Pic


Hemfärd från Sthlm

Sitter på tåget nu på väg hem från Sthlm. Måste säga att jag ändå gillar de här livet med att pendla, de är lite charmigt att se allt folk som springer,går,lunkar fram till dit man ska. För de finns verkligen en av alla. Sen har jag köpt min frukost på pressbyrån som ja nu sitter och avnjuter. Älskar när man är ute i god tid också när man gör allt i sin takt och bara kliver på tåget eftersom jag dagen innan köpte en SMS-biljett:) bästa! Hade en underbart rolig kväll i lördags. Lina och jag satt och prata en massa hemma hos henne först innan vi sen efter några glas entrade Berns via vippen:) sånt gillar jag:) tack för allt Lina. "the special two". Puss

Nu så

Sitter nu i tunnelbanan med Lina och är på väg till Berns. Känner på mig att den här kvällen kommer bli grym. Puss mina läsare, om ni är några? Hörde ja en skål eller? :) pusselipuss

Fröken Söderström

Nu sitter fröken Söderström på tåget på väg till Sthlm. Har hunnit att städa och tagit en mysig fika med min fina Maria. Hon är verkligen så fin och kan inte säga de nog så många gånger. Önskar dig all lycka min bästa. Mina andra vänner som ska festa ikväll, ha de så roligt så tar vi igen det nästa gång:) nu ska vi röja stan du och jag Lina. Mamma jag älskar dig! Kramelikram

En helt vanlig dag på jobbet

Man tar vad man har. Min nya kille är just nu här på mitt jobb och hälsar på. Ska umgås lite mer med han lite senare=)

Underbart

Hinner inte skriva så mycket nu för jag måste gå till stan och hämta min bil.
Men jag vill bara berätta för alla vilken fantastisk rolig kväll jag hade igår. Vilket gäng, tror ja aldrig har haft så mycket träningsvärk i kindbenen förut. Har skrattat konstant.
Tack för allt Lina. De här behövdes.
Återkommer ikväll om detaljer.

Ny tränad

Sitter nu i omklädninsrummet och har precis kört 1 timmes stenhård träning med min PT. Det gick bra idag men på slutet av alla övningar var jag helt slut. Han har skrivit ut ett till träninsgprograms papper till mig som jag ska följa dem dagar vi inte kan träffas. Eftersom hockey säsongen är över nu då kommer de tyvärr bli så att jag går köra själv. Men desto större anledning att kämpa på ännu hårdare för att visa för han sen när jag kommer tillbaka:) dags för dusch och se fram emot en ny spännande dag på jobbet. De är sjukt hur vissa människor aldrig försvinner ur mitt huvud. Du är lika fin som alltid;)

Till minne av Björn



Detta underbara fina bildspel har Matilda Mosshäll gjort, lillasyster till Björn.
Vi saknar dig oerhört mycket och kan fortfarande inte förstå att du aldrig kommer tillbaka.


Blogg utan bilder är tråkigt

Det är iaf vad jag tycker. Behöver inte vara för varje inlägg men det klassiska kända ordspråket "en bild säger mer än tusen ord" stämmer bra tycker jag. Det blir liksom roligare att läsa när man sen får se en bild. Behöver inte heller vara en bild som relaterar till inlägget. Bilder förklarar en hel del vad du gjort den senaste tiden. Eftersom jag har en miljard bilder och fyllt en extern hårddisk på 1 tb med bilder så bjuder jag gärna på en eller flera=)
Igår var det kalas ute i Irsta hos Ramis och Carro i deras nya villa. Massa folk som var där, en populär kille de där=) 

Har införskaffat mig ett nytt puder från Make up store, såklart. De är verkligen ett smink som passar mig. Köpte en nyans brunare eftersom jag är lite brunare i hyn nu sen jag var utomlands, skulle ha gjort de för länge sen men. Och de BÄSTA av allt är att dem äntligen har fixat puderhållare eller vad man ska kalla de, en sorts påse som du har ditt puder i så det skyddar och om du tappar det går de inte sönder i tusen bitar, även fast mitt aldrig gör de men ändå..haha. Det var på tiden.

