Kan det börja bättre..

Precis hemkommen från Rönnby backen. Frusen och kall men åh så mysigt. En riktigt bra start på nyåret kan jag säga.. Skönt att jag har bada bubbel som nästa aktivitet idag=)




See you later...

Klänningen..

Jag beställde 2 klänningar från nelly.se egentligen 3 men skickade tillbaka en. Den ena hade jag på julfesten med tjejerna och den andra ska jag ha idag=) Dem är liknande men den jag ska ha idag är rosa under spetsen, me like=)


New Years eve 2009

God morgon.
Vakna första gången i morse kl 08.00 att jag hade ont i ögat. Då gick jag upp och hämta en varm handduk och la på mig den över ögat och så somna ja om till nu. Mår faktiskt inte så bra och det känns jätte tråkigt. För den här dagen är fylld med så mycket roligheter. Det är ögat och förkylningen som spökar. Blir tokig. Pulka åkning på Rönnby står på schemat. Sen hem till Hanna på bubbel och massa god mat nere i en skit fräsch lokal. Känns riktigt bra att ha fått nyårsafton styrd. Jag får bara försöka hålla ut, de är ju bara nyår en gång per år.
Hanna och jag var på grytan och handla igår, riktigt skönt för de var inte en käft där. 3 rätters står på menyn ikväll. Vi förberedde efterrätten också, mys pys att få vara med Hanna en hel kväll och prata igenom massa=)

Var ju hos frissan igår. Bilder kommer sen. Men nu är jag i en mellan fas, har slingor i hela mitt mörka hår som fortfarande skymtar i rött, brunt och så nu slingorna. Helt okej faktiskt. Klippte av en hel del också. Har ju inge tålamod, vill spara men=)
Upp och hoppa Verro!!

Har ni sett?

Har ni sett Quasimodo?

Om ni inte har kan ni ju söka upp mig för så ser jag ut idag, mitt öga har bara blivit värre. Fan också, ser förjävligt ut verkligen. Kul och jobba med ett halvt öga.
Jaja, hoppas de inte kommer in nån snygge kille idag då haha=)
Frissan i eftermiddag, spännande.
Kathleen, du får komma förbi mig så får du visa upp hur du blev.
Dagens bästa:Nyårsafton är styrd. Bästa Hanna!
KRAM

hahaha...

Vi var inte med..dem hade klippt bort de..hahah. skit kul.. fast undra varför?? Jaja, nu ska jag sova. Dagens bästa: Fick prata med min kusin Lina nyss. Sov gott

Lycklig...

Ligger här och designar min blogg, börjar blir ganska nöjd, de är riktigt kul när man lär sig alla kodmallar och grejer. Jag börjar liksom förstå.
Men de är inte därför jag är lycklig...
På lördag får jag besök, mina bästaste finaste underbaraste roligaste partigaste skrattigaste kusiner kommer hem till mig. Vi ska äta god mat, dricka massa vin, prata, skratta och bara ha det så mysigt.... Längtar...♥






Jag är på tv ikväll...

Ikväll klockan 22.40 på 4:an är jag på tv. Skäms lite över mig hur jag betedde mig då men va fan, alla som känner mig vet hur kändiskåt jag är=) Jag bjuder på de..

Tack.

(JAG HAR INGENTING ATT GÖRA PÅ NYÅR!!!!!)

Tack för alla kommentarer, trodde på fler men kanske inte så många som läser..haha. Liv, Rosa blir det inte=) Kanske nästa gång..haha..
Men eftersom nästan alla har röstat på mörkbrunt så måste jag bara få förklara. Jag trivs jättebra i det och de är den färgen jag vill ha nu. Men jag vill bli blond till våren och eftersom jag åker till Thailand i feb så måste jag börja nu, med slingor och sånt för att det verkligen ska bli blond. Så det blir nog slingor imorn ändå, tror jag. Eva min frisör är ganska duktig på att övertala mig så vi får se=)

Har känt att jag börjat fått en vagel i ögat, nu när jag vakna har den blivit större=( Skit och pannkaka. jag vill inte ha en vagel i ögat igen.....suck.. man känner sig ful och mår bara konstigt i hela ansiktet.


Over and out.

HJÄLP MIG NU!!!

Ska färga håret på onsdag. Vad ska ja ha för färg?
Skriv och kommentera tack.

BLOND?


BRUN?


MÖRK BRUN?


KLAR RÖD?


MÖRKARE RÖD?

