Julen

Älskar julen. Älskar att julpynta min första lägenhet.


Längtar!

Längtar till första advent!


Rosa!

Personalfest igår.
Söp som om det var sista gången. Ångest ab!!


Lösenord!

Jag kommer att skaffa lösenord på min blogg.
Så ni som fortfarande vill läsa får skicka ett mail till mig på verro85@hotmail.com eller lämna er mail och namn här på bloggen på detta inlägg!

Lördag!

Åkte direkt efter jobbet igår hem till Hanna och firade hennes nya tjänst:) riktigt kul vännen och stort lycka till från mig. Lite tråkigt att hon hade bjudit till fest och ingen kunde komma, men vi som var där hade så mysigt. Fick även se hennes nya kök. Så jäkla läckert. Blir bara mer sugen att göra om vårt nu eller typ nyss.

Har ätit frukost och nu återstår endast 7 timmar jobb kvar.
Missar killens match idag och det suger, andra hemmamatchen idag. Men men. Många matcher kvar. Lycka till älsk.


Bäst

Kom hem från jobbet idag och då stod maten på bordet och de här fina rosorna. Varför då? För att jag älskar dig så mycket sa min kille. Å jag älskar han, så otroligt. Han är det bästa som hänt mig❤


PW!

Har gått till jobbet 3 ggr den här veckan. Det har fått blivit min motion den här v och till en början. 50 min tar det och det är en fin promenadgång längst hela E18. Heja mig!


Uppe

Jag har äntligen fått upp min gardinstång och därmed gardinerna. Köket blev så mycket mer ombonat. Gillar verkligen inte vårt kök alls men man får göra det bästa utav det tills renoveringen blir av.
Tack byggar mackan för hjälpen:)


Efterlängtad

Tapeten har kommit. Åh vad snyggt och läckert det kommer att bli i våran hall. Längtar tills den sitter där på väggen.


Ingen vanlig dag!

Det är ingen vanlig dag för det är Vincent 1 års dag! Stort grattis till min fina gudson.

Helt sjukt att 1 år har gått sen jag fick det där samtalet på natten och hörde hans jollrande ljud i bakgrunden❤ Helt sjukt att det är lite mindre än 2 år sen jag fick det där sms:et av Kathleen, också mitt i natten, där det stod att hon var gravid och jag fick inte ringa upp för Ola fick inte veta att hon berättat innan för han ville inte då. haha, K gjorde det så lätt för mig. Jag kommer ihåg att jag låg där i sängen och var alldeles överlycklig men samtidigt lite sur för att jag inte fick ringa och skrika ut min glädje:)
Helt sjukt att 1 år har gått.
Gudmor älskar dig Vincent❤


Tack!

Tack för igår alla inblandade. Middag och sällskapsspel stod på schemat. Mycket skratt och mycket kärlek. Det är ingenting som det sparas på när vi ses❤


Friday im in love!

Sitter nu i soffan och inväntar Frida. Har verkligen haft fullt upp sen jag slutade jobba kl 11 idag. Handla, hem och slipa hallväggen, måla den vit (jag gjorde allt helt själv) :), borra upp gardinfästena. Så snart har jag mina gardiner uppe.
Eftersom jag är tillsammans med en kille som jobbar heltid och spelar bandy på heltid så blir det till att jag får styra eller göra mycket själv här hemma. Vilket dock inte stör mig då jag inte vill nått annat i hela världen än att han ska spela bandy tills han inte kan gå mer. Haha! Men jag är sån som helst vill ha det klart igår, typ nyss:)

Som sagt, nu är hallen vit och fin. Nu väntar vi bara på tapeten som är beställd. Äntligen är den randiga tapeten helt väck i den här lägenheten, den fanns liksom i alla rum när jag flytta in. Snacka om idetorka...

Så fort Frida kommer ska vi småäta lite gott som jag gjort i ordning framför tvn och invänta Johan så äter vi tillsammans sen.

Just det, skulle ha vart ledig fre-sön men tog extra pass både idag och imorn. I morgon kunde jag inte motstå, det är röd dag och man tjänar fett med pengar. Behövs alltid!

Trevlig fredag alla.


Kattvakt!

Jag har hand om Tessan (våran katt) och det är så mysigt med sällskap. Valde även att hämta henne innan det var sagt eftersom killen är på bortamatch och jag är själv hemma. Skönt att vakna med en katt som ligger i knät och gosar sig! Nu längtar jag dock efter Johan. Kom hem!


RSS 2.0