.....

Det har varit en intensiv vår kan man säga, ett dop, 2 bröllop och nu idag en begravning!

Blir bara ledsen av tanken att jag ska gå på din begravning. Alldeles för tidigt lämnade du oss, alldeles för snabbt gick det från och med den dagen du blev sjuk. Så orättvist livet är. Du hade så många år kvar att sprida din glädje, ditt skratt, din omtanke och din humor. Vilken härlig karl du var. Och du är saknad av SÅ många.
Du berörde alltid när man var i din närhet och omfamnades alltid av en bamsekram. Jag tänker på dig kära Bruno♥

Idag ägnar vi en tanke till min fina vän Jonas och hans lillebror Sebastian, barn till Bruno. Ni förlorade eran kära far för tidigt, men kom ihåg att minnas alla minnen ni haft tillsammans med honom. De är många och vi alla får oss ett gott skratt när vi tänker på dig Bruno! Du var som en pappa för alla oss "barn"...Vila i frid.....



Bröllopsyra

2 fina bröllop har ägt rum nu i maj månad. 2 lördagar i rad.
Helt olika på många sätt men så fantastiskt fina och kärleksfulla på samma sätt♥
Jag är glad och känner mig hedrad att ha fått dela denna dag tillsammans med er.
Känslor, intryck, minnen och den glädje som båda brudparen spred väljer jag att hålla min känsla som jag fick inom mig istället för att skriva om varje bröllop. Helt otroligt fina och jag önskar er all lycka.

Och en bild säger ju mer än tusen ord...
Njut

Herr och Fru Orrvik



Herr och Fru Skipper


Jag har så mycket bra bilder så det var väldigt svårt att välja, men tror att det här visar hur himla kuuuuul vi verkligen hade det. Älskar er♥♥


Dags för bröllop igen

img_1814 (MMS)

Klänningen på, högklackarna på och det röda läppstiftet. Jag är redo för bröllop. Ha en trevlig lördag alla


Lycka!

img_2187 (MMS)

Jag fick gå av tidigare från jobbet idag. Och då blev det raka vägen hem till min kille. Vi sitter nu och spelar kort, dricker öl och äter oliver med lite tända ljus i bakgrunden. Kvalitétstid jag gillar't! Jag leder än så länge:)


Korkad brud AB!!!

img_5357 (MMS)

Vad är det för fel på den här människan?? Hon retar gallfeber på mig. Idiot!!!!


Easytone

img_6450 (MMS)

Idag har jag inhandlat mig ett par easytone. Jag har länge velat haft ett par men det har aldrig blivit av. Reebok Easytone är skon som hjälper dig att träna din rumpa, dina lår och vader med varje steg du tar. Alla Easytoneskor har muskelaktiverande balansbollar i sulan som simulerar att gå i sand och instabiliteten i sin tur gör att du stärker fler muskler än normalt när du går. Ta med dig gymmet på fötterna till både jobbet och shoppingrundan!Hur jävla bra är inte det. Omdöme kommer senare när jag använt de i ett par dagar. Väldigt sköna på foten så än så länge är det tummen upp!=)


Det är grönt som gäller..

img_3020 (MMS)

Jag och Benjamin matchar idag. Snygga vi är då:) mystid i soffan, det gillar vi.


Big day!

Idag är det den stora dagen. Fröken Erica Orrvik blir fru Axberg. Jag känner mig som ett barn på julafton för att jag är så spänd för allt som ska komma under dagen. Min fina underbara vackra vän, jag är så glad att jag får dela denna dag tillsammans med dig och Gustav och önskar er all lycka. Så många minnen vi haft ihop gör mig tårögd och glad. Du är helt enormt härlig.
Längtar att träffa mina eskilstuna bruttor också såklart♥♥♥


Älskar dig!

img_8425 (MMS)

Min kille. Jag har träffat världens finaste och helt underbaraste karl! Kan fortfarande inte förstå att han är min. Att jag lyckades träffa honom, att ingen annan hann före. Han är så snäll, go, omtänksam, rar, söt, snygg och allt mer därtill. Skulle kunna skriva ett sånt långt inlägg om min kille för jag älskar honom över allt annat just nu! Är så glad att jag har träffat dig och vill dela hela mitt liv med dig. Kan inte förstå att jag, efter så mycket man gått igenom förtjänar en sån bra människa som dig. Du gör mig hel. Du gör mig till en bättre människa! Så nu vet alla det och ingen behöver nånsin fundera något mer. Haha:)


Färgar håret

img_1447 (MMS)

Just nu: är hos Eva och färgar håret. Det blir inte blont iaf. Mitt hår behöver vila och växa till sig lite. Jag måste bara inse det och vara rädd om mitt hår. Snyggt kommer det bli oavsett det vet jag. See you!


