Lördag!

Jag har haft en bra vecka faktiskt. Rätt så lagom med jobb och roliga aktiviter på kvällarna. Har även fått besök av goa vänner på jobbet, det gillar vi starkt!

Men det roligaste av allt är att jag har bokat en resa till Thailand. Jag har bokat en flygstol till Bangkok sen får sinnet och humöret avgöra vart det bär av. Måndag den 4 april lyfter planet och jag kommer inte hem förrän torsdag den 28 april. Så blir borta nästan en hel månad. Kan tro att det är många som tänker nu, men hur har hon råd som precis klagat på att hon inte har pengar och bla bla bla. Men jag har löst det på ett bra sätt och tänker inte berätta det här utan mina närmaste kommer att få veta och det är viktigast.
Jag längtar nå enormt till att få åka. Jag har fått tjänstledigt från Rocklunda för att göra samma sak som jag gjorde förra sommaren, jobba heltid 4 månader på Bill och Bob´s. Och eftersom jag ska jobba så intenstivt en sommar till så känner jag verkligen att jag måste komma i väg så jag får nån slags semester. Kan inte bli bättre.
Ska bli otroligt kul att jobba en sommar till med mina vänner, bara att borra huvet i sanden och köra. Jag gillar de!

Nu längtar jag att få ligga i en hängmatta i solen och höra vattnet skvalpa under kroppen och en Singha i handen.

Kommentarer
Postat av: NINNIE

Låter underbart Vevvsingen!!!!! ♥♥

2011-03-06 @ 16:26:56
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: Jane

Åh va skoj =)

Men vadå, ska du åka själv??

2011-03-06 @ 17:44:06
URL: http://lifeofjane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0