Väntar

Väntar på skjuts till jobbet. Med det här fina vädret lär väl alla vilja grilla så det kommer förmodligen vara full fart ikväll. Nu kör vi!


Måndag

Ger mig själv en klapp på axeln för dagens gympass. Jag körde verkligen skiten ur mig på cardion idag så andningen var hög och jag svettades rejält. Invigde även min nya tröja som jag köpte på rean. Insåg att den matchar mina skor. Har faktisk bara handlat nya träningskläder de senaste månaderna och det känns som om det har blivit en del av mig. Jag vill inte shoppa något annat än så länge. Får vänta längre fram till sommaren så kanske den inspirationen finns mer då. Men det är kul att känna sig "snygg" på gymmet. Förstå mig rätt nu, jag sminkar mig inte extra för att gå dit men kläderna gör otroligt mycket för att du ska känna dig bekväm och kunna fokusera ordentligt. Det är som att gå ut på krogen och känna sig ful och att man har valt fel outfit, den känslan känner vi alla tjejer nog igen. Nu har jag förberett matlådor, 13-20 står på mitt schema. Vi hörs. Trevlig Valborg!


Ensam

Kl är 9 och jag är ensam på övervåningen på Friskis. Hur skönt är inte det. Kan jag ta lite lite till;) nu kör vi ett bra gympass helt enkelt. Hej då!


Tjejkväll

God mat, mycket djupa diskussioner och en hel del vin så blev det en bra kväll❤


Fredag

Nu tar jag fredag. Vilken dag och vilken kväll. Inte roligt alla gånger med hysteriska människor. Allt slut på samma gång. Tur att jag har grymma arbetskollegor som hjälper till.

Nu lite kärlek i soffan med min fina tjej. Älskar när hon är såhär lugn och gosig. Sen förbereda för morgondagen. Min arbetshelg.


Förberedelser

Förbereder matlådor och lite lunch innan dagens jobbpass väntar. 13-20 kör vi idag. Heja mig som ska brottas med alla lönegalna shoppisar.


Träning

Träning tidigt på morgonen. Svetten bara spruta. Älskar känslan att vara inne i det igen. Nu jävlar finns det ingen återvändo. Nu kör vi!!

EN chokladbit när vi blir sugna per dag har vi kommit överens om, ingenting mer. Det är ju snart sommar, eller hur?!
Frukost nästa. Lovely morning.


Inlägg

Försökte redan i onsdag skriva ett inlägg om att jag ätit lunch på balkongen varit ute och njutit i solen bla bla bla bla. Typ. Men det inlägget ville inte publiceras. Så här har ni. Kul, några dagar senare.
image descriptionimage descriptionimage description

Present

Min fina 1 års present som jag fick av han ni vet som jag blev ihop med i Thailand.
Ett hjärta som jag kan ha antingen på halsband eller armband där det är ingraverat det datum vi blev tillsammans. Jag kommer att köpa en silverkedja och ha det varmt om hjärtat.
Thomas Sabo heter märket, eller han som tillverkat det. Vet inte så mycket om det förutom att det är snyggt.
Tack min fina❤ det här ska jag alltid bära.


Äntligen

Lite lite snorig är jag men i morse sket jag i det. Jag tog cykeln till gymmet och körde 1 timme. Fy fan rent ut sagt vad skönt det var att få mosa lite. Var 3 veckor sen sist. Men kan säga att jag var sjukt "svag", trött mer kanske man ska säga. Orkade inte alls lika mycket och övningarna var verkligen jobbiga. Men jag vet hur snabbt jag är inne i det igen nu när jag har stenkoll på övningarna och hur jag vill lägga upp min träning. Bara jag är bestämd så är det bara att köra.

Har varit ute i skogen med Zoe hur länge som helst nu direkt efter gymmet. Hon skötte sig riktigt bra utom två ggr när hon gick sin egen väg. Men då fick hon en rejäl utskällning. Hon ska lyssna på mig;)
Ska avnjuta en god frukost i soffan nu.
Hörs sen.


Klart

Då var det klart vart min karl spelar nästa år. Om jag är stolt? Givet!
God natt.

 


Ett år av kärlek

För ett år sen låg vi i vattnet i Thailand på Phi Phi öarna. Nån av oss ställde frågan "när vet man att man är tillsammans?". Då minns jag hur vi låg där och sa allt vi tyckte om varandra och kände för varandra och kom fram till att nu blir vi officiellt ihop. Det var den 21 april för exakt ett år sen.

