Fascinerande

Vad gör man när man är sjuk? Jo man fastnar på massa bra Youtube klipp. Jag har en favorit tjej som jag gärna tittar på, Sarah Dawn Finer. Vilken jävla röst tjejen har. Titta på de här klippet, sitter rakt upp och ner och får fram dem mest fina tonerna. Mäktigt!

Kul dag

Jaha, den här dagen verkar ju bli jätte spännande, not. Ligger hemma med feber, förkylning och hosta. Måste lära mig att lyssna på kroppen men har sån panik över att jag är hemma idag då ja ska jobba, ja jag vet att ja tjatat om de ganska mycket men va fan, känner mig förjävlig rent ut sagt. Sätter alla i skiten liksom. Men är man sjuk så är man. Skit och pannkaka också.
Ha en bra valborg alla, själv ska ja tycka synd om mig själv, stänga av alla telefoner så ja inte kan bli nådd och glo på ett gäng filmer.
Over and out.

Känner mig såhär hängig=)

De är inte sant..

Stod på jobbet idag och svettades, frös, svettades om vartannat. Kände att det var nå fel på kroppen. När jag kom hem var jag helt dyngsur så jag tog tempen på mig själv och det visa sig att ja har feber. Jag har 39,7 och mår som en påse hundskit. Vad gör jag?? Hjälp. Ska ju jobba hela helgen, imorn dubbelpass, Rocklunda och Billan på kvällen och sen Rocklunda lör,sön...Panik!!! Jag kan inte vara sjuk nu.

Vinprovning

Igår var vi på vinprovning på Bill & Bob´s där jag ska jobba i sommar. De var riktigt bra att gå igenom sortimentet vi ska sälja i sommar så man har lite hum om vad man har i lagret, förra året drog man säkert till med en och annan vit lögn, de kan ju inte begära att man ska kunna självmant. Men nu hade vi iaf en snubbe som presenterade varje vin och förklarade varje vin för sig, riktigt bra! Kör min jobbpremiär på fredag och helt ärligt så känns det sådär, min magkänsla säger inte 100 % bra. Men de är nog bara för de andra har jobbat där nu innan vi drar igång för sommaren och de kan kassan och menyn lite bättre än mig. Ja kommer få fråga ihjäl mig, men sånt får man ta. Ja kommer säkert in i de snabbt eftersom ja var där förra året så har ja lite koll.
Men det ska bli skitkul. På så sätt så känns det jättebra, bara ja kommer in i de. Är så tacksam att jag har en sån bra chef på Rocklunda, han har verkligen inte satt käppar i mina hjul nån gång sen ja börja där. Jag har fått ledigt när ja velat, åkt iväg på mina resor, fått ha min(vår) fest på mitt jobb för riktigt bra priser. Han är guld värd för mig kan jag säga. Tusen tack för allt George.
 


Längtar tillbaka


Det är sjukt hur en resa kan sätta sig så mycket på näthinnan, längtar så mycket tillbaka till dem här fantastiska människorna!!Kärlek till er.

Sista veckan

Nu är jag inne på sista veckan på Rocklunda. Sen blir de att jobba heltid på Billan hela sommaren. Valet som jag gjorde tidigt i våras känns fortfarande bra men så klart lite pirrigt eftersom de var ett tag sen ja jobba där, men förhoppningsvis kommer jag snabbt in i de. De är ju så bra folk som man ska jobba med i år så känner mig trygg bara av den sakern. Vin och matprovning på onsdag för att gå igenom sommarens meny, det gillar vi!


