Agnes

Jag och mamma var och hälsade på Agnes. Äntligen som jag längtat. Så himla mysigt att se 2 som blivit 3. Lika fascinerande varje gång att de bildat en familj. Är så stolt över min fina kusin Andreas, han har blivit pappa och det värmer inom mig. Ni har verkligen fått en underbart fin dotter som jag vill gosa massa fler gånger med!


Cliniderm från Aco!

img_0935 (MMS)

Ett nytt försök på att förbättra min hy. Har länge tjatat om att jag fått finnar, jag som ALDRIG haft eller får finnar har verkligen massor runt hakpartiet. Och jag mår på riktigt dåligt över det. Har till och med i all panik klämt massa på de så nu kommer jag säkert få massa är i framtiden. Men klarar inte av det. Vet inte vad som händer med kroppen efter 20? Allt förändras. Jag kan inte komma på vad det är som gör att jag får finnar så nu har jag köpt ett nytt borttagningsmedel och ansiktskräm, både natt och dag. 99 kr samt 229 och 239 för krämerna. Rätt saftigt men blev inspirerad av Frida som hade dagkrämen. Verkligen så skön att smörja in ansiktet med. Så nu får vi se. Jag hade i och för sig Yvonne Ryding serien innan och haft väldigt länge och tvivlar verkligen på att det är den. Men ska ändå bli kul att prova nått nytt! Uppdaterar om några veckor så får ni höra hur det gått!!


Juldagen

Vi hade ett kärt återseende hemma hos Maria och Viktor på juldagen. Oj herre vilken fest det bjöds på. Massa trevligt folk, ölspel, massa dans och sång. Det var länge sen jag hade så kul på en förfest och jag tror inte jag är ensam om att tycka det. Roligt att träffa massa roligt folk ute på Pluto som man inte sett på ett tag!


Planering

img_5207 (MMS)

Oj vilken mysig kväll vi hade hemma hos Kristin igår. Vilken lägenhet hon och Andreas har flyttat in i, hon har verkligen smak den där tjejen. Vi satt och prata konstant i 6 timmar och tiden bara flög iväg. Jag värderar verkligen sånna här kvällar så himla mycket mer än många andra. Man får ut så mycket av de. När jag flyttar ska jag bjuda hem alla jämt:) Det är så kul nu när man ska flytta, jag går verkligen runt och kollar hur folk har det och får inspiration:) längtar! Har vart och köpt soffa, matsalsbord och en matta. Så himla kul att inreda och köpa nytt:)  Sista arbetsdagen idag och imorn är det nyår! Vi är 10 styckna som ska fira hos Kathleen och Ola med 3 rätters på menyn. Jag kan helt ärligt erkänna att det ska bli så jävla skönt att slå ner arslet och få bli ompysslad. Jag sliter alltid åt andra men nu ska jag njuta:) jag tror jag kör samma outfit som på juldagen fast en annan kavaj, hmm vi får se vad jag känner imorn när jag gör mig klar. Det ska bli sååå mysigt och trevligt med alla som ska dit och spänd på vad som bjuds på menyn:) upp o hoppa!


Afton 2010

Nu är julafton över. Kan sätta mig ner och tänka på hur mycket man lägger ner på denna dag och sen visp är den över på bara några timmar. Så mycket arbete och stress för många för så lite. Jag vet inte om det känns så bara för att man inte är barn längre och att man inte ser upp till den här dagen som man gjorde då. Det blir nog annorlunda den dagen man får barn. Tänkte på Kathleen och hennes familj hela tiden som fira jul i huset för första gången och Vincents första jul, måste ha varit en speciell känsla♥

Hur som haver så hade vi det väldigt mysigt tillsammans, vi 5 som firade julafton ihop. Åt massa massa god mat som gjorde att vi nästan alla kände oss spyfärdiga, delade ut julklapparna med en hippigare tomten än någon annan=)
Spela yatzy och drack irish in på småtimmarna, värdefullt....

Nu är det ett kärt återseende hemma hos Maria och Viktor, gillar´t starkt! Och det blir inte lugnt, fast jag ska jobba imorn=)


God jul

God Jul 2010.
Till alla mina nära och kära önskar jag er en god jul. Trots allt runtomkring så mår jag bra idag. Fick ett oväntat sms idag som fick min kropp att bli varm, gillar´t!!
Min fina kusin Pierre är här. Mysigt ska vi ha det♥


Träning

Jag tränar ju för fullt med min PT och det går riktigt bra. Det är kul samtidigt som det är sjukt jobbigt. Så han har tagit en "före" bild, som jag inte tänker visa nu och tanken är att vi ska ta en "efter" bild till våren när jag kanske nått mitt mål. I maj har jag tänkt mig. Och nu efter jul ska jag verkligen ta tag i att börja träna bättre på egen hand och verkligen följa upp det jag och han gör. Såhär kan det se ut en dag på gymmet.

