Hundpark+lekpark

Den här härliga söndagen bestod av mycket sol, mycket lek och bus, fika, god mat och underbart sällskap. En dålig sak dock, Örebro förlorade den viktiga matchen och gick därför inte upp i elitserien. Jag är så arg över det så kan inte prata mer om det just nu utan går tillbaka till det som var bra idag istället.
Vi lekte som sagt av hunden inne på hundgården och direkt efter fick Vincent leka av sig i lekparken som låg precis bredvid. Kan säga att vi vuxna lekte minst lika mycket;) Vi tog sedan allt pick och pack och drog ut till Irsta och satte oss på altanen i solen och fikade medan Vincent och Zoe donade för fullt i trädgården. Det är så kul att se hur bra de kommer överens. Om ett barn och hund kan kommunicera med varandra så gör dem två definitivt det. Det är liksom som att de förstår varandra i alla lägen.
Vi satt ute i solen i flera timmar sen åkte jag hem till min mamma och åt middag och fikade ännu mer. När vi satt och prata berättade mamma att hon haft exakt likadan graviditet som mig, mådde bra hela tiden, hade inga förvärkar utan det sa bara pang! Coolt att höra faktiskt.

Nu ligger jag i soffan och längtar efter min kille som snart är hemma. Ska bara ge han en stor kram för något mer kan jag inte säga om matchen, den är ju redan spelad och klar. Tycker så synd om laget när de hade allt i sina händer, men Ljusdal ville det mer helt enkelt.
God natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0