Du gör mig glad, du gör mig varm, du gör mig lycklig, du gör mig lugn, du ger mig energi, du gör mig hel♥
Jag är så glad att du har blivit en del av mig efter allt jag gått igenom och varit med om. Jag är så glad att du tar mig för den jag är och älskar mig så som jag är. Jag trodde aldrig den dagen skulle komma då jag mötte dig. Du är det bästa som har hänt mig och jag är lyckligast i hela världen som får dela mitt liv med dig, för det är precis vad jag vill göra.
Jag älskar dig min fina Johan



Ladies night

Ett riktigt grymt ladies night gäng i år. Snygga, roliga och charmiga killar helt enkelt. Jag lär ju se showen i år istället för att jobba;) jag vill dricka vin och skrika som alla andra galna tjejer jämt gör.

 


Jaha

Då var vi här igen. Ni som följde mig på fb för ett tag sen såg att jag låste in mig själv i sovrummet. Nu har jag låst ut mig själv från lägenheten. Eller Johan skulle åka iväg och då åkte vi med en bit för att göra en grej. Och jag låser sällan när jag ska iväg en liten stund (ja då vet alla det, så varsågod alla tjuvar att kliva in) men Johan låste tydligen dörren. Så här sitter vi nu, dyngsura, skitiga och kalla, i trappen och väntar på karln. Roligare fredagskväll har jag väl haft. Tur att Zoe är tålig då iaf och har nu lagt sig till ro och sover. Tycker lite synd om oss faktiskt!

Har iaf varit hos läkaren idag. Ingen infektion i kroppen som gjorde att jag behövde antibiotika men jag har ett virus och det är bara att vänta ut som hon så fint förklarade. "du kan vara hur sjuk som helst eller hur frisk som helst men ändå bära på ett virus" lät det. Så då är det bara att vila, dricka massa vatten och gilla läget helt enkelt. Tack för den. Hade hellre fått en dom att det var något mer allvarligt så jag kan få ett slut på det här. 4 veckor är lång tid från och till hela tiden.

Vill skicka en varm stärkande kärleks/vänskaps kram till dig Ninnie❤


Ut

Hur sjuk jag än är och hur ont jag har i kroppen så måste jag gå ut med lilla vovven. Tur att jag har rejäla och sjukt snygga gummistövlar i detta väder;)
På tal om liten, tänk att hon har varit såhär liten. Sjukt vad hon växer.

 


Vi två

Vi gör ett litet undantag idag. Vi försöker få Zoe att förstå att hon inte ska ligga i soffan. Vi vill inte ha någon hund i soffan. Men jag tror hon känner av att jag är sjuk för hon följer efter mig mer än vanligt, vill ligga i min närhet hela tiden och hon håller liksom koll på mig. Så jag kunde inte låta bli att låta henne ligga kvar här och mysa lite med mig❤


Igen och igen

Nu har jag blivit rejält sjuk igen. Va faaaaaan skriker jag högt. Är inne på 4:e veckan och det börjar bli riktigt jobbigt. Ska ringa läkaren idag och höra vad de säger. Igår hade jag min värsta dag på länge. Hög feber, (varm som en kabin) dunderförkyld och jobbig hosta. Kunde varken stå, gå eller röra mig SÅ ont hade jag i kroppen. Låg i soffan under täcket hela dagen. Åt en tallrik med youghurt det var allt jag fick i mig:(
Jag är trött på det här. Riktigt jävla trött. Jobbet går åt helvete, min träning går åt helvete och jag har ingen energi för Zoe. Fort ge mig penicillin så jag blir frisk.

Det ända som är positivt är vågen;)


Mässa

Jag och Karin, min kollega, är på väg till Sthlm och ska gå på en kött mässa. Ska bli riktigt trevligt att få göra något annat ihop än att bara jobba. Efter mässan bjuds det på lite mat. Har även hört att det finns öl och vin, tur att jag tog tåget;)

Nu blir det lite mellis. Jag ser fram emot denna kväll.


Lunch

Idag kommer den här fina tjejen till mig på lunch. Åh vad jag har längtat efter henne. Hon har varit ute och rest en längre tid så vi har mycket att prata ikapp om. Vill veta allt om hur hon haft det, hur hon mår, framtidsplaner mm mm. Tur att jag är ledig för det kommer nog behövas hela dagen att prata ikapp allt det vi missat under dessa månader. Min fina Mathilda, åren på Bill och bob vore ingenting utan att ha jobba tillsammans med dig♥

Nya

Dessa fina skönisar har flyttat hem till mig. Grått och rosa, hur himla snyggt är inte det ihop? Har gått i de i 3 timmar och älskar de redan. Känns inte som jag har några skor på mig. Tack Malin för att du la ut bilden på fb. Reebook Zignano för 500 spänn. Ordinarie 1200-1400. Man tackar man tackar. Var? Stadium Outlet såklart!


