Kvinnor kan!

img_9505 (MMS)

Säg vad ni vill men tjejer kan. Har skruvat ihop det här bordet och stolarna helt själv. Det tog mig dock ca 2,5 timme men det tycker jag är bra jobbat:) känner mig stolt. Gick riktigt bra också och hade en skruvdragare som hjälp! Jag är nöjd med mitt bort, väntar bara att få in resten nu. Jag hade en hel del (MASSOR) av kartonger, soppsäckar, skräp för övrigt i min lägenhet, ute på balkongen och precis överallt och fick hjälp av vaktmästarna på Fastighetsskötsel som jobbar för oss på Rocklunda att tömma bort allt det. Riktigt snällt av de att komma förbi med lastbilen och hjälpa mig få bort allt Hade jag gjort det med en personbil hade jag fått åkt 10 vändor typ! Nu ska jag jobba, ni ser mig på Ica maxi ikväll:)


Mys på hög nivå!

img_9416 (MMS)

Efter jobbet igår kom Johan och hämta mig. Vi åkte hem till mamma och hämta lite måsten. Ett av alla måsten var alla mina fina ljus. Så när vi sen kom till lägenheten tände jag massa ljus i sovrummet så låg vi i sängen och åt mackor, lyssna på musik och prata en massa. De ljusen som står till höger på bilden fick jag nät jag slutade på Hammarby rampen vilket är för 4 år sen. Då sa jag att de här ska inte jag tända förrän jag fått min egna lägenhet. Känns som att den dagen har kommit nu:) Tänkte på en sak, jag kanske ska skippa tvn helt:) man får ju ut mer av varandra då! Har väldigt mycket som står på schemat idag. Först blir att äta frukost i sängen (har ingen annanstans att sitta) sen att montera tv i vardagsrummet. Måste även köra massa massa grejer till återvinningen. Ska även hinna med ett jobbpass på det här! Kan blir en bra dag det här! Hörs senare..


Första natten.....

img_1572 (MMS)

Första duschen, första maten i kylen, första lampan och framför allt första natten i lägenheten! Wihoo vilken känsla. Har hållt på att plocka upp alla varor jag köpte på Ikea, monterat lite grejer men kom inte så långt då jag behöver assistans, men försökte iaf. Så nu ligger jag här i sängen och bara njuter. Det är alldeles tyst. Konstig känsla måste jag säga. Nu har jag bara det roliga kvar. Att plocka upp och in alla kläder och saker på rätt plats. Har inte hämtat alla grejer hos mamma än. Så på lördag blir det fokus på att skruva matsalsbord och köra grejer. God natt då säger jag från Vegagatan!.....


Pass 2...

img_1145 (MMS)

Då var det dags idag igen. Jag passade på att gå ner och köra en timme på gymmet mellan dag och kvällspasset! Riktigt skönt att man kan göra så. Det är hockey ikväll och dukningen var i stort sett klart så då passa det perfekt. Jag körde exakt samma övningar som jag gjorde igår. Men istället för 15 rep körde jag 12 och lite mer vikter på vissa övningar. Det kändes i stjärten att jag hade gjort många utfallssteg och liknande övningar men körde på lika hårt för det idag! Nu är jag nyduschad och snart klar för att gå ut och möta upp gästerna. Jag vet att det är mycket fokus på träning nu här på bloggen. Men det är en väldigt stor motivations grej att dokumentera för mig själv! Ni väljer själv om ni vill läsa:) jag tycker iaf om det och känner att jag är i ett stim. Träningen går bra och då mår jag bra. Har även någon som peppar mig till tusen och längtar bara till våren för då ska vi ut och springa tillsammans! Hörs senare. Kram alla där ute


Taggad som bara den...

img_7180 (MMS)

Nu har jag kört ett rejält gym pass med min pt. Vi körde på ordentligt i 1 timme. Gjorde 6 olika set med 2 olika övningar i varje set. Kör två olika övningar i 1 set, vila sen samma två olika övningar intensivt igen sen vila. 3 ggr alltså. Sen två nya övningar som jag varierar emellan. Idag gick det riktigt bra och jag var peppad till 100. Det märks så himla bra på mig att jag orkar så sjukt mycket mer och är inte helt döende efter timmens slut. Min pt ser resultat och jag ser resultat. Tummen upp för det!  Nu bär det av till Ikea med Frida för att köpa många av alla måsten. Så himla taggad. Sen bandy med mamma, sitta hyllan såklart. Nån fördel ska man väl ha för att man jobbar där:) en bra dag det här!


