Jobbet

Nu är jag på mitt andra jobb och jobbar med mina underbara kollegor som jag alltid saknar. Inte jobbet, bara vännerna.
Det är 3 rätters som står på menyn för ca 200 pers i Bombardier. Nu lyssnar vi på nått tråkigt, fjantigt band som försöker underhålla gästerna, går sådär. Lite mer sprit så kanske;)


Yes

Ja Frida Bergman så blev jag även denna gång väldigt nöjd:) haha. (internt)
Tack Steffi för sjukt bra service och behandling av mitt hår. Det blev massa massa ljusa slingor och det känns vårigt och fräscht. Mer blir det en gång till innan sommaren. Hon har öppnat en salong som ligger på Emausgatan 12. Där hon har frisering, styling, manikyr och pedikyr, make up, solarium och så småningom tatuering. Bra ställe helt enkelt. Passa på att boka tid nu, hon har massa bra öppningserbjudande! Salongen heter Saxx.

Nu ska jag sola sen iväg och träna.


Bra

Jag har det bra här hos Steffi. Hon tar väl hand om mig och jag njuter av att bli ompysslad. Älskar när någon håller på med mitt hår, kan sitta i timmar. Nu är slingorna i och jag fikar medan färgen ska värka. Det har dock uppstått ett problem, fick kaffe med jävligt goda godbitar. Hur gör jag?;)


Frisören

Idag är det dags för frisören. Är hos Stephanie. Dotter till min chef på Rocklunda. Hon har öppnat eget, hur stort är inte det?! Så jävla fint stylad lokal, alldeles ny och fräsch. Det luktar till och med nytt i hela lokalen. Jag är alltså inte hos min vanliga frisör Eva. Men är inte ett dugg orolig att jag inte ska bli nöjd. Stephanie är grym på allt. Det är hon som har gjort mina tatueringar bakom båda mina öron. Här finns det även solarium, sjukt bra. Det här ska bli mitt nya hak:) Ska berätta sen hur nöjd jag blev och göra reklam för hennes nya fina frisör och vart den ligger mm. så ska jag locka hit kunder till henne för det är hon värd. Hej så länge


Babyshower

Jag skrev ju att det skulle bli en rolig dag (igår) och det var precis vad det blev. En överrasknings babyshower var planerad sen en tid tillbaka. Min vän Ninnie väntar en liten bebis och den här gången var det hennes tur att bli överraskad. Och det blev hon, för vi hade lurat henne till månen att vi gjorde det ena och det andra. Hon fatta verkligen ingenting när hon öppna dörren och vi skrek surprise. Alltid lika kul att överraska och lika pirrigt att stå tysta och fnissa som barn i trappen och vänta. Ett tjejgäng på 9 personer, en massa fika, presenter och massa massa prat så flög bara tiden iväg. Efter BS åkte jag, Zoe, Kristin och Milton ut till Irsta och hängde på altanen i solen och bara mös. Vi grilla korv och bara va ute hela dagen. Jag har sagt det förut och säger det igen, är såå tacksam över att jag har de vännerna jag har❤ tack för en helt underbar dag. Nu har jag fått energi för några veckor framöver.

Förresten, man ska ha hus och hund. Bara en notis!;)


Trevligt

Vilken trevlig kväll det blev. Johans bror med familj och Johans föräldrar var här för att fira att vi har fyllt år. Vi bjöd på tacos och marängsiusse, vin och öl, whiskey och baileys, kaffe och chips. Fy vad vi åt och gott var det. 5 timmar satt vi vid bordet och prata en massa och hade verkligen en toppen kväll. Presenten var den bästa, presentkort på Inter sport så nu kan jag köpa ny träningstopp och nya träningstights. Tror faktiskt jag redan ska göra det imorn, sjukt taggad. Och så fick jag tulpaner, jag bara älskar tulpaner. Önskar att de höll längre än vad de gör bara.
Tack för ikväll och nästa gång vi ses tar vi fram grillen och låter klockan bli lite senare;) sov gott. Imorn blir det en rolig dag!