Redo...

img_4197 (MMS)

Nu är jag redo att cykla ner till jobbet. Vi ses på Billan ikväll då?:) Dagens bästa: en lunch med min underbara mamma. Hon ger mig energi och jag ger henne. Vad vore jag utan dig mamma. Hjärta dig.


Just nu...

img_5466 (MMS)

Just nu: Hälsar på killen där han jobbar. Han är så duktig så. Jag ska snart själv ner och jobba, öppnar idag. Det var en rolig jobbkväll igår och hoppas på en likadan idag. Nu kör vi!


Smakprov

img_6962 (MMS)

Här får ni en liten tjuvkik på klänningen jag ska ha på bröllopet på lördag. Igår träffade jag upp Maria och Amanda ganska tidigt på stan. Vi hade två mål: klänning till mig och skor till Maria. Effektivt arbete var det som gällde. Och effektiva var vi kan jag säga, in i en butik, prova gick till nästa. Men så fick vi bara göra 3 ggr för jag fann min klänning i en butik i Igor och jag är såå himla supernöjd, den är verkligen så fin och elegant. Bild på hela outfiten får ni se på lördag annars blir det inge roligt. Tack snälla Maria för hjälpen och Jenny för hjälpen i butiken. Känns som en lättnad att det är klart. Gårdagens bästa: Fick träffa mina bästa eskilstuna bruttor Storchen och Elin. Åh vad jag saknar er och på lördag gäller det=)


Frulle...

img_3234 (MMS)

Dags för frukost. Köpt en mixer, blender så nu kan vi göra smoothies och en massa goda daiquiris m.m hela sommaren:) Med lite sprit i, haha. Smarrigt värre:)


Efterrätt

img_9201 (MMS)

Nu är det dags för efterrätt hos familjen Toth/Sahlin. Grymmaste varmrätten och vi är proppmätta. Det här är kvalitétstid kan man lugnt säga.


Just nu!

img_3557 (MMS)

Just nu: Jag och killen är hemma hos Ola och Kathleen och ska bli bjudna på mat. Grillat är godast. Kathleen bjuder även på vitt vin och ruschian med lime:) det gillar vi. Jag blev ledig och det blev en trevlig måndag!


Torsdag

På torsdag ska jag till Eva min frisör. Kan ni alla läsare säga vad ni tycker?
Mörkbrunt som jag har nu?
Knallrött som förra våren?
Blont?
För det är de 3 färgerna som det står emellan och som jag är riktigt sugen på, men velar lite..hmm..
Vill inte ha en massa kommentarer att jag byter och håller på hela tiden utan bara vilken färg ni tycker=)
Kommer förmodligen överväga med Eva i slutändan iaf men kul att höra vad ni tycker!

Mörkbrunt?


Blont?


Rött?


Skriv skriv skriv


Hjälper till

img_8147 (MMS)

Jag och killen är ute i hans föräldrars sommarstuga och han hjälper till med att gräva nått för deras vattenledning Duktig kille! För mig blir det promenad med hunden. Solen skiner just nu och vi har precis ätit smörgås och druckit kaffe! Senare blir det middag med goda vänner. Återkommer!


Just nu!

img_2861 (MMS)

Just nu: Killen och jag ska ut och träna i spåret. Sen bär det av mot jobbet. Idag ägnar jag en stor tanke till min vän Erica som har möhippa och jag kan inte närvara. Hoppas du får en fantastisk dag. Älskar dig!