Trivs bra i allt, men hjälp mig snälla??=)


Har tänkt mycket..

På en sak. Jag har alltid pratat om eller pratat mycket om att jag vill flytta hit och dit och resa hit och dit. Har varit på gång ett antal gånger till bla Australien, Thailand, andra städer i Sverige, för en längre vistelse. Många gånger är jag så trött på mycket att jag är så nära att ta mitt pick och pack och dra. Men det finns en sak som gör att jag får panik, vetskapen av att inte ha koll på mina vänner. Alltså kollen på att inte veta vad som händer i deras liv. Får så många gånger panik när det gått alldeles för många dagar om jag inte hört nått från eller om mina vänner. Hur skulle de då se ut om jag bodde i en annan stad?? Eller i ett annat land?? Fast har hört att dem alltid finns kvar och det vet ju jag också, men jag älskar verkligen mina vänner, de är dem bästa. Kommer jag nånsin kunna klippa navelsträngen??? Det är också de här som är det bästa med att skaffa blogg, det borde alla göra. Ångesten släpper för att känna alla måsten!



Jobb jobb

Idag ska Verro iväg och jobba, inte riktigt så kul som jag tyckte när jag tacka ja=)
Men Kathleen och Ola med barn ska sitta på hyllan idag så då kan jag ju få trevligt sällskap om jag får tråkigt.
Det blev inge Södertälje igår, skit trist, hade verkligen sett fram emot de, men det var för dåligt väglag så pappa ville inte ge sig ut på vägarna.
Juldagen, många känslor, mycket åsikter. Så jag säger bara tack Viktor och Maria för att vi fick vara hos er och tack Viktor för allt som du hade styrt, grymt!



Nu är det dags

Nu är jag färdig för att ringa en taxi, Viktor och Maria here I come=)
Är förkyld och känner mig hängig men jag tänker åka ner och känna av läget, kan ju hända att man kommer igång om ja känner mig rätt så kommer de bli så=)
Imorn bär det av till Södertälje, hälsa på min släkt på pappas sida. Det är så många av mina kusiner som kommer, fastrar och min farbror, såååå myisgt! LÄngtar.


Juldagen

Här är julafton i bilder, vi hade en riktigt mysig julafton med mycket skratt och gråt. Vi blev kvar ända till 03.00=) Spela spel, åt och drack gott i mosters fina lägenhet.
Juldagen....måste börja göra mig i ordning för kvällens bravader, egentligen är jag super dunder förkyld och trött, men vad gör man inte när man inte vart ute på juldagen på flera år=)





Dopparedan...

Idag är det julafton. Ligger i sängen och har precis öppnat en morgon julklapp, jag har verkligen världens bästa mamma som tänker på allt. Hon är uppe med tuppen och står och bakar och lagar massa god mat, förstår inte hur hon orkar, hon är den bästa. Fick så fina Yvonne Ryding produkter av henne, day cream och cleansing lotion, de är grymma produkter, fick min kusin Lina att börja använda hennes grejer och jag kan lova det är riktigt bra om du vill ta hand om din hud.
Hade en jätte mysig och rolig kväll hemma hos pappa och Mia igår, jag och pappa grilljerade skinkan. Sen spela vi bingolotto och jag vann 400 kr och pappa 2 nya lotter, alltid kul att vinna.
Vi drack och åt gott och bytte julklappar med varandra. Sen var det dags att gå hem till mamma, som hade Pierre och Yvonne på besök. Då följde pappa och mia med in och var kvar här till 02.30 i natt, jag sov som en stock innan det=) helt slut.
Vill önska alla mina vänner och släktingar en GOD JUL! jag gjorde av med alla mina pengar på mobilen igår på bingolotto=(

Pappas och Mias kort samling på deras barn:


pappa och jag lagar skinkan=)



Julklappen


Lilla Julafton

Kände mig helt död och bara irriterad över allt när jag kom hem idag. Som vanligt fick min mamma ut över det när jag klev innanför dörren, men hon får ofta in mig på en bättre bana, bara för att hon är så underbart bra som hon är. Tack mamma!
Dan innan julafton så är det lilla julafton och det brukar vi "fira" med att baka av skinkan och prov smaka den, laga jansson som vi brukar ha med till dit vi ska på själva julafton, dricka lite glögg och vin och kolla på uppesittar kväll programmen. Det brukar vara väldigt mysigt. Min bror, ja och min mamma var tillsammans förra året. I år ska jag till pappa och Mia, min bror är i Mockfjärd och min mamma får besök av min moster och kusin Pierre, så hon blir inte ensam iaf. Nu ska jag slå in mina julklappar som jag ska ha med mig.
Nästa år ska jag INTE fira jul i Sverige, så sant som jag sitter här.
Punkt!

