Historien om balkongmöblerna

Vi har beställt nya balkongmöbler på en internet sida som heter thehome.se. I onsdags morse ringde det på dörren, då stod schenker bilen här utanför med leveransen. Bara att kliva upp och bära upp bordet, stolarna och soffan. Det var ju bara betalt för leverans till ytterdörren=) Väl uppe i lägenheten fick möblerna stå och vänta medan vi skura golvet, tvätta räcket och la på den gröna mattan som skulle täcka plankorna. Lika bra att göra ordentligt från början. Sen skulle möblerna ut på balkongen, snabbt ska det gå när fröken Söderström ska göra nåt=) Ivrig tjej som killen säger. Man vill få ordning på en gång.
MEN när möblerna väl skulle bäras ut på balkongen var de för stora. Shit, va fan ska vi göra nu. Lugn som killen är satte han sig ner och sa "det löser vi sen gumman, kom och sätt dig nu" NEJ NEJ NEJ det ska ske nu tänke jag=) Ringde ivrigt till pappa (han jobbar med mobilkranar) men han skulle precis sluta jobbet. Panik, vill fixa det här nu nu nu. Ringde Ramis och Carro och dem kom hit på en gång och hjälpte till. Världens snällaste ju. Så för att få ut möblerna på balkongen fick jag bära ner möblerna till baksidan och sen använda band och hissa upp möblerna. Ramis hade ett band som han drog i för att hålla avståndet från de andra balkongerna. Det gick hur bra som helst, jag och killen drog tillsammans. Soffan var tyngst men resten gick lätt som en plätt. Tack snälla Carro och Ramis för hjälpen. Nu är möblerna placerade och det blev riktigt fint.

Sitter här nu och dricker java, tittar på solnedgången och har Lotta på Liseberg på i bakgrunden. Tummen upp för rotting!

Före


Under tiden



Resultatet

Så nöjda!

Kommentarer
Postat av: mamma

Va fint det blev,,nu väntar jag bara på inbjudan av att äta från nya grillen o sitta i nya möblerna. Jonki tålamod,,:)kram mamma.

2011-07-19 @ 08:30:20
Postat av: mamma

Och förresten va duktig du är med rotborste och allt.Dolda talanger:)

2011-07-19 @ 08:39:17
Postat av: Anna

Mycket snyggt! När får vi komma å inviga!? kram

2011-07-19 @ 20:01:03
URL: http://annalejd.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0