Redo

Måste börja med att säga att jag är lite besviken på er läsare runt omkring. Jag vet att det är många som läser och har inte fått mer än 3 peppande meningar. Inte en enda av min närmaste vänner??Om det nu är jobbigt att kommentera, lämna då en kommentar på länken som dyker upp på Facebook iaf. Ni kan läsa och gotta er men inte orkar ni lämna en kommentar. Med tanke på att jag har ca 200 läsare per dag borde det vara mer! Nog om det!

Nu har vi varit och inhandlat alla ingredienser och råvaror som kommer att behövas för att jag ska kunna fullfölja det här till 100%. Har förberett morgondagens frukost och mellanmål 1. Hinner sluta i lagom tid för att hinna hem och göra lunchen hemma. Även J kommer att äta som jag, fast med mer kaloriintag än mig. För att stötta och självklart själv äta nyttigt i en månad. Så idag har vi rensat ut ALLT onyttigt vi hade i skafferiet och kylskåpet. Ska inte finnas någonting tillgängligt. Känns så jävla bra och jag är redo för dag 1. Det krävs mycket planering för att inte låta det gå för långt mellan måltiden. Alla mina måltider ska vara färdiga för att jag ska kunna äta var 3 timme. Annars kommer det inte funka. Har även skrivit ner allting i min bok för att lättare dokumentera och följa allt.
God natt!


Fitnessfighten

Jag har anmält mig till Fitnessfighten, med start den första varje månad och för mig blir det då alltså i morgon den 1 februari.
Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 28 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet. Gillar du utmaningar, tävla och vill gärna vinna- då skall du välja fitnessfighten. Du lägger in dina bilder och mått innan och efter din träningsperiod. När du lagt in alla dina bilder och mått är du kvalificerad för tävling och kan vinna den.
Under din träningsperiod får du också praktiska kost- och träningstips via vår blogg, facebook eller mail som du har med dig i framtiden då målet är att få ett långsiktigt hälsosammare liv. Om du följer vårt unika 28 (30) dagars kost- och träningsprogram kommer du bland annat att få följande resultat:
- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
Kan dom så kan jag, så enkelt är det. Det bor en enormt stor tävlingsmänniska i mig så jag ska bevisa för mig själv att jag kommer att klara det här. Jag bryr mig egentligen inte så mycket om om jag vinner eller inte. Det är bara en bonus såklart. För att få en sånhär kickstart för framtida träning kan inte bli bättre. Övningar och kosten är upplagda och bara att följa schemat hårt.
Jag önskar mig själv lycka till, gör ni det? Jag vill och kommer att uppdaera här dagligen för att ni ska följa mig genom hela februari månad. Kul va?=)
Anna är en bekant till Johan och jag har fått tillåtelse från henne att lägga upp hennes bilder från när hon var med i det här. Helt otroligt vilken inspirationskälla! Se och njut:
Titta in på hennes blogg: http://hultaan.blogspot.com/

Förlåt.

Alla otåliga och tåliga läsare det blir imorn ni får veta. Jag är helt död efter helgens bravader och vill bara ligga i soffan och vara slöööö. I morgon är jag ledig så kolla in på förmiddagen för då släpper jag bomben. Haha. Låter som värsta grejen. Men det är kul:)


Imorn

Ska jag berätta mitt roliga som jag hållit lite hemligt, för på onsdag börjar det och jag vill ju såklart att ni ska följa mig i det här.
Med det här roliga inlägget säger jag god natt.


Lördag

Tack för en fantastisk trevlig kväll.


Kuuuul

Vi har det så jävla nice. Det är som att gå tillbaka i tiden 2 år. Ingen har så kul och mysigt och opretentiöst som vi har. Allt bara faller på plats och bara infinner sig naturligt. I love Sthlm så är det bara❤


Framme

Sjukt tröttsam resa men är framme nu sen ett tag sen. Åh vad jag har längtat efter Min Lina. Nu dricker vi öl, ska snart beställa hem mat till hennes jätte mysiga lägenhet och pratar en massa. Jag njuter inombords❤


På väg

Nu sitter jag på ett fullsmackat tåg på väg till Sthlm. Jag sitter i en trapp och blir helt kall och blöt i rumpan. Inte okej! Har betalat en biljett helt i onödan också för här kommer dom inte förbi. Faan så onödigt. 2 öl mindre ikväll liksom;)
En efterlängtad kväll med massa galenskaper står på schemat, som alltid när man besöker Lina. Idag tänker vi inte på någon träning eller vad vi stoppar i oss utan koncentrerar oss mer på vätskan;)
Ha en trevlig fredag. Det ska ja ha!