Jul 2004=)


John blund.

Ligger redan i sängen men kan inte riktigt somna än. Har vart med min bästa vän Kathleen och hennes lillebror Krille ikväll, som är hemma över julen. Först var Katta och jag på maxi för att handla lite måsten, men det var så mycket folk och alla var galna så K glömde hälften=)
Efter det åkte vi hem till henne och åt först lite mat sen var det dags för lite pepparkaks bakning, första för mig i år. En mycket trevlig kväll och tokheter, som det alltid blir när vi är tillsammans. Som Krille alltid säger "Ni blir som 2 fjortisar när ni är tillsammans" kan väl stämma, men det är ju UNDERBART att skratta massor. Fick en julklapp av K som jag fick öppna ikväll, så gulligt=) Jag hade också köpt en till henne som hon nog inte hade räknat med, vi har slutat ge till varandra, men båda blev glada!
God natt.







Dan före dan före dopparedan....

Snart är det julafton, vet inte om det är skönt eller om jag egentligen har lite panik, för jag tycker december månad har gått så sjukt snabbt.. Snart är det ett nytt år. På tal om nytt år, vad händer på nyår förresten?? Har ingen aning än så länge faktiskt. Någon som vet?

Nu ska jag lyssna på "vinn Adams pengar".
Hej då.

Klar

Nu har jag gått på stan sen klockan 17 med mamma och uträttat massa ärenden och handlat julklappar, hann till och med att besöka harrys för en burgare och öl=) gott!

Så nu är alla måsten klara, har bara två små saker kvar.
Handla ett jätte fint pannband som jag tittat på förut men nu var det på rea så då var det bara att köpa:

Sen ett par favorit jeans, Cheap monday(rekomenderas verkligen att prova dem) 400 kr och skit snygga på, har ett par i svart och nu dem här:

Jag använder make up stor foundation och köpte en för ett tag sen, men eftersom jag har blivit blekare så har jag börjat tycka att den gör mig orange i ansiktet därför köpte jag en ny annan färg idag, resultatet får ni se imorn:

och min julklapp såklart, som är till.......De säger jag inte för de är hemligt än så länge=)



Och så träffa jag Hollsten och Junia på stan, mys pys.


En sak till, Kathleen jag har inga pengar på mobilen men om du läser så JA självklart kommer jag imorn.
Lina, jag ska ladda på min mobil imorn bitti så ringer jag dig, saknar ihjäl mig efter dig.
Puss och god natt


Stackars mig

Sitter och laddar upp bilder från julfesten, min fråga är hur FULL var jag egentligen?? Skrev i mitt förra inlägg att alla inte följde med till BMB, snacka om att ha noll koll, på bilderna är alla utom Kathleen med (och de har ju sin förklaring, hon åkte ju vidare till en annan fest) jag tar tillbaka ALLT och ska sätta mig och gå igenom kvällen lite mer....hahaha.....dör av garv..
Kul hade vi iaf, bilder kommer=)

Sådär ja

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, blev en kort men intensiv dag idag, skönt. Är så trött efter helgen. Det blev ju ändå en 2 dagars, kunde ha blivit 3 dagars (restaurangfesten) men det hände något hemskt igår som gjorde att stämningen inte var den bästa=( Vad är det som gör att människor väljer att avsluta sitt liv?? Jag kommer ju från en liten by ovanför Idre, igår fick vi samtalet att någon (inga namn) har tagit livet av sig. Från att ha den mysigaste stunden med middag och släkt och vänner här på besök (eftersom min mamma och min kusin Andreas fyllde år) till att det totalt vändes upp och ner på bara nån minut. Herregud. Hur mycket orkar en människa egentligen?=( Nu kände jag inte han som tog sitt liv så mycket men vet vem han är eftersom byn är så liten och alla känner alla men många i min släkt gjorde de och jag lider med dem och ger er en STOR kram.
Nog om det.

