Toppen dag

Vi åkte till Saltsjöbaden igår och fira min farmor som fyllt 75 i veckan. Finaste 75 åringen jag känner iaf, kan ju också va för att hon är min farmor;)
Tillställningen var hemma hos min faster Madde som flyttat in i det helt fantastiskt fina huset tillsammans med en väninna. Till det sistnämnda, hur coolt är inte det? att göra en sån grej. Sånt gör man ju bara när man är ung. Och till det förstnämnda, huset. Vilket hus, jag har aldrig varit i något så fint och charmigt hus med jätte mysig inredning i äldre detaljer och fin smak. Huset är byggt 1903 och mycket var bevarat sen dess, golvet knarrade och lutade lite, öppen spis och lite annat smått och gott. Det var så idylliskt med olika små hörnor med fåtöljer, ljus och kuddar överallt. Här hade vi verkligen en toppen mysig dag med kusiner, fastrar, respektive och (det bästa av allt) kusinbarnen. Det är när man ser de här fina och väluppfostrade barnen man vill skaffa egna på en gång:) det är så tråkigt att vi ses för sällan. Det bjöds på mat, fika, sång och tal!


Nu fick jag en liten kärleksdos från mina kusiner så jag klarar mig ett tag. Finns inga bättre än Elin och Stina❤

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack snälla vilka fina ord kusin. Härligt att få kramas med dig. Nästa gång behåller vi dig över matten. Å Johan oxå så klart. Kram E

2012-04-01 @ 20:16:30
Postat av: Anonym

Apropå bilden på mig och Mattias: inte normala någonstans!

2012-04-01 @ 20:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0