Dagarna

Dagarna bara går och går. Har ändå väldigt mycket för mig känns det som och det gillar ju jag. Att pyssla och dona här hemma är något jag trivs med. Förändringar är ett måste så lite flytt på ljusstakar, inköp av nya ljusstakar, montering av hylla ovanför tvättmaskin, nya gardiner i köket är lite vad jag hållit på med de senaste dagarna. Har även hunnit med en tjejkväll hemma hos min fina vän Ann, lunch hos bästa Ola, myst med Vincent och lillebror, bjudit Kathleen och Kristin på frukost och ikväll går jag på hockey med pappa. Som sagt, dagarna bara går. Men jag klagar inte.
Igår fick jag sms av svärmor att hon och hennes väninna sytt klart babynestet till bebisen, hon skickade även bild. Jag ska visa er sen när jag fått hem det, så himla fin den blev alltså. Är supernöjd. Äntligen börjar känslan bli lite starkare, det börjar närma sig och det börjar bli lite mer på riktigt nu. Jag går in i v 35 idag, låter helt galet egentligen. Mår fortfarande väldigt bra och har samma ork och energi som innan. Min mage känns väldigt fast och sitter där den sitter liksom. En väldigt behändig liten mage måste jag säga. Har inte gått upp överdrivet mycket heller så jag känner mig fortfarande väldigt smidig. Visst jag har största biten kvar men ändå, jag lever här och nu. Jag uppfattas säkert som stor för vissa men jag tycker inte själv att jag är särskilt stor. Jag rör mig i stort sett som vanligt och kliver upp i soffan och sängen som vanligt, tar mina raska promenader med Zoe som vanligt, lyfter och bär nästan som vanligt (vet att jag ska vara försiktig). Jag känner mig stark helt enkelt! Jag hoppas den här energin och styrkan håller i sig för jag känner mig redo. Nu ska jag laga mat och göra mig i ordning för kvällen. Hej hej.


Kommentarer
Postat av: Hanna

du är så fin Veronica med din mage !! Härligt att du känner dig stark och pigg i din graviditet, känner igen mig från båda mina graviditeter!!:) Stort lycka till med allt ! Kram

2013-02-07 @ 20:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0