Underbara Sälen

Hemma och helt förstörd, nej då så farligt är det inte. Men har haft en riktigt riktigt rolig, grym, fantastisk, underbar, mysig, galen, händelserik, great helg och kan säga att nästa år är redan bokat=) Vilket härligt gäng vi har vart som haft det så mysigt ihop. Ingen som har spottat i glaset här inte. Tack Karro och Malin mina sambos för härliga dagar med er, det har verkligen funkat så bra, oj oj vad vi har skrattat och roat oss, vi kommer leva länge efter den här helgen iaf=) Och sen såklart våra grannar som har hållt backen igång, de gillar vi=)

SMS-inlägg

img_0189 (MMS)


SMS-inlägg

img_0192 (MMS)


SMS-inlägg

img_0190 (MMS)


SMS-inlägg

img_0193 (MMS)


SMS-inlägg

img_0199 (MMS)


På väg och framme:)

nu är vi framme i Sälen och stugan är grym. Allt kommer bli grymt. Inne på andra cidern och nu ska vi inta bastun och göra oss i ordning för kvällen som tar oss i högis:)

Taggad

Nu är jag packad och klar, inte packad så men klar med packningen för att åka och hämt upp mina resenärer, Malin och Karro. Sälen here we come. Shit vad kul vi ska ha. Ja säger som Sanna "ALL IN"=)
Jag ska köra försiktigt som både mamma, pappa och bror har uppmanat mig om, ja lovar.
Ni kommer sjävklart kunna följa resan här eller på facebook, ja har med mig min dator.
SKIROCKEN!!!!!!

Sälen

2 väskor, 4 jeans, 3 kjolar, 3 klänningar, 6 tshirt, 3 tröjor, 1 par skidbyxor, 1 skidjacka, 1 underställ, 2 mössor, 2 pannband, 1 par vantar, 4 skor, 5 jackor, 5 trosor, 2 strumpor senare så är jag nästan klar med min packning. Jag vet att det låter sjukt mycket men ja vill verkligen ha "samma" garderob att välja på där uppe då de blir 3 dagar med endast fest på schemat, då vill man klä sig efter humöret. Jag vet att ni alla tjejer är likadana=)
Är riktigt irriterad, Karro bokade en 8 bäddsstuga och nu har 5 pers hoppat av, några i sista sekund och där står vi 3 kvar med full betalning eftersom det endast är en som har betalat den delen som var sagt från början. Man kan absolut inte rå för att man är sjuk, men tycker ändå att man betalar in pengarna när de är sagt och sen om man i slutet inte kan så får man "skylla sig själv" inte fan sätta 3 stackars personer kvar att betala en 8 bäddsstuga. Jaja, ska inte vara bitter över de längre. Vi kommer få de grymt kul ändå.

Idag kom Junia och Lina på besök till mitt jobb, gladskiten=)


Squareboxpizza & salladsbar

Vi har nu öppnat Squareboxpizza & salladsbar på Rocklunda Restaurang & Bistro, där jag alltså jobbar. Om det här sprider sig och folk får nys på de så kommer de här bli riktigt bra. Vi erbjuder en "plocka ihop själv" salladsbar, ja som du förstår så plockar du ihop din egen sallad med visst antal ingredienser. Vissa av dem är med lågt GI och anpassat för just DIG, alltså du kan själva välja vilken sallad du vill ha beroende på vad du är ute efter, ex om du håller på att banta, tränar mycket, behöver mycket kolhydrater mm. (grymt) Du kan även beställa en massa olika super goda pizzor och även beställa pizza som har lågt gi värde och det bästa, GLUTENFRI deg för den som önskar.
För mer info Läs här! eller ring 021-4401016

Familjen

Jag är lycklig.
Vi hade en liten familjeträff ikväll och jag lagade ihop en lite måltid på "man tager vad man haver hemma" ingredienser. (dem innehåller faktiskt MASSA gott) Vi satt och prata en hel del och höll det faktiskt på en bra nivå utan att bli "osams" (hög ljudnivå) som vi ibland kan bli när vi diskuterar vilt om allt=) Älskar er mest.


Helgen

Är helt slut för att ens orka skriva nått innehållsrikt inlägg idag. Men det kommer. Har haft en helt underbar helg med mycket upplevelser och roliga saker. Kommer iaf inte dö tidigt eftersom jag praktiskt taget har skrattat ihjäl mig hela helgen=) Sometimes I love my life. Nu är mina Bounce biljetter sålda, tack finaste James.