Nu dricker jag ett glas öl, ljus öl med is i. Låter kanske konstigt men riktigt gott.
Får se vad kvällen har ett erbjuda.



congratulations

Vad är de för en dag? Vad är de för en dag? Nej de är ingen vanlig dag för de är Ramis födelsedag. Hurra Hurra Hurra. Grattis kramar från mig till dig. Ses ikväll.


that's what friends are for

Har fikat med världens bästa vän Kathleen och efter det åkte vi hem till fina fina Ann, måste bara få säga hur himla duktig hon är som kämpar med sin vikt. Du är så fin. Är så stolt över henne och glad att hon finns vid min sida. Kathleen, älskar dig!



Break mitt i veckan

Lill-lördag var de ju igår, alltså onsdag. Fick ett sms av Maria tidigare i veckan då hon fråga om ja ville följa med ut på ett glas vin på Cirkus eftersom det alltid är så fullt där på helgerna så tyckte jag att de var en rolig idé att få gå dit och sitta och få plats för en gångs skull. Så Frida och jag träna först på Feel good, vi körde Coreball. Sen gick vi båda två hem till Maria. Så mysigt var det att träffa mina vänner mitt i veckan. Så kul att så många kunde också.
Ninnie, Maria, Frida och jag kom på idén att smyga in på Pluto och skaka våra rumpor, slapp betala inträdde, SOM TUR VAR!, eftersom det knappt var en käft där, bara muppar och vi. Det var bättre förr. Tur att vi hade det så kul innan.
Jag gick hem och sov hos Frida efter de, så skönt att ha nära till jobbet. Tack snälla du!

Snart dags att gå hem från jobbet och ta en fika med min bästa Kathleen*love*

Hemma hos Maria



Världens finaste Ann


Snygging


En god drink på Cirkus!


Ninnie och Maria skrattar hystersikt som vanligt=)



Promenad hem på kvällen, det snöa faktiskt


En trött Veronika på jobbet.


Måste få bjuda på den här

Vi var ju i Sthlm en helg som Kathleen hade fixat för oss, en överraskningshelg. Vi gick ut senare på kvällen, på Göta Källare. Där vi tydligen hamna på vimmelbild, herregud, har skrattat ihjäl mig åt den här bilden. Ingen av oss ser normal ut för fem öre. Det finns ju en liten förklaring, alla var aspackade och väldigt runda under fötterna. Men förlåt mina vänner måste få bjuda på den här bilden..haha..Så jävla rolig och ful!Kolla min hand, Kathleen typ hjälper mig att hålla mig uppe...haha. Ja säger då de, men kul hade vi.

Shaky shaky

Är precis hemkommen från ett core och box pass på Feel Good. Har tagit i så mycket att jag är helt skakis. Men det var riktigt roligt, känns som bra träning och riktigt bra att få igång konditionen igen. Det bara rann av mig och Frida, helt galet jobbigt. Innan de körde vi core. Så nu har vi pumpat på ordentligt. Upp och gå imorn bitti igen sen köra coreboll på kvällen. Efter de bär det av hem till Maria på ett glas vin, det är vi värda efter all träning=)
Kul med ett break mitt i veckan också.
Nu kommer jag sova gott. Ska sätta i en hårpackning nu innan jag lägger mig och sova med den, att rekommendera förresten. Kommer inte ihåg vad den heter just nu, men skriver det imorn, Du har bara i en matsked med inpackning i håret och smetar in ordentligt, sen lägger du på en handduk eller ett hårband på huvudet och sover med det, håret mår mycket bra av det.
God natt säger jag med mina skakiga händer.


Zum zum zum...

Ingen aning vad de betyder, men om ni tänker er att uttala de men ett mycket stort uttal på ZZZ så blir de lite roligt, eller??=) Knäpp jag vet. Men prova..haha.
Har precis vart ute och gått spåret med Frida i det vackra vädret, vi pulsa oss fram där i snön, inte en lätt match men vi såg det som mer träning. Känns så bra. Och ikväll fortsätter vi med core och box på Feel good. Frida jag vill ha dig där på FG, men förstår dig. Tänk över det ordentligt iaf=)

Jag är så kluven, mår så dåligt över många saker, men ska jag orka ta tag i det? I det stora hela mår jag bra?? "livet är fullt av motgångar men jag klarar det", är det så?