Helgen som var, var mycket händelserik. Men tänker inte nämna några detaljer, ni som var med vet.
I fredags var jag ute med Frida och vi gick all in kan man nog säga, hettsa varandra riktigt kul hade vi=)
Lördag hade vi våran årliga julfest hemma hos Matilda. Jag måste nog få säga att det som var roligast var att träffa alla som man inte gör lika ofta längre, kul att äta tillsammans och prata med alla, det lilla vi hann. Men sen blev de inte riktigt som jag hade tänkt mig iaf, karaoken var inte öppen och vi fick hastigt ta oss till BMB tidigt och där var det typ öde och fortfarande nån julshow. Alla hängde inte med heller så redan där splittrades vi, tråkigt tycker jag=( VI hade skit kul på bmb ändå, det blir vad man gör det till. Ska lägga upp några bilder här men dem flesta kommer hamna på facebook så håll utkik.

Nu ska det inhandlas julklappar...

Julfesten 2009:

'
Värdinnan:


Mammas födelsedag:
      
Världens bästa mamma:   
                         


När ska det ta slut.

Idag har det hänt något fruktansvärt. Jag kommer inte orka att skriva om helgen idag, jag återkommer imorn.
Ni som läser behöver inte vara orolig över mig, jag mår bra.
sov gott!STOR KRAM till er.

En till..

Den här är bara sååå vacker, snälla lyssna....

Fint..

Bjuder på en grymt fin jullåt, den sjungs av Peter Bögback

Nu är det dags...

Lördag=JULFESTEN=) VÄldigt nära nu. Ska ner på stan med Kathleen och fixa det sista, hämta gravlax såsen på jobbet och lite sånt, hon kommer och hämtar mig sen ska vi göra oss i ordning tillsammans, vilket vi gjore förra året också, mys pys.


Friday i´m in love...

...om det ändå vore så väl=) Men fredag är det iaf och det är den bästa dagen på veckan, konstigt va??=) Det är nog fler som tycker.
Åkte hem från mitt jobb en stund då jag ska tillbaka och ta hand om det sista julbordet för året, tror jag. Alla förberedelser var klart, världens bästa Anta donar och fixar för oss så det är bara att tuta och köra ikväll när vi kommer.
Det finns vissa saker som jag mer eller mindre avskyr med mitt jobb.

  • folk som kommer med en 100 lapp och jag frågar om det finns 5 kronor att ge, 299 av 300 gäster har INTE det! (då står folk som ett fån och inte fattar att dem får en 20 lapp av mig tillbaka, så dem slipper mynten)
  • folk som skämtar om att "jag tar en pepparkaka så kanske jag blir lite snäll" (det är för sent)
  • folk som skämtar om att "jag ska nog äta lite fisk så jag blir lite klokare" (också för sent)
  • folk som tror att dem ska gå in bakom baren där personalen står och ska hämta kaffe där (nej vi har kaffebuffér för er gäster)
  • folk som tycker att dem kan springa in i köket och skrika på kockarna att något är slut (dumt att vänta 1 minut då vi har Julia som springer flera mil om dagen med massa mat)
  • folk som inte plockar undan brickan efter sig
  • folk som öser på tallriken med massa mat som om det var första gången dem åt, sen kastas de iaf.
  • folk som kommer fram till kassan och säger vad dem ska äta (dem har läst menyn men inte uppfattat det som står med feta bokstäver "DAGENS LUNCHBUFFÉ)
  • folk som tror att dem kan köpa 2 matlådor för priset av 1, deras resonemang "är det buffé så är det".

Jobbar jag verkligen med rätt yrke???? haha.. jo men annars trivs jag bra.

Ikväll blir det förmodligen lite vin med fin fina Frida=) det gillar vi. Vet att det är julfesten imorn, men man ska göra det man vill göra inte det man borde göra. Fridens! 

 


Kvällen...

börjar lida mot sitt slut och jag har precis kommit hem från jobbet. Sitter och kikar på programmet om Tiger Woods, helt sjukt att det redan har gjorts en dokumentär om hans liv och alla älskarinnor, blir man mer sugen på kvinnor bara för att man har pengar?? vad är grejen egentligen.. helt sjukt. stackars Elin.
Vill gratulera min kollega och vän Rebecca för att hon tog sitt körkort idag....*JIPPIEHURRA* Bra jobbat tjejen.


Nu ska jag gå och sova fast jag egentligen vill vara någon annanstans......


Passa på

Vill så klart passa på att tacka min kära vän Ninnie för att hon har hjälpt mig med min "header" som det så fint kallas, min bakgrunds bild är det jag menar. Jag är supernöjd med bilderna men jag kan inte få den och bli stor över hela, det blir bara flera styckna av samma istället. Men det får duga ett tag. Super tack!

Insomnia..