 


Balkongen

Nu har vi städat oss ut på balkongen. Vi har städat hela lägenheten, svabbat golv, dammsugit och torkat överallt. Vi får gäster ikväll och tack för det, alltid ett sånt bra tillfälle för att städa. Nu sitter vi här med varsin öl och njuter i solen. Jag har flyttar ut Zoes korg så hon ligger och tuggar på sitt ben och det gjorde hon hela tiden vi städade annars blir det att hon går bananas på moppen.
Nu ska vi bara förbereda maten sen är allt klart. Hörs senare!


Roligt

Min kära vän Kathleen är sjukt rolig på att formulera och skriva roliga sms. Det händer flera gånger i veckan att hon skriver något roligt och med sån inlevelse att man skrattar ihjäl sig. Man förstår varenda ord och ser liksom bilden framför sig. Här är ett exemplet på nått som var sjukt roligt.

K: "Måste meddela att jag har införskaffat mig försvarets stift.. Är de hudsalva?!.. Jaja den iaf! :) puss"
Jag: "Den är bäst. Har tappat bort min så måste köpa ny. Puss"

K: "Jag köpte en liten.. Kände att jag inte hade samma teknik som dig! Runda till den lite.. Rör runt.. Suga lite o sen trycka in den med munnen.. Ser lätt ut.. Är väldigt svårt.. Krävs många års erfarenhet! Köpte mig en liten.."
Jag: "Hahah alltså du är det nån som har tråkigt. Haha. Du är för rolig du. Exakt så är det. Du lär dig:)
Hahahaha"
Lite senare...

K: "Jag måste härmed be om ursäkt för allt jag sagt om försvarets hudsalva! Jag ber denna produkt om ursäkt.. Har numera fått en ny livskamrat som kommer följa mig vart ja än går.. Välkommen in i mitt liv hudsalva! Så sköön! Puss ❤❤"

Ni som känner mig vet att jag har min försvarets hudsalva vart jag än går och gör precis så som hon beskriver. Rundar till toppen, kör flera varv runt och värmer upp den. Haha.
Försvarets hudsalva är bäst helt enkelt.


God morgon

Morgon lek i sängen och en nyduschad hund. God morgon härliga lördag. Idag har vi mycket att stå i. Fast vart är solen när man är ledig?? Tröttsamt!


God natt

Åh vad jag älskar att umgås med dig. Tack för ikväll min vän. Alldeles lagom❤


Kvällen

Fortsätter på Tabasco. Vi äter lite tapas och dricker gott. Myyyyyysigt med många yn kan jag meddela folket. Fan vad god mat det var, alldeles lagom mätt. Nu ska vi skåla och prata vidare. Hej så länge
Och mamma, våran granne har hand om Zoe så du behöver inte vara orolig;)

 

 


Skål

Nu säger vi skål från soffan. Snart cyklar vi ner för att möta upp fina Ann. Ha en trevlig fredag alla där ute.


Bus

Nu har jag och min lilla skönhet busat i över en timme. Så roligt vi har haft det i sängen. Kastat täcke och kudde och snurrat runt en del. Nu ligger hon nöjd på balkongen och biter på sitt favorit ben. Själv tar jag fram min favorit öl och gör mig snygg;)

 


Lunch

Nu har jag lunch på jobbet och jag och min kollega Malin bestämde oss för att sitta ute på altanen. Och det var rätt val kan jag säga. 15 grader och solen skiner på oss. Nice vill jag lova. Nu har jag 1,5 timmes jobb kvar sen blir det träning direkt efter sen väntar det skojsigheter.


Lunch

På kajens fik blev det idag med mina fina vänner Ann och Hanna. Zoe fick såklart följa med och hon låg där under bordet och var så duktig. Sen kissa hon i bilen men det är en annan historia;)
Solen gassade och det var riktigt skönt att sitta ute.
I morse gick jag upp för att träna tidigt eftersom jag jobbar kväll i kväll så har jag det gjort. Sen dess har vi i stort sett varit ute. Nu sitter vi på balkongen och solar lite till. Härliga sol som man inte kan få nog av!


