Vill ha helt enkelt!

img_3984 (MMS)

Jag bara vill ha de här skorna. Sjuuuuuukt snygga och jävligt sköna. Jag var ju bara tvungen att prova de och drömma mig bort. För Verro bor inte hemma hos mamma längre och har det bra:) utan jag får drömma vidare och hoppas att de är kvar till jul! Ogillar...


Besök i Karlstad

Jag och Ann fick äntligen ihop en helg som vi kunde åka och besöka Hanna som har bott i Karlstad ett bra tag nu. Det var välbehövligt att få en inblick hur hon lever och vilka vänner hon bekantat sig med under alla år.
En mysig helg med god mat och dryck hela helgen.
BMB i Västerås, släng er ordagrant i väggen, Fy fan vilket BMB det var i Karlstad det går inte att jämföra.
Jag och Ann var som i himmelriket=)
Tack för en mysig helg vännen. Vi ses snart igen♥

Resultatet

Det blev en färg som jag har haft förut och en färg som jag trivs bra i. Det är bara du som envisas om att vara blond som Eva säger. "Dina ögon framhävs mer i mörkt hår" Ja hon har väl rätt.
Det är en mörkbrun färg som är blandad med någonting mer, det ser svart ut på bilden men i bra ljus så skimmrar det riktigt fint lite brunt och riktigt mörktbrunt. Ja gillar´t.....



Lite solbränna på det här så blir det bra=)

Vänner

För några veckor sen fyllde min barndomdsvän Maria 26 år och eftersom hon var höggravid när hon fyllde 25 så ställde hon till med hejdundrande fest nu istället. Middag med kära vänner som vi inte sett på länge och sen strömma välvalda gäster in och entreade dansgolvet på bara några minuter. Länge sen jag var på en sån rolig fest där alla hade så himla kul och alla var som galna=) Tack för det Maria och Anders! Det gjorde ni bra.



Dags igen..

img_3760 (MMS)

Då var det dags igen. Nyfikna på vad det blir den här gången?:) kan säga att min frisör Eva skratta åt mig när jag klev in på salongen. "Vad har du gjort" utbrast hon. Och ja, jag berätta hela sanningen, kände att det var lika bra. Vi satt och prata i ca 15 min om hur vi båda tänkte och vi kom fram till något bra och som är skonsamt för håret och som kommer blir snyggt. Jag kan säga nu till alla er som följer mitt drama om mitt hår att aldrig mer ska jag göra tabben att färga det själv eller försöka rätta till det själv. Ska ringa Eva på en gång har jag lovat henne nu:) så det så!  Idag mår jag lite bättre, men bara lite. Fortfarande utmattad...  Vi hörs senare.


Äntligen

Jag är hemma från jobbet för jag mår inge bra.
Jag är ständigt trött och har ingen ork.
Jag ska gå upp nu.

Men jag fick äntligen spendera tid med min gudson, jag smittar inte som tur är.
Han är så himla glad hela tiden min sötnos♥

Efterlängtat besök

img_0334 (MMS)

Jag slutade jobbet kl 16.00 igår, Ica maxi den här gången. Gick en vända och handla ihop det jag skulle bjuda på till kvällen. För vet ni, Lina min kusin från Stockholm stod på stationen och väntade på mig. Vi har inte setts på 6 månader så det var ett kärt återseende kan jag säga. Det var som att åka och hämta en pojkvän som man är superkär i och det pirrar i hela magen. Sån spänning var det:)  Väl hemma så korka vi upp med champange och skåla för min nya lägenhet och öppna present. Jag fick ett strykjärn, en till skitbra present som man själv inte vill unna sig att köpa men som är bra att ha. Tack!  Sen satt vi bara och prata, prata och prata. Hade en hel del att prata ikapp om vill jag lova:) Jag bjöd på färsk lax från delikatess disken med krossad potatis och en dundergod sallad. Ska berätta om recepten ett annat tillfälle för det blir riktigt gott att göra så med lax. Sen fortsatte vi och prata. Liten bit in på kvällen dök även min vän Maria upp, så himla kul. Vi har haft många roliga turer till Lina back in the days:) 3 flaskor vin, en halva ask salta pinnar, 2/3 mjölkchoklad, en kanna vatten och lite godis senare åkte vi ner på stan och tog en öl på Cirkus. En väldigt trevlig eftermiddag och kväll. Idag skiner solen så det blir en promenad och lite annat äventyr med fröken Lina. Hon sover än och det ska jag med göra igen:) Herrå!