Min klocka ringde för en timme sen men jag kommer inte ur sängen, så jävla trött idag.Så nu ligger jag och inväntar "vinn Adams pengar" kan lika gärna ligga kvar och lyssna på det.
Somna i och för sig ganska sent igår så får skylla mig själv..
Om en vecka är det julafton, helt sjukt. Kom ihåg när man var liten och verkligen räknade dagarna innan jul.
Ikväll är det julbord på jobbet igen, ganska mycket, det är ju slut tampen så bara hålla i.
Fan Vik förlora igår och det blev inge snöbollskrig för mig heller=)

Nu ringer min snoozande klocka igen, världens bästa låt genom tiderna har jag på mobilen.
Jag vet när andra länkar vissa låtar på sin blogg så orkar man ofta inte lyssna men jag lovar den här är värd att lyssna på:



Kan avsluta med att Adam vann med 10-2, alltså hade han alla rätt, tror inte det finns nån som är så allmän bildad som han, Nej Veronika dags att kliva upp nuuuu.....
God morgon alla!

Julklappar..

För några jular sen så kom någon smart snille på (kommer inte ihåg vem) att istället för att köpa en massa dyra julklappar och egentligen som man gör, byta pengar med varandra, så kom vi på att dra lott, alltså skriva upp alla namn på dem som firar tillsammans sen träffas man en kväll nån vecka innan jul och drar lott med ett namn på. Då får man en person och ska då köpa en julklapp för ca 500 kr. Inte mycket pengar och inte lite heller, men ändå så rimligt att det blir något rejält. Jag drog min lott idag=) *tihi*. Jag fick en bra person, iaf en lätt. men vi ska ju förstås inte säga vem det är för då blir det ingen överraskning. Vi har även gjort så att vi ska försöka koka ihop ett rejält rim också eftersom det bara är ett paket vi lägger ner tid på. Ett tips på hur man kommer ur en billig jul!! Helt klart värt det, man är ju ändå så vuxen nu så man gillar ju mest bara grejen att umgås och äta gott och spela spel och bara ha det mysigt. Självklart skulle jag inte tacka nej till massa julklappar. Men det får vi ta igen sen när jag får barn=)
Nu ska jag åka och räkna kassan.bjuder på lite bilder från olika jular, bla Norge,Drevdagen,Önsta gryta och den sista förra året på Teneriffa=)


Shopping.

Tog ledigt från jobbet ikväll och skulle väl försöka fixa lite grejer inför lördagen och söndagen, mamma fyller år och lite allmänt inför julen. De blev ett par leggins som jag spanat in några gånger på lindex, inge mer. Bra gjort för att vara Verro men inte bra gjort för att jag för en gångs skull skulle försöka vara duktig och fixa allt. De här blev ju min ända lediga dag. Får springa på stan och stressa på lördag då istället. Har fortfarande inte hittat nått RÖTT!!! Blir tamefan galen, snälla kan vi få lägga det på den nivå vi vill gällande temat svart och rött på lördag?? Orkar inte ha ångest.

Vill iaf passa på att rekommendera är grymt gott vin, för alla er rödvins drickare. 89;- på bolaget. Köp in!
Nu ska jag åka och sola sen åka till jobbet och räkna kassan för tjejen som tog min kväll.
Heja på Vik idag, dem spelar mot Almtuna borta, man blir ju lite inne i hockeyn när man ändå jobbar tätt inpå dem=) Kör hårt grabbar!


God morgon

Idag är det köttfärslimpa med skogssvamp och stekt panerad fisk med remoulade sås på rocklunda. 85;- då ingår allt. Kom och ät. Ni får ju träffa mih också=)


Bild från ett av våra hundra julbhord..
ha en bra dag..Kram

Åhhh....

Det snöar mer och mer och mer,alla tjatar om att det är mysigt med snö men jag tror faktiskt inte att det finns nån som är lika lycklig som jag att det snöar, det känns som "hemma" och förr i tiden. Underbart.
Fick borsta bort massa med snö på bilen i morse, men det var bara kul.. tänk vad lite vita saker kan göra en lycklig=)


Jag ser det snöar...

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra!
Faktiskt riktigt kul, mysigt. Nu känns det nästan som att vara i Drevdagen på vintern vilket är en fantastisk känsla eftersom de alltid är massa snö där. Tur att man har bil.
Kathleen drömde om mig i natt, säger inte om vad=) Men de sjuka var att jag drömde om henne med, samma natt Love you!
Drevdagen feb 2009


Bokat resa!!!!

