Back again

Nu är jag tillbaka i KALLA Sverige igen, tur att det inte var så kallt som någon smsade till oss när vi var i Thailand, -26 grader, allvarligt, trodde verkligen inte att det var sant. Men idag har det ändå vart lindrigt - 11 och solsken, ska inte klaga=)
Första dagen på jobbet gick bra, de behövs inte mer än några timmar så är man inne i det igen. Men kan ju inte förneka att jag hellre hade vart kvar i Thai 1 vecka till. Men nu är det jobb, Marias 25 års firande, fest bestyr som står på schemat framöver. Och planera nästa utomlands trip=) Alla mår bra av sol och värme.
Ska när jag har mer tid uppdatera hur det var i Thailand och skriva om varför ALLA borde åka dit.
En påminnelse, på FREDAG den 26 feb är det sista dagen för att anmäla sig till Ninnies och min 50 års fest. Snälla glöm inte de. Kram

My brother

Hurra hurra idag fyller min bror 27 år. Grattis till dig min älskade bror.
Varma kramar fran Thailand. Alskar dig

Hurra hurra

Idag fyller min kära vän Maria 25 år. Stort grattis till dig min fina. Vi ses på din fest=)
Varm kram fran varmen saklart=)

Hurrra hurra

Idag fyller min kära vän Kristin 25 år. Grattis på födelsedagen. Tråkigt att jag inte var hemma på hennes fest, men vi tar igen det på min=)
Stora varmar kramar fran varmen till dig!

Livet just nu i bilder


Bilder gick anda









Framme i paradiset

Hej alla.
Forlat att det har tagit lite tid, men de har vart lite rorigt dem senaste dagarna och jobbigt att stalla om sig med alla tidskillnader och allt. Men vi har det valdigt bra. Boendet ar valdigt flott, ett helt fotbollslag far plats i samma rum..haha. Vi har 7 sangar, 3 handfat, 2 toaletter och 2 duschar som ar gigantiska, sa vi behover inte vanta pa varann sarskilt lange for att vi ska bli klara. Badar hela dagarna, dricker lite ol, ater god mat och bara njuter av tillvaron att ta de lugnt. Idag har Frida och jag vart ute och letat boende, vi har hittat bungalows som ligger vid stranden, det far funka sa lange. Igar kvall at vi middag ute pa stranden, drack en ol var, en drink var, barnen 2 lask var, tillsammans blev det 250 kr,TILLSAMMANS, det ar helt okej pris faktiskt. Jag at kyckling med gronsaker och cashew notter en dag och betalade 20 kr for den tallriken. Bilder ar tyvarr lite svart att lagga upp men ska forsoka senare. Tanker pa er alla. Min telefon funkar inte att skicka sms ifran, 3 suger, sa ska val forsoka uppdatera lite har sa ni vet att vi lever.
Mamma, jag alskar dig!

Nu bär det av


Hej då Sverige och alla mina vänner, ska tänka på er när jag ligger på stranden och dricker en Singha=)
Stor kram

Thailand here we come

Igår kväll var en helt fantastikt mysig kväll. Jag, Frida, DG, min kusin Lina var hemma hos Fredda och Sofie och blev bjudna på jättegod mat, helt underbart. Vi drack lite, JAG MED=), Maria och Anders kom också förbi när det var dags att kolla på melodi sen gick vi ner på stan och skaka våra rumpor.
Det bästa på hela kvällen var att jag fick träffa världens bästa Ann när jag skulle åka hem, åh vad jag har saknat dig. Du är så bra, genomgo. Puss till dig.
Nu ska det sista fixas och sen göra sig i ordning för att ta sig till Mattias och sen åka till Arlanda. Me like a lot.

