Julpynt och packning

Idag har jag julpyntat hela dagen. Åh, jag bokstavligen älskar julen och alla detaljer därtill. Skenet som blir av stakarna och stjärnan, den djupa röda färgen på gardiner och dukar, alla ljus man medvetet får tända och elda varje kväll och julmusiken. Jag njuter så av att få den mysiga stämningen i lägenheten. Anledningen till att jag är lite tidig med att pynta och ta in första advent grejerna är för att vi åker bort imorn bitti. Tänker inte säga vart för det är sånt jävla liv på alla (många) varför vi åker just dit. Men kan iaf säga att det är sooooool i mängder och vi kommer bo på ett all inclusive hotell som är 4 stjärnigt med 5 olika restauranger, 9 barer, strand och pool inhägnat. Så vi kommer ha det kanonbra. Hur kommer ni ha det i regn, snö och rusk? ;)
Efter allt som har varit med Johan och hans olycka och innan vi får tillökning så känner vi båda att det här är vi värda och det absolut bästa sättet att ladda batterierna på. Alla mår bra av sol.
Så ha det så bra nu, kan inte lova någon speciell uppdatering för jag ska inte göra någonting annat än äta, läsa, sova och sola. Fy fan så underbart.
Nu ska jag försöka packa klart, har inte ens börjat iofs.


Trött tjej

Har jobbat med världens förkylning och hosta idag. Men jag var bara tvungen att bege mig till jobbet och glatt ta emot all ost jag och Karin har beställt. Det skulle mallas om i ostdisken, eller kistan som vi kallar den, skrivas nya skyltar och få ut allt nytt. Så nu är det bara för mina kära kollegor att hålla efter hela tiden. Vilket känns bra att veta då jag har ett sjukt kontrollbehov och vill ha det på mitt sätt. Haha. Snyggt och fint, jag är inte lätt att ha att göra med:) Det tog lång tid och mycket som skulle lyftas ur, byta plats, sänkas ner och göras om. Men till slut, 40 min övertid, så blev jag klar. Så nu kan jag med gott samvete ta en veckas semester. Berättar mer om det i morgon för nu ska jag ta en tallrik kräm med mjölk och sen sova. Mycket att göra på min lediga dag. Bland annat jobba hockey. God natt.


Lördag

Efter jobbet igår gjorde jag mig i ordning i lugn och ro och åkte sen över till min vän Tilda som fyller år idag. Hon hade anordnat en spontanfest. Skulle egentligen iväg på annat innan men eftersom min dunderförkylning inte ville ge sig så kände jag mer för att bara vara hemma hos någon och kunna åka hem när jag vill. Det gjorde jag rätt i, så kul när tjejerna drog igång låt efter låt, dans efter dans och körde gärnet kan man säga. Jag höll mig lite i bakgrunden och bara njöt av showen. Kl 00.00 satte vi på happy birthday och sjöng för världens snyggaste och coolaste tjej. Stort grattis på din dag Matilda.

Idag blir det häng i soffan hela hela dagen. Mår inte alls bra idag. Huva vad jobbigt det är att andas genom en täppt näsa.


Hockey

Igår jobbade jag hockey med mina ex kollegor. Har fortfarande svårt att se att det inte är mina riktiga kollegor längre, de som jag har jobbat med i 5 års tid, kollegorna som har format mig till den jag är idag. Jag trivs så bra när jag kommer dit, varje gång blir jag alldeles varm och vill bara krama om alla. Helst Antan och Christer. Vad vore Rocklunda utan dem??! Men, så kommer vi till ett men, jag är glad att jag har tagit steget ifrån den branschen och kommit in i en ny som jag faktiskt trivs otroligt bra i. Jag känner mig klar samtidigt som jag inte ångrar en sekund alla år som jag haft inom krogbranschen. Det har varit bland den roligaste tiden i mitt liv. Hade det inte vart för jobbet så hade jag stannat kvar på Rocklunda för all framtid, eller iaf så länge Antan och Christer skulle jobba där:) Och det är väl lite därför jag kan inte släppa det helt och hållet, även om jag känner mig klar så är det så kul att komma och gästspela någon gång ibland. Att träffa alla stammisar och få jobba på sånna här riktigt roliga matcher med fullsatt hall och känna stämning. Men som sagt, bara kul någon gång ibland. Inom ICA kan jag utvecklas och det är just det jag vill.
Jag och Sandra jobbar ofta på hylla ett tillsammans, vi är ett dreamteam när vi jobbar ihop, allt flyter på så bra. Kul var det och ett jäkla ös. Synd att VIK förlorade bara.


Söndagsbestyr

Oj oj, över 450 visningar på inlägget om min graviditet. Det är många visningar det. Det betyder inte att det är 450 st olika personer som har läst mitt inlägg utan att sidan har visats så många gånger, vilket är väldigt mycket. Så kanske hälften av det är antalet personer som har läst mitt inlägg, kul tycker jag. Undra vilka ni är??!!

