Gott nytt

Härliga vänner, härlig middag, härlig överraskning. Kan inte bli bättre❤


Ny

Nya lyktan som ska pryda vår balkong.


Glömde

Glömde ju säga att Ola kom med den briljanta iden att även tapetsera in elskåpet. Vi hade faktiskt bara planer på att måla den vit. Jag ville egentligen införskaffa mig en ny modernare men 1000 kr helt i onödan. Visst den är stor och i vägen men kolla nu så bra det blev??;) Tack Ola!


Tur

Tur att jag är tillsammans med en hantverkare. Då blir saker gjorda och jag bara tittar på! Haha, nej riktigt så är det inte. Men J har iaf äntligen tapetserat klart hallen. Från början var det en skitful svartrutig färg som jag målade över med vit. Sen hitta vi den här fantastiska tapeten som vi båda bara älskar. Det känns som en helt ny hall. Kommer aldrig vilja flytta härifrån. Ikväll får vi hjälp att sätta upp hyllorna också som jag kombinerat ihop själv för att använda så mycket yta som möjligt. Och i julklapp fick vi skohyllan "Tjusig"
från Ikea, av Johans föräldrar. Det kommer bli såå fint här.

image description

image descriptionimage description

 

 

 

 


Usch

Jag slutade dricka 10 igår, började kännas konstigt i kroppen. Sen när alla hade gått börja jag spy. Usch vilken natt jag har haft. Spytt i omgångar. Vet inte vad det är. Frågan är nu om jag ska ta mig till jobbet?? Mår skitdåligt men hatar att sjukskriva mig....


Kärlek

Jag älskar denna kvinna så mycket.

Igår var jag hela kvällen med Maria. Detsamma känner jag där. Dem här två är fantastiska. Ikväll ska vi ha kul❤


Fortsättning följer

Vilka är på ikväll???? Vi är. Jag och Kathleen kör all in.. Hör av er..


Annandags bandy

Har jobbat annandagsbandy idag men bara några timmar i restaurangen. Det var mitt krav för att jobba. Jag vill ju se Johan när han spelar såklart. Vi har kul. Och jävligt trevligt och mysigt.


Nu kör vi

Överraskningsfest för Fridas fina syster Emmeli. Hon fyller 25. Och hon visste ingenting, så himla lyckat. Lokalen är grym och ölen smakar bra.
Vilka får jag träffa ikväll då??

 


Nya

Här är min nya hårfärg. Bilderna säger inte exakt hur verkligheten är men nästan. Det är iaf en liten mörkare kopparröd med lite blonda slingor kvar. Jag trivs!


Förresten

Till er som jag inte hunnit skriva till eller svarat på. God jävla jul. Haha. Har inte haft tid att sitta med telefonen hela tiden. Så ni vet. Men har läst alla hälsningar nu❤


God jul

Nu är vi hemma. Ligger i sängen och tittar på Sällskapsresan. Snart blir det god natt från oss.
Har fått sååå mycket fina julklappar och är så himla superduper nöjd. Ska visa er vid tillfälle;)


Äntligen

Äntligen har vi en fungerande lampa och vi slipper nu det blinkande disco ljuset. Plus att jag inte behöver elda upp flera hundra kronor om dagen!


Dröm

Drömde inatt att en liten bebis kommit till vår skara. Som jag längtar. Denna jul går mina tankar till Maria❤ du vet att jag tänker på dig!


Födelsedagsmiddag!

Firar kära mor med middag, vin och presenter. Mysigt.


Äntligen!

Då var det äntligen dags igen för klipp och färg. Har trivts jättebra med min färg som vi gjorde sist och den har hållit sig bra. En liten utväxt har såklart kommit fram.
Nu får vi se vad det blir den här gången;)


Grattis

Stort grattis på födelsedagen kära mor. Vad vore jag utan dig? Förmodligen inte den jag är idag. Tack för att du finns❤
Vi ses ikväll.


Julkort

Då har jag fått mitt första julkort. Fiiinaste lilla Vincent m familj.

