Tack Helsingborg

Vi tackar denna underbara fina stad och åker vidare till nästa fina stad-Göteborg. Alla borde få uppleva Helsingborg, allt ligger längst vattnet och det är verkligen en sån fin sommarstad. Solen har skinit på oss sen vi kom och ska fortsätta göra det. Gillas!


Vilodag

Skön vilodag med liten måsten på schemat. Solen är ändå inte framme så vi passar på att göra sånt nyttigt istället. Ha en trevlig tisdag.


TRX

Har investerat i något riktigt riktigt bra för en gångskull. Ett träningsredskap som heter TRX. TRX har sitt ursprung i Navy Seals och används bland annat av militären, polisen, toppidrottsmän, personliga träningar och gruppträningar. Träningsformen har varit stor i USA i flera år och växer nu snabbt även i Sverige. TRX är det kompletta redskapet för funktionell träning. Med TRX Suspensional Training använder du din egen kroppstyngd och gravitation för att framställa styrka, balans, flexibilitet och stabilitet. Graden av belastning bestäms av din kropps lutning eller position i förhållande till marken eller golvet. TRX är troligtvis det mest mångsidiga och effektiva träningsredskapen på marknaden idag, man kan träna i princip vart man vill. Gruppträning och personlig träning i hemmet, på kontoret eller utomhus. Jag och J är helt fast. Jag började köra med de här banden på Friskis tillsammans med min gymkompis Emelie och sen googlade jag runt lite på nätet och hittade sen en sida där jag kunde beställa hem. Så nu är det hemma gym ala Haga som gäller varje dag. Ca 40 minuter åt gången kör vi med set på 30 sekunder och vila 30 sekunder. En rolig träning som jag verkligen kan rekommendera. Alla klarar av det och det bästa är att du tränar så mycket bål och stabilitet, som är bra för alla människor och alla dess kroppsformer. Träningsvärken är inte nådig nu alltså;) Om ni vill veta mer så sök på Youtube och trx så kommer ni se massa grymma videos där det visas hur man bla kan göra. Jag behöver inget gymkort mer, lägger jag till löpning på det här så är min träning komplett!!


Hemma

Nu är vi hemma. Haft en grym helg som har bestått av ett ord, lugn. Så skönt att vi gjort så lite som möjligt men ändå haft roligt. Fiske, bad, god mat och dryck, träning, åkt båt och sovit. Vi hade med oss Zoe ut i båten och det gick riktigt bra, hon satt där och höll koll på fiskarna.Känner mig så utvilad och full med energi. Jag behövde det! Nu jobbar jag en vecka till sen har jag semester.

Tog ett par riktiga coola bilder nere vid vattnet bla en på J.


Mölltorp

Vi är här nu. Igår bjöds det på lunch när vi kom fram, vi tog en promenad, åkte och köpte pizza senare till middag och såklart fiskade vi sent på kvällen. På nått konstigt sätt så är det alltid fina kvällar här säger J. Det spö regnade och åskade mestadels av dagen igår men på kvällen var det helt vindstilla och hela 20 grader i vattnet. 5?fiskar fick vi till slut, även jag fick fisk:) Dem frös vi in på en gång, för i aug används fiskarna till lockbete när det ska fångas kräftor. J's bror med familj kommer snart hit så får vi se vad som hittas på. Vädret är ju inte det bästa! Vi vet en som njuter här vid vattnet och kylan iaf. Och en som faktiskt badar, det är iaf 20 grader i vattnet som sagt:)


På väg

Nu sitter vi i bilen och är på väg. Ska bli så skönt med massa frisk luft och härlig natur. Jag kommer såklart att uppdatera, det är så sjukt fint. Vi hörs.


Sjökrogen

Middag på sjökrogen ikväll med 2 härliga vänner. Vi blev en tapper liten skara men måste säga att det var väldigt skönt att "bara" vara vi och att vi alla fick chansen att prata. Det är så mysigt där nere vid vattnet tycker jag. Tack för ikväll tjejer. Det här får vi inte vänta för länge med att göra om. Jag ska nu ta en kvällspromenad med hunden, gå till affären och hämta ut ett efterlängtat paket, sen hem och njuta av att jag faktiskt är ledig i morgon. God natt!


Ledig

Kl 11 idag gick jag av mitt arbetspass och då för att veta att jag är ledig enda fram till söndag. Härligt värre. Har längtat så länge efter dessa lediga dagar, har jobbat så sjukt mycket och det har varit så mycket på jobbet att jag förtjänar ledighet. Det bästa är att jag fick byta bort min torsdag med kollegan. Ingen blev gladare än jag. Vad ska jag då göra på min långhelg? Ikväll äter jag ute på sjökrogen med goda vänner, vardagslyxen fortsätter helt klart. Och i morgon bitti åker jag, Johan och Zoe ner till deras stuga i Mölltorp, Karlsborg. Där ska vi bara slappa, njuta, mysa, åka båt, fiska, träna och äta massa god mat och rå om varandra. Stugan ligger precis vid vattnet så om vädret tillåter kanske vi till och med kan grilla nere vid sjön. Det ska bli så skönt att få sova hur länge man vill, göra vad man vill och inga måsten alls även om det bara är för ett par dagar. Hörs! (Bilder från Johans föräldrars andra stuga här ute i Frösåker)


Tack

Vilken underbar kväll det blev. Tack Ola och Kathleen för det. Bra riggat med allsång i uterummet och allt, grym allsång var det också by the way. God natt. Snart ska jag upp.


Middag

Igår var vi hemma hos Maria och avnjöt en gooood middag med underbara vänner. Idag är vi ute i Irsta och avnjuter en minst lika god middag. Vardagslyx alla gånger. Det fortsätter i morgon och ingen är gladare än jag. Livet är väldigt bra just nu, mycket som händer och det gillar vi. Mera allsång nu!


Yeah!

Lyckan att blogg appen har börjat funka igen. Så många elaka mail som jag skickat till de så var det fan på tiden. Nu kan jag återigen komma tillbaka till mitt spontana bloggande. För jag har saknat att uppdatera små korta inlägg med massa fina bilder från min vardag. Så here we go again! Bjuder på lite bilder från power meet som var i helgen. Vi hade med oss Zoe båda dagarna och hon skötte sig så bra, en snäll tjej som bara låg där och titta på allt som rörde sig. Många blickar fick hon vår söta lilla vovve kan jag säga. Hon hade sin scarf på sig dagarna till ära:)


Torsdag

Och jag längtar till semester. Idag var det riktigt tungt att kliva upp ur sängen. Jag älskar vädret som just nu är här för att hälsa på för någon dag, för jag är skeptisk och lite negativ att det bara är för några dagar tyvärr. Men är glad så länge det varar såklart. Det blir omedvetet sena kvällar, godare mat, mer sällskap och mycket mer spontana grejer nu när vädret är bra. Jag gillar det skarpt! Så därför vill jag säga till vädret att stanna länge och säga till chefen, hej då, jag har semester nu:) i mina drömmar. Ha en härlig dag alla semesterfirare jag unnar er verkligen fint väder. 
 

Hunden

Tog lite bilder häromdagen på min lilla hund när hon ligger på sin favoritplats, som är ute på altanen, där ligger hon morgon och kväll. Kan vara pga att det är så varmt inomhus och framförallt i köket;)

RSS 2.0