Ingen vanlig dag!

ma
Det är ingen vanlig dag för det är Anders födelsedag Hurra Hurra Hurra.
Anders fyllde hela 30 år igår. (ja la upp det här inlägget igår men det verkade inte vilja komma upp) Så nu idag vill jag gratulera dig på din dag igen en dag efter. När man fyller jämt får man gratulera i flera dagar. Längtar till vi ska fira dig ordentligt;)

Härligt

Några sms senare, en kebabsallad senare och nått samtal så har min irritation lagt sig. Jag hoppas verkligen att det blir förändring för såhär vill jag inte ha det..


Jo

Men jag mår bra, tack för att du frågar. Hur mår du själv?
Är så sjukt irriterad. Gaaaaaaah!


Heja!

Slutade jobba kl 12 idag och hade med mig löparkläder till jobbet för att springa hem. Och mycket sagt och gjort. 5,6 km 41 min. Varken bra eller dåligt. Men är så stolt över mig själv. Sprang hela långa vägen. Heja Heja mig.
Jag har även gjort en till sak som är riktigt galet och verkligen impulsivt, men det kan jag inte berätta om än. Spännande som bara den och ni får tyvärr vara lite nyfikna ett tag till.
Imorn börjar jag jobba 15. Gu så skönt med sovmorgon. Undra vad dagen har att erbjuda. Inget bokat iaf. Kanske tar en löprunda, vem vet?=)
Nu ska jag skjutsa ner karln på stan för han ska inta lite bira med Ozzy som är hemma på besök. Kul att nån får en rolig onsdagkväll. Jag ska nog bara sitta i soffan och ruttna, för jag orkar inget annat heller.

Resultat.

La precis upp det här på sidan som vi har ihop. Idag var alltså dagen då vi skulle lägga ut mått på oss själva för att sedan se skillnaden om 3 månader. Jag passade då även på att lägga in mina mått som jag och J gjorde tillsammans den 2 okt, nästan 4 månader sen. Det har hänt lite sen dess och riktigt kul att se. Det här är bara början! För man ska inte bara fokusera på vikt utan måtten är minst lika viktiga om inte viktigare.
Sov gott!


Löpning

Från och med nu och ett tag framöver kommer min blogg bestå av många inlägg gällande löpning och träning. Men det får ni stå ut med, ni väljer själva om ni vill följa min resa genom det här "projektet" eller inte. Jag kommer att använda min blogg som en liten dagbok för att dokumenterar allt som sker och allt som förändras. Det är roligt att ha nånting att gå tillbaka till och titta på.
Är mer inspirerad än någonsin.

•Nya löpar kläder

•Nya skor

•Ny sida där alla medlemmar peppar varandra

•Ny löparapp på mobilen som hjälper mig att hålla koll på tid, sträcka, förbränning mm.

Det kan bara bli bättre det här. Har dock musik torka och skulle vilja ha en lista med bara massa tempo låtar för nu spelas bara samma skit hela tiden. Blä!

Har precis kommit in, har vart ute och sprungit i det sköna vädret. 4,6 km blev det idag. I lagom tempo. Heja mig!:)

På bilderna ser ni mig i mitt nya underställ, min nya vindskydd jacka som är det bästa köpet jag gjort. Kommer bo i den, fy fasen vad skön den va.

 


Från det ena till det andra

Jobbade dubbelpass igår. Åh det är så kul att komma och jobba med Antan, Sandy och träffa Christer. Jag saknar verkligen dom, men inte själva jobbet 7 dagar i veckan.
Just nu jobbar det lite för mycket småkids där så det är lite som ett dagis. Vilket är kul ibland men lite halvjobbigt ibland. Vill ha tillbaka några av gamla "hockeyligan" :) Men men, dem jobbar ju bra iaf.
Så himla kul att komma och jobba och alla (gäster) verkligen har saknat mig. Fick så mycket fina kommentarer igår och det gör allt mycket roligare.

