Middag

Igår var vi ute och åt på Limone. Jag, min kille, Susanne och Anders. Vi åt 2 rätters och drack loka, haha. Det ni, bäst ni skriver upp det och kommer ihåg det:)
Var väldigt trevligt att gå ut och äta mitt i veckan och göra något annat än att gä hem och lägga sig i soffan. Det var god mat men ännu trevligare sällskap! Får vi göra om.
Men på söndag börjar mitt nya liv, för sista gången och på allvar. Berättar mer om det sen.
Nu ska jag återgå till jobbet. Trevlig fredag alla.


Fun

Vi har kul jag och Benji. Han kräver inte så mycket uppmärksamhet den här ungen. Men jag vill ha:) och mysa med han nu när jag kan.


Resultat

Såhär blev det hemma hos mamma. Hennes svarta bord och glasskivan. Tror jag till och med har inspirerat Kathleen, eller?!;)


Onsdag

Idag är det ingen bra dag. Känner mig deppig, jobbet känns tråkigt och huvudet bankar som vanligt. Sorry om jag sprider negativ energi nu men ibland har även jag mina dåliga dagar:(
Längtar efter min kärlek som ligger hemma och är sjuk!


Smarta jag!

Jag köpte ju ett nytt matsalsbord i högglans vit när jag flyttade in i läggan. Vilket är ett bord som jättelätt får repor. Så jag har haft dukar på det hela tiden för att skydda det. Men sen så kom jag på att Dennis, pappas tjejs son, jobbar på Eklunds glas. Så beställde en glasskiva av han, som är precis i samma storlek som bordet. Så jäkla bra ide av mig måste jag säga. Nu slipper jag skydda det fina bordet med en täckt duk hela tiden. Köper man ett dyrt bord vill man väl visa det, eller hur?!
Köpte sånna här plastpluttar som gör att man får upp skivan lite från bordet idag också. Så nu kan vi ställa allt på detta bord utan att vara rädda om det och framförallt visa det hela tiden. Blev riktigt fint. Vad tycker ni?

Min mamma tyckte iden var så bra så nu har jag även beställt en till henne också


Äntligen

Äntligen är appen för iphonen här. Blogg.se har äntligen vaknat. Nu kan jag blogga från mobilen jämt och lägga upp bilder, flera styckena också:)
Nu jävlar ska det bloggas. Lycka!!


Nytillskott

img_7081 (MMS)

Min fina vän Elin och hennes Filip fick äntligen deras efterlängtade dotter. Stolt storebror William ser ni på bilden. (bild lånad av Elin) Stort grattis till er. Längtar till jag får träffa er och lilla Maja..


Häng

img_5673 (MMS)

Häng med bästis. Skönt att bara hänga med henne och man inte behöver göra nått. För idag har jag inte haft nån ork! Jag gick hem från jobbet idag och kan poängtera att det aldrig typ händer. Men har haft en sjukt sprängande huvudvärk från och till i flera veckor och ibland mer ihärdig än vanligt. Ingen vanlig huvudvärk kan jag säga. Var hos läkaren idag. Berättar sen hur det gick... Umgås vidare.. Hörs!


......

Åkte direkt efter jobbet och umgicks med min gudson och bästa vän Kathleen. Älskar att hänga där...
Älskar att jag kliade Vincent på ryggen så han säcka ihop och somna, mysigast♥

Matlagning

img_0601 (MMS)

Ikväll gjorde vi Flygande Jakob. En riktigt enkel och god rätt som går relativt snabbt. Fy fan vad gott det var. Är tvungen att dela med mig hur man gör även fast det kanske är lite tråkig läsning men man gör såhär: 1. Skär upp kyckling och bacon i lagom stora bitar. 2. Stek på det med mellanvärme och krydda med salt, peppar, vitlökspeppar och chili. (lite själv vad du känner) 3. Vispa grädde, vi använde laktosfri. 4. Häll i sweet and chili sås, ganska mycket för att få en röd nyans. Häll även i en sked Sambal oelek. 5. Använd en ugnsfast form och häll i kycklingen och baconen i botten. 6 Strö över skivad banan och jordnötter. 7. Häll över gräddblandingen och strö över lite mer jordnötter. 8. In i ugnen på 225 grader och 15 min. 9. Servera med ris och/eller sallad! As enkelt och as gott=) MUMS...haha


Vänner

img_2874 (MMS)

Tänker tillbaka på gårdagen och inser verkligen hur himla lyckligt lottad jag är som är omringad av så mycket fina vänner. Vilken dag vi hade det igår. Jag ser verkligen fram emot framtiden med alla de här vännerna och deras respektive. Att få se alla familjer, blivande som kommande växa upp och att vi fortfarande hänger ihop<3  På bilden ser ni Benjamin som hoppa från famn till famn och charma alla;)  Myslördag deluxe...


