Här är hela ligan. De väcker verkligen så ...

img_1256 (MMS)

Här är hela ligan. De väcker verkligen så mycket minnen Älskar mina Eskilstuna bruttor mest av allt. Oj oj oj vad kul vi har haft tillsammans i våra dar. Vi träffas allt för sällan men när vi väl gör de så är det precis som igår. Underbara känsla! Vad skulle man göra utan sina vänner? Kärlek.


Då var de dags för nya äventyr. Eskilstuna...

img_1250 (MMS)

Då var de dags för nya äventyr. Eskilstuna är nästa mål. "du är en orolig själ" säger min mamma! Men kan inte riktigt hålla med. Jag lever, jag njuter och gillar att vara med där det händer. Sån är ja! Utflyttningsfest är det som hålls ikväll, alla anledningar för att festa är bra tycker jag! Unnar mig de här dagarna för imorn drar de igång, jobb jobb jobb. Inge mer ledighet nu. Tack Kicki och Mathilda för 2 fantastiskt roliga och härliga dagar. Love you!


Sådär ja!! Nu kör vi.

img_1243 (MMS)

Sådär ja!! Nu kör vi.


3 tjejer, 6 timmar, 15 påsar och sammanlag...

img_1238 (MMS)

3 tjejer, 6 timmar, 15 påsar och sammanlagt 12000 senare är detta resultatet. Oj oj vad vi har gått loss i butikerna. Det har funkat så bra med oss att samarbeta idag, riktigt kul och vi alla är så nöjda. Nu sitter vi i lobbyn på hotellet och tar en öl och planerar kvällens bravader! Sol, dusch, välja outfit, middag och fest är schemat för kvällen. Outfit uppdatering kommer senare!!  Tänker på dig!


Sådär ja! En dag jobbande så har man semes...

img_1225 (MMS)

Sådär ja! En dag jobbande så har man semester igen:) haha. Igår åkte jag, Kristin och Mathilda till huvudstaden och har nu bott en natt på Ericsson globe hotell. Vi ska bo en natt till. Bara äta gott, bubbla, dricka gott, shoppa och rå om oss själva. Så mysigt. Igår unna vi oss en 3 rätters middag på en jättefin restaurang och drack gott vin och avsluta med en irish, mums!! Nu är det shoppingdags. Hej och hå vad de ska shoppas. Vill tacka Ola, Kathleens sambo för att han har hjälpt oss fixa detta boende. Kramelikram


SMS-inlägg

img_1228 (MMS)


Förberelser!


Såhär ser det ut när gänget förbereder sig på gräddhyllan. Jag är på väg hem nu och har sån seperationsångest som heter duga. Har haft den bästa veckan i mitt liv och är så himla glad att jag fått träffa och lära känna sånna här underbara människor. Det har vart fantastiskt! Vilket gäng. Kör hårt nu resten av turnén. För mig väntar jobb. Men redan lite roligheter väntas imorn:) dags för tågbyte nu. Later!

Nu har vi lämnat Helsingborg och anlänt ti...

img_1181 (MMS)

Nu har vi lämnat Helsingborg och anlänt till sommarstaden Båstad. Det blev en tuff och lång kväll igår med efterfest och hela fadderullan:) trött krigare idag kan jag ju säga men lite bad och häng på stranden ska nog göra så den här dagen också ordnar upp sig. Vill inte åka hem!! Jag har de så underbart skönt och roligt.


Nu sitter jag på ett as doft ställe och dr...

img_1115 (MMS)

Nu sitter jag på ett as doft ställe och dricker lite kalla coronas:) jag orkade inte följa med gänget idag så har tagit hand om mig själv hela eftermiddagen. Men snart ska jag sluta upp med de andra för nu är showen slut. Gå in på www.roaproduktion.se och läs senaste nyheterna, se om ni hittar något intressant angående mig. Om ni gör så lämna en kommentar, rätt kul faktiskt:) see you!


