Fredag

Jag sitter här och har precis sagt hej då till min kära sambo. Han ska ut till Kärrbo och spendera natten där tillsammans med sin släkt. I morgon annordnas den årliga släktgolfen, Andersson Open. De ska upp tidigt för att spela och vi som inte spelar ansluter till lunch, som är ute i Frösåker. Det är 3:e året som jag är med. Riktigt roligt men prisutdelningar av alla dess lag och en massa god mat. Vädret ser ut att vara med oss imorgon och det är fruktansvärt viktigt eftersom vi spenderar stora delar av dagen utomhus. 
Så nu sitter jag här i soffan och sappar runt på tvn, läser bloggar, kikar instagram och facebook och smsar med folk. Malkin sover sen 1 timme sen och Zoe ligger ute på balkongen i regnet. 
 
Har btw köpt det grymmaste tangetbordet till våran Ipad, så jäkla klockrent. Nu har jag alltså tillgång att kunna skriva lättare och förhoppningsvis oftare. Inget jag lovar att göra då livet som småbarns mamma går i ett hela tiden och man vill inte missa en sekund av hans utveckling. Men vi kan iaf hoppas att det ska underlätta lite. Har tagit bild så ni får se hur snyggt det är. Jag vann hem det på Tradera, bra köp
Nu ska jag bläddra lite i objektbeskrivningen och titta på bilderna på vårt hus och drömma mig bort lite och möblera lite inne i huvet, det bästa ju=) Kan inte sluta le.
Ha en trevlig fredagskväll. Kram på er
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0