Härligt

Alltså är det här sant? Är den här solen här för att stanna? Sjukt vad varmt och skönt det är. Winnerbäck i högtalarna, Zoe vid min sida och jag ligger och solar ute på balkongen. Kan det bli bättre. Lycka!
Nu är vi ute på en promenad.


Söndag

Tog vi oss till mamma eller nyblivna mormor (som hon själv kallar sig) haha. Vi åt mat, fika och slöa i soffan. Fast innan vi slöa i soffan tog jag och mamma en liten längre promenad med Zoe. Vi gick runt på området och in på gården som jag är uppvuxen på. Shit va nostalgisk jag blev och så mycket barndomsminnen som dök upp när vi gick runt där. En märklig känsla att komma ihåg saker som för mig känns som jag aldrig skulle växa ifrån eller glömma bort. Svårt att förklara hur mitt talesätt går så tror jag avstår att ens försöka. Mysigt var det iaf.


The

Det bjöds på te och scones hemma hos Maria och Malte. Vilken skön och härlig kväll. Välbehövlig för min del. Prata ikapp i lugn och ro, till och med så det blev tysta stunder bland oss. Kvällens höjdpunkt var ändå när vi satt i soffan och kollade igenom massa gamla bilder på datorn. Mycket skratt blev det och många underbara minnen att blicka tillbaka till❤ Och många fler har vi att se fram emot.

Idag välkomnar vi en välförtjänt ledig dag som innebär lite tvätt av sängkläder, träning och bus med hunden.


Måndagsträning

Jag och Johan gymmade tillsammans på Rocklunda idag. Ni ser ju bilden med de nakna brudarna på, väldigt nödvändigt att ha i ett omklädningsrum. Inte världens bästa pass för gymmet sög. Men blev iaf mage med viktskiva, benböj med 50 kg vikt, utfallssteg med 20 kg vikt och sidoplankan i 2*2 minuter. Alltid något. Förresten, jag har en anledning att träna stenhårt i 2 månader. Ska berätta sen.
En sak till, körde bil med en hund i knät i dag. Gick hur bra som helst, så ni vet;)image description
image description
image description
image description

Så ja

Det blev en väldans trevlig kväll igår trots all ovisshet till en början om vad jag ville göra. Det blev iaf till att stanna hemma. Det röck i sprittarmen på karln här hemma och jag ville vara med Zoe. Dessutom älskar jag när det kommer hit folk, då kan jag sitta i timmar och bara njuta. För det kom några kompisar till J och förfesta lite.
Under kvällen tog jag en promenad med hunden. Fast väl ute så dök det upp i mitt huvud att jag vill träffa Christer m fam. Christer är min kollega på Rocklunda som jag jobbat ihop med i snart 5 år och vi bor typ grannar. Så jag slängde iväg ett sms och kolla om de var hemma. Fick som svar "kom hit!" så de fick hälsa på Zoe och deras hund Elvis och hon fick leka. Och som de lekte, var riktigt kul att se. Zoe gav till och med Elvis en puss. Dem lekte fint eller vad man ska säga. Inte ett skall på hela tiden jag var där. Det är kul när hundar går så bra ihop så som de gjorde. Det kan bli mycket roligt framöver. Själv satt vi i soffan och titta på, prata en massa och drack vin;). Och jag fick dessutom chansen att äntligen se hur de bor, så fint och mysigt hus. Tack för 2 trevliga timmar.


En liter öl

Är just vad Jensa dricker ikväll. Är ju sånt som man bara får utomlands. Inte ett dugg avundsjuk. Ledig nästa helg och då blir det att supa som om det är sista gången. Hihi


MMS

Fick den här fina bilden nyss. Jag bara älskaren! "citat Lina" ❤


Lördag

Tar mig ett glas vin och njuter av lugnet i soffan. Ljusen tända, Laleh i högtalarna och mina två hjärtan lagar mat i köket. Frågan är bara vad jag är sugen på ikväll?


Bandy

Åkte direkt efter jobbet och träna 1 timme. Eller lite mer idag, fan rent ut sagt, vad jag tog i. Ökade till och med vikterna på vissa övningar. Det är så himla kul när man känner att man blir starkare och orkar mer. Men jag kör vidare på att precis orka 15 rep två ggr om i 3 set. Det ska slimmas som bara den.