Inflytt..

img_2743 (MMS)

Åh jag kan typ inte sova för jag ligger bara och tänker på allt som jag vill göra i lägenheten:) Igår hjälpte Tommy och Johan mig att flytta in alla möbler som jag hade hos mamma i sovrummet. Även jag och Tommy tog en sväng till Mio där jag hämta ut mitt matsalsbord och stolar. En ganska konstig känsla att flytta ur mina grejer från mor men samtidigt en väldigt rolig och uppfylld känsla. Jag vet och känner det på mig att min relation med mamma kommer bara bli bättre, hon är så fantastiskt bra och jag känner redan nu när jag inte bott hemma på ett tag hur bra vi pratar och umgås med varann. Älskar dig min fina underbara mamma. Tillbaka till flytten, alla grejer är nu alltså dit körda. Det jag väntar på är soffan men det dröjer tyvärr några veckor till. Men jag har massa att fixa med innan dess så känner mig inte ett dugg stressad faktiskt. När vi hade flyttat in allt igår bädda jag i ordning sängen sen låg Johan och jag och käka i den och då sa han att man ser verkligen hur himla fin din lägenhet kommer att bli:) och det är precis så jag känner! Den är redan fin och kommer bara bli bättre. Men sakta men säkert kommer det träda fram för det kostar också! Tusen tusen tack för eran hjälp igår. Vad hade jag gjort utan er. Och tack till er som erbjöd er i sista stund (Malin och Robin)! Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla Nyhetsmorgon. Träning på eftermiddan idag sen en trip till Ikea. Yes längtar!


Söndag

Jag är bakis och kan inte sova. Oj vilken kväll det var igår. Himla himla roligt och väldigt länge sen så många var på plats samtidigt och på g. Alla var riktigt på gång. Jätte jätteroligt verkligen. Tack bästa värdparet för en fantastisk kväll, det gjorde ni bra♥
Kommer mer om kvällen senare, jag ska gå tillbaka till sängen och sova nån timme till.

Idag fyller min bror år. Min bror som jag inte längre har någon kontakt med. Det har gått flera månader sen jag prata med han sist=( gråter varje gång jag pratar om det så jag undviker det helst. Min fina underbara gosebjörn. För det är precis vad han egentligen är. Hur kan man träffa så fel??


♥Saknar dig så det gör ont i mig♥

Träning..

img_5943 (MMS)

I morse var jag duktig. Körde ett rejält pass i en timme. Sprang 20 min och gumma i 40 min. Körde i stort sett samma gympass som igår. Fokus på stjärt, ben och baksida lår. La in mage och triceps också. Kändes så bra. Förutom att mina lår känns som klumpar. Men på det igen på söndag eller måndag! Jag känner att jag är igång. Nu ska det jobbas ett låångt pass. Det bästa av allt är att vi är alla grymma brudar som jobbar tillsammans ikväll, kan bli riktigt skoj! Trevlig fredag alla..


Ja må hon leva!

Har tränat 3 gånger den här veckan, nej förlåt 2 gånger och det blir den tredje med det passet jag ska göra nu på morgonen. Jag har träningsvärk sen passet igår och då passar det inget bättre än att gå att träna bort det. Jag känner mig pigg och glad idag. Har ätit en rejäl och stadig frukost så 1 timme på gymmet ska bli skönt.
Träffade på Anna och Empan på friskis igår, (gamla handbolls vänner) de är där 5 dagar i veckan. Då passa jag på att bjuda in mig själv för att gymma med de iaf nån gång i veckan, alltid kul att ha någon att träna med och man peppar varann mycket mer om man är fler. Det var så kul att träffa de och även hinna prata av sig lite=) Nu blir ni inte av med mig, haha!

Jag hade tidigt i veckan skrivit upp mig på Ipool för lediga tider på Ica Maxi lördag och söndag. På min ipool sida stod fortfarande tiderna inom parentes vilket innebär att jag inte var först och fick de lediga tiderna. Okej skönt tänkte jag, då ställer jag in mig på att flytta in och göra annat nyttigt i helgen för nu är jag inflyttningsklar, tapeter och målning i alla rum är klart. Resten får jag ta allt eftersom=) Men igår var jag där för att skriva på papper för jag bytt bort en tid då visa det sig att det är nå strul med min ipool sida så mitt schema och tiderna jag visar intresse på inte kommer upp så nu stod jag med på schemat för att jobba lördag och söndag ändå. Jaja, bara att ställa om sig, 10-14 lördag, 13-18 söndag! Jag får se det som att det är riktigt bra pengar.

Idag fyller min barndoms vän Maria Eriksson 26 år, nästa kvinna i skaran. Även när jag gratta henne för exakt ett år sen satt jag på ett internet cafe i Thailand. Hade inte haft nått emot att sitta där även nu.
Stort grattis min underbara vän, du betyder mycket för mig och jag älskar dig så. Du o jag Vesslan. På lördag firar vi dig♥

Det är ingen vanlig dag!

