Söndagsbestyr

Oj oj, över 450 visningar på inlägget om min graviditet. Det är många visningar det. Det betyder inte att det är 450 st olika personer som har läst mitt inlägg utan att sidan har visats så många gånger, vilket är väldigt mycket. Så kanske hälften av det är antalet personer som har läst mitt inlägg, kul tycker jag. Undra vilka ni är??!!

Idag har vi varit hos mamma och rensat ännu mera förråd. Massa gamla leksaker, kläder och annat strunt man sparat på sig genom alla år. Helt sjukt vad man sparar saker i onödan och som man aldrig använder. Vad gjorde/gör ni med alla era grejer som ni sparat hos era föräldrar? Använder ni leksakerna idag? Kastar ni dem? Använder era föräldrar de till barnbarnen? Jag tycker det är svårt att veta. Jaja, nog om det.
Efter det åkte vi hem till Maria och Anders. Vi har inte setts på ett tag så det var mysigt att få ses och prata ikapp lite och fika tillsammans. Och att få träffa lilla Amanda, som inte är så liten längre. Vilken fart det är på henne och vilket energi hon har, söta lilla tjej. Jag älskar alla barn som är i min omgivning.
Nu ligger vi i soffan och kollar Beck. Får se hur länge jag håller mig vaken. Säger god natt till er iaf. Och tack för alla fina kommentarer, det värmer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0