Idag är det lediga tisdan. Vad ska jag göra? Vad ska ni göra?

 


Söndag

Söndag efter en jobbhelg och jag är helt död. Precis ätit och ska bänka mig i soffan och hoppas att jag somnar och inte vaknar förrän imorn bitti.


Veckans tips!

Har ätit fruktsallad 3 gånger den här veckan. Så fort jag blir sugen på nått snacks tar jag och äter det här istället. Det bästa av allt, att det är så jävla gott. En apelsin, äpple/päron, banan och så toppar du med lite kanel. Sån himla god blandning. Smaka!


Pass 2

Idag gick jag till jobbet. Som jag var så duktigt och gjorde förr men har ju som sagt blivit förslappad. Men det är slut på det NU!
Det är så himla fint ute idag skulle vilja vara ute en hel dag. Solen skiner och jag är alldeles rödmosig om kinderna.

Idag skickar jag en stor varm kram till min kära vän Kathleen som ligger på operationsbordet idag❤ tänker på dig!

 


Bio

Anders och Susanne va och handla på maxi igår kväll när jag jobba. Då skulle de på bio och fråga om vi ville med. Älskar impuls grejer och saker som inte behöver planering. Så vips var vi nere på stan.
Det blev Hamilton med Mikael Persbrandt. Snygg kille det där. Haha


Bilder

Älskar de här bilderna på J. Han ser så lycklig och söt ut. Inga bekymmer för fem öre ligger på hans axlar.
Längtar tillbaka till Thailand och det Vi hade där♥

Första passet avklarat!

Nu har jag startat en grupp på fb "minmålviktpåettår" samma som på Twitter. Det är en sluten grupp som jag, Lina (min kusin) och Frida bjuder in folk som är intresserade av att haka på vårt projekt. Löpning en del av vår vardag! Där vi hjälps åt att peppa varandra, ger tips om mat, träning och olika hemsidor eller bloggar som relaterar till träning. Finns ju inget bättre än när man är flera som puschar varandra. Då får man själv dåligt samvete när kompisen uppdaterat om sin dagliga träning. Eller hur?!;)
Säg till om ni vill vara med.

Gav mig ut i spåret idag för första gången på säkert 1 år. 2,5 km sprang jag. Stannade en gång för att knyta snöret men resten sprang jag. Det gick i snigel fart men nu har ja iaf börjat. Sådeså. 21 min är inte en bra tid, men jag får inte glömma att det är första gången, snö i spåret och halt.
Nu är jag äntligen igång.

Fick även en avisering idag att grejerna från sportamore har kommit;)


Onsdags middag!

Tänk vad 5 tjejer kan prata. Munnen gick i ett på alla hela tiden. Men det är så det ska va när man väl ses. Jättemysig kväll hemma hos Maria med supergod chili con carne. Så mycket bättre att få umgås med vänner än att sitta i soffan hemma och vara rastlös. Bra initiativ! Får vi se vems tur det är nästa gång❤
Förhoppningsvis hinner vi klämma in L innan bebisen pluppar ut;)

image description

image description


Jag har bestämt mig!

Har hållit på länge nu och fundera fram och tillbaka vilken sorts träningsform jag ska hitta för att komma igång. Då jag har blivit en soffpotatis och riktig latmask så är det dags att ta tummen ur...
Jag blir inte mer nöjd genom att inte göra något åt det och bara äta nyttigt. Träning måste komma in och bli en del av min vardag. Det funkar inte att fortsätta såhär.

