Midsommar 2010


Firade min midsommar strax utanför Enköping tillsammans med Vickan och Evve och en hel del annat folk. Vissa kände jag igen från Sälen men många var nya ansikten, vilket jag verkligen tyckte var så kul och det var just en anledning varför jag valde att fira där i år. Jag är ju inte den som är den och tycker det är så kul med nytt folk. Det var en riktigt bra och anordnad fest. Vi hade betalat in pengar till värdinnorna som höll i festen och de stod för hela paketet, bordsplacering med tillhörande lapp med bilder och text på alla som var där, silllunch med nubbe, färskpotatis, öl och annat gott på dagen, lite fika där emellan, lekar, grill middag på kvällen och massa sång och dans. Nattamat och en hel del draman ingick i paketet också, haha. Så kul att vara utomstående och bara stå på sidan och se på, ett gott leénde fick vi också.
Tack för i år, det gjorde ni bra!

Dagens bästa: Vi hade kanonväder, äntligen.



Glad midsommar!


De är med lite konstig känsla som jag beger mig iväg till Enköping. Ska bli riktigt jävla kul att träffa nytt folk men kommer såklart sakna min lilla familj. Ha så kul hos Kaka alla mina vänner.


Jag vill, jag vill....

Jag vill åka utomlands. Det finns ingen känsla som kan ta den när man går upp tidigt på morgonen och beger sig till Arlanda och vet att man ska vara borta och bara njuta av sol, värme och massa god mat. Svensk sommar är absolut fin men det går inte att jämföra utomlandskänslan ändå. Det är en unik känsla. Ge mig en resa!


Tisdag

Födesledagsfirande i söndags hemma hos Kathleens mor och far på Rönnby, det bjöds på en massa gott att äta och dricka. 2 goda pajer till efterrätt, skiitgott=) Det var så mysigt att sitta där ett helt gäng, vänner med sina respektive och barn. Vi börjar verkligen bli vuxna nu.




Efter det drog jag ner till Sportbaren för att kika lite fotboll med Kicki, Andreas och Danne. Jonas dök upp lite senare. Min enda lediga dag i veckan ska jag faktiskt få njuta lite, oj vad kul vi hade=)



Ha en skön dag i solen!


Min själsfrände

Idag fyller min bästaste bästaste vän 25 år. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig Kathleen. Vi träffades för 15 år sen och inte en dag vi har varit osams, höjt rösten till varann eller funnits något som har förstört våran fina vänskap som vi har. Ingenting kommer att komma emellan oss. Du betyder allt för mig. Är så glad att jag ska få dela hela mitt liv med dig, ditt barn och Ola. Låter som en kärleksförklaring, men då kan jag berätta, de är precis vad de är=) Du o ja Kathleen.

"Verae amicitiae sempiternae sunt"- Sann vänskap är evig.


Impulsiv

I onsdags kväll efter jobbet tog jag bilen tillsammans med Frida och drog till huvudstaden för att festa. Vi pumpa musik i bilen (körde dock lite för fort). När vi väl var framme bytte vi om och sminka oss i bilen och så svepte jag flaskan med vinet som Frida hade lämnat kvar. Sen raka spåret till tunnelbanan och in till city. Starka drinkar, vin och shots slank ner i snabbt tempo och en hel del skaka rumpa och vi var igång på riktigt. Natten blev lång och 2 slitna brudar vakna upp i en lägenhet på söder. Där gick vi ut på gatan och lifta med några snubbar till närmaste t-station, är man turist så är man! Tillbaka till bilen, byta om, köra en raggardusch, in med ett gäng tuggumin i mun, sen ut på stan och spendera pengar och försöka återhämta sig. Vi hann till och med en lunch med bästa kusin Lina.

En Sthlm resa rikare, 1500 kr fattigare tackar jag för en grymt rolig och impulsiv resa som jag kommer leva länge på. Frida du är bäst!






Åkte direkt till jobbet, avklarade kvällen, sa att jag aldrig mer skulle dricka. Men efter jobbet drog hela billan gänget till Sjökrogen. Det var ju premiären för trubadurtorsdag med Janke, går ej att missa. Förtäring av alkoholdrycker var igång igen. Oj oj. Men man lever bara en gång.

Snart dags för jobb på Rocklunda, ska bli kul!



Jonas- miljoner tack för att du ställde upp och tog min kväll. Jag har grymmaste arbetskamraterna.

Dagens bästa citat: Frida köper en glassnyhet, med ananas smak. Frida: "mmm, det smakar verkligen ananas"
Jag: "Nehe gör de, vilken jävla tur då"..
Sötaste=)



Memories

Har en extern hårddisk som rymmer 1 TB. För de som inte vet så är det sjukt mycket, eller rätt mycket om man bara har fyllt den med bilder. De är just vad jag har. Måste allstå införskaffa mig en ny. Är så himla rädd att datorn ska krascha och så försvinner alla bilder. Då skulle jag på riktigt dö. Ni som känner mig vet att jag tar bilder i stort sätt vart jag än är.
Så idag har jag suttit och kollat på gamla bilder. Oj vilka minnen och känslor de väcker. Kan helt ärligt säga att jag njutit varje sekund, minut, dag tillsammans med mina vänner. Underbart!



Skulle på riktigt kunna lägga upp hundra miljoner, miljarder av bilder. Är det någon som vill ha några bilder så hör av er.
Nu ska jag ut i solen.

Uttråkad

Jag är uttråkad och har några måsten, men orkar inte göra mina måste. Fan, de suger. Orken har försvunnit. Just för idag bara kanske?? Jag längtar, saknar, längtar. Förvirrad tjej som skriver idag. När ska jag ta tag i allt???