Tyvärr kommer ingen få julkort från oss i år:(


4:e advent

Det blev en bra dag trots mitt tunga bakishuvud! Vi åkte ner på stan och handla julklappar och åt lunch. Vi är i stort sett klara med alla julklappar. Nöjda!

Hem till Susanne och Anders på Adventsfika. Ett bra initiativ då jag var väldigt trött på att ligga i vår soffa hemma.
Tv spelet åkte fram och lagen tjejerna mot killarna var givet. Vi vann;) haha. Kul som attan..

Nu ska jag njuta av 2 dagar till av ledighet.


Kan inte sova

När jag är bakis. Vaknar as tidigt och vill inget annat än att sova men det går inte. Vad är problemet liksom.

Tack kära Ann för igår. Det gjorde vi bra, vi hade riktigt kul. Ibland är det faktiskt skönt att bara vara två när man går ut.
Hattfabriken, en stor stor tumme upp för den byggnaden och miljön. Fy fan vad fint det var.
Nu ska jag lägga mig i soffan och tända massa ljus och hoppas att J vaknar snart. Trevlig 4:e advent!


Kväll

Vilken kväll. Har träffat så mycket folk som jag tycker så mycket om.

 

 

 


Middag

Ute och äter med min kärlek. Vidare på fest sen. Nu kör vi!


Skönt

Det är så skönt att jag också faktiskt får uppleva att sitta på en stol och bara bli serverad numera:) inte bara serva andra hela tiden. Men nån gång såhär är det faktiskt roligt.

Det blir fint för matchvärdarna som ska sitta här och gotta sig!


Jobb

Varför vara ledig när man kan jobba?!:) är på Rocklunda nu och dukar inför kvällens 384 julbord. Herre! Men det ska bli kul. Jag har saknat mig gäng här. Sen har jag 4 hela lediga dagar att se fram emot.


Jag bara älskar dem❤

Underbara barn. Tack för att ni finns i min närvaro.

Och vet ni vad det bästa är? Snart får vi fler♥

 


Härliga dag!

Direkt efter jobbet kom Kathleen och hämta mig. Vi åt lunch hos Ola och hade allmänt trevligt. Man blir alltid lika väl omhändertagen av honom när man kommer dit. Uppskattas!
Nu intar jag soffläge, är förresten jämt trött, och då menar jag jämt trött och är trött på att vara trött... Hjälp!


Vin

Vin och ostkväll med jobbet i veckan. Mycket givande kväll. Lärde mig en hel del om ostar, eller iaf så jag kan svara på de vanliga frågorna som kunderna har. Och framförallt viktigt nu när jag ska ha ansvar för osten!

3: e advent redan. Vart är julkänslan?


Städ

Man hinner med en hel del när man har lediga dagar. Igår röjde jag ordentligt, rensa ur garderoben (skänka till brödet och fiskarna), damma, skura och styrde om lite med blommor, ljus och annat pynt. Jag är inte rädd för förändringar, nästan åt andra hållet, det får gärna inte vara på samma sätt för länge:) Jag kasta blommor och byte krukor mm. Det blev stilrent och så fräsch i sovrummet och vardagsrummet. Skulle verkligen kunna vara hemmafru på heltid;)


Agnes 1 år

Idag får vi sjunga en extra grattis sång till Agnes som fyller hela 1 år. De hade kalas för henne i helgen, men jag kunde inte medverka nån av dagarna=( Känner mig som en dålig människa, men man kan inte hinna med allt. Och jag tänker fira sötnöten längre fram när tillfälle ges. Stort grattis till mitt fina kusinbarn. Puss på kinden till dig från mig♥

Julfest

Dags för den årliga julfesten med brudarna. I år är kvällens värdinna ingen mindre än Kathleen. Vi ska vara i huset ute i Irsta. Vi ska slå klackarna i taket och parta loss. Fan vad kul det ska bli. Har fått hjälp med hår och smink idag. Syns dock inte så bra på bilden men. Tack de inblandade.


RSS 2.0