Så mina vänner, LÖPNING ska bli en del av mig nu. Ska försöka att springa 3-4 ggr i v. Till att börja med i min egen takt, 20 min åt gången till en början för att inte tröttna. Jag har lätt för det. Sen får jag öka tiden och hastigheten successivt.
Så för att höja motivationen till hundra så har jag köpt nya träningskläder för just löpning. 70% rea på sportamore.se så det var lika bra att passa på.
Köpte mig ett par skitsnygga löparskor, underställ, mössa och vantar som är anpassade för löpning och sist men inte minst, en praktisk vind/vatten tät jacka i en stark färg med reflexer så jag syns ordentligt.
Nu är frågan, är det någon som är sugen att hänga på mitt lilla "projekt"?
•Mäta kroppen
•Väga dig
•Hela tiden hålla koll på förbättringarna på tid och hastighet i spåret
Efter 3 månader gör vi om allt igen och ser resultatet??!
Skriv till mig här eller på fb. Vi bildar en grupp och peppar varandra. Ju fler desto bättre och man sporrar varandra.
Kom igen nu!! Och du, kom just också på att man behöver inte bo i samma stad. Utan vi tränar från varsitt håll men uppdaterar oss tillsammans. Så fort jag fått respons från er så skapar jag en grupp på fb så kör vi. Så tveka inte att kontakta mig!

 


Stenhårt

För en vecka sen började jag med min diet. Inga kolhydrater. Jag har en dag i v jag får unna mig vad jag vill. Det var i lördags när jag smakade massa goda ostar. Här till frukost har jag finn crisp med keso, kalkon och avokado och ett glas vatten. Har redan gått ner 1 kg. Har även vart i kontakt med en dietist som ska hjälpa mig. Nu jävlar kör vi.

Följ mig även på Twitter : werro85. #mindrömviktpåettår.
Nån som är på??

 


Just nu

Följer jag favvon Anders Timell på Twitter och kikar idrottsgalan.

Förresten, går inte att kommentera här på bloggen för tillfället. Men jag jobbar på det!

 


Just nu!

En chai latte på Olio Deli. Vi var väldigt trötta på soffan hemma.


Känslor

Jag vet att jag har förändrats sen jag träffa J. Jag vet att jag har blivit mer lugn och harmonisk. Mer nöjd med tillvaron och mer tillfreds med livet. Jag har inte det där ständiga sökandet i mig hela tiden och det där ständiga måste att vara med på precis allt. Jag ångrar ingenting, inte en enda tokig liten grej som jag har gjort i mitt liv och njuter av varje sekund när jag blickar tillbaka på hur himla roligt och händelserikt liv jag haft;) Nu låter det som att mitt liv är slut för att jag skriver det här, men det är absolut inte så jag menar. Jag menar bara att jag står för att jag faktiskt ibland får säga nej och vara nöjd och inte alltid vara på på allt. Jag står för det och skiter i vad folk säger. Numer väljer jag mina tillfällen. Jag är nöjd att jag har lärt mig att välja och faktiskt vågar säga nej.
Jag är inte heller i behov av att vara omtyckt av alla och inte heller rädd att folk ska tycka illa om mig. Jag gör det jag vill och ingen annans åsikt ska behöva påverka mig. I det här läget vet jag vilka som är mina vänner och vem jag kan lita på.

Igår fick jag frågan: "tycker du att du har förändrats sen du träffa J?" och det fick igång mina tankar därav detta inlägg.

Så känner jag just nu❤

 


Ombyggnad

Har gjort om min blogg. Kände att det var dags att förnya sig lite. Mycket som har hänt sen senast.

Det som förändrade mitt liv helt och som har räddat mig och min framtid är Johan. Han är min trygghet och kan inte känna mig lyckligare. Tack för att du har kommit in i mitt liv älskling. Jag värderar varje minut med dig❤ Du är mitt allt!

Igår för ett år sen fick jag nyckeln till min (nu vår) lägenhet. Den här lägenheten är något speciellt för mig. Tack vare den här lägenheten träffade jag just HAN!
Jag stortrivs i vår lägenhet❤

Förresten, uppdatera din sida om du inte får upp nya designen.


Vänner

Älskar er. Ni är bäst. Vill ha mer av er!


Väntar

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på gamla godingar, dricker en kall och har tjuvstartat lite på alla goda ostar jag köpt. Hoppas mycket kommer går åt annars får jag äta ost i veckor framöver;)
Nu väntar jag bara på alla mina godingar till vänner. Vissa har jag inte sett på väldigt länge så jag är verkligen taggad för kvällen❤

Vill också samtidigt när jag sitter här i min ensamhet skicka över en bamsekärleks kram till Ninnie❤
Ha en trevlig lördag alla som läser, det tänker jag ha!