Saturday night fever

Morrn morrn alla. Idag händer de mycket. Nu klockan 11 ska ja hem till Karro och göra mina naglar. Efter de ska ja luncha med Lina som kommer hit från Stockholm och hälsar på. Förhoppningsvis får vi träffa Maria och Anders då också, mys pys. Sen ikväll är vi bjudna hem till Fredda och Sofie på förfest. Dem skulle även styra lite käk. Ska bli jätte trevligt. Sen drar vi ner till Bill och bobs på Rock tema. Dem som är sugna ska såklart hänga på ju=)
Har dock inte bestämt mig än om jag ska dricka ikväll, de lutar mer åt att de blir nyktert. Eftersom ja inte druckit på jätte många dagar är ja så rädd att bli bakis imorn och vem fan vill flyga bakis? Inte ja iaf. Vi får se.

Men ikväll ska ja ha kul, nyktert eller inte=)

Resultatet


Close to the Paradise

Nu är det inte långt kvar till planet lyfter från Arlanda. Har tagit fram resväskan och packat i en hel del. Ska gå igenom det en ikväll, imorn och en gång till=)

Igår var jag och min mamma hos frissan samtidigt. Vi har ju samma frisör, världens bästa också. Hon är genom go och så bra, ägnar verkligen tid åt en när man är där så länge och lägger ut så mycket pengar. UNIK heter salongen och hon heter Eva, att rekommendera. Mamma blev skit snygg i håret, jag är i fas 2. Ska ju bli blond och gjorde 1:a steget slingor förra gången och den här gången 2:a steget. Blev bra men de är en mellanfas så det ska bli bättre.
Uppdatering då: Har vart utan alkohol i 27 dagar. Druckit Detox i 20 dagar, alltså klar. Gått ner -4 kg. Tränat med min PT 2 gånger i veckan och fått resultat, styrkemässigt. Och kroppen mår allmänt bra. Tummen upp för mig!

Idag fredag ska ja jobba hela dagen och kvällen, VIK har match. Imorn blir en spännande dag. Återkommer mer om det senare.


Vårt boende i Thailand

De här är vårt boende i Thailand dem första dagarna. Ser riktigt bra ut. Hitta dock inga bilder på de stora familje rummet vi ska ha. Men altanen ligger ut mot poolen som ligger ut mot stranden. Nån som är avundsjuk?=)

Aloe Vera

Har vart med min bästa idag och basta, igen, hemma hos henne denna gång. Dem har tillgång till en bastu nere i källaren. Så skönt att bara sitta där och snacka en massa skit och bara ha de mysigt. Jag hade tagit med mig en sallad från jobbet som vi moffa i oss, väldigt gott. Sen gick vi upp till lägenheten och la oss i sängen och slappa lite till. Då börja Kathleen redovisa lite om hennes produkter när jag låg där. Så ja köpte lip balsam och Aloe Vera gel. Jag tror verkligen på Aloe Vera produkter för har alltid tyckt bra om dem grejerna. När vi var i Australien så brände jag mig en dag, då bodde vi på en camping och hade lärt känna en kille som bodde permanent där, han hade Aloe Vera växter i sin trädgård, så tog han gelé direkt ur från växten och smeta de i mitt ansikte, dagen efter var det borta, de röda och brända. Riktigt bra grejer och just den här krämen jag köpte ikväll är direkt från växten utan några konstiga tillsatser och skit. Bra där.
Hann även med en sväng till apoteket och köpa rese exemplar av "bra att ha saker", perfekta små flaskor som inte tar skit stor plats.
Imorn bitti är de dags igen att träna med min PT, sista nu innan ja åker. Stenhårt ska ja köra.
Over and out.


25 års fest

Ni alla vet ju att jag och Ninnie ska ha våran 25 års fest tillsammans den 6 mars. Alla som ska har fått en inbjudan. Vi valde att skicka ut den tidigt eftersom alla bokar upp sig rätt fort nu för tiden. Men det finns en nackdel att skicka ut den tidigt, folk läser inbjudan sen lägger dem undan den och "glömmer bort" att svara ja eller nej vid det angivna sista datumet. Men vi hoppas att ni lägger den 6 mars på minnet och iaf kommer ihåg om det skulle vara något annat som dyker upp just då=) Den 26 feb är sista anmälningsdatumet. Om man inte svarar innan det här datumet kan man inte räkna med en plats på festen, det har med maten och drycken att göra. Så snälla kom ihåg att svara ja eller nej!
Och ni som frågar vad jag önskar mig, så finns det bara en sak. Presentkort på inredningsbutiker, Ikea, Mio, Nordik mm.


