Bra natt

Malkin somna redan kl 19 i sin säng och sov fram till kl 23 och fick då en vända med mat, sen somna han om och sov till 3, åt, somnade om och vaknade sen vid 07 igen. Från den dagen när Malkin kom så har jag haft bra nätter. Han vaknar alltid 2 ggr per natt och vill äta, i min värld är det bra. Han skulle ju kunna vakna och äta och sen ligga vaken och prata eller jollra med sig själv och inte fatta att han ska sova igen. Men han äter upp sin flaska, puttar den åt sidan sen somnar han om. SÅ jäkla skönt och jag har ingenting att klaga på. Klart att jag får en störd sömn men han är duktig som somnar om igen. Så när folk frågar, "får du sova på nätterna?", svarar jag alltid ja! För det får jag, i min värld. Han är glad i mat min pojk och så länge som han är nöjd och glad är jag nöjd och glad, enkel ekvation. 
Hur som. vi gick upp där vid 7, duschade och klädde på oss, jag gav han mat i sin säng sen somnade han om ytterligare 1 timme till, det gör han alltid. Jag ljuger inte om jag säger att det har varit så varje morgon sen han kom. Jag får alltid min egentid att göra vad jag vill och det är underbart. Sen när han vaknar tar vi en promenad tillsammans med Zoe sen börjar dagen med alla dess utflykter och grejer som står på schemat. 
Idag är det släktgolfen så vi ska snart göra oss helt klara för att åka ut till Frösåker och äta lunch med de som har golfat sen tidigt i morse. Det ser ut att bli en varm dag, yes!
Ha en fantastisk lördag alla fina läsare. Vi hörs kanske lite senare. 
Ciao!!
 

Kommentarer
Postat av: Anna Holmgren

En sån härlig bild på er! Fina :)

2013-06-15 @ 19:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0