Idag har vi varit hos mamma och rensat ännu mera förråd. Massa gamla leksaker, kläder och annat strunt man sparat på sig genom alla år. Helt sjukt vad man sparar saker i onödan och som man aldrig använder. Vad gjorde/gör ni med alla era grejer som ni sparat hos era föräldrar? Använder ni leksakerna idag? Kastar ni dem? Använder era föräldrar de till barnbarnen? Jag tycker det är svårt att veta. Jaja, nog om det.
Efter det åkte vi hem till Maria och Anders. Vi har inte setts på ett tag så det var mysigt att få ses och prata ikapp lite och fika tillsammans. Och att få träffa lilla Amanda, som inte är så liten längre. Vilken fart det är på henne och vilket energi hon har, söta lilla tjej. Jag älskar alla barn som är i min omgivning.
Nu ligger vi i soffan och kollar Beck. Får se hur länge jag håller mig vaken. Säger god natt till er iaf. Och tack för alla fina kommentarer, det värmer.


Middag

Det blev en spontanmiddag för 3 ikväll. Vi hade egentligen andra planer men Johans bästa kompis som bor i Gävle är hemma över helgen så då vill vi passa på att träffa honom. Vi gick först till Tabban men där var det fullt så det fick bli Å. Tre hamburgare, två öl och en vatten står på menyn. Mysigt och väldigt skönt att se lite folk. Det blir en tidig kväll för mig då jag är ganska trött från gårdagen. Hoppas ni har en trevlig lördag alla.


V.24

I torsdag gick jag in i vecka 24. Veckorna bara springer iväg och magen är förmodligen inne i en växtperiod för helt plötsligt så känns magen rätt så stor.
Jag storm trivs att vara gravid, njuter varje dag och mår hur bra som helst. Jag har mått bra från dag ett och haft "turen" att inte ens må illa en ända gång, äter allt som vanligt, jobbar på som vanligt, tränar och inte haft något sug efter någonting alls. Jag är såklart glad över det och gnäller absolut inte att det är så. Min mamma var exakt likadan, hon mådde som bäst när hon var gravid. Och jag kan helt ärligt känna samma känsla, jag svävar på moln och njuter av att se magen bli stor. Det är så häftigt att vara gravid. Det växer liksom en människa där inne som är liten del av mig och liten del av Johan, så fascinerande alltså. Det är så spännande att inte veta vem det är där inne, är det en pojke eller är det en flicka?? Håller såklart på att spricka av nyfikenhet men det får vänta ända in i det sista då vi inte ska kolla kön. Jag har en känsla men den tänker jag inte avslöja. Lilla bebis vem är du där inne. Vi längtar efter dig❤


Frukost

Vi gick till stans finaste och mysigaste butik i morse, Ica Aroslund. Och köpte på oss lite god frukost. Nu sitter vi och njuter av en god smoothie och att jag faktiskt är ledig. Så skön känsla. Vi får se vad dagen har att erbjuda.


Kvalitétstid

Hade en underbar kväll med mina vänner igår. Kan inte säga det föör många gånger, jag är så glad att jag har er. Att få tömma själen på tankar och fundering och få goda råd och att ni lyssnar på det sett ni gör betyder massor. Det vi har är unikt. Tack för igår Maria det hade du ordnat bra. Jag som älskar myskvällar var helt lyrisk;)


Missing people

Ikväll har jag, Johan och mamma gjort en god gärning. Att hjälpa till att söka efter försvunna Marianne, den äldre damen som försvann igår natt kl 03. En vän till mig gjorde samma sak igår så idag kände vi båda att vi ville göra en insats. Gå in på Facebook och sök på Missing people så kan man anmäla sig som volontär. Helt klart värt att försöka hjälpa till om man kan. Tänk om det är någon i din närhet.....
Nu säger jag god natt.


Ledig dag

Tisdag är min lediga dag och då vill jag inte bara sitta hemma och uggla. Så jag, Johan och Kathleen åkte till mitt gamla jobb Rocklunda och åt lunch. De har byggt om helt och hållet så det är verkligen jätte fräscht och fint där nu. God mat och kul att träffa alla igen. Efter det åkte vi vidare på lite olika projekt, ett som K hade och sen kika lite vagnar för kommande bebis. Vill passa på att tacka alla som har tagit sig tiden att skriva en kommentar angående mitt inlägg om hjälp med vagn. Verkligen tack, det värmer och alla tips är välkomna. Vi har en som ligger 1:a på listan men ändå en stark 2:a som vi även måste utforska lite mer. Lite mer info kommer längre fram.
Efter vi hade kikat på barnvagn åkte vi för att hämta Vincent på dagis, åh vad glad han blev lilla skrutt. Och jag med såklart, han är så go och lillgammal nu så det är så kul att följa honom.
Nu har vi ätit middag och sitter i soffan och slappar. En bra dag helt enkelt. Imorn väntas dubbeljobb. Så det blir till att hem och sova snart. Hoppas ni haft en bra dag.