Spotlights i vardagsrummet!

img_4823 (MMS)

Kolla så fint det var hemma hos mig när jag kom hem från jobbet. Riktigt riktigt bra blev det. Jag har köpt världens bästa dimmer som ska dimmra både spotlightsen ni ser nu och lampan över matsalsbordet. Fan vad nöjd jag är. Och då ska ni veta att jag väntar på att rätt lampor ska komma så jag kan koppla in alla sex. Led lampor som håller i 30 år och som jag aldrig behöver byta och som inte drar någon ström alls. Så tre spottar ska bli sex men det här är en bra början. Tack snälla Johan och hans kompis "lingon". Jag har det för bra just nu!


Lördag kväll i Karlstad

img_2861 (MMS)

Här sitter vi nu i Hannas lägenhet med massa brudar. Dricker vin, öl och pratar en hel del om allt mellan himmel och jord. Riktigt kul att träffa nya människor och att få nya idéer till saker och ting. Idag har vi gått upp tidigt, gjort oss i ordning, gått på stan och strosat, ätit god lunch och haft det fantastiskt bra. Sen gick vi hem och tog en powernap sen en god lördagsmiddag innan alla Karlstad brudar kom. Inte Karlstad brudar så men de pluggar här. Vi har det bra helt enkelt. Vill inte åka hem förutom att jag saknar:)


Karlstad=Hanna

img_9488 (MMS)

Nu är vi i Karlstad hos Hanna. Äntligen. Åh vad jag har längtat efter henne. Ha en bra fredags kväll.


Köket i dagsljuset

img_4428 (MMS)

Här är en liten bättre bild i dagsljuset. Så fiiint. Tack Johan!


Projekt köket!

img_3855 (MMS)

Johan fick för sig att tapetsera en torsdag kväll bara sådär. Tapeten som var i köket innan var helt okej men eftersom det blev ganska mycket över av den jag har i vardagsrummet så kom jag med idéen att använda den i köket fast lägga den vågrätt istället så det blir lite annan effekt. Och mycket riktigt, det ser faktiskt inte ut som samma tapet. Och bra blev det också. Syns tyvärr inte så bra på bilden men. Vill tacka min underbara vän Frida som hade tapet över som jag fick ta av henne. För vi hade faktiskt varit på samma butik och beställt samma tapet utan att veta om det, bra smak vi har kan man ju säga:) det gjorde att jag slapp köpa nytt och fick ett finare kök. Jag är nöjd! Ett steg närmare. Sov gott!


Firande dag 3..

img_8988 (MMS)

Middag och födelsedags fika nr 3 i ordning var igår. Pappa och Mia kom hem till mig. Vi satt vid mitt fina matsalsbord och prata en massa om lägenheten och lite allt möjligt. Dem tyckte att jag hade fått det så fint, redan ombonat och mysigt! Jag bjöd på en jättegod kyckling thai gryta som Julia på jobbet hjälpt mig med. Såå himla super gott. Har fryst in så jag har lite kvar Det bästa av allt när man får sällskap är att jag har diskmaskin, värt varenda krona kan jag säga. Av de fick jag den här vita snygga regnjackan. Tidig vår och sen höst jacka som är bra att ha. Jag som är mycket ute och går mena de på. Så himla bra för det är något jag behöver men inget jag kostar på nu. Tack snälla.


Födelsedags firande!

img_7591 (MMS)