Direkt efter åkte vi till bandyhallen där J var och gymmade, eller han var precis klar. Då fick vi för oss att åka lite skridskor. Sagt och gjort. Vi "lirade" mot varandra och sköt lite. Riktigt kul. Jag blev dock trött i fötterna väldigt fort så blev tyvärr inte så länge. Zoe sprang runt planen och höll koll på oss. Hon har blivit så duktig vår lilla tjej.

Nu äter vi hemmagjorda hamburgare med toastbröd. Jag har min "unnar" dag idag. Dock inte så onyttigt men ändå.
Trevlig fredag alla läsare. Jag är allt bra nyfiken på vilka många av er är?!;)

Älskar er två❤


Lycka

Onsdag den 14 mars fick Linda och Daniel en tjej. Fick smset när jag satt i soffan och blev så chockad. Tycker aldrig att man är väl förbered. Dessutom var det en vecka för tidigt. Absolut inte jättetidigt men det kändes som vi nyss var där och att det skulle dröja nån vecka tills födseln. Några tårar kom ner från min kind. Lika fascinerande varje gång och lika svårt att fatta. Ett barn har kommit till världen och jag blir alldeles varm och lycklig inombords. Stort grattis till er tjej. Det gjorde ni bra. Längtar till jag får se henne❤


Tidig

Träning är det bästa jag vet. På riktigt. Du går upp och äter ett litet mellanmål och sen är det bara att åka ner och köra effektivt i en timme. När jag har duschat färdigt och satt mig ner för att äta frukost är kl bara 9.30. Så skönt. Hela dagen framför sig. Jag försöker att träna på morgonen så ofta jag bara kan. Hela upplägget för dagen blir annorlunda och du har möjlighet att prioritera annat på kvällarna och då hittar du inte ursäkten att inte hinna träna för du ska göra annat för då är det redan klart. I morse blev jag hämtad av Empan. Hon och hennes syster är med i FF i mars månad så jag har kört exakt deras pass både idag och igår. Så himla bra när man kan stötta och hjälpa varandra. Jag har ett mål med min träning och det tycker jag alla borde ha, små delmål på vägen gör det också lättare att nå det stora målet. Har fått frågan vad jag äter nu när jag inte är med i FF. Jag tänkte jag skulle lägga upp det i ett inlägg längre fram.
Tänkte jag skulle cykla till jobbet idag men det blåser rejält ute så vi får se.


Mascara

Var hemma hos mamma för ett tag sen och fick syn på en mascara i hennes badrumsskåp. Nyfiken som jag alltid är när jag är där hemma (för att kolla om nått nytt har kommit hem) provade jag den. Då målade jag på min gamla mascara. Oh shit vad bra den var. Blev helt kär på en gång. Så sa till mamma att beställa en till mig. När jag väl fick hem den och prova så var det sjukt att se vad den drog ut fransarna och särade på de utan att behöva använda nål. Tog en bild när jag en gång målade ordentligt (första bilden) och en bild när jag bara målade två drag (sista bilden) när jag hade bråttom. Helt sjukt vilken mascara. Är super nöjd och har nu även beställt en vattenfast eftersom jag lätt blir varm och då blir jag ofta svart ovanför på ögonlocken.
Att rekommendera. Mascaran kommer från oriflame.

image description

 


Promenad

Vilken effektiv dag det har varit. Har rensat båda garderoberna, burit ner vinterkläderna ner i källaren, tvättat, städat, till och med städat på balkongen och ställt i ordning möblerna. Riktigt mys och vårfint. Solen gassade på hela tiden så kände att det var dags. Verkligen vårkänslor som kommer fram nu. Du är efterlängtad och får gärna stanna kvar till sommaren.

När J kom åkte vi direkt bort till fotbollsplanerna här vid Rocklunda och lekte gärnet med Zoe. Vi sprang en massa och busa med pinnar. Det behövdes, nu ligger hon i sin korg och gnager på sitt nya ben.