Personalfest

Precis kommit hem från personalfesten. Riktigt riktigt kul och välordnat av festkommittén. Jag har dansat som en tok hela kvällen. Det var popquiz och Janke med band som spelade. Kan inte bli annat än röj då, han är ju bara så bäst på att dra igång alla.
Har alltid trivts bra på ICA maxi men det blir bara bättre och bättre dag för dag. Jag jobbar med så mycket härligt folk som ger mig energi och det gillas!
Nu ska jag sova ett par timmar för att snart gå upp och jobba. Ska först känna av dunket och smärtan i fötterna efter mina skor. God natt och tack för ikväll. Kul som fan.


2 år

Stort grattis till min fina gudson Vincent som blev hela 2 år. Helt sjukt vad tiden går, tyckte typ att det var nyss som K ringde mig och jag hörde hans första jollrande när han låg på hennes bröst på bb.
Vi var där igår och firade honom, på hans stora dag. Grattis Vinci, jag älskar dig❤


Ny

Min nya hårfärg blev brunrött med lite skimmer i. Är as nöjd och det känns verkligen bra att bli lite varmare nu när det är höst och man är sjukhusblek. Det blonda kommer tillbaka till sommar sen. Så va inte oroliga:)


Hjälp

Snälla. Vet inte exakt vilka ni alla läsare är, men kan ni inte för min skull ägna en liten stund åt att skriva ner lite kort vad ni har för erfarenheter kring era vagnar som ni äger till era barn. För och nackdelar med allt och vad man ska tänka på. Vi är inne i barnvagns djungeln och det är som att köpa grisen i säcken egentligen då man inte vet om man valt rätt förrän man köpt vagnen. Så snälla, ge mig tips och goda råd. Vi vill ha en lätt smidig vagn, som är enkel att hantera, lätt att köra i stan som i spåret, kunna använda babyskyddet på chassit, sitt och liggdel och ha svängbara hjul. Hjälp hjälp hjälp. Det är så svårt! Det är ju ingen liten kostnad heller så vi vill ju göra rätt val. Vi är inne på två varianter, tänker dock inte avslöja vilka innan ni öst över mig med kommentarer om vagnar:) skulle bli så glad. Kom igen nu.


Äntligen

10 veckor sen sist och jag är äntligen tillbaka hos min underbara Eva. Efter nästan 20 minuter fram och tillbaka om hur jag vill göra så kom vi fram till någonting bra. Kan säga så mycket som att det blir en varmare ton då vi går in mot höst och vinter och jag blir blekare och blekare. Gillar inte att vara superblond då. Ni får se sen!


Varda

Igår hade vi bokat bord på Varda. Jag och min kära sambo, hans föräldrar och även J's bror med familj. Vi träffades hemma hos J's bror innan för en fördrink sen ner till 19.30.
Vi lyxade till det allihop och åt förrätt, varmrätt och några tog till och med dessert. En mycket trevlig kväll med massa god mat och framförallt trevligt sällskap. Fan vad nice det är att bara sitta på arslet och bli servad till tusen. Det var bra service till en början, bra presentation av maten och så men sen gick det bara utför och vi blev bortglömda litegrann kan jag tycka. Men maten var fantastisk! Jag åt skagen toast på kräftstjärtar till förrätt, grillad lax med potatiskaka till varmrätt och en alkoholfri irish coffee till "dessert". Johan åt carpaccio till förrätt, oxfile till varmrätt och en irish coffee till efterrätt. Mums det var gott. Det måste vi bara göra om.

Nu är jag på jobbet och kör ett långpass, 8-18, så bara att köra på. Hej och hå.


.....

La ut en bild på instagram för ett litet tag sen. Bilden visar att min lilla mage är rund. Inte rund pga att jag ätit för mycket (jo det också) utan att det faktiskt växer en underbar liten krabat där inne. Jag och Johan ska bli tre. En helt fantastisk känsla såklart. Samtidigt som allt är så spännande och man är otroligt nyfiken på allt.

Jag är i vecka 22 går in i 23, över halva tiden är gjord. Varför jag väntat så länge med att gå ut med det (vilket jag egentligen inte alls behöver göra men väljer att göra det ändå) är för att det har varit väldigt viktigt under hela tiden att rätt personer har fått reda på det från oss och ingen annan. Det viktigaste av allt var att min bror fick reda på det rätt väg och därefter kändes det naturligt att gå ut med det❤


Lördag

Sitter på jobbet och har min sista rast. Jobbar till 16 sen hem och göra sig i ordning för att gå ut och äta finmiddag på Varda. Äntligen är det min tur att få unna mig lite gott. Ska bli så mysigt att göra något annat än att slå sig ner i soffan. Tror jag ska slå till på en trerätters faktiskt, det är jag väl värd?:) Vi hörs lite senare. Hej så länge.

Två av mina favoritkillar❤


RSS 2.0