Nu ni. Sitter vi här på hotellet och avn...

Nu ni. Sitter vi här på hotellet och avnjuter våran första grekiska sallad och dricker en inhemsk öl. Jag säger bara de, det här är livet. Grekisk musik i högtalarna och solen gassar, 34 grader och de hettar. Jag gillar't. Nu bär det av mot stranden och stan. Kram till er i kylan. Det går inte att skicka mms av nån anledning så bilder får ni sen, ni behöver inte vara oroliga:)


Nu är vi så nära. Sitter på planet och ska...

img_1381 (MMS)

Nu är vi så nära. Sitter på planet och ska alldeles snart lyfta. Fortfarande overkligt. Men så taggad. Har haft den bästa resan till Arlanda, så himla trevligt sällskap och så roligt. Nu när vi kom på planet så hade jag ju beställt grejer från taxfreen, men inga grejer låg på min stol när vi kom, blev förvånad, så Ann gick och fråga. Hör och häpna, dem låg på kylning. "är de sprit du har?" hade hon frågat, då ligger de på kylning. Haha. Roligaste. Det sista jag vill säga, ett STORT grattis till min bästa vän Kathleen och hennes sambo Ola till deras förlovning idag. Helt galet roligt och är så glad för deras skull. När jag fick mms idag med deras ringar så börja jag gråta. Jag och Kristin börja gråta av lycka! Helt fantastiskt. Älskar dig hjärtat mitt. Du o ja. Allvarligt, de är 4 grader här nu när vi lyfter, helt sjukt kallt. Vad hände?? Vinter på en gång. Nu ska vi lyfta. Snart sooool. Kram


Resa

Det känns i hela kroppen att det är nått på gång. Sov så jävla dåligt i natt och låg säkert i 2 timmar och snurra innan jag kunde somna. Upp med tuppen ändå för att tvätta och packa lite. Jag är snart klar. Men jag har nått annat som far i mina tankar hela tiden. Jag kan sätta fingret på vad det är den här gången men är det värt att tänka så mycket som jag gör? Jag har alltid vart en expert på att ta det som de kommer och rycka på axlarna, men nu vill jag så mycket. Och en annan sak, när man inte får respons från personen man tycker om, på det sättet man vill, är det helt plötsligt mycket mer intressant och roligare att höra av sig då? Att helt enkelt plåga sig själv istället för att låta det va? Förstår mig inte på mig själv.

Idag har Kathleen och Ola vart  Sthlm och kollat könet på deras bebis, jag fick en bild av henne nyss, det ser ut som en liten pojk. MEN, jag tillhör ju dem som inte vill veta vad det är för kön så Kathleen får hålla det hemligt för mig. Och NI andra som vill veta och kommer att veta, snälla säg inget till mig, respektera de tack!

Jag längtar, nu är det så nära. Bara njuta av sol, bad, äta och dricka gott. Kan det bli bättre? Jo, att planet på hemresan ställs in och vi tvingas stanna en vecka till=)




Make up store

Kristin sa en sak till mig igår som fick mig att tänka till "Är det nåns sminkväska man ska sno så är det din, alla dina produkter kommer från Make up store" Och hon har så rätt, det mesta, inte riktigt allt, men nästan allt kommer från Make up store, foundation, puder, rouge, concealer, ögonskugga, eyeliner, läppstift. Allt förutom mascara. Så det som ligger i min väska just nu, som används mest, är ett värde på ca 2000 kr och ögonskuggor som ligger på sidan om, som inte används lika ofta, är ett värde på ca 1200 kr. Men jag bara älskar det sminket. Var senast igår och köpte 2 nya läppstift och 2 ny ögonskuggor, inspiration från Pernilla Wahlgrens blogg=)


Förresten, fick ett glatt sms igår av min vän Maria "Storchen" från Eskilstuna där det stod: "Tror du kommer älska mig nu. Hittade precis din kavaj. Det har hängt en jacka över så jag har inte sett att den va här" *lycka* Jag kommer få tillbaka min leopard kavaj. Nu vet jag nån (Kathleen) som kommer att säga "Du och din jävla tur", kan inte annat än hålla med, när ska det sluta??=)

Min kavaj=)

Imorn drar vi.

Dagens största kram går till Amanda som fortfarande är sjuk=(
Dagens största puss går till Kathleens mage som är sååå fin
Dagens största handslag går till mig själv som fortfarande orkar gå på efterfester.

