Lördag

Idag har det varit en av de bättre dagarna. Vi har nämligen köpt en ny bil, en ny familjebil som passar både för att ha hundbur och barnvagn i bagageutrymmet. Bästa. Tusen tack pappa för hjälpen, utan dig hade det inte blivit något bilköp eftersom varken jag eller Johan är särskilt insatta i exakt vad man ska tänka och titta på. Så i början på nästa vecka får vi våran nya fina bil, jag längtar.
Efter bilköpet åkte vi och lekte med Zoe på den inhägnade hundgården på Haga, det uppskattades av henne då hon verkligen får springa järnet av sig. Sen handla vi på oss lite och åkte ut till Irsta där vi skulle spendera kvällen med mat och mello. Vincent körde slut på sig själv genom att leka med Zoe och sparka fotboll med Johan, så vid 19 tiden ville han gå och sova. Lilleman var helt slut så han missa både mat och mello:)
Nu är vi hemma, mätta och trötta.
Imorn åker J med familj upp till Ljusdal och spelar säsongens sista match och matchen som avgör om de går upp i elitserien. En riktigt viktig och spännande match, men det ser mycket lovande ut. Kl 16 drar den igång och jag ska spänt följa matchen på elitrapport.se. Hoppas hoppas!
God natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0