Myspys

Junia var så glad hela dagen när släkt och vänner kom för att fira henne. Hon förstog inte riktigt vad hon skulle göra med alla paket men när någon väl hjälpte henne att öppna så tyckte hon verkligen om det som fanns i=) Sötaste tjejen. Det var en jättetrevlig dag med mycket god fika och massa fina presenter. Jag, Linda och Daniel stannade kvar hos Mikko och kika film och åt mat. Vi tittade på "the human centipede" (den mänskliga tusenfotingen). Kathleen, du som ville se den, DEN VA SÄMST. Fy fan vilket skämt, kändes som en hemskt komedi typ för den var så dålig. Usch!!

1 års kalas

Sjukt vad tiden går fort. Imorn fyller Junia 1 år och det ska idag firas.
Har man världens gladaste mamma så kan barnet inte bli så mycket annat än jämt glad. Stort grattis till dig Junia.

Trött

Jag är trött efter dagar med mycket känslor, intryck och jobb. Har inte så mycket krafter kvar om jag ska vara helt ärlig men ikväll smäller de, massa massa bokat på terassen och inne så de blir att åka. Studenten och allt. Shit vad gammal man börjar känna sig. De här med ålder, ålder är bara en siffra, men går det??
Livet är så konstigt ibland.
Du ger mig lugn, lycka och total okomplicerade tankar. Varför just du?

En väldigt fin begravning- Vila i frid Margit!


Mammor

Idag om en liten stund bär det av mot Stockholm. Idag är dagen kommen. Begravning. Jag har fasat för den här dagen. Begravning.
Mammor kommer alltid vara ens mamma genom hela livet. Man har ju sin mamma vid sin sida hela livet. Att förlora sin mamma är tufft oavsett ålder. Min bamsekram går till Nelli idag. Åh vad jag tänker på dig.


Min mamma är en sån mamma som jag vill ha med mig hela livet ut.
Jag köpte en present till henne igår bara för att jag älskar henne så.

Stockholm/Mariefred

Jag tog mig till huvudstaden i söndags och hade en heldag med Hasse. Vi gick runt och strosa lite, titta på folk, åt mat (i omgångar)haha, drack öl och hade det trevligt i solen. En skön nationaldag=) På måndag morgon tog jag tåget till Enköping där Maria och Amanda hämtade upp mig, Mariefred blev nästa stopp där vi skulle hälsa på Erica och Gustav. De har köpt hus där. Vi åkte in till "staden" och gick runt där litegrann, en väldigt mysig stad men så liten. Vi tog en lunch och fika tillsammans innan det var dags att bege sig hem för att jobba. Trött som ett as tog jag mig igenom kvällen.

Har haft 2 underbara dagar med underbara människor. Tack för det!


Bröllop

Igår från klockan 15 jobbade jag på ett bröllop ute i Tidö Lindö. Mio och hans (nu) fru Annica gifte sig. Mio är VIK hockeys materialare så han träffar man dagligen när jag jobbar på Rocklunda. En go och gla kille som alla gillar helt enkelt. Det var ett jättefint bröllop med goood mat (de kom ju från Rocklunda liksom) och massa trevligt folk. De anlände med båt och hade vigseln ute och vid en strand, så fint. Jag hjälpe till med fördrink, efter vigseln drink, uppdukning av mat, tårta, kaffe, avdukning sen avslutade jag med att stå i baren. Eftersom Kristin min underbara vän var så snäll och skjutsade ut mig så kunde jag köra "en till dig, en till mig" Blev ett jävla ös efter ett tag=) haha. Kul fest!
Men idag är jag lite bakis, men det hindrar inte mig att bege mig till huvudstaden och fira Sveriges nationaldag.

Dagens bamsekram går till Maria Eriksson som igår festade första gången efter Amandas födsel och lämnade bort henne för första gången också, stort av henne. Älskar dig.
En kram till Wenche vill jag också passa på att ge, hon firade sin 30 års dag igår och jag var inte där. Men det tar vi igen i dec=)



Systemkamera

Köpte en systemkamera för 2 år sen och har lagt den på hyllan ett tag men har tagit fram den nu igen och tänker börja använda den flitigt som jag en gång gjorde. Det är sån skillnad, vilka fantastiskt fina bilder det blir. Och det är så kul att ta med den. Inlägget innan har jag tagit med min systemkamera och jag bara älskar bilderna.

Den här veckan har bestått av mycket jobb, har avverkat en 47 timmars vecka. Men oj så kul det har varit. Middagarna är roligast såklart, sen börjar svinandet=) Kan inte säga det nog för många gånger, vilket bra gäng vi är som jobbar i år. Vi är liksom bara 4 heltidare och vi gör det så bra. Måste få skryta lite ibland!

I torsdags efter jobbet gick jag med Ann och hennes arbetskompisar till Cirkus och drack och umgicks, vilket roligt gäng kan jag säga, vad jag skratta, konstant i 2 timmar. Tack bästa!
Sen har jag legat i parken varje dag med massa goda vänner och barn, ätit lunch, sprungit spåret och städat lite.


Nu är det dags att göra sig i ordning, ska jobba på ett bröllop idag. Ska bli riktigt kul. Min stora fråga är bara vad jag ska ha på mig??? Förslag någon? Vill ju vara fin samtidigt som det ska vara bekvämt, hmm.
Hoppas solen tittar fram snart.

Dagens bamse kram vill jag ge Kristin, min kära vän och kollega.


Solen är livet


Tack Maria och Amanda, Wenche och Vidar för en underbar dag i solen. Det är så jobbigt att vara ledig på dagtid, NOT!!!=)

RSS 2.0