Äntligen

Äntligen framme 2,5 timme senare. Nå jävla signalfel. Det flöt på hela vägen fram till efter Bålsta där blev de massa strul så vi stod still ett bra tag innan nån ens visste vad de var för fel, sen rulla vi typ 100 m sen stanna vi igen, så höll vi på i typ 1 timme. Till slut med 90 minuter försenat så är jag framme i storstan. Nu ska jag chacka en veg pizza och bege mig hem till Lina som väntat på mig ett bra tag nu:) de är bara att gilla läget tycker jag fast de självklart är tröttsamt, hade en asskön kille i samma vagn som mig som höll lådan d hela tiden, så har fått skrattat gott iaf. Tur de iaf. Kram så länge

What a day, what a night, what a evening

Herregud. Vilken rolig kväll det blev igår. De börja med en fördrink hemma hos Ramis och Carro. Eller en, det blev visst 3 och nån öl. Helt galen start:) sen drog vi iväg till Wärmlands kalas och festa lite mer. Det finns ju solarium där och jag frös en hel del hela kvällen och tänkte att jag går in och lägger mig där ett tag, la mig med byxorna, strumporna och bhn på och totalsomna på två röda:) haha till och med så hade Tobbe knackat på dörren och skrikit "hallå verro är du vaken" inte ett liv från mig, så han låste upp låset och kikade in och hittade mig där sovandes, han ville inte väcka mig så han stängde igen och låste dörren och gick. Efter ett tag vakna jag till och fatta ingenting vart jag var, snacka om koma haha. Går sen ut helt röd, trötta ögon och fortsätter festa, tror du dem skratta nått åt mig då:) stackars mig. Nu sitter jag på tåget på väg till Sthlm och ska träffa min kusin Lina, dricka lite vin och käka mat och bara umgås. Behöver en återställare för att komma igång, mår som en påse hundskit idag, så blir de alltid när man festar med Ramis. Men jag hade väldigt kul. Kram till er alla från tjejen som solar med kläder, smink och bh på sig.

Vad händer?

Fredan har precis börjat, har precis kommit hem från jobbet och ska göra mig i ordning för att åka ut till Irsta och ta en fördrink med Ramis och co sen bär det av mot relaxen på kvarnvreten där Wärmland har sin födelsedagsfest. Skojsigt som bara den. Ska även ta en bira och sätta på värsta bästa låten som jag bara tänker på Lina när jag hör den=) Texten gör mig helt svag.


Allvarligt

Ligger här i sängen och hade ställt klockan på 07.00 för att gå ut och gå. Först regna de, men nu SNÖAR det, de är ju helt jävla otroligt. Jag har gett bort mina regnkläder, vilket jag glömt bort, så ja ville inte ge mig ut i de här vädret med fel kläder, dålig ursäkt jag vet. Men så är fallet.
Hade mina fantastiska vänner här på lite mat igår. Ninnie hade sån huvudvärk så hon dök aldrig upp, hoppas du mår bättre nu vännen. En mysig kväll med mycket pladder som vanligt, de finns ju alltid nått att skvallra om=)

Igår fick jag oväntat besök på jobbet, Maria och Anders kom in med fina Amanda, åh vad glad jag blev eftersom jag inte sett bebisen än. Jag var ju så på och intensiv i att höra av mig i början att jag kände att jag fick ta de lugnt ett tag, jag hinner ju träffa dem och kan ju vänta till det har lagt sig lite, många som vill se henne nu. Men så söt och fin hon är. Vilket liten tjej. Är så himla lycklig att min bästa vän Maria har fått barn, de är fortfarande så overkligt. Önskar er all lycka och hoppas få vara delaktig i hennes uppväxt. Älskar dig gumman.

Torsdagsmys

Ikväll efter jobbet kommer mina vänner hit på lite mat och mys. De känns så himla bra att vi börjat fått in en liten "rutin" på de här att träffas mitt i veckan och bara va och prata av oss. Så de inte bara är vid varje festtillfälle.
Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder på 50 års kalaset jag var på i lördags. Den festen man kommer minnas som RÖJ=)
Nej nu måste ja skynd mig, börjar snart och har inte ens hoppas in i duschen.