Jag har bokat resa typ nyss, eller mattias (kocken) har gjort det.
Till Thailand bär det av. shit....grymt....7 feb-23feb 2010

Sola

Kom iväg från jobbet i ganska bra tid så jag tänkte jag skulle hinna iväg och sola, tvätta bort sminket på jobbet och gick ut till chefen, vill du se mig utan smink så får du passa på nu=) Han tyckte jag var mycket finare utan smink, såg mer ut som en fin norrländsk tjej sa han, haha... tack George, men håller inte med dig=)
Hur som helst så kom jag till solstudion utan kort, så det blev inget om jag inte orkar åka efter hjälte galan! De är inte första gången, man blir så trött.

Bild tagen i Thailand 2007 utan smink


Suck


Sitter på jobbet nu och inväntar gäster som ska äta jul bord kl 18. 16 pers, hur kul låter det liksom.. Sådär va...
I lördags åkte jag till jobbet (ja, jag vet att ja var ledig) men för att dricka lite vin och öl och äta skit god pizza och umgås med några av mina arbetskamrater och försöka övertala Becka med att följa med till Tabasco, jag lyckades=) Vet inte om jag var duktig på att övertala eller om hon var lättflörtad..haha.. Kul hade vi iaf, som vi haft båda gångerna vi vart ute tillsammans. Vill tacka min underbara vän Kathleen för att du skjutsade mig!


God morgon

En ny måndag, en ny dag, nya möjligheter.
Jag bjuder på en sång som ja lyssnar på varje morgon.
"Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig"
"Hur ska man älska nån som man älskat nån förut?"


Ha en underbar dag alla mina nya läsare.


Om och om igen

Man kan inte få nog av den här låten.
De absolut bästa är när Bruce Springsteen kommer in och Cindy Lauper sjunger, gåshud!

Årets julfest!

Nu är det 6 dagar kvar till den årliga julfesten, jag längtar så.
Klänningen är inköpt och skorna är ingådda, det ända jag saknar är något RÖTT!!!

2006

2007

2008


Sökte!

  • Mazel tov eller mazal tov är hebreiska för "lycka" och används som fras i Israel för att gratulera vid en positiv händelse.
  • Efter brudgrummet slagit sönder sitt glas ropas "Mazel Tov!".

I Black Eyed Peace låten "I gotta feeling" sjunger dem mazel tov och jag var bara tvungen att ta reda på vad det betyder. I och för sig så för ett par helger sen briljerade Ninnie när vi satt och lyssna på låten och jag ifråga satte vad dem sjöng och hon kunde svaret, jag och Maria blev imponerade kan jag säga=)


Hur lat kan man vara en söndag??

http://pizza.nu/bekraftad

Så sjukt att man kan beställa pizza över nätet, du kan välja precis vad du vill, dryck och hela skiten sen väljer du betal sätt skriver in adressen och efter en stund (beroende på hur mkt dem har att göra) ringer det på dörren och pizzan ligger där och vill bli uppäten av mig. Snacka om home delivery=)

Mums!

Så skönt när man är bakis som jag är idag och inte orkar röra sig en millimeter frå soffan.
Punkt för nu.

Så kul.Lyssna!!

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=866269&BroadcastDate=&IsBlock=

Timmar

Nu har jag suttit i timmar för att försöka reda ut de här med bloggens design, kan säga till alla er mina nya läsare att jag börjar förstå lite, men de är inte lätt. De här är ju ett heltids jobb och det kan ja säga har jag ett redan så den här bloggen kommer bli myket enkel, men nått som ni kommer få se mycket av är BILDER, jag älskar att ta kort och kommer nog bli en flitig bloggare via bilder iaf=)
Behöver hjälp med en grej: Hur får jag fler bilder där uppe, vill inte ha en och samma utan kanske 3 olika???

Nu blir det söndags mys och mer bestyr med bloggen, ja är ju för ovanlighetens skull ledig!!!
Wheee.

Fridens!

Woooho..


Tummen ur arslet!

Jag älskar att läsa alla mina vänners bloggar och det kan till och med ställa till de att jag kommer för sent till jobbet för jag "måste" bara läsa dem.
Så jag tänkte varför kan inte ja starta min egen blogg och skriva om mitt oerhört roliga liv=)
jag ska göra ett försök men lovar inget.
Som många vet så jobbar jag väldigt mycket så får se hur mycket jag kommer hinna uppdatera..
Vi börjar så!


RSS 2.0