Ost och vinkväll

Vi börjar kvällen med ost och vin. Sen skiter vi i osten och koncentrerar oss mer på vinet. Sen när vinet börjar sina styr vi mot Hattfabriken. Låter inte det som en bra ide?! Tycker verkligen jag och vi är fler som är på;)


Tonåring

Igår var vi på kalas. J's brors son fyllde 13 år. Stora killen. Tonåring helt enkelt. När alla hade åkt stanna vi kvar en stund. Vi satt i soffan och prata lite och hade väldigt trevligt. Grattis Oliver!

Ikväll dansar vi ut julen på Vega;)


Aire bra

Yes, jag gjorde det. Har vid flera tillfällen fastnat vid tvins när de just visar aire bra reklamen. Har alltid haft och har problem med att jag inte hittar rätt bh som håller mina tuttar på plats när jag rör mig så mycket som jag gör. Framförallt på jobbet. Det är såklart full returrätt så om den skulle vara skit är det bara att skicka tillbaka den.
Har läst på några kändisbloggar som har provat och är nöjda. Jag håller tummarna och återkommer med resultat.


Mio

Var på Mio igår efter jobbet och shoppade loss lite på deras rea. Vad tror du jag hitta?? En till kärlek. Ett till ljusfat. Det var alldeles för dyrt ordinarie pris men det här var det sista och lite lite stött, då fick jag 50%. Givet för mig! Tungt, fint och härliga konturer på den.
Syns inte på bilden men jag ser det. Snart får det vara nog med ljus, men jag kan INTE få nog. Haha.
Bara ett till tänker jag jämt. Det här pryder vårt matsalsbord.


Tusenbröder

I söndags såg vi första avsnittet av Tusenbröder och sen dess kan jag säga att vi plöjt igenom 6 avsnitt varav 1 timme per avsnitt. Johan är som besatt. Titta på den här bilden. Säger allt. Serien är så sjukt bra och spännande och verklig. Jag har sett de förut men nu var det så länge sen så jag minns nästan ingenting och det är riktigt kul att titta då även för mig. Nu är matchen slut och vi ska hem på en gång och kika ett till.


Tur att barn finns

När saker och ting känns lite jobbigt.
Underbara unge❤


Tisdag

Tisdag är min lediga dag. Då träffas jag, Kathleen och vincent. Vi brukar ha en heldag. Åker runt och kikar lite, äter lunch och bara är vi. Nu sitter jag och väntar på de. Jag får ju inte köra bil då jag är blind på höger öga typ. Blir att vänta med det tills ögat är helt bra.

Ha en bra dag, jag är alldeles säker på att jag kommer få en❤

Här ser ni lite bättre på bilden hur stor min pupill är!

Tack för alla fina kommentarer på inlägget innan. Det värmer. Och ja Sandra, jag vill gärna och väntar bara på inbjudan;)


Regnbågshinneinflammation

Regnbågshinneinflammation (även irit) är en autoimmun reaktion, där irisvävnaden av någon oklar anledning blir inflammerad vilket innebär att ögat blir rött och ljuskänsligt och smärtan utgörs av pupillsammandragningen. Smärtan kan även komma när man tittar på föremål på nära håll. Synnedsättning är sällan förekommande vid akut irit - men förekommer om tillståndet förvärras - och variga och kladdiga ögon förekommer inte - däremot rinniga. Om man inte behandlar irit kan det leda till svår värk och komplikationer i form av till exempel högt ögontryck. Det är inte ovanligt om den återkommer flera gånger under livet.

Många patienter som drabbas av regnbågshinneinflammation är oftast friska vilket betyder att man inte kan hitta någon eller några utlösande faktorer till inflammationen. Man tror att vissa infektioner skulle kunna medföra att en irit utvecklas i efterloppet, vilket är ovanligt.

Har vart hos ögonläkaren idag och fått detta besked. Har klagat sen i tisdags att jag haft ont i höger ögat och sett dimmigt. Men har dragit mig till att göra något åt det. Tills idag när jag hade ondare än någonsin. Min kollega så gott som tvingade mig att ringa 1177 och hon gav mig omedelbart en tid hos ögonläkaren. Ögon ska man inte leka med pointera hon. Och hon har såklart rätt.