Skratta mer åt "Alvin och gänget" än "Farsan"

DÅ är det måndag igen, lite skrämmande hur fort veckorna går, måndag fredag, måndag fredag hela tiden. Fick hoppa in och jobba i helgen för det var väldigt mkt bokat. Det har gått bra men är lite sliten idag eftersom ja även hann med en utgång i lördags också=) Hade skit kul, mycket roligt folk ute som man träffa på. En person var extra rolig att se, kommer jag leva länge på.
Vi bakade en liten bakis pizza på jobbet igår, vi ska ju om någon vecka öppna upp ett "nytt" ställe på Rocklunda, Squarebox pizza. Där vi ska servera fyrkantiga pizzor, cafe och salladsbar. Riktigt fräsch kommer det bli.
I fredags var vi hemma hos min moster och fira henne. Åt jättegod middag och spela spel och hade jätteroligt.
Jag och Frida gick ppå bio igår, vi gick på "farsan", den var okej, men absolut inte så rolig som jag trodde den skulle vara, skratta väl lite ibland men blev faktiskt riktigt besviken tyvärr=( Skratta mycket mer åt Alvin och gänget. haha=)
See you.



Thailand I love..

Nu när man har vart hemma ett tag så har man hunnit smälta och hunnit tänka på hur vi hade det i Thailand. Koh Chang var en väldigt fin ö med en väldigt fin lång strand. Stället i sig var inte speciellt stort men allt du behövde fanns där. Men kan inte rekommendera stället för ett ungdoms gäng att åka dit, det är lite för dött för de. Men för oss som reste med två barn passa de jättebra. Det fanns självklart nattliv också, men inte av det bästa i Thai=) Vi bodde precis vid stranden så vi klev bara ut barfota varje dag direkt till frukosten, samma sak till lunch och middag. Allt var så enkelt. Längs hela stranden låg det fina restauranger, vi provade nog på nästan alla. De är ju så sjukt billigt också. Vi var 5 personer som åt en rejäl middag, drack 2-3 öl och läsk var, glass eller shakes eller nån drink till oss vuxna, allt det gick på mellan 100-150 kr. Vilket är helt sanslöst. Älskar att vara i Thailand. När du ligger där på stranden och njuter av solen som gassar och känner att du vill gå bort från solen ett tag kan du bara gå iväg och ta en massage som kostar 70 kr för en timme, eller en manikyr eller pedikyr som kostar 40 kr. Människorna är helt fantastiska, dem jobbar dygnet runt, 365 dagar om året och är minst lika glada oavsett när. Dem är gästvänliga, hjälper till, öppnar dörrar, bär väskor, dem är bara helt enkelt underbara. Skulle kunna sitta och skriva en massa om Thailand och våran resa, men det skulle bli för tråkigt att läsa till slut=) Men vi hade det väldigt bra där vi var. Gjorde i princip vad vi kände föll oss in. Frida är en underbar person som jag gärna reser med igen, vi kom så himla bra överens och allt klaffa hela resan. Så ska det vara. Att resa med barn är självklart speciellt, inget jag ångrar, utan känner mig en erfarenhet rikare.

Träningsfreak

Har tränat tisdag, onsdag och torsdag denna vecka. Körde lite gång och core i tisdag, coreboll igår och idag. Riktigt kul med coreboll, det är något som jag kommer att fortsätta med. De är en bra utmaning och man tränar verkligen kroppens viktigaste del, bålstabiliteten. Rygg och mage och även stjärten. Så himla kul att utmana sig själv att hitta balansen. Igår gick jag med Maria, så himla skönt att gå med någon, bara grejen att peppa varann. Och idag fick jag med mig Frida, hon har inte gymkort på Feel good egentligen men fixade en prova på vecka. Så tanken är att vi ska köra stenhårt den här veckan så vi framför allt hon får prova på det mesta och känna av hur det är att träna på FG. För helst av allt vill jag att hon ska skaffa gymkort där=) Vi jobbar lite oregelbundna tider båda två så vi skulle kunna få ihop ett bra tränings schema=) Ju fler desto bättre och man kan alltid hitta nån man kan träna med.


Lycka!

En av våra vaktmästare på jobbet har varit i Detroit och hälsat på Lidas (Niclas Lidström) i en vecka. Bott nere i hans bottenvåning,källare, som endast är 300 kvm2, följt med han på träningar, suttit med i omklädningsrummet med alla andra i laget, ätit mat med dem och massa massa mer. Vilket lyx, nästa gång vill jag med, de är min dröm!
Innan han åkte så skrev jag ut en bild på ett par converse skor som jag länge velat ha och fråga han om han kunde köpa ett par om han sprang på några. "Inga problem ja gör vad jag kan" Igår kom han tillsammans med mina skor=) "Fan Kennet, dig kan man lita på sa jag till han" Så lycklig över ett par skit snygga skor. Endast 340 kr! Bra jobbat. Nästa gång åker ja själv=)


I sommar ska jag inte ligga i vassen!!!!

