Jobb jobb

God morgon på er alla!
Idag känner jag mig rätt utvilad, bara lite trött eftersom jag har jobbat i lägenheten hela dagar och kvällar. Det är mer jobb än vad man tror, det är dock så också eftersom pappa var med första gången i lördags och inspektera lägenheten. Kan ju säga att jag ångrar mig att han inte var med från början, han hitta en massa grejer som är slarvigt gjort och som vi måste göra om. Det är inget jobb vi har räknat med och det tar längre tid. "Dagens ungdom, de ska ha så himla bråttom jämt", så låter min pappa=) Men det är saker som vi kan åtgärda och som inte kostar en förmögenhet. Tur det. Sen när man går runt där så hittar man lite mer grejer man vill göra när man ändå är igång.
Så igår var jag och pappa på Bauhaus och handla allt nödvändigt som vi kommer att behöva nu i veckan, silikon och täta lister i hall, kök och sovrum bla. Jag har rivit bort alla gamla som var skitfula så ska vi lägga dit det där. Nya handtag till alla dörrar, lite grejer till badrummet mm. Jag fick det här av min pappa i inflyttningspresent. Super bra present, för många bäckar små, hela kassens värde när vi gick därifrån gick på 2000 kr. Tack snälla pappa! Utgifter man inte räknar med.
Senare på kvällen kom Johan (som btw var med på sporten igår för han gjorde snyggaste målet, kändis..haha) då fortsatte vi på spottlådan. Det går sakta men säkert, jag gillar att han är noggrann. 

Pappa har fått min nyckel så han kan komma och gå som han vill, super duper!
Hoppas även på att hitta nån som kan hjälpa mig tapetsera..

Nu ska jag göra mig i ordning och dra mig till jobbet!
Naprapaten ikväll sen direkt till lägenheten, det är såå kul att hålla på att riva, spackla och slipa. Jag har inte tummen mitt i handen iaf=)
 


Kommentarer
Postat av: mamma

Pappor dem är bra att ha,och spec pappa Micke som INTE har tummen mitt i handen:) Ja en allkonstnär som jag skrev i sången .Blir så fiiiiint ,kram mamma.

2011-01-17 @ 14:04:20
Postat av: NINNIE

Det är så roligt att du har i princip alla smycken du äger på dig när du slipar! :):)



Kan knappt vänta på att få komma och kolla in ditt nya crib! :)

2011-01-18 @ 17:54:42
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0