Tisdags kvällen bjöds på födelsedags fika hemma hos mig. Kändes så bra att säga "välkommen hem till mig". Lägenheten är långt ifrån klar men det var mest sällskapet jag ville åt och att få sitta och umgås och bara ha det trevligt ihop!  Jag har ju ingen dator nu så kan inte lägga in fler bilder just nu, jag skulle verkligen vilja lägga upp bilder på alla fina presenter jag fick. Jag förstår inte att man kan vara omringad med så mycket goa vänner. Becca kom först och av henne fick jag en stor fin blomma och ett blockljus. Anders, Maria och Amanda var nästa gäster som stod i trappen, Anders slog till med en sång bara sådär:) Av de fick jag nybakat bröd, nybakade bullar, hemmagjorda köttbullar och en flaska vin. Första flaskan till mitt vinställ också:) En riktigt mysigt ide måste jag säga, allt levererat i en korg! Kathleen, Ola och Vincent dök ganska snabbt upp och av de fick jag 2 ljusstakar från Village, i silver. Kathleen hade redan bestämt ut platsen vart de skulle stå:) Jättefina! Efter mycket letande av parkering och rätt hus dök Ramis och Carro upp, brunbrända och fina. Så himla länge sen jag såg er, sakna! Av de fick jag en vit brödrost från OBH Nordica, så himla fräsch! Min moster hitta hit en timme senare och hon hade med sig dubbelt upp av presenter, även från min moster från Norge. En kudde med paljetter på, svart. Den fick pryda min säng, passa så bra där. Och av henne mitt första Kosta Boda glas till samlingen och blommor, yes! Min kära mor hade även kämpat sig hit efter att ha vart på något seminarium på stan, måste nog säga att hon hade den bästa presenten just att det var just det jag behövde mest, en kaffebryggare. En jättesnygg från Philips med termoskanna, hur smart som helst. Sist men inte minst, Killen som hjälpt mig att måla, tapetsera och bygga om och som numera är en del av inredningen kom också lite senare. Av han hade jag på kvällen innan fått jättefina örhängen och ett sjukt snyggt 3 klöver halsband med längre halskedja! Från en privat silversmed. Är så super duper nöjd med allt jag fått. Och framförallt att ni som kom ville komma och gratta mig. Jag bjöd på lyxiga räkmackor med ägg och till fika kaffe och vaniljmunkar (som btw var frysta). Jag tror jag hade gjort ett bra jobb trots att jag inte hade bakat själv:) Men smörgåsen var made by me, haha. Tack alla! Ikväll ska det firas igen... Nu ska det bryggas kaffe i min nya maskin. Kram


Grattis i trippel bemärkelse....

img_7443 (MMS)

Den här underbara bilden fick jag igår förmiddag när jag promenerade till jobbet. Tror ni att jag blev nå chockad? Helt galet konstigt att man ena dagen (på lördagen) träffa henne en gång på dagen då Kristin och Co. var här och åt sen senare på kvällen, nästan natten satt vi på Bill och Bob och prata med henne som om ingenting OCH så kommer det här smset att hon fött en pojke på morgonen. Helt sjukt i min värld. Stort stort himla bamsegrattis till dig Kristin och Andreas till nyförvärvet. Som jag har längtat. Längtar att få träffa er. Kärlek!  Idag fyller jag år, 26 år blir damen sörru:) vet inte riktigt hur det känns, blandade känslor. Det var verkligen ett helt år sen jag och Ninnie hade våran grymma fest tillsammans. En fest som fortfarande sitter kvar i huvet som om det var i går. Stort grattis till dig med min vän på din och min födelsedag. Ska vi börja planera 30 års festen snart eller Ninnie?;)  Helt sjukt också vad många som kommer ihåg en sånhär dag. Är så glad idag, har fått fina blommor av min vän och kollega Rebecca, om jag sken upp, massa fina sms och massa fina samtal. Är så glad att jag har er. Ni är bäst! På inflyttningsfesten firar vi rejält!!  Nu måste jag tillbaka till jobbet!  Tack igen för alla gratulationer.


Vin på Vega!

img_2800 (MMS)

Lördags kvällen efter jobbet bjöd jag till med lite vin och godis för mig och fröken Frida. Tänt en massa ljus och härlig musik strömmade ut genom högtalarna. En mysig start på kvällen som fortsatte bra och slutade perfekt! Jag mår bra idag förutom att jag är trött. Längtar så himla mycket till att bjuda hem folk till mig, bara det lilla igår var så kul att fixa och dona:) tack för igår bästa Frida. Vi kan dansa vi! Idag är en bra dag, nånting fruktansvärt kul har hänt. Berättar mer om det sen.


Lördag!

Jag har haft en bra vecka faktiskt. Rätt så lagom med jobb och roliga aktiviter på kvällarna. Har även fått besök av goa vänner på jobbet, det gillar vi starkt!