Uppvärmning


Och här har vi inspirationskällan som gör att jag tar i extra mycket=)

Inge fel med lammkött på gymmet=) haha

Rocklunda gänget

Nu när vi har så mycket att göra på jobbet så har vi några extraarbetare som brukar ställa upp i den mån att de kan och det inte krockar med annat. I fredags och i lördags för en vecka sen så jobbade vi 5 brudar tillsammans med världens bästa Anders. Då beslöt vi alla på fredag att vi skulle gå ut ihop då på lördagen efter vi hade jobbat färdigt. Kl 19.00 ska vi vara klara bestämde vi också. På lördagen 18.59 prick så stämpla vi ut oss och begav oss hem till Frida där hon, Matilda och Elin satt med varsin fördrink. Resten av oss bytte snabbt om och sminka till oss lite sen var det dags för fest. Kändes som en spontan fest. Oj vad kul vi hade, vi gick sen till Pluto och dansa våra lurviga ass off. Vad kul man kan ha med sina arbetskamrater, härliga är vad ni är! Är så glad att ni kommer och förgyller min dag på jobbet.

Gänget



Farfar 80 år

Min farfar har fyllt 80 år och det firades med släkt och vänner i Stockholm. Men jag kunde inte vara på plats då just den dagen så jag och min mamma åkte dit en söndag och köpte med oss mat som vi lagade i ordning till farfar och farmor. Det uppskattades mycket kan jag säga. Vi satt hela eftermiddagen och prata massa gamla minnen. Tänk vad de har upplevt mycket tillsammans och det är så kul att de verkligen kommer ihåg så mycket detaljer. Skulle kunna sitta en hel dag och lyssna på gamla historier om deras liv. Var även tvungen att kolla i massa gamla fotoalbum som jag alltid gör när jag är där, man blir helt nostalgisk.
När jag fyllde 25 fick jag ett kort av farmor där jag är ca 4 år gammal och jag klappar farfar på huvudet och säger "vad lite hår du har farfar, du ska få lite av mig nästa gång jag klipper mig" Tänk så generöst av mig att tänka på min farfar som inte hade något hår redan då=)

Grattis farfar!

Jag och min kära mor


Jag och min farfar för några år sen...


Min 80 åriga farfar


Min fina farmor


Hitta ett jättefint kort på mina småkusiner♥ Med Gustav längst till vänster=(


Och på pappa och alla hans syskon, gissa vem som är min pappa?

Julfesten 2010

Blev en helt fantastiskt underbar kväll fylld med massa kärlek, skratt och gråt♥ Jag kan bara konstatera att mitt val att jag köpt min lägenhet här och tagit beslutet att bo kvar här i Västerås verkligen känns ännu bättre och lättare efter lördagskvällen. Oj oj oj vilken eftermiddag/kväll. Jag har sagt det massor av gånger men säger det igen, vad hade jag gjort utan mina vänner? Tack för allt som hände och sas under de timmarna vi hade tillsammans. Det här ska jag leva länge på.
Kvällens värd, Ninnie hade gjort ett kanonjobb och jag ser redan fram emot nästa år, vart nu vi ska befinna oss??

Uppladdning hemma hos Kathleen♥


Värdinnan med sin choklad!


Fina Frida gömde sig bakom ljusen


Underbara Hanna och jag i soffan.


Snyggingen Matilda klädde sig bra i rött!


Ann och Hanna bjöd på dans!


Hela ligan samlad på BMB (utom Hanna??)

Äntligen


Nu är det dags för våran årliga julfest med bästa bästa bästa brudarna. Ska bli så himla kul och längtar ihjäl mig att träffa alla. Vet ni vad det bästa av allt är, min andra hälft (Kathleen) ska med och parta. Vännen min ska supa för första gången på länge. Önskar dig lycka till baby=)

Det sämsta av allt att min vän Kristin inte ska vara med ikväll=(

Skickar även en hälsning till Fia som befinner sig på Rhodos och har sin julfest där varje dag=)




Julkort nr 2...

img_5226 (MMS)

Här har vi ett till jättefint julkort som har kommit hela vägen från Norge. Så härlig bild på mina kusinbarn Aurora och Sunniva. De befinner sig just nu på varmare breddgrader, Gran Canaria är destinationen. Så underbart och det är de värda God jul till er fina familj...