Idag fyller min fina vän Kristin år. Helt galet vad tidern går. Kommer ihåg för ett år sen när hon fyllde då satt jag på ett internet cafe i Koh chang och skrev grattishälsningar.
Nu blir vi 26 år. Hon är först i våran skara att fylla sen kommer de en efter en=)
Jag personligen känner mig gammal, tycker att 26 låter så mycket äldre än 25. Men men..

Stort grattis till dig. Nu ser vi fram emot att få se underverket♥ Och efter det ska det jävlar i namma firas=) Eller vad säger du Kristin?

Vill ha vill ha vill ha!

Jag är helt såld i de här Kosta Boda glasen. Jag vill ha, jag vill ha=) Jag har velat haft de i flera år men inte tagit mig för att köpa. SÅ nu när jag köpt lägenhet och ska snart flytta in tänkte jag berätta för alla er som ska köpa inflyttningspresent att jag önskar mig sånna här:

I svart, lila, ljusblå, vit eller ljusgröna....Gärna 4 av varje! Bara så ni vet menar jag. haha!



Även dessa skålar är det inge fel på, i svart=)


Utsikt!

img_7313 (MMS)

Jag har fantastiskt utsikt från mitt vardagsrums fönster. Jag längtar till inflytt som bara den. Jag längtar efter många personer just nu. Snart så. Dagens kram går till Lina<3


Friday im in love!

img_1862 (MMS)

Herre vad det snöar. Försökte mig på att gå till jobbet imorse. Det gick väl sådär. Traska en bra bit men sen fick jag nog för mina ben höll på att domna bort och jag höll på att blåsa bort:) så jag hoppade på bussen istället! Igår var jag på ett väldigt spännande möte på Bill och Bob. Vi får se vart det slutar, vågar inte säga för mycket här heller innan det blir klart helt. Men de flesta kan nog räkna ut vad det handlar om. Jag gillar verkligen mina vänner Andreas och Kristin. De är så roliga tillsammans, som ett syskonpar. Man skrattar jämt när man är i deras närhet:) Och Tugge, läs INTE nu då bara för att jag skriver att jag tycker om mina vänner. Jag är sån som person som vill berätta för alla hur mycket mina vänner betyder för mig. Så skit i att läs nu kockjävel:)  Hade också en väldigt trevlig kväll igår, kan inte säga vad jag gjorde men ni som var inblandade vet att det var mysigt och uppskattat!  Fredag idag igen åh så härligt!


Mitt liv är fullt av underbara vänner!

img_8240 (MMS)

Igår kom Kathleen, Vincent, Kristin och Milton förbi min lägenhet för att kolla hur det går för oss. De hade köpt med sig fika, semlor var det:) så himla smaskigt! Jättekul att ni kom förbi mina vänner. Det uppskattas verkligen att ni vill. Kul för er också att se före och efter. Det är lite kvar men snart så. Sakta men säkert som det så fint heter:) Har jobbat hela veckan med nånting i kroppen, känner mig inte helt kry och mår som sämst på mornar och kvällar. Jag har inte tid att vara sjuk. Vi får se om det slår ut helt eller om det går tillbaka. Ikväll blir det bandy med Frida. Sitta på hyllan och kolla på något fint och samtidigt prata ikapp en massa:) Har inte träffat henne på länge. Kärlek till er alla. Nu är det lunchdags! Mamma jag saknar dig, du o jag!


Gudmor hjärta gudson

img_1464 (MMS)

Grattis min fina gudson på 3 månaders dagen. Gudmor älskar dig! Och dina föräldrar<3


Exakt ett år sen!

För exakt ett år sen satt vi på Arlanda och intog första ölen. Planet tog oss till Thailand, Koh Chang i 16 dagar. En resa som gav mig mycket, en resa som fick mig att se på saker på ett annat sätt, en resa jag inte kommer att glömma, en resa jag gärna vill göra igen. Frida när drar vi?=)

Just the way you are

Kolla in den här unga tjejen. Maddi Jane som sjunger "Just the way you are". Hon ser så söt och kärleksfull ut hela tiden=) Den här vill jag ha på mitt bröllop. Kan lyssna på den här om och om igen.

Jag känner pirret♥

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are



Vsk-Hammarby

img_8803 (MMS)

Här sitter vi och avnjuter en god middag och dryck. Det är vi värda! Bästa servicen av bästa personalen:) skönt att vara ledig...


