Glad

Åhh vad glad jag blir av massa fina kommentarer. Precis så jag vill ha det. Absolut inget bekräftelsebehov jag är ute efter utan mer peppande ord som stärker mig genom det här. Jätte mycket tack för era fina kommentarer här, på fb och sms. Stärkande som fan! OCH vad kul att se att människor/vänner som jag verkligen inte trodde läste min blogg faktiskt gör det. Riktigt roligt med lite besök av mina gamla galna handbollsbrudar exempelvis;) Som tog hand om mig när lilljunisen spela med de stora tjejerna. Kram till er.

Första dagen har gått riktigt bra, känns ganska löjligt att säga det men märker redan skillnad just att man hela tiden får äta och att man känner sig sådär lagom mätt. Man är lagom mätt fram till mellanmålet som jag äter 3 timmar senare. Man hinner liksom inte sätta kroppen i svält. Som jag sa igår, det gäller bara att ha allting förberett då flyter allting på mycket lättare. Jag pratar från erfarenhet innan att finns det inte färdigt finns risken att man fuskar. Men det här gången ska det inte finnas något sånt ord med i denna lek.

Frukost: müsli, lättfil, 2 äggvitor, gurka och tomat
Mellanmål 1: keso, äpple, tonfisk
Lunch: nötfärs, ris, grönsallad, broccoli, knäckebröd och skinka.
Allt uträknat efter mina mått. Orkar inte skriva måtten för er.
Och nu blir det ett mellanmål till, nr 2, innan jag drar iväg till gymmet. J följer mig till gymmet och stöttar mig. Han är så bra mot mig❤

Hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0