Resfeber kanske??

Jag har nyss kommit hem från en jätte trevlig och mysig kväll tillsammans med min bror och mor. Vi gick till La pizza och käkade och prata en massa. Dem drack en varsin öl, men jag höll mig till vatten=)
Har inte träffat min bror på väldigt lång tid och har längtat så efter han. Du är min finaste bror och mitt allt. Blev så glad att få se dig. Älskar dig.

Tog fram min resväska från förrådet nu, resfebern börjar krypa sig sakta fram=) Måste börja små packa lite nu så jag har lite koll på vad jag ska ha med mig, så det inte blir en massa onödigt, vilket brukar vara en vana när man ska packa, kan ju inte bara vara jag som alltid får med mig för mycket och så kommer man hem med kläder som är helt oanvända.






Stenhårt

Nu sitter jag på jobbet och har precis duschat och fixat mig klart. Var uppe och tränade med min PT i morse, 07.30. Vi körde 1 timme intensivt som vanligt och idag gick det mycket bra. Det känns att kroppen orkar mycket mer och bara på dem här 6 gångerna märker jag skillnad. Nu har jag lärt mig göra övningarna på rätt sätt, bara de tar 1 till 2 gånger så nu är de bara tuta och köra. Han gav mig mycket beröm idag också, bra Vevvo!
Idag fyller min arbetskamrat Tommy 50 år, stort grattis till dig. Han är i Barcelona och firar sin födelsedag=)

Mycket att stå i

Den här veckan kan man säga är riktigt fullspäckad, allt i sista minuten för att hinna med. Men det gillar vi.
Idag löste vi musik problemet min dator plus Mattias högtalare och jag har skaffat Spotify premium så kan lyssna offline i Thailand, vilket är mycket viktigt, med musik alltså.
Sen iväg och träffa pappa och umgås lite med han.
Imorn tisdag träffa mor och bror, ut och äta och bara umgås.
Onsdag upp på morgonen och vaxa benen, på kvällen bada bastu med Kathleen och några fler, skrubba kroppen och peela sig lite. Även där umgås och mysa med vänner.
Torsdag till skönhetssalongen och färga ögonbryn och fransar, om man ska vara utan smink i 16 dar så vill man va lite fin. Efter det till frisören och färga mera slingor.
Fredag jobba match.
Lördag till Karro och göra mina naglar. Äta lunch med min kusin och festa med vänner på kvällen, det är ju ROCK TEMA på Bill och bob´s. Följ med vettja. Vet dock inte om jag ska dricka än, det lutar åt att jag inte ska göra de vill nog spara mig till söndag, vi får se helt enkelt.
Älskar´t

Inte långt kvar nu

Snart åker vi till Thailand, oj oj vad jag längtar. Vi träffades alla som ska åka tillsammans igår, jag och Frida var själva med barnen på busborgen sen hem till Mattias och barnen och fika lite och spela lite spel. Det kommer bli jätte mysigt. Barnen är verkligen så underbara att vara med.

I lördags var jag på fest hemma hos Madde, vi skulle dansa ut granen, vi glömde visst de=) Men jag och Frida var där båda två nyktra. Det gick väldigt bra och det var länge sen jag hade så kul. Tror inte ja har skrattat så mycket åt mina vänner som förvandlades från lama får till vilda hästar=) Dem var helt galna och skratta så mycket att ja fick ont i magen. Åh vad ni får mig att må bra, ni är underbara!
 


RSS 2.0