Öl i solen!

img_1129 (MMS)

Har en sjukt härlig dag med massa underbara vänner på Bellman. Halv två träffades vi för att käka och ta en öl. Ninnie, Kaka, Andreas, Kristin, Ann, Maria, Jag och Johan såklart. Det sköna är att vi inte har nån tid att passa. Vi sitter här på obestämd tid och bara njuter i solen. Helt sjukt vilket fint september väder vi har. Trevlig lördag!


Avskedsmiddag

Ikväll är det avskedsmiddag för min underbara vän och kollega Mathilda som återigen ska resa jorden runt. Sist var hon borta i 6 månader och tänker väl vara borta minst lika länge den här gången. Kommer att sakna dig Tuldis, men jag kan inge annat än att säga att du gör helt rätt. Om jag var i dina skor hade jag gjort exakt likadant. Tack för den här sommaren, du är en solstråle som har förgyllt alla tråkiga som bra stunder på Bill och bob.
Njut av livet och ta tillvara på varenda stund där borta. Västerås finns alltid kvar=)
Vi ses till sommaren♥


Stockholm

img_6287 (MMS)

Jag och killen är på väg till storstan för att möta upp Lina på lite mat och en bira:) sen ska vi träffa Frida och Mange för att gå på Raw comedy show! Känner på mig att den här lördan kommer bli bra. Kraaam


Galna kusiner på besök

För två helger sen så kom min kusiner från Södertälje på besök. Båda två bor numer i Mariefred med sina familjer.
Jag och killen hade styrt upp det med massa snacks och mycket gott att dricka. Vin, öl, irish, mojito var något som bjöds på Vegagatan denna sliriga lördag=) Jag bara älskar när de är här. Det blir alltid vilda diskussioner, mycket skratt, galen dans på både golv och i soffor och sängar=) Nästa gång är det min tur att komma till er. Längtar redan♥

Förberedelser


Elin och Stina går husesyn och faller för vår stora underbara säng=)


Galna kusiner


Min moster blandar alltid ihop Stina och Elin, nu då kanske??=)


Elin


Stina


Stina och Elin=)


Dans i högsta grad





Killen fick träffa mina kusiner för första gången, gick hur bra som helst!


Kärlek♥

Tack för att ni finns


Balkonghäng

Har tre helger i rad haft balkonghäng med mycket goda vänner. Massa gott att äta, massa vin och andra goda drinkar och en hel del tända ljus över hela balkongen. Så har vi suttit ända in på småtimmarna. Jag älskar vår balkong♥ Möblerna är som gjorda för att sitta och dricka vin och ha en liten filt på benen och prata om livets alla stora gåtor. Känns precis som en uteservering med musik på i bakgrunden. Jag bara älskar det. Gör ni? ;)



Fredagsmys!

img_4817 (MMS)

Idag ska jag träffa Kathleen och min lilla gudson en heldag och kväll. Var allt för länge sen vi träffades bara hon och jag. Det blir tacos och mys i högsta grad i soffan. Lite fotboll måste det ju också bli, det är ju ändå avgörande om de ska få spela em nästa år. Kom igen nu Sverige för fan!  Jag har en nyare bild på mig och Vinci men tycker den här är så himla mysig, här är han bara några dagar gammal och mitt första möte<3 tänk att han blivit så stor nu. Herre vad tiden går. Trevlig fredag alla....


Gröna lund

img_6830 (MMS)

En spontanare till Sthlm och Gröna lund blev det ikväll. Killen och jag var sugna att åka upp och lyssna på Oskar Linnros och bara gå runt och kika lite. Vi fick med oss Kristin och Putte. Riktigt kul! Väl framme mötte vi upp Frida som numera bor i storstan:) Vi blev dock lite sena så 1,5 låt hann vi höra iaf. Så vi köpte biljetter för att åka karuseller istället. Virvelvinden och tilt blev kvällens attraktioner. Kan på riktigt säga att jag trodde jag skulle dö när vi åkte tilt. Kaxiga som Frida och jag var tvingade vi med K för att åka:) men när vi väl satt där var det vi som skrek och ångra oss mest. Haha Hade sån ångest när jag satt där men den var cool att åka och ångrar mig inte efteråt. Nu är det hemfärd, 3 lediga dagar väntas med massa mys med goda vänner och kära mor<3 god natt