Coldplay

Med en massa strul och klantande från min sida är vi äntligen inne på arenan. Det här ska bli kul. Hej då!


Äntligen

Älskar att få sms "ditt paket har kommit". Så tog bilen direkt och hämtade ut mina Dr marteens. Äntligen! Längtar till att få inviga dem.


Soffa

Jag vill sälja min och Johans soffa och köpa en ny större och snyggare. Men det känns inte som det är så bra andrahandsvärde på soffor idag. Vill ju inte gå flera tusen back liksom. Funderar ändå på att prova lägga ut de på blocket och se om nån kanske nappar. Maria, en nära vän till mig, de har beige soffa och jag tycker verkligen det är så snyggt. Beige och ljusgrå är lite det jag är inne på. Vi får se!


Te

Jag har fått dille på te, te i alla dess smaker, te med en liten tesked honung i. Mums så gott! Dricker sällan kaffe numer för har inte alls samma sug utan längtar mycket mer till en varm kopp te. Så det blir till att åka till butiken och handla på mig massa olika sorter.

Om en timme ska jag infinna mig på Color nere på stan för att få en 70 min lång ansiktsbehandling av ingen mindre än Frida. Frida är tillsammans med en vän till mig och lärde känna henne via David då som hennes sambo heter. Ska bli så sjukt skönt och spännande vad hon har att erbjuda. Hon har öppnat eget där sen en liten tid tillbaka så om jag är nöjd så kommer jag absolut rekommendera henne vidare. Jag har bestämt att försöka göra en behandling varannan månad för att ta hand om ansiktet mer än vad jag gör idag. Ansiktet är faktiskt den viktigaste kroppsdelen vi har, ansiktet syns alltid. Så nu får jag dra in på annat och unna mig detta. Absolut värt det.
Återkommer med betygen efter:)


Fest

Tack för en rolig och väldigt trevlig 25 års fest Hanna och alla som var där. Många tal, mycket dans och god mat var kvällens höjdpunkt. Och att vara med alla fina vänner såklart. Älskar att gå på styrda fester. Idag är jag lite öm i fötterna, på nått konstigt vis domna vänster tå bort tidigt under kvällen. Kvällens outfit blev helt nytt och allt från Bik bok, till och med de gröna mocka pumpsen, syns dock inte så bra på bilden men jäkligt snygga, kanske inte lika sköna;)

Tog massa bilder med min riktiga kamera som jag får lägga upp sen! 

Nu ska vi äta söndagsmiddag.


Blond

Jag är blond och känner mig så fräsch. Hon fick till en riktigt bra färg den här gången och jag är supernöjd. Lite nyanser som skiftar och en härlig glans. Hon klippte även ytterst lite eftersom jag ska spara ut hade jag tänkt. Vill börja med en jämn page, så det är målet. Ikväll väntas fest, fan vad kul det ska bli.
Upp och hoppa.


Frisören

Är hos Eva och ska bli fin och fräsch i håret. Sitter nu med färgen i och ska unna mig lite fika. Förhoppningsvis blir vi klara så jag hinner ta en lunch med Johan innan det är dags att åka till jobbet och avverka ett kvällspass.
Ni får se vad det blir för färg den här gången, haha!
Hej så länge.


Vilken kväll!

Säger det igen och kan säga det hundra gånger till. Vilka vänner jag har, vilka tjejer som alltid finns där för en och som alltid ställer upp och förstår, som alltid kommer med goda råd och kloka värderingar. Det låter som en klyscha men det är så sant så. Kvällen bjöds på massa massa tacos och god efterrätt, en hel del skratt och roliga historier, bevarade hemligheter och skvaller. Jag skulle kunna ha sånna här kvällar varje kväll. Jag mår bra i själen av det❤
Tack för att ni kom och nu ses vi framöver. Ni slipper ta er till Örebro och jag slipper planera tid för att komma hem. Sköööönt kan man lugnt säga.