Utomlands

Nu är det bokat! Jag, Ann och Hanna åker utomlands på lördag. Hanna och jag var nere på Ticket idag och betalade en resa som Hanna hade hittat på nätet. Ett 3 plus hotell med 600 m till stranden och 900 m till centrum för 3300 var. Rummen är etagelägenheter så vi kommer ha 2 balkonger och utsikt mot pool och havet=) Man känner sig som ett litet barn när man har bokat en resa, det ska verkligen bli så välbehövligt eftersom jag inte haft mer än 1 vecka semester i sommar. Och att åka med Ann och Hanna kunde inte bli bättre, bästa resekamraterna.
Vill tacka min fina underbara mamma som gav mig ett presentkort på ticket som gjorde att min resa blev mycket billigare, du är bara så bra. Love you!
(Vi 3 i Egypten) Längtar ihjäl mig!
Om hotellet:
Platanias är en mycket populär semesterort bland skandinavier och ligger cirka 12 kilometer från Chania stad. Här finns allt man kan önska sig för en lyckad semester. Från femstjäriga hotell till privata lägenhetsbyggnader. Många bra restauranger och tavernor, shopping och ett virvlande nattliv på barer och diskotek. Under högsommaren kan pulsen vara väldigt hög, men vi vill gärna rekommendera att vandra upp via olivlundarna till den gamla bykärnan. Här är tempot lugnare och du hamnar mitt i den grekiska vardagen.
Så Rocklunda, återkommer till jobbet måndag den 6 sep, om det är nån som läser det här!

Kärlek

Idag blir det att umgås med alla mina underbara vänner. Hela långa dagen. Jag känner mig varm i hela kroppen för jag vet att jag ska få vara med dem och prata en massa, kramas och ha det så mysigt. Kathleen har fixat inköpslista då det blir knytis på mat och dryck. Så nu får jag en dos av vänskaps och kärlek så man klarar sig ett tag iaf=) Har ju blivit så lite av det för min del då jag har jobbat som jag gjort.
Nu, in i duschen, sen kommer Kathleen och hämtar mig så ska vi åka och handla och leka lite tillsammans innan alla andra. Kärlek<3



Efter jobbet igår åkte vi alla ner till sj...

img_1334 (MMS)

Efter jobbet igår åkte vi alla ner till sjökrogen, den sista tydligen. Det var tyvärr alldeles för mycket tråkigt folk så roligare har man haft. Fast har ju världens bästa arbetskamrater så vi hade iaf kul. Idag börjar jag sent på jobbet så då passa jag på att umgås med Maria och Amanda hela dagen, vi åt lunch på Cornetto, deras andra vardagsrum:) haha. Efter det en iskaffe hemma i soffan. Vi kolla på gamla bilder som bara är så himla roligt. Tack för en mysig dag. Nu väntar jobb. Ciao


Bildmarathon


Semester i Helsingborg

Winnerbäck Stockholm

Winnerbäck Stockholm

Anna Björk träffar Junia på stan=)

Söta Anna Björk hälsar på i Västerås

Mamma Emma och Anna Björk i Västerås

Mys i parken. Bästa!

Fina Amanda skrattar i vagnen

Jag har haft underbara dagar och hunnit med att umgås med människor jag älskar. Fick även se Kathleens och Olas hus förra veckan, oj vad fint det är och kommer bli. Gillar´t.

Jobbade på Rocklunda i fredags, konstig känsla, men så jag har saknat mina arbetskamrater Antan och Christer.

Jag är delad och förrvirrad för framtiden. Men jag vet att allt kommer att lösa sig.

Snart är jag tillbaka till verkligheten mina vänner, så gott som iaf=)

Nu är det dags att lägga sig, ska skjutsa Kristin, Andreas och Milton till Arlanda imorn bitti. Önskar jag själv hade kunnat åkt, men kanske senare???
Ciao!


Mäktigt



Lars Winnerbäck 2010. Jag säger bara det, han levererar varenda gång och han gör mig ALDRIG besviken. Han är helt enkelt bara bäst. Trevligt sällskap och den ena bra låten efter den andra gjorde min kväll. Magiskt och mäktigt. Tack för den här gången, vi ses förmodligen i Örebro=)

Dags för Larsa:) så nice!

img_1278 (MMS)

Dags för Larsa:) så nice!


