Yes!


Inatt 24.00 öppnades portarna!
Jag har nu lagt en förhandsbokning på iPhone 4S! Fan vad nice att vara säkrad att få en innan den ens har släppts. Den kommer till mig hem på posten nästa vecka. Abonnemangen som man får välja på Telenor nu är grymma. De blir bara bättre och bättre. Kan inte förstå hur folk kan ha 3 och annat skit när Telenor finns! Sen att man kan byta fritt under bindningstiden, det är ju perfekt när det hela tiden dyker upp nya telefoner kors och tvärs.
Jag valde även 64mb. Alltså den med största minnet, fria sms och man får ringa för hela månadsbeloppet. Även fast jag valde det så hamna jag på mindre månadskostnad än vad jag har nu. Yes asså!!
Och varför ska jag då ha med största minnet? Jo för jag är en flitig iPhone användare som har alla världens appar och som jag använder ofta, nästan dagligen. Det är allt från spel, matlagning, träning till inredningsappar. Den sistnämnda är grym, där kan du kolla lagersaldot på olika butiker vad som finns hemma på lagret just idag på tex Ikea, Mio mfl. Jag är där rätt så ofta och då slipper man flänga fram och tillbaka:)

Nu har min kille åkt till jobbet och sen ska han på bortamatch långt härifrån. Inte hemma förrän i natt nångång. Har blivit att vi setts lite den här veckan eftersom jag har jobbat dygnet runt. Och idag väntas ett 13 timmars pass. Fast det bästa av allt, jag får träffa min fina lilla underbara vän Frida som är hemma från Sthlm❤ gillas!
Ha en härlig fredag.


Kommentarer
Postat av: Frida

Haha YES ASSÅ ;)

Är avis, vill också ha 4S! :)



Ses i eftermiddag gumman! <3 Längtar

2011-10-21 @ 08:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0