Äntligen

När jag skriver det här inlägget så är det ca 6 timmar kvar till mina bästa vänner får reda på att jag blir kvar i stan, att jag och J inte kommer att flytta till Örebro. Jag har inte velat sagt något till så många eftersom inte allt har varit klart. Och det finns ju inge bättre tillfälle än att samla alla och komma med en rolig nyhet=) Jag vet att de kommer bli glada, jag är ju det! Men jag var såklart tvungen att berätta på jobbet att jag inte ska säga upp mig. Men inte så många fler vet.
Jag och J fick lite kalla kårar som man så fint kan förklara det. Eftersom jag inte fick tjänstledigt kändes det inte helt naturligt att säga upp mig för något som var så osäkert hur länge vi skulle vara där. Att "offra" min tjänst som jag trivs bra med och sen inte veta vad jag ska jobba med där. Så vi har tillsammans beslutat att bo kvar i Vässan och tryggheten. J kommer att pendla tillsammans med en annan kille och jag kommer givetvis att stötta honom till 100 % i det. Jag kommer att få ta ett stort lass här hemma men det är jag beredd på. Så nu vet alla det. Lättnaden är stor att äntligen få säga det och prata om det öppet, jag är ingen höjdare på att hålla hemligheter. 
 
Nu ska jag fortsätta att förbereda här hemma och snart åka och handla det sista. Och så ska jag inte glömma att tidsinställa det här inlägget så det inte publiceras innan, haha, det vore nått det.
Hej så länge!

Ny header

Som ni ser så har jag nu bytt till en ny fräsch header. En enkel och stilren. Jag gillar den verkligen. Jag ska själv inte ta åt mig äran åt denna fina head, utan det är min fina vän Ninnie (klicka för att komma till hennes blogg) som har hjälpt mig med den. Hon är så duktig! Jag skickade över några bilder, beskrev ungefär hur jag ville ha det, sen fick hon helt fria händer. Eftersom hon har hjälpt mig förut så litar jag på henne till tusen. Tack Ninnie!
Så i och med denna nya design så tänkte jag på en liten nystart i mitt bloggande. Behövde ny energi och tror att det här hjälpte lite, vi provar och ser.
God morgon på er och hej tisdag!


Måndag

Har jobbat 6-13 idag, i min mening ett alldeles utmärkt pass. Sen har dagen bara bestått av matlagning. Vi gjorde (mest Johan) matlådor för hela veckan, städa, tog en låååång promenad på över en timme för att sedan inta soffan och tv läge. Nu är det snart god natt. Imorgon är min lediga dag och jag ska bara göra massa nyttigheter och förbereda för kvällen. För då kommer alla mina favvo brudar hit på middag. Vi ska prata ikapp en massa och bara njuta av varandras sällskap. Det gillar vi!

En sak till som jag gillar är att jag äntligen köpt mig ett par dr marteens. ÄNTLIGEN!! Har velat haft ett par i flera flera år så nu slog jag till, det var rea också. Jag tänker bokstavligen bo i mina i höst.
God natt!


Middag

Måste skriva av mig om gårdagens middag. Förutom att maten och efterrätten var himmelskt gott så hade vi en sån himla rolig kväll. Jag spelade fotboll och busade med Vincent, tills han blev trött och inte orka mer! Sen under middagen gick jag och Kathleen tillbaka i minnet och prata om när vi var små. Hur vi alltid, varje dag, pratade i telefonen i timmar. Och när vi kom in på det skrattade vi hejdlöst och oavbrutet i flera minuter. Jag tänker inte skriva här vad våra samtal kunde innehålla för det var mycket äckel och snusk. Men kul var det. Ni vet när man skrattar sådär mycket så det går verkligen inte att sluta, tårarna bara rinner. Älskar verkligen när man pratar minnen. Sjukt mycket kul man har gjort i sina unga år;)
Gick runt idag på jobbet och smålog mest hela tiden för det ploppa upp bilder i huvudet. Haha.
Tack för en härlig kväll. Underbara vänner och underbara Irsta❤


Balla ur

Jag har helt och hållet tappat suget åt att blogga. Vet inte vad det är. Känner att jag får ut väldigt mycket av att lägga upp bilder och skriva korta kommentarer på instagram. Det får duga så länge. Jag älskar instagram;)

Vi får se när suget kommit tillbaka. Förmodligen efter att allt har lagt sig, det är mycket som snurrar i huvudet just nu och många pusselbitar som ska falla på plats. Men det löser sig. Hej så länge!


RSS 2.0