Vilken härliga dagar!

I lördags mellan dag och kvällspasset satt ju jag och killen vid vattnet som jag skrev och då kom även Maria och Amanda förbi. Fick chansen att mysa med lilla busungen=)


I söndags träffades vi alla tjejer hemma hos Maria för att bli bjudna på grillat, det var inte igår vi fick ihop en date alla vi brudar, det saknades några men nästan alla var där, till och med Frida innan hon skulle med tåget♥


Igår var jag helt ledig och det var verkligen så skönt. Och det var sol fast det blåste lite men inne på Kathleens trädgård var det lä. Riktigt skönt att få ligga där hela dagen och jäsa och framförallt mysa med Vincent.



Sen åkte Kathleen och jag in till stan för att köpa väggfäste till min tv som nu ska upp på väggen. För vi har ju fått soffan och vardagsrummet börjar bli färdigt. Så himla skönt att inte bo i en etta som vi gjort fram tills nu.
Så Ola skulle hjälpa oss att sätta upp den men det var fel skruvar med så det blev inget, ledsen i ögat blev jag då.


Senare på kvällen gick jag över till min bästa granne Frida, åhh vad det var länge sen vi sågs och det behövdes verkligen för oss båda. Att sitta och få prata, prata och prata ikapp en massa som vi missat under massa månader. Det var som balsam för själen att få sitta i timmar och umgås med henne igår. Vi drack några glas vin och åt god tapas mat som Frida hade gjort i ordning och satt ute på balkongen hela kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0