Nu blir det att ta en sorts dropp 8 ggr dagligen, 2 andra sorter 2 ggr dagligen. 12 droppar om dan alltså. Ett jävla droppande.
Har även fått droppar för att jag har för högt tryck på ögat, vilket tydligen absolut inte är bra. Man ska ligga på ca 17-22 och jag hade 31 på höger ögat.

När jag kom därifrån hade hon haft i smärtstillande droppar och puppillförstorande droppar för att låta nerverna få vila. Min ena pupill var så stor att den täckte hela ögat, såg ut som ett monster.

Har ett återbesök nästa onsdag för att ta nya prover och kolla att det gått åt rätt håll.
Konstigt vad som händer när man börjar bli gammal ;)

Syns inte så bra på bilden men det som är rött är hela min pupill!

Kämpa Verro


Sådan

Far sådan son.
Hemma hos J's föräldrar. Efter maten innan fikat slumra dessa herrar in. Så söta. Haha


Astrid Lindgren

Har hämtat alla mina filmer som jag har samlat på med åren hemma hos mamma. Jag har alla Astrid Lindgren filmer och jag bara älskar de. Kan se alla om och om igen. Kan ju säga att den dagen det är dags att skaffa barn ska våra barn bara titta på Astrid Lindgren. Finns inget bättre för barn, Tjorven, Madicken, Lotta, Emil, Pippi är några favoriter. Jag är uppvuxen på det och vill aldrig släppa taget om dessa filmer;)
Nu ska jag introducera tusenbröder för J. En av Sveriges någonsin bästa serier som har gjorts. Om ni inte sett den, se den!

 


Härlig bild

Älskar den här bilden från nyår. Snacka om soffhäng. En lugn och trevlig kväll helt enkelt.


Skööönt

J kom och hämta mig idag efter jobbet så åkte vi direkt och käka lunch. Sen skjutsa han hem mig och ja börja röja undan allt julpynt på en gång. Tog ner alla gardiner, tog bort tomtar, ljusstakar och dukar. Och självklart satt upp mina favvo gardiner, de vita pluffsiga.
Bar ner allt i källaren på en gång och tog upp lamporna och annat som ska bytas tillbaka. Jag dammsög, tvätta golv och damma överallt också. Duktiga ja!
Det som sitter kvar än är den gigantiska julstjärnan som jag inte riktigt vill ta ner. Den lyser så fint. Den får hänga där några dar till.
När jag la ner allt i förrådet sa jag till påsen, som allt julpynt ligger i, "hej då vi ses om ett år" Haha stackars mig som pratar med grejerna.

Ikväll blir det middag hos min far❤


Hallen

Hallen blev såhär. Vad tycker ni? Nu har vi förvaring till max och det kan man aldrig få för mycket av. Jag älskar vår nya hall. Bra ide av lilla mig tycker jag själv;)
Älskar att man kan sitta på skobänken. Jag är ju så gammal så måste sitta när jag sätter på sig skorna. Haha.


Sovrum

Lampan har äntligen kommit upp i sovrummet. Vi fick den här av J's föräldrar i julklapp. Den och skohyllan. Saker vi väntat med för det har vart för mycket pengar på en gång men ändå velat ha. Så nu äntligen. Maskrosen (lampan) är från Ikea. Och jag gillar verkligen skenet och mönstret den ger när man har lampan på.

Idag var vi på Ikea och åt lunch. Nu är jag hemma igen, har tänt massa ljus och tar det lugnt i soffan och njuter vidare av en ledig dag.


Underbara vänner

Med underbara vänner blev den här nyårsafton riktigt bra. Tack för att ni är ni❤

2011 var mitt år,
köpte ny lägenhet (min allra första), träffade min fantastiska pojkvän, var 1 månad i Thailand och fick min framtid säkrad och bytte jobb.

Har mina härliga vänner i min närhet.

Kan det bli bättre? Vi får vänta och se, jag är redo för 2012.

 


RSS 2.0