Bra dag

I morse började jag med att lägga i en färgbomb i mitt hår. Jag tvättar ju mitt hår väldigt sällan (därför mitt hår ALDRIG blir/är flottigt) så när jag väl gör det brukar jag passa på att lägga i en inpackning eller som nu när jag är rödhårig lägga i en färgbomb som gör att det röda blir ännu mera röd och lystern håller i sig mycket mer. Perfekt att ha hemma eftersom just röd färg oftast mattas av väldigt snabbt. 
 
I julklapp fick jag ett presentkort på en gravidmassage av min moster. Så idag var jag och min mamma där för att använda den. Min mamma hade fått en massage hon med. Så välbehövligt och skönt det var alltså, hon la fokus på rygg, axlar och nacke. Jag njöt varje minut. Skulle dock ha kunnat legat kvar där till senare ikväll men tiden rann iväg. 
När jag kom hem sen städade jag undan, plocka ur disken, tog reda på tvätten sen klädde jag på mig för att ta en lång promenad längst svartån med Zoe, hela 50 minuter i det fina vädret blev det. Jag drog på henne selen och midjebältet på mig så traska vi på ordentligt. Nu ligger hon däckad och jag lagar mat. 
Sen blir det att hämta Johan på stationen, mitt heltidsjobb nu för tiden;) 
hej då måndag, du bara flög iväg. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0