Allvarligt

Ligger här i sängen och hade ställt klockan på 07.00 för att gå ut och gå. Först regna de, men nu SNÖAR det, de är ju helt jävla otroligt. Jag har gett bort mina regnkläder, vilket jag glömt bort, så ja ville inte ge mig ut i de här vädret med fel kläder, dålig ursäkt jag vet. Men så är fallet.
Hade mina fantastiska vänner här på lite mat igår. Ninnie hade sån huvudvärk så hon dök aldrig upp, hoppas du mår bättre nu vännen. En mysig kväll med mycket pladder som vanligt, de finns ju alltid nått att skvallra om=)

Igår fick jag oväntat besök på jobbet, Maria och Anders kom in med fina Amanda, åh vad glad jag blev eftersom jag inte sett bebisen än. Jag var ju så på och intensiv i att höra av mig i början att jag kände att jag fick ta de lugnt ett tag, jag hinner ju träffa dem och kan ju vänta till det har lagt sig lite, många som vill se henne nu. Men så söt och fin hon är. Vilket liten tjej. Är så himla lycklig att min bästa vän Maria har fått barn, de är fortfarande så overkligt. Önskar er all lycka och hoppas få vara delaktig i hennes uppväxt. Älskar dig gumman.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0