Köket kallar, dags att laga mat.


Intensiv

Morgon kan jag säga. När jag kom hem från gymmet så lukta det väldigt konstigt i lägenheten. Tänkte inte mer på det. Men när jag kom ut i vardagsrummet var det väldigt klibbigt på golvet och vid hennes korg. Då har hon fått tag på en redbull och bitit hål på den. Det var så sjukt kladdigt överallt så fick slänga ut henne på balkongen och svabba rent här inne. Inte nog med det, när jag sitter i soffan så hör jag hur hon tuggar gott och ihärdigt på något. Går efter ett tag ut och kollar, då har hon fått tag i mitt gymkort som jag la på hallbänken. Faaaaaaaaan säger jag bara. Fast då skratta jag nästan ihjäl mig. Ett nytt kostar mig 50 kr så det är inte så farligt. Nu sitter vi i soffan och myser en stund.

Idag blir det till att tvätta, städa och rensa garderober. Sånt som inte hinns med annars.

Bra kört idag brudar. Vi ses samma tid, samma plats, nästan samma övningar imorn;)

 


Redo

För att bege mig till gymmet. Har precis varit ute med Zoe och ska nu iväg och kötta en timme. Står ute i solen och väntar på skjuts. Härliga sol. Härliga efterlängtade lediga dag!

 


18 år

Johans brors dotter fyllde 18 år idag och det firade vi såklart genom att åka dit och hurra och äta goood mat. Perfekt mat för mig som "tänker" på vad jag äter numer varje dag. 18 år, shit vad ungt men ändå så gammalt. 18 år var en rolig ålder. För min del bland de roligaste tiderna i livet. Grattis Ida på din stora dag. Och kom ihåg, 10% till oss om du vinner;)
God natt säger vi nu från sängen alla 3, ja ibland fuskar vi. Imorn blir det upp att träna tidigt, blir till och med hämtad av Empan så det finns inga ursäkter.


Mello2012

Sjukt bra låt och jävligt häftigt framträdande av Loreen. Hon och låten var mäktig som bara den. Tror hon kommer ta hem hela skiten. Rätt låt vann helt klart. Mello tittande ute i Irsta med mycket tjo och tjim runt omkring oss. Härlig kväll med toppen betyg på allt, förutom en sak, jag körde.
Är så jävla sugen på en riktig superfylla med mina brudar. Can't wait. Vilka är på?
Tack för en supermysig kväll med mycket gott skratt och många härliga pratstunder❤


Överraskning

En babyshower stod på schemat igår kväll. Så kul varje gång att huvudpersonen i fråga aldrig vet nånting och alltid blir så överraskad. Lyckad kväll helt enkelt. Det är så skönt att umgås med människor som ger en energi.
Av mig fick Linda en grå dress i två delar. Märket Newbie som finns på Kappahl och är gjort på miljövänliga produkter. Så fina kläder i det märket. Sen hade Lina bakat en tårta, Han eller en Hon det vet vi ju inte?!;)
Bra styrt brudar.


Present

Den här fina eldstaden fick jag av min kärlek. Man tänder den med någon slags vätska och så avger den lite värme. Perfekt att ha i sommar på balkongen. I morn kväll blir det förhoppningsvis lite mer presenter då vi har lite födelsedagsfika för några nära och kära. Man blir aldrig för gammal för presenter;)


Ingen vanlig dag

För det är min och min bästa Ninnies födelsedag. hurra hurra hurra. Låter som en gammal tant nu men tänk vad tiden går. Bilden är från vår grymma 25 års fest som känns precis som det var igår. Och så en bild från nutid med hennes otroligt fina mage.
Stort grattis fina vän på vår dag;)


Tisdag

Morgon och jag är ledig. Eller ledig från det ena jobbet så ska jobba på Rocklunda ikväll. Hockeymatch på schemat. Men innan det ska jag gå ut med Zoe (redan gjort) städa undan alla kläder, dammsuga, plocka bort disk, skjutsa Ann till jobbet, åka och träna, sen hem och göra mig i ordning för en lunch ute i Irsta med goda vänner. Ser ut att bli en bra dag.