TRÄNA

Jag vill träna och det är nuuuuuuuu. Åh blir så frustrerad. Läser Jarkkos blogg varje dag där han lägger upp dagens nya övning i FF. Värt att läsa är det här inlägget som han skrev. Många tjejer är så oroliga att få stora muskler men om du koncentrerar dig lite mer på att hålla lite koll på hur mycket kalorier du får i dig på en dag så kan du pumpa hur mycket du vill. Och att du verkligen satsar på att göra 15 reps i varje set. Då formar du bara kroppen och får fina muskler. Jag väger inte maten som jag gjorde när jag var med i FF men efter 30 dagar av stenhård koll på kaloriintaget så har man ett hum om hur tallriksmodellen ser ut. Jag äter alltid en näve av kolhydrater, mycket sallad och resten fisk, kött eller kyckling. Fast nu när jag inte har tränat så har jag minskat på kolhydrater eftersom jag inte gör av med lika mycket. Men när jag tränar så hårt som jag gör måste jag äta kolhydrater för att orka ta i. Vi tjejer är så rädda för kolhydrater men man måste tänka på hur vi gör oss av med det vi tar in så är det inga problem att äta "allt".

Idag blev det frukost i sängen. Bara för att det är lördag, jag är sjuk och för att vi älskar varandra;)


Pyssel

Jag blir helt galen av att vara hemma och sjuk. Att bara ligga i sängen och i soffan gör mig så rastlös, det gör ont i kroppen och jag blir uttråkad. Så för att sysselsätta mig själv drog jag en vända och köpte nya blommor och gjorde om i alla fönster. Alla mina blommor hade dött så det var dags. Se så fint och hemtrevligt det blev.


Film

Har precis sett Life as we know it. Med Katheriene Hiegel eller vad hon nu heter. En varm och fin kärleksfilm med två sjukt snygga och manliga killar;) Helt klart värd att se. Åh jag blir så kärleksfull av sånna här filmer. Kommer ihåg förr när jag var singel hur jag kunde drömma mig bort och hoppas på att det en dag skulle bli så lyckligt som på film. Haha.

Ikväll har jag det bra, min sambo har lagat sjukt god mat. Kycklingrullader fyllda med bacon, lök, senap och persilja. Sås på kycklingfond, lättgrädde, crème fraîche med paprika smak, massa kryddor sen mos och sallad till. Riktigt riktigt gott. Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och mysa med min hund och äta lite godis. Håller fortfarande på att kurera mig så tar det så lugnt som det bara går.


Låta bli

Kan inte låta bli att ligga och kolla på bilder som inspirerar och som gör en ännu mer motiverad att köra stenhårt. För just de här tjejerna tycker jag är sjukt snyggt tränade. Inte för mycket, utan fina former med muskler som finns men ändå inte skit stora. En dag...

Just det, det här är ju min blogg och då får jag tycka och tänka precis som jag vill. Eller hur?!;)


Se upp

"Se upp för dårarna" En film som gör mig lycklig och varm inombords. Den inspirerar även mig. Med det här inlägget säger jag god natt och tack för den här tråkiga dagen och bjuder på lite hundbilder.

 


Torsdag

Den här dagen suger än så länge. Idag är det min tur att vara hemma. Sjukstuga kan man lugnt säga. Har ont i varenda led i kroppen, det ilar i hela ryggen, hostar som aldrig förr, nässprayen och papper är grejer som används flitigt idag. Usch för att vara sjuk. Mitt har hållit i sig ett tag nu och jag får panik. Har inte kunnat träna på över en vecka, det kryper i hela mig och kan inte nog förklara min panikkänsla. Men jag vill bli fullt frisk så jag vet att det inte kommer tillbaka. För sen är det 6 veckor av hård träning som gäller. Ni kanske minns att jag hade något att träna för. Det är 2 saker som sporrar mig, det ena är vår efterlängtade semester i slutet av maj och den andra är hemlig än så länge. 