Opps i did it again!

img_9306 (MMS)

Jag och mitt hår alltså. Jag förstår inte att det ens hänger kvar där det ska vara:) jag var ju hos frissan och fixa mitt hår förr förra veckan och blev nöjd tills jag helt plötsligt kom på att jag ville vara ljusare. Jag kände helt enkelt inte att jag var tillräckligt ljus. Så jag ringde till Eva och fick en tid. Gick dit, gjorde mina slingor. Och när jag sitter där med mina slingor så säger hon att hon köpt hem en ny grej. Effektfärg kalla hon det, färg röd! "jag lägger i lite sånt här och var sa hon" okej tänkte jag det blir väl coolt. MEN det såg ut som om när jag var hos frisören när man var liten. Vilken färg vill du ha idag då? Röd, lilla, blå, grön eller rosa?? Röööd:) Hade panik när jag gick därifrån och kunde inte säga nått för hennes nästa kund hade redan kommit så jag fick bara tacka för mig och gå därifrån med gråten i halsen. Jag vet att det är mitt fel att inte säga till igen och faktiskt säga att jag inte blev nöjd. Men jag kan göra det en gång till? När jag snällt säger "tack för att du hjälpte mig" ibland är jag en mespropp!! Så igår fick jag panik på att va rosaröd och ville få bort allt så slängde i en ljusbrun färg. Så såhär får det se ut ett tag. Ja vad säger man:) Jobbigt om jag skulle stöta på min frisör på stan. Nu ska pappa och jag på bandy, sitta på hyllan och äta gott! Det förtjänar vi efter allt slit i lägenheten denna helg.  Tack för att ni kom förbi idag Anders och Maria och lilla Amanda! Det uppskattas<3


Lycka dubbelt upp

img_0324 (MMS)

När jag för första gången fick min post till min nya adress låg dessa två juveler och vänta på mig... Vilken känsla att få öppna upp två fina kuvert som syns utifrån på texten att det inte bara är en vanlig räkning och se att det är 2 inbjudningar till 2 helt fantastiska grejer! Den ena är Vincents dop. Oj oj vad spännande och kul. Lillen ska få bli döpt och alla Kathleens och Olas släkt och vänner ska få träffas och umgås med massa kärlek runt om oss. En person som direkt kommer upp i mitt huvud som jag vet att inte bara jag hade velat haft med mer än nån annan är mormor Margit. Hon skulle stått där längst fram med sitt leende och glasögon:) En stor kram till dig Kathleen (tänker på dina ord du sa till mig) Åh vad hon är saknad.. Den andra inbjudan är ett bröllop. Hörde ni, ett bröllop... Jag ska få gå på bröllop med massa underbara människor och i fin klänning. Har inte riktigt fattat det än. Min fina, underbara, härliga, fantastiska och goa vän Erica och hennes fästman Gustav ska gifta sig! Helt himla otroligt kul. Längtar ihjäl mig efter dessa två dagar/kvällar. Jag är lycklig!


Så jävla snyggt!

Ikväll har Johan och jag tapetserat sovrummet. Johan gjorde det mesta och jag var bara hållare och assisterade han med grejer. Jag hade ju även valt att ha tapeten vågrätt så det blev att jag fick hjälpa till lite mer. Har en känsla att rummet kommer kännas bredare att ha den på den ledden. Det gick hur bra som helst! Tapeten som jag valde stod jag och velade om jag skulle ta den för huvudtaget för att den var för dyr. (Den har som 3 olika material kan man typ förklara det som, den mörkaste lila är av tyg och den ljusa är glansig! Ser att det inte riktigt träder fram på bilderna) Men med lite övertalning från både Johan och Frida valde jag den i alla fall. Det ska ju inte vara priset som avgör egentligen när jag ändå valt att göra om så ska jag vara nöjd till tusen. Och kan säga att jag ångrar mig inte ett dugg, tapeten är så galet snygg och den kommer att passa perfekt med mina möbler som jag har och till de kritvita väggarna. Det blir att flytta in allt det till helgen. Tack snälla Johan för all hjälp, vad skulle jag göra utan dig!
Nu ska jag sova för i morgon väntas en spännande dag med många roliga saker på schemat.. Sov gott!

Om det är någon som känner någon som vill köpa min soffa så är länken från blocket här, SOFFA! Priset går att diskutera!




Tapetsering i sovrummet nästa!

img_5708 (MMS)

Nu är det snart dags för tapetsering i sovrummet. Nu jävlar säger jag bara:) när det är klart så kan jag börja flytta in och det som då är kvar kan jag ta lite då och då. Idag är det en dag som känns mycket bättre, jag och pappa var på äventyr som gjorde mig på bra humör! Gillar vi:) Förresten, är det någon som vill eller känner någon som vill köpa soffa? Måste bli av med den. Snälla alla som läser HJÄLP mig att hålla utkik och kolla runt med allt och alla ni känner. Behöver er hjälp nu!! Hörs senare. Ciao!


Give me hope..

img_1332 (MMS)

Myser framför öppen spis med trevligt sällskap. Det börjar ljusna i lägenheten nu. Får jag bara soffan såld så kommer det bli super duper bra. Jag bara vet det!


RSS 2.0