Nu är vi i underbara Helsingborg. Vilken m...

img_1110 (MMS)

Nu är vi i underbara Helsingborg. Vilken mysig sommarstad. Har dock inte hunnit uppleva så mycket men känner på mig att den här kvällen kommer bli grym. Har gått runt och strosat på stan en stund och bara tagit de lugnt. Och nu sitter jag hos frisören och har fått håret tvättat, grundligt (skönt som bara den) och nu ska de stylas. Kände bara att jag var värd de här. Orkar inte göra de själv och det var dags nu. Solen skiner här, hur är vädret hos er och vad har alla för sig? Dags för en öl i solen snart, ska ta en på vägen tillbaka till hotellet. Later!


God natt till folket! Shiiit vad jag har s...

img_1093 (MMS)

God natt till folket! Shiiit vad jag har skrattat ikväll. Magvärk värre. Orkar inte mer:) de levererar inte bara på scen utan utanför också, nästan som bäst då. Sov gott.


Dag 2 på min lilla minisemester. Nu har vi...

img_1090 (MMS)

Dag 2 på min lilla minisemester. Nu har vi precis anlänt till Ronneby och checkat in på hotellet, riktigt fint här vi bor. Ner till poolen och ta ett dopp och vila upp sig i solen efter den långa natten:) vet inte riktigt vad jag tänkte när jag sa att jag skulle åka ner och hälsa på Lina och bara ta hand om mig själv, känner mig redan efter en dag som en i gänget. Riktigt skönt gäng måste jag säga, alla är så trevliga och roliga såklart! Kommer ha träningsvärk i magen när jag kommer hem:) Later!


Sådär ja nu var det igång. Fick tydligen h...

img_1080 (MMS)

Sådär ja nu var det igång. Fick tydligen hoppa in och hjälpa till med biljettförsäljning och rivning:) sen såg jag ju även en kamera som bara låg där så självklart tog jag beslag på den och fotar lite på showen, kul o få vara med på ett hörn. Blåser lite kallt här i Ystad men det ska vi snart ändra på med lite hjälp av rödvin:) paus nu på showen men snart drar de igång sen är de party i Ystad. Bye bye.


Väl framme i Ystad intar jag min första se...

img_1068 (MMS)

Väl framme i Ystad intar jag min första semester öl i väntan på att Lina och Co. ska dyka upp. Resan har gått jättebra men lite halvtråkigt sista biten. Sov nästan hela tiden första biten och sen har jag väl kollat Facebook uppdateringar sådär 100 ggr, inte mycket som händer när man kollar så ofta:) samma sak med alla bloggar jag följer, vet inte vad jag inbillar mig, att folk ska uppdatera varje timme:) just idag hade de vart roligt så hade jag haft nått att läsa! Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Det får bli hur som helst bara jag får umgås massor med Lina. Vädret är btw inte de bästa dock, inge regn men ingen sol heller, fast de är varmt. Men de regnar hemma har jag hört:) Kathleen njut av dina första semesterdagar nu och hoppas flytten går bra. Kram till er alla!


Knappt vaken men jag är uppe med tuppen fö...

img_1067 (MMS)

Knappt vaken men jag är uppe med tuppen för att bege mig till stationen. Har förbokat en taxi som kommer 07.15. Får göra mig i ordning på tåget, första delen ska de sovas ikapp lite:) känns som om jag har med mig för mycket men har faktiskt till och med packat om och tagit ut massa kläder nu på morgonen. Den stora frågan är, ska jag släpa på kudde?? Trevlig resa Verro, de är ju första klass du ska åka hela vägen, värt!:) hörs!


Idag åkte jag, Kicki, Danni och Frode ut t...

img_1064 (MMS)

Idag åkte jag, Kicki, Danni och Frode ut till björnön. Precis där direkt efter bron. Nära och bra och mindre folk eftersom de är klippor där så de blir inte så mycket barnfamiljer heller. Efter ett tag kom även Maria och Amanda ut. Så mysigt. Hon har verkligen vuxet så mycket och börjat liksom att titta på människor på ett annat sätt, mer att hon reflekterar hur folk ser ut, Amanda skrattar jämt så hon tycker väl vi ser lustiga ut som håller på att prata nå konstigt bebis språk och donar framför hennes ansikte:) haha. Iaf så hade vi köpt med oss massa god mat och låg där ute och prata en massa tills de var dags att åka in till stan för jobb. Så nu ligger jag här i sängen och klockan är ställd på 06.00 då jag ska upp och packa ihop de sista och göra mig i ordning för en tågtrip ner till Ystad. Semestern är här. Ska njuta ordentligt. Kommer sakna min lilla familj på jobbet som jag tycker så mycket om såklart men ska ta tillvara på min ledighet och njuta satan! Tänk så bra man kan trivas på sitt jobb så man redan tänker att man kommer sakna de:) Dagens stora kram går till min vän Erica som fyller 25 år idag. Stort grattis min lilla puma. Nu ska jag slumra nån timme innan klockan ringer. Fridens!


