Underbara huvudstad

Åkte upp till Lina i söndags när jag hade vaknat och kände mig utvilad och redo. Vi möttes upp och satte oss i en park och drack skumpa. Vi hade inte träffats på ett bra tag så vi hade mycket att prata ikapp och bli uppdaterade om. Riktigt mysigt hade vi det där på kullen. Det bjöds på en hel del skratt men även en liten tår kom upp lite då och då. Mycket känslor i luften när vi ses♥
Lite senare när vinden börja dra på riktigt ordentligt drog vi oss in mot slussen och satte oss på ett ställe som heter Debaser där vi varit förut, dem har bra mat och ett riktigt mysigt uteställe med filtar och infravärme. Där satt vi i några timmar och förtärde alkohol av alla dess slag=)

Dagen efter vakna vi upp lagom mosiga i en solgassande säng. Men ingen vila här inte, upp och hoppa för att åka in till Hornstull och lägga oss i parken för sol och lite trevligt besök av en främling;)
Efter det kom även killen till stan. Så jag, killen och kusin gick mot vattnet i närheten av Munchenbryggeriet och hitta ett kanonmysigt ställe med utsikt över hela Stockholm. Vi stannar och tar en öl här sa vi, det sluta med flera öl, live musik, kärlek och en massa mys och prat i solen. I hela 6 timmar satt bara vi 3 där och njöt!
Det var en av mina bästa dagar på mycket mycket länge♥


Stockholm är grymt på sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0