Igår sågs vi hemma hos Hanna och planerade lite inför sommaren. Spännande om vi ror det i land. Sen lärde Ann Zoe massa nödvändiga och roliga saker. Skiiit kul då allt funka när jag kom hem och visa J alla trick hon lärt sig på en kväll. Åh vad kul det är:)

Vill tacka för alla värmande kommentarer och alla stärkande ord som jag fått angående FF. Från vänner i min närhet, bekanta och andra runt omkring mig. Riktigt kul att få från vissa som jag inte trodde läste min blogg.

Ha en bra dag alla läsare. Kramelikram


Kvällen

För mig och jag tror jag kan prata för J också, var det här den bästa kvällen på länge. Oj vilket värdpar de är dessa fantastiska människor. Det är svårt att bjuda igen eftersom det alltid är planerat in i minsta detalj och känsla och kärlek bakom allt. "såhär fin mat har jag nog aldrig ätit på min födelsedag", citerar J. Då förstår ni lite hur himla gott det var. Grillad oxfilé direkt purfärsk från grillen på tomten med hemmagjorda såser till, frukt i ugn med smält vitchoklad och massa goda plockgrejer innan. Fick klara och tydliga direktiv innan den här kvällen, "Vi kommer inte tänka på nått som har med några dieter att göra och va HUNGRIGA"!! Helt underbart gott. Vi sjöng för J och det skålades i whisky, öl, bubbel och fint rödvin. Inte för mig då jag var chaufförer och skulle jobba. Men jag låtsades med cola i glaset. Surt som fan för jag var taggad. Men nästa gång;)
TACK för en toppenkväll, alltid lika härligt att vara ute i Irsta❤
Innan jag slutar måste det tilläggas att jag och Kathleen vann på spelet "med andra ord", 2-0. Väldigt viktigt att nämna, hihi.


Längtan

Vi är i Irsta och firar Johan. Helt underbart att vara här. Vincent har saknat mig och jag saknat ihjäl mig efter honom. Vi har gosat massa nu innan det var dags för sängen för honom. Han och Zoe gillade verkligen varandra. De busade och han gav Zoe mat. Duktiga killen. När vi kom hängde det ballonger på dörren och J fick en present av Ola och Kathleen. Till och med lilla vovven fick present. Det var verkligen just den vi ville ha och har funderat på att köpa. Ska visa er sen för nu är det dags för mat. Grillat är godast!


Ingen vanlig dag

För det är älsk födesledagen. Hurra hurra hurra. Stort grattis mitt hjärta. Tack för att du finns i mitt liv❤ Ikväll firar vi ute i Irsta. Som jag längtar.

 


Blommor

Mina nya blommor i sovrummet är på plats. Jag älskar de. Lättskötta, tål värme och kyla, går bra att glömma bort och framförallt så behålls lysten och färgen på de för alltid.

Glömde säga, det är plastblommor. Hihi. Har tröttnat på att jag alltid dödar blommor jag får eller köper. Hade orkidéer tidigare i sovrummet och vill verkligen ha nya. Men det får vänta. Kanske mina nya plastblommor tar över helt och blir alldeles för bekväm. Vi får se. Fint är det iaf.