Fredag den 13:e!

img_5494 (MMS)

Det är ingen vanlig dag för det är Marias födelsedag. HURRA HURRA HURRA! Som ni ser på bilden så fyller finaste tjejen år idag. En fantastisk vän som jag upplevt många fina stunder med och en av mina bättre vänner som här bjuder in till saftkalas. Väldigt mysigt och så underskattad tillställning faktiskt. Vem är det som säger att det alltid måste vara fest när man fyller år. Nej, vi skålar med saft och sugrör och gillar helt enkel idéen. Nu ska jag kliva upp efter min powernap och bege mig ner mot jobbet. Ikväll kör vi. Trevlig fredag alla.  Dagens bästa: Frida Bergman kom på en snabbvisit till stan, kvalitétstid kallar jag det.


Vila efter lunch

img_8103 (MMS)

Här ligger mina små bebisar och vilar i min säng innan kalas:) sjukt mysigt ju!


Just nu

img_5466 (MMS)

Just nu. Lunch med mina 2 bästa. Sen bär det av på kalas.


Just nu

img_0458 (MMS)

Just nu. På väg till jobbet. Ni hittar mig på Billan. See you!


Parken är underskattad

img_7905 (MMS)

Mysiga dagar i parken med härliga vänner. Här på bilden ligger Milton och Benjamin och njuter under parasollet medan vi vuxna pratar ikapp:) ser det inte för härligt ut så säg. Jag vill att det ska vara sol varje dag hela sommaren. Det är väl ganska lite begärt egentligen. Tänkt dig sol 4 månader av 12. Det är ju ingenting. Men nej då, det ska regna och bli kallt om vartannat. Det är inte okej tycker jag. Har iaf fått känna av hur det är att jobba igen, har fått sprungit ordentligt både i tisdag och i onsdags. Det här är bara början. Snart dags för jobb igen. Heppåre


Planerna förändas!

img_6641 (MMS)

Det blev ingen sortering av papper eller skurning av balkong. Istället tog jag hojjen ner till Vasaparken. Det är ju strålande väder. Det andra kan jag göra när det regnar. Inväntar nu trevligt sällskap av goda vänner. Kram till er


Ingen vanlig dag!

Det är ingen vanlig dag för det är Linas födelsedag. Hurra hurra hurra. Stort grattis till min fina kusin som fyller är idag. Saknar dig massor.

Söndagslyx!


Det här kallar jag vardagslyx ala Vegagatan! Jag och killen blev sjukt sugna på grillat så vi åkte stan runt för att leta bästa elgrillen. Vi har en nu och den är invigd. Snacka om att den kommer bli väl använd i sommar. Nu ska vi äta och dricka ett glas rötjut. Jag gillar't!


Festen fortsätter

img_3901 (MMS)

Här fortsätter festen efter en lång dag. Fullspäckad dag kan jag säga. Lunch på Bill och Bob. Det blir bara bättre och bättre.... Linda  mår så bra och hon är så glad!


Möhippan!

img_3527 (MMS)

Nu är dagen igång. Första uppdraget: rida häst på hamre. So far so good. Linda verkar nöjd. Solen skiner och det kan bara bli bättre. Härliga dag!


Ingen vanlig dag!


Idag fyller min fantastiskt fina, härliga, glada och underbara vän Ann 26 år. Hon blir lika stor som mig=)
Jag önskar henne den bästa dagen av de alla. Vi har vart vänner i många år och upplevt mycket tillsammans och det som står högst upp på listan är alla våra resor vi gjort ihop. Vi är bästa resekamrater=) Älskar dig Ann.


Kvalité

img_6500 (MMS)

Snart en vecka har gått sen vi kom hem. Känns som om jag vart hemma i evigheter. Typ knappt ens vart iväg. Jag försöker tänka lite då och då på resan och hur himla bra vi hade det. Varje gång får jag största leendet på läpparna. Längtar tillbaka.  Igår spendera jag hela dagen med Kathleen och Vincent. Riktigt mysigt att få prata ikapp allt som faktiskt har hänt för oss båda på en månad. Och chansen att få mysa med Vincent, som har växt sen jag såg han sist. Senare på kvällen kom även Maria och Ann ut då vi grilla och åt massa massa gott tillbehör till som Kathleen hade lagat ihop under dagen. Inte nog med det så hade hon även gjort efterrätt. Vi satt från kl 17 till 23.30 och prata, prata och prata om ALLT! Så himla härlig kväll och så välbehövligt. Jag uppskattar sånna här kvalitetskvällar mycket mer och man får ut så himla mycket mer av de! Som jag saknat er.


RSS 2.0