Sthlms trip

Drog iväg till Sthlm igår efter jobbet och hälsade på en kompis. Mycket trevligt att göra ett break mitt i veckan sådär. Kom dit på eftermiddan då det fortfarande var strålande solsken. Vi delade på en flaska vin och åt god mat och bara hade det trevligt. Kika youtube klipp och skratta en hel del=)

I lördags var jag på en super rolig 25*2 fest. Vickan och Madde firade tillsammans. Tjejerna hade verkligen styrt till de så himla bra, med god mat och roliga lekar, Brunnbygård, att rekommendera för kommande festfixare=) Grymt mycket roligt folk som det var ett rejält ös på. Många av dem som kommer att åka till Sälen samma helg som vi ska dit, kommer bli röj utan dess like, precis som som Verro vill ha de. Nu håller vi bara tummarna att det blir sol dem 4 dagarna vi ska vara där.

Iväg och träna litegrann och njuta av solen och att jag faktiskt är glad idag!
Pussen


After work

Igår när jag kom hem efter jobbet så var jag så sjukt rastlös och visste inte riktigt vad jag ville göra. Men hörde av mig till Kristin och hon skulle gå och ta en öl med Maria, en liten after work öl. Då hängde jag på, var hemma 23.30 så det var alldeles lagom, träffa folk och prata lite med sina vänner.

Idag fyller min fina vän Frida år, Stort varmt grattis till dig. Du är en underbar go och glad tjej som jag hoppas få uppleva fler födelsedagar med. Kram till dig gumman

Handbollsminnen

Lyssnar på Gavin Degraw och sminkar mig och dricker kaffe, en riktigt bra kombination. Har hittat en ny favorit, Gavin har en skön och behaglig röst som passar perfekt på morron. Nu bär det av till jobbet, ska jobba  hela den här helgen också för de är Irsta blixten, jag vill gärna jobba ska ja säga för de är så roligt och träffa alla handbollsvänner som man känner igen sen min handbollstid. Satt och kolla på Guif-Drott häromdan och dem spela ju i Eskilstuna hallen där ja spela många av mina hemmamatcher när jag var med i HK eskil. När Guif vann så spela de våran låt som vi hade när vi vann SM-guld, gu vad mkt minnen och känslor de väckte. Längtar och saknar handbollen så mkt att jag starkt funderar på att göra en comeback, kan man göra en 4:e comeback tro? De går ju om man pusslar ihop sitt liv lite till bara. Är så så sugen, vad säger ni? Ska jag satsa för en comeback eller ska jag lägga skorna på hyllan??

Rosa

Kan inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha på min blogg *pling* dagens I-lands problem, ja jag vet att de kanske låter larvigt. Men svart vill jag inte ha för de är svårläst, förutom en blogg och de är Fridas, den får vara svart. Och vit har så många och de vill jag bara inte ha, grå har jag helt enkelt tröttnat på för de ser trist ut. Är inte största fan av rosa heller men tycker ändå det blev fint. Och så finns de ju två av mina favorittjejer som har rosa i sina bloggar=) Kathleen och min kusin Elin

Tjejmiddag

Igår var Maria, Kristin, Frida och Kathleen här på lite käk. Vi hade en riktigt mysig och trevlig kväll då vi tjejer har en förmåga att prata ihjäl oss=) Men det behövs ibland, att träffas och uppdatera lite vad som har hänt och händer.


Idag fyller min Karlstad vän Frida år. Stort grattis till dig. Hade gärna velat vart med på galejet på lördag såklart, men ibland får man inte ihop alla pusselbitar. Shit va kul ni kommer att ha när de är så många som ska åka dit. Men nästa gång!

Njutning

Varje gång ja hör den här låten blir jag lycklig, tänker såklart på fritidsresors reklam som dem har. Men när jag sen sjöng med i texten och fatta vilken låt de var så upptäckte jag ju att de är "Your Song" som Elton John och Ewan Mcgregor sjunger, den sista nämda från Moulin Rouge. Sjukt bra alla tre versionerna.