Men det roligaste av allt är att jag har bokat en resa till Thailand. Jag har bokat en flygstol till Bangkok sen får sinnet och humöret avgöra vart det bär av. Måndag den 4 april lyfter planet och jag kommer inte hem förrän torsdag den 28 april. Så blir borta nästan en hel månad. Kan tro att det är många som tänker nu, men hur har hon råd som precis klagat på att hon inte har pengar och bla bla bla. Men jag har löst det på ett bra sätt och tänker inte berätta det här utan mina närmaste kommer att få veta och det är viktigast.
Jag längtar nå enormt till att få åka. Jag har fått tjänstledigt från Rocklunda för att göra samma sak som jag gjorde förra sommaren, jobba heltid 4 månader på Bill och Bob´s. Och eftersom jag ska jobba så intenstivt en sommar till så känner jag verkligen att jag måste komma i väg så jag får nån slags semester. Kan inte bli bättre.
Ska bli otroligt kul att jobba en sommar till med mina vänner, bara att borra huvet i sanden och köra. Jag gillar de!

Nu längtar jag att få ligga i en hängmatta i solen och höra vattnet skvalpa under kroppen och en Singha i handen.

Underbara kväll

img_7078 (MMS)

Oj vilken fantastisk kväll det blev igår. Har aldrig blivit så ompysslad som då. Vi satt i bubbelbadkaret där vi la ansiktsmask på varandra. Låg sen och drack vin och käka vindruvor in på sena kvällen, vi prata om allt mellan hinmel och jord. Becca schamponerade, la in balsam och inpackning på mig. Blev riktigt riktigt bortskämd. Allt med massa fina produkter som är bra för hår och hud. Hon är intresserad av sånt som har med hudvård att göra så hon tyckte bara det var kul. Smörjde in mig med olika oljor och krämer i ansiktet. En spa kväll utan dess like kan jag säga. Kände mig som en ny människa när jag åkte hem. Tack Becca för en underbar kväll. Det var vi båda värda. Jag har fått en ny vän!


Spa kväll...

img_4333 (MMS)

Nu är jag hemma hos Becca och har spa kväll. Vi ska basta, bubbla, lägga ansiktsmask och dricka vin. Vi ska även försöka få i oss lite godsaker som grillad kyckling, baguetter, skagen och frukter. En riktigt mysig kväll i villan alldeles själva!


Mamma...

img_4654 (MMS)

Åkte hem till mamma igår efter jobbet. Låg på soffan med en filt och titta på tvn och vila lite. Till slut kom mamma hem. Jag fick ligga kvar där på soffan och bli ompysslad, mamma laga mat och vi prata om en massa som vi har missat då vi inte setts på ett tag. Det är så skönt att komma hem till henne och bara vara. Åt så himla god mat som sitter i än, mättast AB:) Mamma oavsett vad så är det du och jag. Glöm aldrig det!


Trevligt besök...

img_7826 (MMS)

Bästa överraskningen idag. Kathleen och Vincent och Benita och Frans kom förbi på en lunch idag. Älskar verkligen när någon oväntad dyker in på jobbet sådär. Så himla kul. Och det var verkligen så länge sen jag träffa Kathleen och Vincent. Har saknat dem så himla mycket. Och så idag äntligen fick jag se de. Som tur var så kom de väldigt tidigt så jag fick chansen att sitta och prata och gosa en hel del med Vincent. Så mysigt och så gott han luktar. Nu är jag hemma hos mamma och allt känns som vanligt igen. Jag sitter i soffan och kikar tv och väntar på att hon ska komma hem. Ibland skulle jag faktiskt vilja backa tiden. Det är dyrt att ha egen lägenhet. Jag är pank redan nu, har också insett att jag tjänar sämst pengar för allt slit, tid och jobb man faktiskt lägger ner. Hmm. Vad ska jag göra åt det?  Middag med mamma och trevliga tisdan har börjat!


Vänner

img_9657 (MMS)

Äntligen fick jag träffa min underbara vänner som jag inte sett på väldigt länge. I lördags efter jobbet gick jag hem till Ann där satt Maria, Ninnie, Kristin, Viktor, Kaka och Hutte. De dracks lite vin och öl fast mest massa prat för oss tjejer som vanligt:) tack för att ni finns, kan inte skriva det nog många gånger hur mycket ni betyder för mig och att ni alltid bryr er!  Vi tog en sväng ner på Cirkus där det faktiskt var lagom med folk.  Kristin ska ha i dagarna och hon är så otroligt himla fin, hon är som gjord för att vara gravid. Kolla på bilden, BARA en mage. Åter igen, kul att se er. Nu får det inte dröja allt för länge igen. Dags att jobba!


RSS 2.0