Fitnessfighten februari 2012

Oj oj jag vet inte vart jag ska börja. Jag säger som alla andra, det här har verkligen förändrat mig helt. Mitt tankesätt, mina nya vanor och prioritering förvånar mig. Jag har spelat handboll på elitnivå och alltid haft en vältränad kropp. Men sen jag la av så har det bara gått utför. Efter 20 års ålder så förändras kroppen hormonellt och man bestämmer inte riktigt över sina breda höfter och celluliter som uppkommer bara sådär. Jag har provat allt med gi, lchf, itrim soppor mm men inte nått fram till det resultat jag önskat. Nu äntligen har formerna börjat ta plats och det var länge sen jag vägde så som jag väger nu. Jag är riktig riktigt nöjd över mina resultat och har bara mer att se fram emot. Än är jag inte klar. För engångsskull på väldigt länge har jag som mål att vara vältränad och känna mig nöjd inför sommaren och kunna njuta av att äta och dricka utan att få panik att kroppen växer och jag vet hur jag ska uppnå det. Jag har hittat ett sätt som passar mig sjukt bra. Du tränar effektivt i 1 timme och vet att du gått igenom kroppen ordentligt och de problemområden som alltid har varit svårt att få bort. TACK från hela mitt hjärta för att ni har gett mig den här chansen. Jag har med mitt deltagande i februari månad inspirerat 7 st vänner som kör nu i mars månad. Imponerande;)
Såhär lät min motivering till domarna i fitnessfighten. Tävlandet är bara ett bonus i allt det här. Jag har uppnått resultat som jag aldrig trodde skulle ske på 29 dagar. Tänker inte lägga ut några bilder. Bara om jag blir en av de 10 bästa.
Här har ni mina resultat på 29 dagar iaf. Jag är imponerad och sjukt nöjd över mig själv. Alla borde prova det här.
• - 7,6 kg
• - 7 cm i midjan
• - 6 cm runt rumpan
• - 1,5 cm på varje lår
• - 6 i vilopuls


Turkos/Lila

Har precis kommit hem från mitt lilla äventyr. Har inhandlat saker till vardagsrummet. Jag och J ville byta färg här inne. Vi har vitt och svart på möbler och lila på detaljer som ljusstakar och kudde. Men nu ville vi byta och båda var överens om turkos. När jag väl får något sånt i huvudet måste jag fixa det på en gång, haha. Vet fler som är så;) så det blev en ny vas, nya ljusstakar, nya ljus och en kudde, allt i turkos såklart. Blev mycket fint och ett annat ljus i rummet. Har även beställt nya gardiner som jag väntar på, fylligare och tjockare och en annan färg. Ni får se sen. Så lite som krävs för lite nytt och fräscht. Det lila fick flytta in i sovrummet där vi redan har lila på tapeten. Vad tycks? Lite före och efter bilder..


Fika nr 2

Efter M, M och N hade vart hos mig kom nästa besökare, Maria och Amanda. Jag säger det igen, uppskattar verkligen att träffa mina vänner bara sådär. Kul att ni vill komma och hälsa på lilla nytillskottet. Maria hade med sig frukt så vi käka fruktsallad och drack te i soffan och lilla Amanda titta på Lejonkungen medan vi prata ikapp (och kika på en av världens finaste filmer samtidigt såklart) ;). Zoe fick godis även av de så hon är nog väldigt glad. Kan berätta för er som är intresserade att jag har lärt henne sitt och sitt och vänta på att ta godiset tills jag säger till. Duktig är vad hon är. Sen är allt en lek så hon har väldigt svårt att skilja på att ta hänsyn till barn vilket kan va svårt i vissa situationer. Men hon är ju bara glad att det är folk i rörelse så det kommer med tiden. När J kom hem tog jag bilen på en gång och lämnade lägenheten för en stund. Nog för att det är kul att vara hemma med hunden men att sitta innanför fyra väggar en vecka kan lätt bli lite tråkigt. Så nu har jag vart och shoppat lite saker för ett litet projekt till hemmet. Ni får se sen. Står just nu i kön på Ikea. Hann skriva hela det här inlägget för kön var lååååååååång. Hej då, ska betala nu.


Lunch

En mycket välbehövlig och efterlängtad lunch med två av mina fina vänner. Ninnie, Maria och lilla bebisen kom hit till oss och hälsade på. Jag vill också vara ledig och träffa alla jämt och hela tiden varje dag. Njuter som bara den.

I skrivande stund sitter jag på en parkbänk i solen och ger mig själv lite energi och Zoe busar med allt som går. Tack för att ni kom vänner och Ninnie tack för godiset till vovven.
Snart kommer nästa besök. Det här är precis som att få barn kan jag tro;)

Just det, februari månad är över och jag ska snart lägga ut mina resultat efter FF. Whee:) lycka till nu tjejer som har valt att gå med i mars, ni kommer inte ångra er. Är avis och skulle lätt kunna köra en månad till!


RSS 2.0