Billy Paul-Fritidsresor


Elton John


Ewan Mcgregor-Moulin Rouge

Mobillös

Vill bara informera alla er som försöker nå mig på min mobil (för de är ju så många,haha) så är den ur funktion för tillfället. Nå strul med simkortet, men får ett nytt om några dagar. Men skulle de vara något akut så når ni mig på min hemtel 021-144052 eller till jobbet 0214401010. På msn, fejjan och här funkar också.

Imorn blir de mys flickor, ni ska få smaka på den nya sortens goda mat som snart kommer att serveras på Rocklunda, smyg smaka lite innan releasen=)


Lillen

img_0082 (MMS)

Längtar efter er så ja dör.


Hemklickat

Almu Dress SEK 249, Ichi - NELLY.COM Hemklickat från Nelly.comSailor Stripe Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM
249;- kostar dem båda


Så kul

Har lagt upp de här för länge sen en gång. Men ni måste bara lyssna på de här, jag garvar ihjäl mig varje gång, lyssna mot slutet. Ni vet när man inte får skratta och man bara gör de för det går inte att sluta.
http://sverigesradio.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=866269&BroadcastDate=&IsBlock

Så nära att kliva på tåget!

Har varit ute i pappas och Mias torp idag som verkligen är ett kanon ställe. Vi satt i solen hela eftermiddagen och bara njöt och smällde i oss en massa påsk godis och åt en massa god mat. Grillade kålbotten som det heter, inte så många som vet vad de är men där uppifrån vi kommer äter man det framförallt när man är ute och åker skoter och grillar. Och eftersom jag inte är uppe i Drevdagen den här påsken (vilket är min första ever, känns lite konstigt faktiskt) så försökte vi få Drevdagsstämningen hit till Västerås, vi lyckades väldigt bra kan jag säga. Pappa hade byggt en soffa av snön och lagt filtar och gjort det riktigt mysigt, precis som vi gör i Drevis. Jag och Dennis tävlade även i att skjuta med luftgevär, skit kul och jag vann=) Efter det åkte jag hem och satte mig framför tvn och var så himla nära att haka på en utgång, men jag banga den här gången och hoppade in i duschen i stället och la in en hårinpackning som jag nu ska sova med, riktigt bra grej. Sen upp imorn och gå till jobbet, de tar ca 50 minuter och är en väldigt skön promenad och bra start på dagen. Lite pluspoäng till mig faktiskt=)


Mamma

Prata nyss med mamma Maria och hon mår bra och är väldigt trött och sliten bara men det kan man verkligen förstå. Lilla tjejen ligger nu på Marias axel och sover=) Kan inte vänta till jag får träffa henne. Mys mys mys. För alla er som tänkt åka upp och hälsa på, de går tyvärr inte, de är besöksförbud pga något virus som går igen=( Bara att vänta. Stort grattis igen min fina vän. Är så glad i hela kroppen.

Det blev en flicka

Stort Grattis till Maria och Anders som i natt 00.10 fick en flicka så sjukt glad för deras skull. Har planer på att åka upp efter jobbet i dag vid 15 tiden. Man får faktiskt räkna med det när man fått barn och är en omtyckt kompis:) ha en bra dag, det ska jag ha. Tänk vad livet är konstigt, ena dagen gråter du av tråkiga besked och andra dagen skrattar du av lycka. Livet är allt bra skört och man ska ta vara på varandra och inte kasta bort det korta liv man faktiskt fått till låns, som jag tycker det känns som ibland. Stor varm kärleks kram till er.

Spännande och sjukt häftigt

Min vän Maria ligger på BB nu och jag är så sjukt nervös och spänd för vad som kommer hända. Har inte hört nått än förutom att ja pratat med hennes pappa och syster. Älskar dig min fina. Hoppas allt går bra. Stor kram till dig och Anders

Ut och gå

Ska snart åka och hämta Frida på jobbet sen ska vi ut och power walka i 1 timme. Efter det ska jag bara hem och ta det lugnt framför tvn. Skönt som bara den ska det bli. Mysig långfredag med mig själv=)

Ägnar min tanke till Kathleen och hennes familj idag. Kärlek till er.

Mina skor

Har ju beställt ett par skit snygga skor från shock.se. Ett par Dr Martens kängor 1398;- I love them


Långfredan


RSS 2.0