Julkort

img_9621 (MMS)

Helt underbart att öppna ett kuvert och så ligger det här fina julkortet i på min favvo Milton. Åh han är så satans söt gokillen! Saknar han massor. När jag jobba på Billan i somras så fick man ju chansen att träffa på han var och varannan dag. Lite sämre av det nu:( men så funkar det. Tack snälla Krisin och Andreas för de fina julkortet. Ge Milton en bamsekram från mig om du läser det här. Kram


Resultatet... Koppar...

img_9906 (MMS)

Såhär blev det. Vad tycker ni? Känns hur bra som helst. Jämn page blev det också med en varm kopparfärg. Känns bra nu i vintern så man inte ser lika blek ut. En varmare ton helt enkelt. Hör och häpna, Eva sa att det här är ända färgen jag inte haft, konstigt eftersom jag haft sjukt många så känns det bra att även prova den här;) Har by the way hittat en sjukt snygg klänning till lördagens årliga tjej/julfest, grymt ju! Längtar. Nu mys i soffan sen tre långpannor på jobbet. Sov gott!


Frisören nästa

img_9793 (MMS)

Nu sitter jag hos min favorit frisör Eva som ska göra mig fin i håret. Spännande. Efter några minuter av lite prat fram och tillbaka är vi nu överens om hur det ska se bli. Både med klipp och färg:) känns bra, som det alltid gör här hos Eva Tog ledigt hela dagen idag också för att hinna med några viktiga ärenden. Gick till banken, kläder och present till lördag och en god och mysig lunch med Maria, Amanda och Frida. Saknar att kunna vara delaktig i luncher och umgås med vänner på dagen. Så som jag gjorde i somras en hel del. Men nu har vi våra bästa tider på jobbet så det är bara att bita i det sura äpplet och jobba på. Många och långa kvällar blir det. Nu ska det färgas!! Wihooo:)


Lucia morgon!

img_5036 (MMS)

Lucia morgon. Åh vad mysigt att vakna med massa tända ljus, varm oboy och en lussebulle. Såhär gjorde alltid min mammas mamma, mormor Agnes, åt henne varje år när det var Lucia. Även när vi var små kom mamma in och väckte oss. Det här kommer jag sakna:)Tycker om den här måndagsmorgonen.


Grattis igen

Grattis till mig själv=)
Jag har köpt en lägenhet. Jag vann budgivningen igår mot en kille som är nere i Kazakstan. Sån jävla härlig känsla när mäklaren ríngde till mig igår morse till jobbet och sa "det där gick ju bra" Viiihhhooooooooo skrek jag då över hela restaurangen. Äntligen är det min tur att ha lycka i något som är viktigt. Lägenheten är så fin och ligger perfekt i förhållande till mitt jobb, friskis och stan. Och så är jag granne med bästa Frida också, kan ju inte bli annat än roligt=)
Lycka med stort L.

Bilder från hemnet (inte mina möbler)
Hall


Vardagsrum


Sovrum


Kök


Toalett


Det bästa av allt är att det är en stor balkong med utsikt mot mitt jobb och en walk in closet=)

Mina vänner, räkna med inflyttningsfest i mars typ!!!

Grattis!


22.53 igår kväll föddes lilla Agnes. Min kusin Andreas och hans sambo Anna fick en dotter. Äntligen, som vi har väntat. Nu får vi vänta ett tag till för att få se det lilla miraklet. Hon har ett väldigt fint namn, jag heter också Agnes, fast i andra namn då såklart=) Hoppas ni mår bra och att det var värt all väntan. Varm kram till er!♥

Onsdag och svinkallt

Har gått till jobbet hela veckan, det tar ca 40 min och då går jag i ganska raskt tempo. Men idag tar det emot litegrann när jag ser tempen stå på -16 grader. På med termobyxorna och knalla iväg=) Frisk promenad kan man ju lugnt säga! Tränade i gymmet på jobbet igår morse med Frida, vi var riktigt duktiga och puschade på varann ordentligt hela tiden. Det blir att köra torsdag morgon och fredag eftermiddag med. Kämpa Verro.

Fick äntligen se Fridas jättefina lägenhet igår, åh vad mysigt fin den var! Hoppas!

I natt kunde inte jag sova, fick så mycket att tänka på helt plötsligt. Jag håller mina två tummar och hoppas att ni där ute håller era tummar så kommer det här att gå vägen. Jag vet att ni vill veta vad ni ska hålla tummarna för men ni ska få veta bara inte just nu, så snälla håll de bara=)

Ut i kylan. Ikväll är det hockey och jag ska jobba med mina fantastiska vänner och kollegor. Ni ger mig kraft♥

RSS 2.0