Bjuder på några bilder när jag var barnvakt åt Benjamin i veckan. Han var så snäll och vi mös i soffan och det gillar ju tant Veronika;) 

Glöm inte att RÖSTA på Anna som är finalist. Länk hittar ni i förra inlägget. Kom igen nu!!

image description

Se hit

Se hit alla läsare. Och då menar jag ALLA!! Min vän Anna Sörvåg var med i FF nu i mars månad och har blivit en av de 10 finalisterna. Så snälla gå in och rösta på henne. Det krävs bara en mail adress och vem ni tycker ska vinna. Eftersom hon blev inspirerad av mig att gå med i mars;) och jag tyvärr inte blev nån av finalisterna så kan ni som tänkte rösta på mig rösta på Anna i stället. Förstå om en västeråsare kan ta hem segern. Grymt kul och sjukt bra jobbat av dig Anna.
Gå in på denna länk och rösta. Kom igen nu!!!! För min skull iaf. Rösta rösta.

Tryck HÄR för att rösta!

image description


Dags

Då var det dags att kika på denna film. Ska bli väldigt spännande att se hur det är. Jag har en känsla av att den är bra. Min pojk är sjuk idag så då blir det att göra honom sällskap och ta hand om honom lite extra.


....

Glad påsk puss från mig och Zoe.


Ute

Vi har varit ute hela dagen idag och vi är det än. Solen har skinit. Fy fan vad skönt det är att vara ledig och göra precis det som faller en in. Öl, korv, shot, hamburgare, musik, sol mm är saker som har funnits i våran närhet. Och än är inte kvällen slut.


Njuter

Min kille njuter. Lika mycket som jag njuter av att han får se var jag är uppväxt och vilka jag har känt när jag var liten. En väldigt märklig känsla måste jag säga. Förklarar mer en annan gång.
Utsikten här i Drevdagen är det inget fel på iaf. Här sitter vi i mosters nya uterum och ser solen gå ner bakom fjället.


Fäääääst

Som frida säger:) vi har det sjukt kuuuul. Måste berätta imorn.


Bra

Vi har det alldeles för bra. Livet på en pinne. Kan inte klaga på nånting faktiskt, alla samlade och vi myser ihop. Det finns EN person som saknas och du saknas rejält❤ nu ska vi grilla hamburgare och fortsätta bränna nyllet i solen.
Zoe njuter som bara sjutton och det gör mig lycklig.


Hemma

Nu är vi hemma igen efter en ca 2 timmars tipspromenad. Lite manöverprov och grejer längst vägen och några klara vi av jättebra medan vissa var vi riktigt dåliga på. Jag och Johan kör i samma lag. Prisutdelning är om en timme, tror dock inte på vinst men vi får se. Pappa och J åkte ut en sväng med skotern, på bilden ser det dock inte ut som om det går att åka för det är väldigt lite snö. Men längst lederna ska det tydligen funka bra, vi får se om de kommer hem:)


Framme

Nu är vi framme i Drevdagen, en liten by ovanför Idre. Här är jag uppvuxen och här är jag född. Eller inte född för det finns inget sjukhus men i Mora då. Resan upp gick bra och vi stannade 4 ggr och sprang av oss och sträckte på bena. Väl framme stod det en kall öl och väntade på oss, mycket efterlängtad och väldigt god. Nu sitter vi i stugan hos pappa och njuter av utsikten. Ni ser fjället bakom Zoe där på bilden, där på baksidan lite längre ner och lite längre bort är platsen där vi hämtade hem henne. Norge ligger där och mina kusiner och moster bor där. Häftigt tycker jag att man kan om man vill fjällvandra till norska gränsen.

Kan säga att vi har en lycklig tjej med oss, jäklar vad hon sprang lös i morse över kullen och snön. Helt galen blev hon och hon njuter precis lika mycket som vi. Vi njuter av lugnet, stillheten och den friska luften. Nu är det dags att äta frulle. Sen är det dags att ge sig ut på byn för idag är det tipspromenad som står på schemat. Det är en nödlösning eftersom det är för dåligt med snö så kan vi inte som i vanliga fall åka skoter runt en lång slinga och svara på frågor och vinna massa fina priser. Tråkigt att inte få åka skoter som jag hade sett fram emot men kul att de styr nånting iaf. Hörs senare.

Min fina tjej❤


On the road

Vi är nu i Hedemora och har precis ätit en liten matbit och rastat Zoe. Hon bajsa och kissa på en gång när vi kom ut. Hon är duktig våran tjej, det börjar ta sig. Nu ligger hon här bak, fast spänd, föll sig till ro och slockna på en gång. Bilen är fullpackad och vi ser fram emot att bli packade även vi;)
Uppdatering kommer givetvis att ske under helgen. Glad påsk!