Ännu mer lycka!

Igår hade jag hand om ett stort sällskap på 14 pers och det var inte vilka som helt, utan det var mina goa härliga vänner. Ramis och co skriver jag så vet dem som vet=) Helt fantasiskt hur glad man kan bli av att träffa sina vänner. Som Ramis sa "för att få träffa dig Verro så måste man komma till ditt jobb" Helt rätt, den här sommaren har det verkligen vart så. Och Ramona gav mig beröm och dem dricksa bra, det blir bara så himla mycket roligare då. Och inte för att det var nog, lite senare på kvällen kom Maria, Ninnie, Hanna, Frida och Fia, några som jag inte träffat på sjukt länge. Så ja styrde upp ett bord där till brojdarna och serva dem med dryck. Jag bara älskar´t. Mirza som är våran entrévärd sa till mig "sådär skulle du aldrig dona och fixa till nån annan" =) Helt sant, jag säger som du skulle ha sagt "de där är som mina brödar, fast systrar, dem behandlar jag med kärlek", han förstod precis=) Min kväll var den bästa igår. Tack, TACK för att jag är omringad med så underbara vänner. Och förlåt för att jag kramar och pussas på er hela hela tiden (fått det av min far) men det är ju för jag tycker så mycket om er och är rädd att det inte ska märkas bara genom att jag är, sån är ja!! Kärlek till er.

Nu väntar jobb. Pussen

Lycka!!


Han släppte 200 nya biljetter till konserten på söndag i Stockholm så jag fick en biljett till slut. Ska gå med mina bästa kusiner Stina och Elin. Jag har en biljett över om det är någon som vill följa med? En filt, lite rose, lite picknick mat och såklart Lars Winnerbäck. Nån som är sugen??=)

Sitter och väntar på att gå in till min fa...

img_1268 (MMS)

Sitter och väntar på att gå in till min familjeläkare får se vad hon säger. Natten var en pers, inte en natt till med att ha så ont. Fan!


Försöker få i mig den goda maten som mamma...

img_1267 (MMS)

Försöker få i mig den goda maten som mamma står och lagar till oss. Kan inte förstå, idag har jag haft så ont i halsen att jag var nära att åka upp till akuten. Var tvungen att räkna till 3 för att sen våga svälja, eller spotta i hink. Tror jag har nån böld i halsen, usch! Jag ska upp tidigt och gå till min familjeläkare imorn så ska vi få reda på vad de är. Det värsta av allt när jag är sjuk är att jag får alltid hysterisk panik över jobbet, jag tillåter mig själv inte att vara sjuk. Känns som om jag sätter dem andra i skiten. Plus att jag vart ledig och nu sjuk, PANIK!!! Kan nån snäll själ snälla hjälpa mig att fixa 3 st Winnerbäck biljetter till spelningen på söndag i Sthlm, jag MÅSTE se han. Hjälp mig någon. Nu ska jag försöka sova. God natt.  Vita durissima....


Jag har blivit kär i situationen inte i pe...

img_0773 (MMS)

Jag har blivit kär i situationen inte i personen. Nu har jag de. Det är över nu!! Precis som jag trodde. Tänk vad känslor är komplicerade. Trodde det bara var tjejer som var svåra att förstå sig på, men icke, idag fick jag prov på de. Hur går man vidare nu då? Längtan och sorgen... Inte ok!


Ge mig sol, värme, kärlek, jobb och framfö...

img_0981 (MMS)

Ge mig sol, värme, kärlek, jobb och framförallt GÖR MIG FRISK!! Och låt inte den bästa veckan i mitt liv bli den värsta. Lina min Roos älskar dig överallt.


Sjukling

Hur ofta händer det att jag är sjuk? Typ aldrig. Men nu ligger jag hemma med feber och halsont. Det började i fredags morse. Gick och jobbade fredagskvällen. Men kan säga att det var den värsta dan i mitt liv. Frös och svettades hela tiden, ont i varenda led i kroppen. Så legat hemma sen igår. Får se hur jag mår imorn.

Jag har så mycket känslor i kroppen som jag inte vet vad jag ska göra av. Varför falla för fel personer hela hela tiden???

Har träffat vänner för livet som jag saknar redan!

RSS 2.0