släkt och familj där på middag så de firar vidare.
Stort grattis igen Ola.

 


Nyfiken

Vi har en nyfiken tjej här hemma som gärna vill vara med överallt och se allt som händer. Nu står hon och kollar utsikten och håller koll på området;)


Lycka

Fick träffa min fina vän Ninnies lilla underverk idag. Lilla söta tjej som jag har längtat att få se dig❤Och liten är precis vad hon är och fantastiskt himla söt. Det är så fascinerande så tror aldrig jag kommer att förstå innebörden med att det växer och gror en bebis inne i magen sen kommer det ut den vackraste lilla skapelse man någonsin skådat. Sen växer de och blir till en egen liten individ. Ja ni märker, tankarna kan flyga iväg när jag tänker på detta. Helt sjukt.

Vi hade en jätte mysig stund och jag fick umgås med de jag tycker mycket om. Tack för idag!

 


Uppe med tuppen

Jag börjar 5 idag och det är döden. Fy fan vad ångest jag har varje gång jag ska göra det. Tlöööööööt;).
Igår kväll blev jag bjuden ut till Irsta på lite hamburgergrillning. Hur gott är inte det?! Bara jag och Kathleen, Vincent hade somnat. Vi hade verkligen en supermysig kväll med mat ute i uterummet, soffhäng med massa snack och en hel del skratt som vanligt när vi ses❤ Även i tisdags bjöds det på grillat ute i Irsta. Oj oj oj, det är en fröjd för själen att få komma dit ut med mat på bordet;) mums säger jag bara. Nu ska jag kliva upp från sängen och gå ut en liten vända med Z. Det snarkas högt bredvid mig här så det ska bli skönt att slippa höra det. Haha. Bye!


Haha

"Du får ett sms när det är klart" sa han som tog emot min cykel. Sitter på altanen ute hos Maria och Anders och får ett sms från cykelringen. Haha. Skratta lite lätt:) redan klart.


I väntan

Har lämnat in min cykel på en liten reparation och lagning av punka nu. Gick med den hela vägen till cykelringen. Det skulle ta 3 dagar och kostar alldeles för mycket. Men vad gör man inte, vill ju cykla säkert i sommar. Så nu sitter jag här på en bänk i solen och väntar på att J ska komma och hämta mig. Under tiden tar jag ett smaskigt mellanmål och steker på brännan lite;)


Bojkotta

Jag sket i att solen var varmare än någonsin idag och drog till gymmet på en gång efter jobbet. Nöjd känner jag mig efter det valet. Kl är 15 och jag får fortfarande njuta av solen. Kämpa!


Valborg

Det blev en alldeles lagom och helt underbar Valborg. Trots att det var väldigt ovisst vad vi skulle göra under hela dagen. Men vi mötte upp Frida och Mange på Pitchers och grabbarna tog några öl och kika fotbollen medan jag och Frida drack Ramlösa och prata ikapp. Efter matchen gick vi till Varda för att ta en Irsih (grabbarna) och prata i lite lugnare miljö. Sååå mysigt att få träffa Frida och prata om allt vi har missat. Tänk att man kan sakna en tjej så mycket och att man kan ha så mycket gemensamt och delade tankar och känslor som vi har. Den vänskapen är guld värd❤ Det bästa är att vi kommer att kunna ses mycket i sommar och ingen är gladare än jag!
Tack för en trevlig kväll hörru ni;)


RSS 2.0