Ledig helg!

Första efterlängtade lediga helg på forever and ever. Stämpla ut december månad på 210 timmar och känns som om det kommer bli minst lika mycket denna månad, men sen kommer det att lägga sig en aning så det är bara att bita ihop. Men nu till helgen från och med idag har jag tagit ledigt. Ska dona och fixa med lägenheten en massa för att försöka komma in i slutet på nästa vecka eller veckan därpå, beror på hur mycket jag hinner och hur mycket hjälp jag får. Sen är ni så välkomna så=)
Jag sov till kl 13 idag, vilket säger ganska mycket att jag behöver sömn.

Nu till Ikea och köpa flyttkartonger sen till Bauhaus och lämna tillbaka spotlights som jag köpte förra veckan. Jag har beställt andra mycket mycket bättre (och svindyra) av en gäst som äter hos oss och som känner min chef. Det är led spottar och drar ingen ström alls och jag kan höja upp de så pass mycket att det blir stark belysning i rummet och det är 5 års garanti på de. Mycket bättre att köpa ordentliga grejer så det håller från början. Bra Verro!


Såhär lycklig känner jag mig för att vara ledig=)

Kommentarer
Postat av: NINNIE

Bra Vevvo!! Ska bli sååå spännande att se nya lägenheten!!:)

2011-01-13 @ 19:05:41
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken härlig bild du har lagt in. Det ska bli så kul. Att få komma upp och se din första egna lägenhet. Fina du:) Ses den 29. Love you kusse

2011-01-14 @ 08:19:58
Postat av: mamma

Idag blir min älskade dotter ägare till sin första egna lgh.Jag är såå glad för hennes skull. Samtidigt som jag kommer sakna henne o en tår hm flera kommer nog att falla.Men Veronika jag gläds med dig o en ny fas startar nu i våra liv.Kramar mamma.

2011-01-14 @ 08:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0