Ligger i parken alldeles själv och njuter ...

img_1032 (MMS)

Ligger i parken alldeles själv och njuter av utomlandsvärmen. Idag fläktar det lite mer och de är sjukt skönt. Idag är det onsdag och det innebär att det är tre arbetsdagar kvar innan min efterlängtade semester börjar, mini semester ska jag nog kalla det. Lör till tor eller fre. 07.35 går tåget mot Ystad där vi börjar sen fortsätter vi mot Ronneby, Helsingborg, Båstad och sen slutligen Halmstad. Där slutar min resa medan de andra fortsätter landet upp. Ska bli så sjukt kul och jag längtar super duper mycket. Hoppas även på att komma iväg med min kära mor. Allt beror på hur jag får ledigt och vad vi hittar för resor osv. Nu ska jag bättra på brännan. Sola sola sola sa ja!


SMS-inlägg

img_1030 (MMS)


Har haft en underbar dag på löga tillsamma...

img_1026 (MMS)

Har haft en underbar dag på löga tillsammans med Danni och hennes sambo Frode. De bor i Oslo vanligtvis så tyvärr hinner vi inte träffas så ofta. Men när vi väl gör de så känns de precis som igår. Danni är en underbar vän som jag har känt länge, sen vi var 10 år. Vi har spelat handboll ihop i många år och gått på samma skola både mellan, hög och gymnasiet. Vi började dagen med en frukost på cornetto tillsammans med Maria, Anders och Amanda. Danni fick träffa Amanda för första gången, lilla tjejen som växt och blivit så lång och fin! Sen bar det av till löga där vi legat hela dagen och stekt och pratat ikapp en massa om varandras liv. Helt underbart att få träffa dig gumman. Nu är det dags för jobb i värmen. Men jag njuter. Kramelikram


Söndagsmys med mina underbara vänner. Sole...

img_1017 (MMS)

Söndagsmys med mina underbara vänner. Solen steker på oss på balkongen och vi har det så himla bra. Man ska inte klaga men nu är det fan varmt. Det känns precis som när man åker utomlands och man sitter på planet och kliver av det och man möts av den där tropiska värmen som kommer som en puff mot ansiktet. Då är de dock den mest underbaraste känslan man kan ha. Nu är det lite mer jobbigt, man svettas och känner sig ofräsch, men som sagt, ska inte klaga. Sverige är ett underbart land när det är såhär fint. Dumt och åka utomlands nu. Nu ska vi prata vidare. Puss i värmen.


Min fina kusin Elin.  Vad händer idag d...

img_1004 (MMS)

Min fina kusin Elin.  Vad händer idag då? Skulle vilja åka och sola men ingen som är vaken i huset. Ikväll kl sex ska vi äntligen träffas, jag, Kathleen, Ann och Ellinor. Mysa och prata. Sen är det final i fotbolls vm som bara måste ses. Vart ska alla se den?  Njut av dagen.


Resultatet. Sviiinnöjd. Lina Roos, du o ja!:)

img_0997 (MMS)

Resultatet. Sviiinnöjd. Lina Roos, du o ja!:)


Tatuering hos bästa David.

img_0994 (MMS)

Tatuering hos bästa David.


SMS-inlägg

img_0993 (MMS)


Personalfest

Förra söndagen hade vi på Bill och bob´s personalfest. Vi började med paintball ute i Köping nånstans, riktigt jävla kul. Vilken andrenalinkick kan jag säga, man blev helt galen där i skogen med den utrustningen. Vi åke till jobbet efter det och kika fotboll och tog en fördrink. Klockan sex på kvällen var de käk på sjökrogen. En riktigt trevlig dag med strålande väder.


RSS 2.0