Och en sak till, stort jätte tack för alla fina kommentarer om förra inlägget. Jag ljuger inte när jag säger att jag satt hela dagen och svara på sms, mail och samtal om hur jag har gjort för att lyckats. Än är jag inte i mål men. När jag får tid ska jag lägga ut på bloggen hur mina 2 månader fram till nu har sett ut så kanske jag kan hjälpa lite. Hinner inte hjälpa alla tyvärr. Kan också säga att det var inte förrän jag såg bilderna bredvid varandra som jag förstod vad som faktiskt har hänt med min kropp. Sjukt vad rätt träning och kost kan göra under. Tack igen, det värmer verkligen❤


Sanningen

Okej, här ska ni få se. De som inte tyckt att jag varit "stor" innan och inte tyckte jag behövde gå ner i vikt och ni som inte trodde på det här med FF mm. HÄR ser ni före och efter bilder på min midja. Oktober 2011 hade jag 85 cm i midjan (vid naveln), januari 2012 innan fitnessfighten hade jag 81 cm (bilden till vänster) och nu idag har jag 72 cm. Alltså 13 cm på 5 månader. Den som inte säger att det syns är blind. Jag hade ju för fan en limpa längst ner på magen. Förstår ni nu varför jag blivit manisk på att träna? Det GER resultat. Har inga lovehandles och annat skit som hänger på ryggen utan magmusklerna som en gång fanns där är sakta men säkert på väg tillbaka.

Idag är jag sjuk så det suger balle, helt ärligt så kryper det i hela mig när jag inte får träna minst 5 dagar i veckan. Jag har hittat min grej och jag älskar denna sorts träning. Jag brinner för det och jag skulle kunna undervisa i den här sorten av träning. Den passar alla, alla klarar av det OCH du går ner i vikt och i cm. Inget snack om saken, eller hur?!

 


Födelsedag

Idag fyller en liten tjej 2 år. Inte vilken tjej som helst utan finaste, goaste och gladaste lilla Amanda❤ Låter klyschigt men tänk vad tiden går. För ett år sen vid den här tiden var jag och Johan på väg till Thailand och var borta i 1 månad. Det var strax innan hennes födelsedag. Grattis lilla gumman. Hoppas vi får fira dig med sång och tårta.

 


Spontanare

På väg hem från Sthlm igår hörde Anders av sig och sa att han ville ses. Vi spann vidare på den idéen och det slutade med att jag, Johan och lilla Zoe gick hem till Maria och Anders. Amanda låg redan och sov så henne fick vi tyvärr inte träffa just denna gång. Hemma hos de bjöds det på 2 rätters middag med gott rödvin, öl och lite grogg. Jag älskar spontana grejer och det här var verkligen något jag var sugen på att göra. Efter en dag i Sthlm ville jag inte direkt åka hem och lägga mig i soffan. Så det här vart helt perfekt och riktigt trevligt. Maten var supergod och sällskapet var ännu bättre;) vi satt i timmar och prata om allt mellan himmel och jord. TACK för en mysig kväll. Det styrde vi bra!


Toppen dag

Vi åkte till Saltsjöbaden igår och fira min farmor som fyllt 75 i veckan. Finaste 75 åringen jag känner iaf, kan ju också va för att hon är min farmor;)
Tillställningen var hemma hos min faster Madde som flyttat in i det helt fantastiskt fina huset tillsammans med en väninna. Till det sistnämnda, hur coolt är inte det? att göra en sån grej. Sånt gör man ju bara när man är ung. Och till det förstnämnda, huset. Vilket hus, jag har aldrig varit i något så fint och charmigt hus med jätte mysig inredning i äldre detaljer och fin smak. Huset är byggt 1903 och mycket var bevarat sen dess, golvet knarrade och lutade lite, öppen spis och lite annat smått och gott. Det var så idylliskt med olika små hörnor med fåtöljer, ljus och kuddar överallt. Här hade vi verkligen en toppen mysig dag med kusiner, fastrar, respektive och (det bästa av allt) kusinbarnen. Det är när man ser de här fina och väluppfostrade barnen man vill skaffa egna på en gång:) det är så tråkigt att vi ses för sällan. Det bjöds på mat, fika, sång och tal!


Nu fick jag en liten kärleksdos från mina kusiner så jag klarar mig ett tag. Finns inga bättre än Elin och Stina❤

 


Stor

Hon växer alldeles för snabbt och har redan blivit alldeles för stor. Tråkigt tycker jag. Stanna nu ett tag snälla hund.


RSS 2.0