Kathleens fixar kalas!

Vi var som bekant ute i Irsta igår på kalas. Kathleen fyller 26 imorn tisdag. Så då hade hon bjudit in till mat och dryck. Från början var det några fler som skulle ha kommit men avbokade i sista sekund så det blev massa mat över, hon brukar alltid vara duktig på att göra mat i mängder men ändå,  jag förstod inte alls hur vi skulle få i oss allt som var uppdukat=) Fast vi smocka i oss en hel del så man senare bara ville inta soffläge.
Det bjöds på sill med potatist till förrätt, grillat med massa goda tillbehör till varmrätt och en skitgod jordgubbstårta och kaffe till efterrätt. Mums säger jag bara.
Vincent och Amanda utforksa varandra lite under kvällen. Vincent var helt exalterad över Amanda men hon var inte lika entusiastisk som han. Men de lekte så fint ihop ibland men mest på varsitt håll=)

Jag och killen stannade kvar efter och vi kika på film ihop. Käka lite mer baguette med brie och tapenade, det var verkligen så nödvändigt att stoppa i det sista, haha, NOT!! Men mysigt hade vi det♥


Sötnosen Amanda är kalasfin♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0