Har entret FEEL GOOD idag för första gången på jätte länge. Till och med Raffe i kassan sa "Oj det var länge sen" när jag klev in i dörren=) Tänkte precis innan ja klev in "hoppas ingen säger nått så ja får ännu mer dåligt samvete" haha. men nu är jag igång igen och nu jävlar ska ja köra STENHÅRT. Har liksom spräckt den där bubblan för att inte våga mig dit, kan ibland få känslan att alla ska vara så jävla duktiga och snygga på FG, men när man väl tar sig dit och bara kör brukar ja inte bry mig lika mycket. Har ju kört med min PT väldigt bra men det har ju varit på Rocklunda där vi i princip är själva, vilket är grymt skönt. Dessutom har jag ju en hel del träningskläder som jag måste använda..haha. Har bokat pass idag,imorn och på torsdag. Jag ska inte ligga i vassen i sommar. Ska ju ligga på playan hela dagarna i och då vill ja vara nöjd. Heja Verro kom igen nu, du klarar det!

Tusen tack!

Tusen tusen tack till alla som kom och förgyllde min och Ninnies kväll. Helt underbart roligt och lyckad kväll. Är så lycklig lottad att ha alla er. En fest som vi sent glömmer. Och stort tack för alla presenter, snart kan jag flytta..haha=)

Blondes have more fun

Va hos frissan igår, nu är jag blond igen, typ iaf. Det röda vägrar ju försvinna så ser lite orange hårig ut på vissa ställen, men om nån frågar så säger ja bara, de ska va så. Jag är ju inte den som bryr mig så. alltså de försvinner ju nästa gång och de är bara att stå sitt kasst när man har vart rödhårig, de är ett jävla pigment som tar lång tid att få ur håret. Så aldrig mer RÖTT! Ja gilla de men orka hålla på såhär länge för att få en ny färg. Jag gillar ju att förändra mig och har väl typ haft alla färger snart=) Eva, min frisör är världens bästa och hon älskar när jag kommer till stolen och ja säger gör vad du vill=) Nej men hon förstår verkligen mig. Den här gången som sagt så kunde man inte göra så mycket åt färgen och eftersom ja envisades om att bli blond fick det bli såhär.
Före:

Efter:

Tjolahopp

Nu är det inte många dagar kvar till den stora festen. Man känner sig som ett barn på julafton. Ligger på kvällarna och tänker en massa och är lite pirrig. Inte just för att jag förväntar mig nått utan att allt ska falla på plats och att vi hinner det som ska fixas innan lördag. Det ska verkligen bli så kul. Alla måste komma i tid, 17.00 är det som gäller. Och för er som anmält er sena vet vi redan om. Och INGEN går ut på krogen=) haha. De är ju faktiskt en fest som vi har lagt ner enormt med tid och en hel del pengar och planering på. Så det finns inte med på schemat, krogen står kvar nästa helg=)
Ninnie och jag har iaf haft en rolig vecka, mitt i allt stress har vi ändå haft glimten och flamsat en hel del, men man ska ha kul när man planerar och fixar fester. De jobbiga att allt som vi skrattat åt kommer att spegla sig tillbaka på lördag. Ninnie du är så himla härlig, din spontanitet. Är så glad att vi ska ha festen ihop.
Njut av dagarna som är kvar för på lördag är det All in.
Håll i hatten!


Hej och hå

Har ju varit så dålig på att uppdatera sen jag kom hem, sorry för det. Men dagarna har verkligen bara rullat på och jag blir bara blekare och blekare. haha. I lördags var vi hemma hos Maria som har fyllt 25 och fira henne. Vi drack för henne med kan jag säga. Riktigt mysig kväll och trevligt sällskap. Det bästa är att dem flesta ser jag igen nästa helg=) Igår efter jobbet åkte jag hem till Frida. Hon bjöd på hembakad pizza och lite annat gott. Så mysigt. Har fortfarande inte hunnit med att skriva om Thailand, men det kommer. Sen har jag ev lite planer som jag snart ska skriva ut så fort jag tänkt klart och fått till allt, spännande. Den här veckan består mest av att planera inför Ninnies och min stora 50 års fest. Ska bli så grymt kul. Dags att bege sig till jobbet. Vamos a la playa, I WISH!

RSS 2.0